View Full Version : Doktorunuz size 1 aylık ömrün kaldı dese ne yaparsınız?
Ertan Ömür
01-15-2005, 12:02 PM
Arkadaşlar eğer doktorunuz size ölümcül hastalığınızdan dolayı 1 aylık ömrünüz kaldı dese ne yaparsınız?Yani o son 1 ayı nasıl değerlendirirsiniz? :confused:
hobbit
01-15-2005, 12:04 PM
hep gulerek ve güldürerek gecirirdim herhalde...
ultrAslan_Erhan
01-15-2005, 12:05 PM
Ertan abi bazilarina belki bu cocuk harbi manyak dedirtecek ama. 1 gece Ali Sami Yen de sabahlardim. mac gunu butun futbolculardan formalarini alirdim Taraftarlarla ( arkadaslarim ) vedalasirdim ondan sonrada kendimi eve kapatirdim.
Ben Erhanla Babasına 1 haftalık Dubai tatili ayarlardım:D
alid90
01-15-2005, 12:09 PM
herkese yardım edder 5vakit namaz kılar zamanımı sewdiklerimle geçirir insanlara soyleyemediğim şeyleri soylerdim
Ertan Ömür
01-15-2005, 12:09 PM
Ertan abi bazilarina belki bu cocuk harbi manyak dedirtecek ama. 1 gece Ali Sami Yen de sabahlardim. mac gunu butun futbolculardan formalarini alirdim Taraftarlarla ( arkadaslarim ) vedalasirdim ondan sonrada kendimi eve kapatirdim.
O evde yalnız başına mı olurdun?Yoksa yanında biri yada birileri olurmuydu? :72_72:
Ertan Ömür
01-15-2005, 12:10 PM
Ben Erhanla Babasına 1 haftalık Dubai tatili ayarlardım:D
Bu ciddi bir sorudur.Son 1 ayın var ona göre cevap ver.. :wink_smil
ultrAslan_Erhan
01-15-2005, 12:10 PM
Tek basıma olurdum abi. birde formalarim t-shirtlerim mactan resimlerim, gittigimde sakladıgım mac biletlerim ve ben olurdum.
Ertan Ömür
01-15-2005, 12:12 PM
Tek basıma olurdum abi. birde formalarim t-shirtlerim mactan resimlerim, gittigimde sakladıgım mac biletlerim ve ben olurdum.
Ya bu nasıl bir takım aşkıdır ben anlamadım..Çok enterasan bir bağlılık..İnanılmaz.Sadece ve sadece 1 ayın kalmış ve sen GS aşkıyla evine kapanıyorsun.Çok enterasan bir yapın var.Çözemedim gitti. :sad_smile
1 aylık ömrüm kalsa mümkün olduğunca sevdiklerime zaman ayırırdım.Işten güçten buna hiç imkanım olmuyor.
Memleketime gitmeyi istiyorum ne zamandır.Ailemle birlikte 1 haftalığıan Bosna'ya giderdim.
Ama ne yapar ne eder Ferrarinin Milanodaki fabrikasınada giderdim :cool:
ultrAslan_Erhan
01-15-2005, 12:14 PM
Ya bu nasıl bir takım aşkıdır ben anlamadım..Çok enterasan bir bağlılık..İnanılmaz.Sadece ve sadece 1 ayın kalmış ve sen GS aşkıyla evine kapanıyorsun.Çok enterasan bir yapın var.Çözemedim gitti. :sad_smile
Benim vaziyetim GS bayragı ve marsıyla gomulmezsem gozum acık gider.
Power
01-15-2005, 12:46 PM
normal yaşantıma devam ederdim herhalde.
fafatara53
01-15-2005, 12:52 PM
hayatımı yaşarım.....o bar senin bu bar benim gezerim....
hobbit
01-15-2005, 01:57 PM
başta da söylediğim gibi hep güler ve güldürürdüm....yanlız tek bir şey bana koyardı..bu olaya kızımı nasıl kabullendireceğim........
philcollins
01-15-2005, 02:09 PM
valla o doktoru güzel bi sopalardım :D
hobbit
01-15-2005, 02:14 PM
uyandın mı nihayet güzeller güzeli :D
Ertan Ömür
01-15-2005, 02:14 PM
Senden daha ciddi bir cevap bekliyorum.Unutma çok az zamanın kaldı.Bunu adam pataklayarak geçirmen hiç yakışık almaz.. :)
philcollins
01-15-2005, 03:16 PM
Senden daha ciddi bir cevap bekliyorum.Unutma çok az zamanın kaldı.Bunu adam pataklayarak geçirmen hiç yakışık almaz.. :)
ertan abi bu gün çok enerji fışkırtmığı yumağı şeklindeyim o yüzden kusuruma bakma :D
SELÇUK SAĞLAM
01-15-2005, 07:14 PM
İntİhar Et Gİtsİn Be Abİ GÜnmÜ Saycaz Allahini Seversen Kurban Da Geldİ Nasil Olsa Arada Gİder
hyundai_tr
01-15-2005, 07:28 PM
bütün servetimi içkiye harcarım
2004palio
01-15-2005, 08:45 PM
ben yakınlarda köprü arardım herhade
Erhan
01-15-2005, 10:22 PM
o 1 ayımı ii geçirmeye bakar aklıma gelen herşeyi yapardım evlere girerdim arabaları havaya ucururdum ve daha fazlası... :D
hobbit
03-10-2005, 02:59 PM
battı balık yan gider misali kesin daha cok sigara icerim..
DRIVER34
03-10-2005, 03:04 PM
aşık olduğum ama görüşemediğim aşkımı arardım onu aşka boğardım isterse buluşurdum onun koynunda karşılardım azraili .....
o olmassa sevdiklerimle biraz zaman geçirir son günü arabaya atlar 200km süratle bir yere patlardım en azından dilediğim gibi direksiyonda ölürdüm
çok bunalım oldu yaaa ertan abii :)
philcollins
03-17-2005, 12:07 PM
kesinlikle kimseye söylemezdim..sevdiğim insanlara bir bahane yaratır yurt dışına falan gidiyorum derdim..beni gerçekten seven bir kaç kişinin üzülmesine kesinlikle izin vermezdim..
nitrO_Oxide
03-17-2005, 12:39 PM
hemen bi 106 kiralardım e-5 te gazlardım :D:D
^^CaRiSMa^^
03-17-2005, 12:43 PM
vtec varken adam 106 kiralardım diyo yaaa koy kafayııı :D
Son 3 gündür yaşadıklarımı düşünürsek 3 gün arayla sevdiğim 2 insanı kaybettim.
Bunun bir sınır yok sanırım ya.Normal yaşantıma devam ederdim heralde.Ne bilim yaşamak lazım ya.
SNOWMAN
03-17-2005, 12:44 PM
Çok zor soru. Zorluğu kendi açımdan değil. Çevrem ve sevdiklerim açısından.
Onları bu ayrılığa psikolojik olarak hazırlamak gerekiyor. Güçlü ve Mutlu olduğumu göstermeye çalışırdım onlara.
Normal yaşantımı sürdürürdüm. Belki kısa süreli bir dünya turu (ekonomik durumla ilgili tabii).
Neşemi dostlarımla paylaşır, sıkıntılarımı bir köşede yalnız yaşardım.
kesinlikle kimseye söylemezdim..sevdiğim insanlara bir bahane yaratır yurt dışına falan gidiyorum derdim..beni gerçekten seven bir kaç kişinin üzülmesine kesinlikle izin vermezdim..
10 numara cvp olmus...
hemen bi 106 kiralardım e-5 te gazlardım :D:D
zevksız :icon8:
nitrO_Oxide
03-17-2005, 12:52 PM
vtec varken adam 106 kiralardım diyo yaaa koy kafayııı :D
sen sus bakim :D
olm patlayınca oleyim diye 106 dedik :D
nitrO_Oxide
03-17-2005, 12:53 PM
zevksız :icon8:
saygılar :)
saygılar :)
bu secımın ALLAhın ıznıyle ılerıdekı HVT ye yane hybrıd turbo vtecıme bınmemene neden olcek .. saygılar :)
Herhangi ßi Farklılık Olmazdı Hayatımda Zaten 24 saat Yetmiyor Gün İçerisinde Bana..
nitrO_Oxide
03-17-2005, 01:04 PM
bu secımın ALLAhın ıznıyle ılerıdekı HVT ye yane hybrıd turbo vtecıme bınmemene neden olcek .. saygılar :)
oyle olsun :(
ee arda bazı seylerı dusunup ole yazcan :)
^^CaRiSMa^^
03-17-2005, 02:49 PM
ee arda bazı seylerı dusunup ole yazcan :)
o zaman ben binebilirim dimi selcuk? :icon_idea
Merkez_SeRdAr
03-18-2005, 11:54 AM
1 gunun ne kadar degerli oldugunu anlayamamis olduguma yanardim
hobbit
03-18-2005, 11:59 AM
1 gunun ne kadar degerli oldugunu anlayamamis olduguma yanardim
serdarcım..bunu düşünebildiğine göre önleminide almalısın kardeşim..
fafatara53
03-18-2005, 12:00 PM
şu an böyle bişey olsa hemen intihar ederdim bana 1 ay bile fazla....
hobbit
03-18-2005, 12:08 PM
şu an böyle bişey olsa hemen intihar ederdim bana 1 ay bile fazla....
KENDİNİ DÜŞÜNEREK YANİİ..seni sevenlerin sana ihtiyacı olanların senın aldıgın her nefeste seninle mutlu olanların hic önemi yok yani... :mad:
Şu anki psikolojisini düşünerek bu yazdığına bişi demiyorum ama doğa etsin yanımda değil ben kendi ellerimde asardım onu..............
fafatara53
03-18-2005, 12:10 PM
kızma ablacım tamam intihar mintihar yok ecelimizle ölürüz...
serhat
03-20-2005, 02:23 PM
Oturur gobek atardım dunyadan kurtuluyorum dıye :)
hobbit
03-20-2005, 08:55 PM
Oturur gobek atardım dunyadan kurtuluyorum dıye :)
bi sen atmazdın herhalde serhatcım... :laugh:
c.tesi deli ettin olm beni :mad:
ahirimsensin
09-01-2005, 04:36 PM
son dakikaya kadar mücadele ederdim
o cümleyi hiç duymamış gibi"1aylık ömrün kaldı..."
son nefesime kadar da hayat dolu olurdum
sevdiklerimin yanından ayrılmazdım
onları üzdüğüm her geçen gün için onlara her gün daha da sıcak olurdum
dünya da yiyip içeceğim kalmadıysa
çare yoktur ayrılığa...
tunERkan
09-01-2005, 04:44 PM
son dakikaya kadar mücadele ederdim
o cümleyi hiç duymamış gibi"1aylık ömrün kaldı..."
son nefesime kadar da hayat dolu olurdum
sevdiklerimin yanından ayrılmazdım
onları üzdüğüm her geçen gün için onlara her gün daha da sıcak olurdum
dünya da yiyip içeceğim kalmadıysa
çare yoktur ayrılığa...
ama şimdi öle diyorsunda 1 aylık ömrünün kaldığını duyduğun zaman ve ayrılacağını sevdiklerinden düşündüğün zaman gene de hayat dolu kalabilecek misin?
ahirimsensin
09-01-2005, 05:00 PM
ama şimdi öle diyorsunda 1 aylık ömrünün kaldığını duyduğun zaman ve ayrılacağını sevdiklerinden düşündüğün zaman gene de hayat dolu kalabilecek misin?
haberi aldığım ilk gün sanırım acımdan zaten o gün ölürüm
ama geriye kalan 29 gün için inan toparlarım kendimi
sevdiklerimi ben terk-i diyar eyliom diye onlara da zehredemem dünyayı
topraktan geldik,toprağa döncez,bi daha da gelmicez şu güzelliğe
fani dünya takmamak lazım
ha 21 yıl ha 71 yıl
kader şeker kader
nasibimiz bu kadarsa yapcak bişi yok
"BlnT5"
09-01-2005, 05:07 PM
walla ben istediğim her şeyi yapardım sırf eğlenirdim başka hiç bişeyle ilgilenmezdim
tunERkan
09-01-2005, 05:10 PM
haberi aldığım ilk gün sanırım acımdan zaten o gün ölürüm
ama geriye kalan 29 gün için inan toparlarım kendimi
sevdiklerimi ben terk-i diyar eyliom diye onlara da zehredemem dünyayı
topraktan geldik,toprağa döncez,bi daha da gelmicez şu güzelliğe
fani dünya takmamak lazım
ha 21 yıl ha 71 yıl
kader şeker kader
nasibimiz bu kadarsa yapcak bişi yok
walla öle diyon doğru diyon...
bana deselerdi kimseye sölemezdim....
LadyJoKeR
09-01-2005, 09:02 PM
Doktorla konuştuklarımız öyle uzun değildi.Buna karşın uzun uzun sustuk.İçimden bana acımaması için dua ettim.Ama bakışları yetiyordu düşündüklerini anlamaya.
''Ne kadar yaşayac........?'' diyordum az kalsın.Kimseye bi yararı olmadığı için sukûnetimi bozmadım.Ellerimi avutur gibi tuttu.Nefesimi biri gelip bıçakla kesti.Elimle engellemeye çalışsam bileklerim kesilecekti.Bir an için daha mı kolay olur diye düşünmedim değil.Ama son kez öpmem,sarılmam,gülümsemem yada yüzüne tükürmem gereken insanlar olduğunu biliyordum.
İnsan ölüme bu kadar yakın olduğunda zamanın önemini daha iyi anlıyor..
Hepinizi çok sevdim ben.Çok sevdim.Gidiyorum ben.Bitiyorum..
Dostlarım sağolsun..
BAŞINIZ SAĞOLSUN..
Gülümsememi sakın unutmayın, olur mu? :huh:
tunERkan
09-01-2005, 10:50 PM
ya bune yaaww....
ölücekmiş gibi yazmışsın....
desdenova
09-01-2005, 10:52 PM
Arkadaşlar eğer doktorunuz size ölümcül hastalığınızdan dolayı 1 aylık ömrünüz kaldı dese ne yaparsınız?Yani o son 1 ayı nasıl değerlendirirsiniz? :confused:
Güzelliğimden medet ummaya başlarım, kaybedicek bir şeyim yok nasıl olsa....
Aptalları katlederim, son kişiye dek aptalları yok ederim ki benden sonrakiler rahat etsin...
Küs olduğum kimseyle barışmam, eğer hala küssem zaten hak etmişlerdir...
Son günümde hayata veda partisi düzenlerim ki herkes beni mutlu hatırlasın, akıllarına geleceksem eğer öldükten sonra kimse arkamdan ağlamasın....
Babamı öperim son bir kez, annemi öperim, berdanı öperim, ama kardeşim lütfen öldüğümü farketmesin...
Herhalde en çok onu özlerim...
Herkesin öldüğü rüyalar gördüm çünki ama sadece onunkinde ağladım....
Genelde mutlu giderim herhalde çünkü yaşamak isteyip te yaşayamadığım bir şey yokkk...
haaaa aklıma geldi; eroin ve kokaini denerim. Çünkü ancak öleceğimi kesin bildiğimde ölümü davet ederim :)
tunERkan
09-01-2005, 10:55 PM
eroin ve kokaini denerim. Çünkü ancak öleceğimi kesin bildiğinde ölümü davet ederim :)
çok akıllıca gerçekten bir kaç saniye yeryüzünden uçmayı öliceğini bile bile.... :icon_idea :icon_idea
baracuda
09-01-2005, 11:14 PM
nasıl olsa ölecem diye bana kötülük yapmış olan canımı yakmış olanların hepsinin canını fena yakardımmm ortalığı dağıtır öyle giderdimm :D:D:D
katilprens
09-02-2005, 12:49 AM
nasıl olsa ölecem diye bana kötülük yapmış olan canımı yakmış olanların hepsinin canını fena yakardımmm ortalığı dağıtır öyle giderdimm :D:D:D
İLK OLARAK DOKTORU DİMİ :D
fatih_bora
09-04-2005, 02:58 PM
hep gulerek ve güldürerek gecirirdim herhalde...
birsen abla Sana polyanna abla diyebilirmiyim;););););)
valla uyuz olduğum herkesi öldürürdüm zaten hapse girsemde boşvveeerr:):)
t n c r
09-04-2005, 03:06 PM
1 aylık omrum kaldıgını ogrendıgımde herhalde o gun berbat gecerdı ancak daha sonra kendımı toparlardım o 1 ay ıcınde hastalıgımdan kurtulabılegım ne varsa yapardım savasırdım yanı gerısı allah ın takdırı sevdıklerımle vakıt gecırırdım ozellıkle annemın yanından ayrılmamaya ozen gosterırdım
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.