PDA

View Full Version : Eğer bu siteyi yöneten siz olsaydınız neler yapardınız?

Ertan Ömür
01-14-2005, 11:03 AM
Arkadaşlar hasbel kader siteyi yönetmeye çalışıyoruz..Buradaki birçok arkadaşımız başka sitelerde yönetici değil.Bizlerin sizlere sorusu şu.Eğer TUNING TURKEY sizin yönetiminiz de olsaydı neler yapardınız.Mesela adını ne koyardınız?içeriği nasıl seçerdiniz?Kurallarınız ne olurdu?neler olurdu yada olmazdı?Hedefiniz ne olurdu?vs vs vs..Sizlerden POLİTİK değil İÇTEN cevaplar bekliyoruz..Saygılar.E.Ö :confused:

fafatara53
01-14-2005, 11:06 AM
ben böyle bi sorumluluğu kaldırabileceğimi zannetmiyorum..ben bu kadar sabırlı olamam...

2004palio
01-14-2005, 11:06 AM
Ertan abi ben ilk ACT gi sticker olayına girerdim sitenin bol bol reklamı olsun diye

ultrAslan_Erhan
01-14-2005, 11:07 AM
Eger yonetici olsaydım,
Tartisan 2 kisiyi veya daha fazlasını uyarıp tartısmalarina ozelden devam etmelerini talep ederdim bu talebi yerine getirmezlerse hepsine no post cezası verirdim.
kufurlu konusmlarada 90 gune varan no post cezasını verirdim.
sahislara yapilacak hakarette BAN lardim.
kurallarim kati olurdu.

Ertan Ömür
01-14-2005, 11:08 AM
ben böyle bi sorumluluğu kaldırabileceğimi zannetmiyorum..ben bu kadar sabırlı olamam...
Ya birşeyler yazsaydın be Fatih.Senin düşüncelerini çok merak ediyorum.Teknik detayları da verebilirsin.Mesela ana sayfayı şöyle yapardım.Logoyu böyle yapardım.Renkleri şöyle seçerdim gibi..Mesela şu tür topiklere izin vermezdim gibi... :wink_smil

Ertan Ömür
01-14-2005, 11:09 AM
Eger yonetici olsaydım,
Tartisan 2 kisiyi veya daha fazlasını uyarıp tartısmalarina ozelden devam etmelerini talep ederdim bu talebi yerine getirmezlerse hepsine no post cezası verirdim.
kufurlu konusmlarada 90 gune varan no post cezasını verirdim.
sahislara yapilacak hakarette BAN lardim.
kurallarim kati olurdu.
Offffffff be ne ya :confused_

2004palio
01-14-2005, 11:09 AM
sen sitende senden baska mimsenin olmasını istemiyorsun sanırım ERHAN

2004palio
01-14-2005, 11:11 AM
Bende baska sitede admin im ama Admin olunca boyle seyleri yapamıyorsun, senin site ahalisine ornek davranışlarda bulunman gerek, Bu durumda ERTAN abiyi cok iyi anlıyorum

Ertan Ömür
01-14-2005, 11:14 AM
Çok zekice bir cevap.. :wink_smil

EmRi
01-14-2005, 11:14 AM
Siteni adı tuningturkey olurdu ve bende çok ama çok uğraşırdım sana yetişmak zor ama denerdim :D abi nasıl bir soru bu yaaaaa nasıl olurdum berbat bir admin olurdum tabiki, :D ;)

ultrAslan_Erhan
01-14-2005, 11:16 AM
yooo admin oldugum sitede benden baska 20 bin kişi var..

fafatara53
01-14-2005, 11:17 AM
ertan abi şimdi şu topicler olmasın derken erkekler kahvesi diye bişey yapmazdım çünkü ben utangaç adamım bu kadar bayanın arasında o bölümü açamazdım her nekadar girselerde girmeselerde....ana sayfayı hiç düşünmedim kendime eğer bi site açarsam aklımda var böyle bi proje o zaman düşünebilirim....renkler ise bu şekilde iyi...ama logonun rengi hiç hoşuma gitmedi ben olsam kırmızı beyaz yapardım....ama en önemlisi logo ve sticker olayını en başta yapardım....

saydam
01-14-2005, 11:20 AM
ertan abi şimdi şu topicler olmasın derken erkekler kahvesi diye bişey yapmazdım çünkü ben utangaç adamım bu kadar bayanın arasında o bölümü açamazdım her nekadar girselerde girmeselerde....ana sayfayı hiç düşünmedim kendime eğer bi site açarsam aklımda var böyle bi proje o zaman düşünebilirim....renkler ise bu şekilde iyi...ama logonun rengi hiç hoşuma gitmedi ben olsam kırmızı beyaz yapardım....ama en önemlisi logo ve sticker olayını en başta yapardım....

simdiye kadar ki yazılarını okdudum hicte utangac cevaplar yoktu..yanlıs mıyım ?

2004palio
01-14-2005, 11:22 AM
yooo admin oldugum sitede benden baska 20 bin kişi var..

ozamn sen bu işi biliyorsun bişey demiyorum

DEVIL
01-14-2005, 11:26 AM
Vallahi admin olsaydım , çok şey yapardım. Zaten adminim ( :) ) . Çok yorucu bir iş. Öncelikle beklentiniz sitenizin ilerlemesi, kesinlikle maddi kazancı yok. Her türlü insan internette kimlik değiştiriyor,insanlar zor, internet sınırsız bir olay. Sonuçta çok zor, çok..........Amma çok konuştum, vallahi öneri yapmam ama SMILE ları değiştirebilirsiniz mesela, başka siteden çalmak çok ayıp çok

fafatara53
01-14-2005, 11:30 AM
simdiye kadar ki yazılarını okdudum hicte utangac cevaplar yoktu..yanlıs mıyım ?

hiç utanılcak bi yazı yazmadım ki utanıyım....

zuhal
01-14-2005, 11:36 AM
.....

philcollins
01-14-2005, 12:10 PM
ben adminliğin zor olduğuna kesinlikle biliyorum..kimseyi mutlu edemezsiniz.

ama benim yapacağım en önemli şey kurallarım net ve kesin olurdu ve üyeler yaptıkları hatalarda başlarına ne geleceğini önceden çok iyi bilirlerdi ve bu konuda polemiklere yol açmazdım. eski sitede bulunan elit üye uygulamasına dışardan benzer ama içeriği çok farklı bi uygulama yapardım ve siteye çok veren ve örnek kişileri diğer kişilerden farklı kılardım. tabiki bu farklı kılmak ayrıcalık anlamına gelmiyo işte o sınırıda önceden herkese açıklardım ve yine herkes önceden her şeyi tahmin edebilirdi. ama kesinlikle süreli olurdu bu uygulama. aylık gibi, her ay yeniden seçerdim elit üyeleri. çünkü siteye çok şeyler veren birisini elit üye yaptığınız zaman bu sefer kendisini misyonunu tamamlamış gibi hissedebilecek olması ya da zamanla siteye girmese de elit üye kalması gibi durumlar.

renk seçiminde açık mavi, açık yeşil ya da açık pembe renklerini siyahla karıştırarak kullanmayı tercih ederdim. yazı karakterleri köşeli tabir edeceğimiz olan harflerden oluşurdu. avatar bölümününü biraz daha geniş tutar imza kısmını tamamen kaldırırdım. sitenin ağzı ve dili smileylere kesinlikle çok önem verirdim ve diğer sitelerden farklı bi şeyler bakardım. mesela kılıcin hondaturk sitesindeki smileyler gibi çok farklı ve güzel şeyler kullanmaya çalışırdım. ahlaki kurallarda da çok basit bir kıstas koyardım. 4 samimi arkadaşınız ve 4 samimi kız arkadaşlarınızla birlikte aynı masada ne kadar ahlaklıysanız o kadarı siteye fazlasıyla yetecektir.

ama ertan abi gibi siteme bu kadar zaman ve ilgi gösteremezdim o da bi gerçek.

Ertan Ömür
01-14-2005, 06:10 PM
Fikirlerini belirten arkadaşlarımıza teşekkürler..Burada yapılan açıklamalar kesinlikle dikkate alınacaktır bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın..Ama topik uzadıkça şunu göreceksiniz.Herkesi aynı oranda memnun etmek imkansız...Saygılar..E.Ö

uA-Mer]{eZ
01-14-2005, 07:25 PM
bu site benim olsaydı online tuning chat koyardımm

KLC
01-14-2005, 07:59 PM
Üyelerin Sorunlarını Ört Bas Etmek İçin.. Olayı Farklı ßir Boyuta Taşımazdım..

thekillingroad
01-14-2005, 08:07 PM
Bu ismi seçmezdim, öngördüğüm içerik bu olsaydı...
Öngördüğüm içerik bu olmazdı, otomobiller ile ilgili şeylere daha fazla ağırlık verirdim.
TAMAMEN KİŞİSEL bir görüş, hiçbir sitede memnun olmadığım şey.. Zeka soruları için bir bölüm yapardım.. Bu biraz alakasız birşey...

Şu an yazan bir kaç kişiyi hiç düşünmeden atardım, bazı şeylere kısıtlamalar getirirdim.. Bazı diyorum çünkü ucu acık birşey bu.

Kişisel olayları, kavga olsun teşekkür olsun vs. site içerisinde KONU olarak açılmasına izin vermezdim..
KLC ın dediği de önemli tabi, o ayrı bir konu.

Ertan Ömür
01-14-2005, 08:11 PM
Şu anda çıkmam gerekiyor.Gereken mesajlar alınmaktadır..Ama bazı şeylerin oturması zaman alır..Bebek öyle birden koşamaz.Saygılar..E.Ö

Badboy
01-14-2005, 08:23 PM
Yapmam...

KLC
01-14-2005, 08:28 PM
Ati.. Smilerlerimi Daha Fazla Secenekle ßirlikte.. Yonetime Gonderdim.. Kullanıp Kullanmamak Kendi Düşünceleri.. Bu arada İsterlerse O SMilerlerin ßuraya Uygun Olarak Mavileride Var..

KLC
01-14-2005, 08:31 PM
Vallahi admin olsaydım , çok şey yapardım. Zaten adminim ( :) ) . Çok yorucu bir iş. Öncelikle beklentiniz sitenizin ilerlemesi, kesinlikle maddi kazancı yok. Her türlü insan internette kimlik değiştiriyor,insanlar zor, internet sınırsız bir olay. Sonuçta çok zor, çok..........Amma çok konuştum, vallahi öneri yapmam ama SMILE ları değiştirebilirsiniz mesela, başka siteden çalmak çok ayıp çok

Off Dilek Off..

ЅENA
01-14-2005, 09:40 PM
Adminlik her yiğidin harcı değil bence...Bir kere sabır isteyen bir iş.İlgi şart...
Ertan abinini tüm gününü burda geçirmesi çok ayrı bir olay.
Sen çok sabırlı ve iyi niyetli bir insansın Ertan Abi.Haketmeyen kişilere haketmedikleri değeri veriyorsun ve yüz bulup ahkam kesmeye başlıyorlar.Siteninde huzuru kaçıyor tabi.Bunlar zamanla yerine oturacak taşlar.Hepimiz koca koca insanlarız abuk sabuk polemiklere girmemizin hiç anlamı yok.
Biraz daha katı kurallar getirilmeli bence.Ama bazı şeylerin düzene girmesini istiyorsak dur demeyide bilmeliyiz.
Sen işini bilirsin sana çıkıpta akıl vermek haddim değil umarım bana kızmassın bu konuda.

alid90
01-15-2005, 12:06 AM
abi yapılcak şeyleri yapmışın bize bişi duşmez

Ertan Ömür
01-15-2005, 11:02 AM
Buraya yazdığınız yazıların ileriye yönelik operasyonlarda bizlere kılavuz olacağına emin olabilirsiniz..Birazdan teker teker cevap vermeye çalışacağım fikir belirten arkadaşlara.. :icon_idea

Power
01-15-2005, 12:38 PM
ben olsaydım;
1.huzuru bozanları önce uyarır, yaptığını tekrarlarsa 1ay no post verirdim.
2.ilginç reklam kampanyaları düzenlerdim.Mesela memleketin en ücra köşesinde bi kayaya bile sitenin adını falan yazardım (doğaya zarar vermeyecek şekilde.)
3. modifiyeye çok daha fazla ağırlık verirdim.
4.reklam alırdım.
5.aşırı geyiğe izin vermezdim.
6.ilginç organizasyonlar yapardım.

daha çook şey var aklımda ama onları belki ilerde yazarım. bazı arkadaşlar rahatsız olabilir.

philcollins
01-15-2005, 02:37 PM
Ati.. Smilerlerimi Daha Fazla Secenekle ßirlikte.. Yonetime Gonderdim.. Kullanıp Kullanmamak Kendi Düşünceleri.. Bu arada İsterlerse O SMilerlerin ßuraya Uygun Olarak Mavileride Var..
kankim senin smileyler benim gerçekten çok hoşuma gitti açıkcası...

Ertan Ömür
01-15-2005, 02:47 PM
kankim senin smileyler benim gerçekten çok hoşuma gitti açıkcası...
Smileler üzerine çalışıyoruz.Her smile uyum sağlamıyor.KILIC'ın son gönderdikleri uymadı mesela.. ;)

KLC
01-15-2005, 03:02 PM
Abi.. Boyutlar Uymadi Sanirim.. Daha Orjinal Siteyle Uyum Sağlayacak Bir Smiler Paketi ßakıyorum..

Ertan Ömür
01-15-2005, 03:08 PM
Abi.. Boyutlar Uymadi Sanirim.. Daha Orjinal Siteyle Uyum Sağlayacak Bir Smiler Paketi ßakıyorum..
Kenarları kare olduğu için zemine uyum sağlamadı.Ayrıca büyüklerdi.. ;)

KLC
01-15-2005, 03:09 PM
Ertan Abi.. Şimdi İndirdim.. ßenim Smilerlerin Kucuk Boyutluları.. Maviler.. Yeşiller.. Sarılar.. ßir Suru Farkli Smiler.. Secin Begenin..

philcollins
01-15-2005, 03:13 PM
Kenarları kare olduğu için zemine uyum sağlamadı.Ayrıca büyüklerdi.. ;)
ertan abi büyük olmasının kötü bi tarafı yokki bence :o

philcollins
01-15-2005, 03:14 PM
Ertan Abi.. Şimdi İndirdim.. ßenim Smilerlerin Kucuk Boyutluları.. Maviler.. Yeşiller.. Sarılar.. ßir Suru Farkli Smiler.. Secin Begenin..
beğenelim mi ertan abi :49_49:

ЅENA
01-15-2005, 03:17 PM
bende bende:D

Ertan Ömür
01-15-2005, 03:19 PM
ertan abi büyük olmasının kötü bi tarafı yokki bence :o
Atalay boyları siteye uygun olsaydı koyardık değil mi?Biz başka smileler alıp koyacağız.Takma kafana.. ;)

hobbit
01-15-2005, 03:19 PM
bende bende:D

allah moderatörlüğünü vermiş emi :D

KLC
01-15-2005, 03:39 PM
http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?p=16271#post16271

Arkadaslar 6 Farklı Secenek Koydum.. Oylama Yapın... ßenim Smilerlerin Kucuk Boyutlularıda Var.. Secenekler Arasında..

34 GS 1905
01-16-2005, 02:14 PM
Bir sitenin yöneticisi olsa kesinlikle böyle bir konu açmzdım.Çünkü yönetici benimdir.site için gerekenleri benim karar verip insanları beğenisini sunmam gereklidir.Yok buna üyleri dinlemek vs vs demeninde anlamı yoktur.

Benim yöneticisi olduğum bir fabrikada gelip başka fabrikanın müdürü benim elemanı küstürüp işi bırakmasını sağlayamaz bilmeme anlatabildinmi?

BEnce liderlik vasıflarınızı gözden geçiriniz.Ciddi bir öneridir.

Liderlik rüya yorumlamak fal bakmakla olmuyor.Canlarım ciğerlerim demekle olmuyor
i

ЅENA
01-16-2005, 02:28 PM
Nedir paylaşamadığınız hala anlamış değilim...............................

nitrO_Oxide
01-16-2005, 02:50 PM
Bir sitenin yöneticisi olsa kesinlikle böyle bir konu açmzdım.Çünkü yönetici benimdir.site için gerekenleri benim karar verip insanları beğenisini sunmam gereklidir.Yok buna üyleri dinlemek vs vs demeninde anlamı yoktur.

Benim yöneticisi olduğum bir fabrikada gelip başka fabrikanın müdürü benim elemanı küstürüp işi bırakmasını sağlayamaz bilmeme anlatabildinmi?

Liderlik rüya yorumlamak fal bakmakala olmuyor.Canlarım ciğerlerim demekle olmuyor
i

sanırım ne ertan abi nede bu yonetim senin bu uyarını dikkatete almayacak.biz bu sekilde gecen forumda googlede 1. sayfaya kadar cıkmuştık canlarım ciğerlerim diyerek ;)
saygılar...

34 GS 1905
01-17-2005, 09:08 AM
sanırım ne ertan abi nede bu yonetim senin bu uyarını dikkatete almayacak.biz bu sekilde gecen forumda googlede 1. sayfaya kadar cıkmuştık canlarım ciğerlerim diyerek ;)
saygılar...

Uyarı dikkate alınmadı takdirde burası tuningchat sitesi olarak kalmaya devam eder.Googlede birinci sıraya çıkmak neyi ifade eder anlamıyorum.VArmı bir getirisi?

Kaldıki önerilerim sana değil senin üstündeki Ertan abiye :dirdir: iki kişi konuşurken üçüncüye :s20: kafasını duvara vurmak düşer.

Saygılar benden

nitrO_Oxide
01-17-2005, 10:54 AM
Uyarı dikkate alınmadı takdirde burası tuningchat sitesi olarak kalmaya devam eder.Googlede birinci sıraya çıkmak neyi ifade eder anlamıyorum.VArmı bir getirisi?

Kaldıki önerilerim sana değil senin üstündeki Ertan abiye :dirdir: iki kişi konuşurken üçüncüye :s20: kafasını duvara vurmak düşer.

Saygılar benden

1. olarak tuningchat sitesi zaten burası forumdaki mantık budur sen burasını ne sanıyordum :50_50:
2. olarak googlede 1. sayfada olan forumlar genelde kaliteli ve devamlı tıklanan forumlardır.getirisi olup olmadığına artık sen karar ver :)
3. olarak bende bu sitenin yonetimindeyim sana 3. şahıs olarak cevap verme hakkım var.gerekirse .ok yiyerek gerekirsede kafamı duvara vurarak cevabımı veririm.
saygılar...

Ertan Ömür
01-17-2005, 11:40 AM

Liderlik rüya yorumlamak fal bakmakla olmuyor.Canlarım ciğerlerim demekle olmuyor
i
Sen babandan başkasının sözünü dinlemiyormuşsun.Ama bize nede güzel akıl veriyorsun.Peki babasından başkasının nasihatını tınlamayan bir üyenin verdiği akıla nekadar güvenilir?Ayrıca bı siteye üye olduğundan beri yazdığın yazıları bir boş vaktinde baştan aşağı gözden geçir.Okudukların sana enterasan gelecek..Ben okudum ve hayretler içerisinde kaldım..Saygılar..http://www.tuningturkey.com/forum/images/icons/icon4.gif

fafatara53
01-17-2005, 11:44 AM
yine canım sıkıldı...yaa geldi hafta sonu bi konu açtı karıştırdı ortalığı gitti...ben ne diyim daha....ne güzeldi hafta sonu huzurlu sakin güzel muhabbetler...p.tesi haftanın başı huzur yok....

Ertan Ömür
01-17-2005, 11:49 AM
Yaa ertan raif ne yapsınkii,
balık baştan kokuyor
Sen bu konuyu Sena ile konuşsan daha iyi edersin bence.
Yüzünü bile görmediği bir insana Sena gibi aklı başında görünen bir kız nasıl aşık olabiliyor ilginç ??
Evt bana da ilginç geldi
Arkadaşım sen bir kimlik beyanı yaparmısın?Kimsin?nesin?ne iş yaparsın?neden sadece bu tür topiklere dalarsın?Cevap bekliyorum..Aksi taktir de gereken yapılacaktır saygılar.. :mad:

nitrO_Oxide
01-17-2005, 12:13 PM
gereken yapıldı :samurai:

34 FB 1907
01-17-2005, 12:27 PM
? nasıl yani bu nick sizin mi ??
Ben fenerbahçeliyim ve bu niki kullanmak istiyorum bi mani mı var

Ayrıca bir bayanla bu şekilde konuşmanınıza hoş karşılamıyorum
Ve konu çok can sıkıcı olduğu için sena arkadaşımıza destek olmak amacıyla yazdım ?
niye rahatsız oldunuzki

Ertan Ömür
01-17-2005, 12:32 PM
? nasıl yani bu nick sizin mi ??
Ben fenerbahçeliyim ve bu niki kullanmak istiyorum bi mani mı var

Ayrıca bir bayanla bu şekilde konuşmanınıza hoş karşılamıyorum
Ve konu çok can sıkıcı olduğu için sena arkadaşımıza destek olmak amacıyla yazdım ?
niye rahatsız oldunuzki
Kimlik beyanı lütfen.Aksi taktirde gereken yapılacaktır.Bu kesinlikle son uyarıdır..Saygılar..E.Ö

34 FB 1907
01-17-2005, 12:36 PM
ismim : gülşen
Soyisim : Tekiner
Meslek : Yönetici sektreteri ( E.C.A )
Şehir İstranbul

Kenidimi Karakolda gibi hissettim :( Neyiniz var sizin ?

2004palio
01-17-2005, 12:37 PM
herkez kimlik beyanından çkiniyor yaw

Ertan Ömür
01-17-2005, 12:38 PM
Şehir İstranbul

Teşekkürler....Tanışma bölümünde kendinizi tanıtsaydınız böyle olmazdı.Umarım verdiğiniz bilgiler doğrudur..Saygılar..E.Ö

ultrAslan_Erhan
01-17-2005, 12:40 PM
Şehir İstranbul

pardon ama nick inizle avatar ınız hic uyusmuyor farkındamısınız bilmiyorum ama

nitrO_Oxide
01-17-2005, 12:40 PM
Şehir İstranbul

:) neden bi tanışma topicinde kendini tanıtmıyorsunuz :)

Ertan Ömür
01-17-2005, 12:56 PM
Topik dışına taşan mesajlar silinecektir..http://www.tuningturkey.com/forum/images/icons/icon4.gif

SNOWMAN
02-01-2005, 03:36 AM
Mümkün olduğunca kısa ve öz olarak yazmaya çalışacağım.
Peşinen şunuda belirteyim bu siteyle ilgili hiç bir beklentim yok. Başka bir sitenin sözcüsü olarakta bulunmuyorum.

Sitenin ismi konmuş bu saatten sonra değiştirmenin yararı olacağını sanmıyorum.

Site içeriğinin eğlenceyi ön planda tutmasının yararı var bence de.
Tüm muhabbetin tuning üzerine kurulduğu, bir sitenin üye tutması zor olur. Üyesiz siteyi kim naapsın.

Forumun konu başlıkları çok fazla ve detaylı, bu durum dikkat dağıtıcı boyutta. Birbirine yakın konular bile düzen uğruna ayrı ayrı yerlerde duruyor.

Admin E.Ö. sitenin güncelliğini korumak, ilgiyi üst düzeyde tutmak amacıyla olsa gerek topicleri fazla zorluyor.
Gereksiz sayılabilecek bir sürü topicle adeta bombardımana tutuluyor üyeler.

Bu cümlem biraz özel olacak bağışlayın.İşi gücü olan, aile geçindiren bir insanın zamanına da sağlığına da dikkat etmesi gerek.
Sitede aklı başında sorumluluk duygusu olan arkadaşlar var. Görevi onlarla paylaşarak yürütün.

S.S.S. kavramlarıyla, iyi yönetim bağdaşmaz. Biraz otorite gerekiyor bence. Kurallar kesin uygulanmalı. Gerekirse ihraçlar yapılmalı.
Üye sayısı kaygısına düşülmemeli. İki üye kaybetmiyeyim derken gelebilecek beş üyeden olmakta var. Diğer üyelerin de huzuru için gerekli bence.

Bazı topicler çok riskli, bıçak sırtında adeta. Örnek olarak erkekler topici. Tamamen kaldırılmazda yayınlanacak dökümanlar onaya sunulur mesela.

Amacım yermek, bilgiçlik taslamak değil. Bu işlerle uğraşmak kolay değil özveri istiyor. Emeğin karşılığının alınabilmesi için kendimce önerilerdi.
En önemli konu ise forum üyesi çok genç arkadaşların sosyal açıdan sağlıklı ilişkiler içinde olması ve iyi yönde birşeyler kazanması.
Şahsen tek tek tanımasamda onları ülkemizin geleceği olarak gördüğüm için ruh sağlığı yerinde saygılı eğitimli ve donanımlı görmek istiyorum.
Bu görev de biz abilere, ablalara düşüyor (foruma post atan her üyeye).

Çok uzun oldu burada keseyim. Sabredip okuyanlara teşekkürler.

Ertan Ömür
02-01-2005, 11:04 AM
Sevgili olderman,Uyarıların dikkate alınacaktır..Sitemiz bir modifiye sitesi.Ama modifiye amaç değil araç bu sitede..Bunu uygulamaya çalışan ilk siteyiz..İlk başlarda sorun gibi görünse de zamanla dengeler yerine oturacaktır..
Benim zaman zaman tekrarladığım bir söz var..Kütüphaneler bilgi bankalarıdır ama ıssızdır..Lünapaklar ışıltılı ve eğlencelidir ama her köşe başında bir lunapark göremezsiniz..Bizim amacımız bir muhabbet merkezi yaratmak..Burada çok şey konuşulsun istiyoruz..Çünklü modifiyeye gönül veren insanların da birçok ihtiyacı var.Hayatı otomobilden ibaret değil sonuçta..Ayrıca ERKEKLER KAHVESİ topiği +18 ve sadece erkeklere yönelik bir topik..İnternette herkes istediği yere girebilir.Sansür yok..Biz Belli sınırlar ölçüsünde belli materyalleri burada kullanıyoruz..Bundan 18 yaşını aşmış erkeklerin zarar değil,yarar göreceğini düşünüyoruz..Saygılar.E.Ö

SNOWMAN
02-01-2005, 11:11 AM
Başarılar dilemekten başka yapabilecek bir şeyim yok.

Ertan Ömür
02-01-2005, 01:36 PM
Başarılar dilemekten başka yapabilecek bir şeyim yok.
Teşekkürler... :icon_idea

fafatara53
02-01-2005, 02:08 PM
ertan abi ana sayfa ve logo hazır değilmi???

Ertan Ömür
02-01-2005, 02:15 PM
ertan abi ana sayfa ve logo hazır değilmi???
Aşağı bölümler kaldı.Bitmek üzere..Fikir için aşağıdaki linki tıkla.Seslidir.Ayrıca sağ üstteki REPLAY tuşuyla tekrar tekrar dinleyebilirsin.. :)
www.tuningturkey.com/adnan.html

fafatara53
02-01-2005, 02:26 PM
güzel olmul ertan abi...

Badboy
02-01-2005, 02:30 PM
Yine söylüyorum HARİKA.Gercekten çok güzel :icon_excl :icon_excl :icon_excl

ultrAslan_Erhan
02-01-2005, 02:57 PM
Bence siteye gayet hos nazik ve şekilli.. bana gore cok iyi bir tasarım. ilk gordugumdede bu gorusu belirttim ilerde daha cok gelistirmek dilegiyle ... ( icerik olarak )

2004palio
02-01-2005, 03:31 PM
cok güzel olmuş ertan abi

philcollins
02-01-2005, 03:32 PM
valla güzel olmuş :icon_excl

Ertan Ömür
02-01-2005, 03:37 PM
Alt bölümler bittiğinde hayata geçecek anasayfa..Ozaman daha şık olacağımız kesin..Ne yazıkki eski çalışmalar heba oldu.Bunda karar kılınca bayağı zaman kaybettik..Şimdi 2 türlü yazı karakteri var elimizde.Hangisini kullanacağımıza da karar veremedik..Çünkü biri 3 boyutlu(inanılmaz güzel)..Ama sticker olayında sorun yaratıyor..Diğerinde ise TUningTUrkey ama TU lar ortak.Aslında o da güzel..Bakalım..Kararı verince sizde görürsünüz.. :!:

fafatara53
02-01-2005, 03:39 PM
hayırlısı diyorum...sabırsızlıkla bekliyorum...

ersin yılmaz
02-01-2005, 04:29 PM
ertan abi manyak olmuş...

alid90
02-01-2005, 04:40 PM
supeeeeeerrrrr:D

Ertan Ömür
02-01-2005, 04:41 PM
Beğenilmesine çok sevindim..Teşekkürler... :icon_idea

Ertan Ömür
02-18-2005, 12:49 PM

i
Böyle arkadaşlar akıl vermeyi çok iyi bilir.Ama üyeliği bile beceremez,ağızlarına yüzlerine bulaştırırlar. :mad:

fafatara53
02-18-2005, 01:19 PM
daha uğramadılar ne oldular acaba....

t n c r
03-31-2005, 03:58 PM
Böyle arkadaşlar akıl vermeyi çok iyi bilir.Ama üyeliği bile beceremez,ağızlarına yüzlerine bulaştırırlar. :mad:

abı gulmekten yıktıb benı

buraları yıkılıyo gulmekten yıkılıyo :laugh:

Ertan Ömür
04-04-2005, 02:55 PM
Evet bazı arkadaşlarımız fikirlerini alakasız topiklerde değil burada dile getirsin. :sleep:

baracuda
08-08-2005, 08:37 PM
abi bi koli stres topu alırdım sürekli yanımda bulundururdumm :D:D:D:D:D:D:D