PDA

View Full Version : Bİr Sen , Bİr Ben Ve Mavİ .......

huysuz
01-27-2005, 10:55 AM
Mersin'de doğdum,bu yüzden portakal çiçeklerinin nasıl koktuğunu bilirim....
Yaramazdım,habire ayağıma çivi batardı,tetanos aşısı olurdum.Bahçelere girer meyva çalardım,yakalanır,bahçe sahibinden dayak yerdim.Uslanır mıydım? Tabii ki hayır...Ertesi gün bu kez başka bahçede bulurdum kendimi...

Yüzmeyi ne zaman öğrendiğimi hatırlamam.Kendimi bildim bileli hep denizle haşır neşir oldum.Bu yüzden tutkunumdur maviye.Bu yüzden aşkın da mutluluğunda rengi mavidir benim için.
En çok baharları severdim Mersin'i.Okuldan kaçar,bisikletlerimize atlar, kilometrelerce pedal çevirirdik.Nereye gittiğimizin hiç bir önemi yoktu.Bütün yollar denize çıkardı ve biz sonunda bir kıyıda durup soluklanır,oltaları çıkarır o güzelim çipuraları,lagosları tutup sonra da çalı çırpı yakar,bir güzel ziyafet çekerdik kendimize.

Ne kadar kaygısızdık......

Sonra ünüversite ve İstanbul... Bu kentte öğrendim hayatta hiç bir şeye şaşırmamayı.Bu kentte öğrendim, insanların nasıl iki yüzlü olduklarını.Bazen oyunu kuralına göre oynadım,bazen içimdeki o saf,o çekingen,o Mersinli çocuğu ortaya çıkardım.

Aşka düştüm,terk edildim,ağladım,aldatıldım:ama en büyük heyecanları,en büyük mutlulukları aşkla yaşadım. Bu yüzden aşktan hiç şikayetçi olmadım.Aşktan, balıktan, rakından, denizden ve maviden hiç vaz geçmedim.
En kötü alışkanlığım sigara,onunla da çok zor günlerimi paylaştım.

Şimdi,şairin dediği gibi, "Dante gibi ortasındayım ömrün..."
Geriye dönüp baktığımda pişman olduğum çok az şey var. Ama ben pişman olduğum şeyler için bile " İyi ki yapmışım " diyorum. Çünkü asıl pişmanlığın yapılmayan şeyler için duyulduğunu biliyorum.

Yıllar yüzüme bir çok çizgi ekledi ; ama bir tek şey eksilmedi...Aydınlığın izi......

Yukarıdaki bu yazı, Mehmet Coşkundeniz'in "Aşk Bize Yakıştı" kitabındaki kendi hayat öyküsünü anlatan yazıdan bazı satırlar....

Burada ne işi var diyeceksiniz......

Eğer yanılmıyorsam , anlayan anladı....... :)

2004palio
01-27-2005, 10:58 AM
huıysuz varya yazar gibissin

hobbit
01-27-2005, 11:27 AM
gözümden akıttığım yaşlara sebebiyet verdiğin icin seni seviyorum melt .....

huysuz
01-27-2005, 11:35 AM
gözümden akıttığım yaşlara sebebiyet verdiğin icin seni seviyorum melt .....
Gözünden akan yaşa kurban olam fındık kurdum .....

huysuz
01-27-2005, 12:02 PM
Karşımdasın.Elimi uzatıp dokunabiliyorum sana.Ne büyük mutluluk bu...Gördüğüm en güzel şeysin.Senden öte tanımladığım başka hiçbir şey yok.Herşey senin adınla anılıyor benim dünyamda.Bütün çiçekler sen,bütün yıldızlar sen... Bir sanat eserisin bakmaya doyamadığım.Tanrının bana armağanısın ve artıyor her geçen gün sana hayranlığım.Yüzünde kuşlar, gözlerinde hayatın ta kendisi var.Öyle gerçeksin ki...

Gözümü açıyorum sen,kapıyorum sen...Hiç bitmeyen serüven..Günümün en keyifli anı,uykumun en tatlı rüyası..Seni soluyorum,havadasın.Seni kokluyorum, doğadasın. Hele şimdi sonbaharsın,ya da sonsuz bahar.Seni yaşıyorum , canımdasın. Canımsın.Sarılsam sana,bin yıl geçse,bir an bile ayrılmasak.....
Ten tene,yürek yüreğe sonsuz baharın en aşk dolu iki yaprağı olsak...Ağaç ağaç gezip,yeşersek,açsak...Yere düşsek kalksak..Seni bilsem, bir tek seni .... Seni görsem,birtek seni...Sesin sarhoş etse beni...Öyle içimdesin ki...

Bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim,veremem.Sensiz geçecekse zaman geçmesin,istemem..Seninle yeniden doğdum,yeniden doğuşun kanıtıyım ben. Senden önce geçen zamanı, sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim,kimmişim bilememişim.Şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile. O yol yüründü ve artık bitti,artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde.Yorgunluk nedir bilmeyeceğim,hiç şikayet etmeyeceğim ve tek adımda bile tökezlemeyeceğim uzun aşk dolu bir yol...Öyle aklımdasınki....
Ah, sensiz kalmıyor muyum,bazen yıkasım geliyor gördüğüm bütün duvarları. Ardında seni bulurum sanıyorum:ne ayrı koyduysa bizi,zaman yada yollar,bir kalemde silesim geliyor. Sana dokunmamı engelleyen ne varsa,bir kadehi yere çarpıp tuzla buz eder gibi parçalamak istiyorum.İsyanım taşıyor,kendi öfkemden korkuyorum.
Ve kavuşmak...Bunu düşünmek içimde kırılmış bütün aynları tamir ediyor.Mavi bir yağmur başlıyor,ıslanıyorum.Maviye boyanıyorum. Öyle özlüyorum ki .....

Sen ol,hep ol,benimle ol,bende ol....Sendeyim ben,yüreğimi koydum yüreğinin üzerine.Aşk bu,başka isim arama:hem de en koyu,en deli,en tutkulu..Öğreneceğim çok şey var sana dair.Bilmediğim çok şey var:ama bir şeyi öyle iyi biliyorumki...
Seni öyle çok seviyorum ki....

Okurken içinizi sıcacık yapan bu satırları, bir kere de benim için , geçmiş zaman ekleriyle okuyun olur mu ???? İçiniz sıcacık olmayacak bu sefer, üşüyeceksiniz ve beni anlayacaksınız işte....Üşüyorum..... :sad:

hobbit
01-27-2005, 12:07 PM
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

üşüme.. :sad:

huysuz
01-27-2005, 04:30 PM
Bir şey var sende,bir türlü anlayamıyorum.Uçsuz bucaksız,masmavi bir deryasın sanki ve ben yüzlerce fırtınayla savaşmış geminin yorgun kaptanı gibi senin kıyılarına vuruyorum. Maviyi bir tek sana yakıştırıyorum.Sen mavi oluyorsun ben sana bakarken kendimi kaybediyorum.Sessizlik dağılıyor,sesin kulaklarımdan yüreğime akıyor,bütün şarkıları sana armağan ediyorum. :huh:

ersin yılmaz
01-27-2005, 04:38 PM
abla ya oku oku gözlerim ağrıdı bunları özetleyerek yazamazmısın :) :wacko:

alid90
01-27-2005, 04:50 PM
yaa ya bu guzel gun zehir 0lacaktı azkalsın ağlıycaktım nie bole yapıyonuz aklıma olamdık kişiler geliyo yaa hele geçmiş zamanla okuduum şey valla supersiniz

huysuz
01-27-2005, 04:50 PM
abla ya oku oku gözlerim ağrıdı bunları özetleyerek yazamazmısın :) :wacko:

Özetle Sevgili Ersin ,

Bir Sen , Bir Ben , Bir mavi ........ :)

huysuz
01-29-2005, 11:15 AM
Aşkımı verdim sana , yüreğimi verdim.Aşk sendin,sen yüreğimdin.Her atışı,senin iki hecelik ismini fısıldardı.Kimse anlamazdı ama sen duyardın.Hak etmiş miydin bunu? Böyle derin bir aşkla sevilmeyi hak etmiş miydin ?Geç kalmış bir soru bu..Nasıl hissettiysem öyle yaşadım ben aşkımı.Yüreğimi teslim etmemiş olsaydım sana aşk olmazdı onun adı.Böyle yaşadım ben hep,sen beğensen de beğenmesen de..Hesaplı aşklar bana göre değil. "Ne verirsem ne alırım?" sorusunu soranlardan olmadım.Senin için attı yüreğim , bunu söylemekten de gocunmadım.
Umutlarımı verdim sana,hayallerimi verdim.Bir gelecek düşledim seninle,hata mıydı ?

Yarım aşkları,kaç-kovala oyunlarını,göstermelik dargınlıkları bırakıp bir kenara, bu günü dolu dolu yaşarken,yarına dair umutlar besledim.Hepsinde sen vardın,sensiz olmayacaktım.Bugünü de yarını da seninle yaşayacaktım.Bu hayatta ne olacaksa iyi yada kötü birlikte karşılayacktık.Bazen bir Türk filmi tadında, bazen gerçeğin tam ortasında yaşayacaktık.Birbirimize güç verecektik,hayata karşı direnme gücünü birbirimizden alacaktık.

Ruhumu verdim sana,bedenimi verdim.Olmadığın zamanlarda ruhumu bıraktım sana,yanlız kalmayasın diye.Çünkü sensiz olmazdı benim ruhum.İçimi sıkıntılar basardı.Müebbete mahkum bir hükümlü gibi bedenime tünel kazıp,firar etmeyi düşünürdü hep.Bu yüzden özgür bırakırdım onu.Ve ruhumun gideceği tek yer her zaman senin yanındı.Ya bedenim ? Gözlerim gördüğü hiçbir şeyi ayıramazdı sensizken.Ellerim dokunamazdı hiçbir şeye.Yürümezdi bacaklarım senin olmadığın yollarda.Oysa sana her dokunuşum,yeniden doğuşu olurdu bedenimin. Yenilenir,arınır çıkardı karşına her zaman.sevişmelerimiz bir ayindi benim için.Varsa bir sevda tanrısı,ona sunulmuş en güzel adaktı.

Hayatımı verdim sana. "Can" deseydin onu da alırdın benden.Gözümü bile kırpmazdım.Zaten aşk bu değil midir? Sevgiliye dokunduğun anda,"Ölsem bile umurumda olmaz" demek değil midir.Bunu demiyorsan eğer,neden yaşayasın aşkı?

Bütün bunlar yetmedi sana biliyorum.yetseydi eğer,şimdi bunları yazıyor olmazdım zaten.Serzeniş sanma bunları,ben hatayı kendimde arıyorum.Belki de küçücük bir şey yeterli olacaktı her şey için.

Gönüllüydüm yoldan dışarı çıkmaya,çıktım da.Senin için değil,kendim için yaptım bunları,sonu acı da olsa...Şimdi bir tek mavi kaldı bende.Bir tek onu vermedim sana... Kirlenmesin diye.

MEHMET COŞKUNDENİZ.....

hobbit
01-29-2005, 11:40 AM
Hesaplı aşklar bana göre değil. "Ne verirsem ne alırım?" sorusunu soranlardan olmadım.Senin için attı yüreğim , bunu söylemekten de gocunmadım.

:icon_excl :icon_excl :icon_excl :sleep:

huysuz
02-01-2005, 11:10 AM
Aşk adına işlediğim bütün günahları kutsal sayarak,yağmalanmış gecelerimin hüznünü bir bohça gibi sırtıma vurarak,tutkumu ve öfkemi,tutuklandığım gözlerinin rengine boyayarak gelirim.

Hiç saklamadım duygularımı.Ama bir çocuk var ki içimde,asırlardır uykuda.Asıl ben oyum.Asıl o uyandığında ben hayata daha çok sarılıyorum.Konuşmaya hasret o çocuk artık uyusun istemiyorum.Onu uyandıracak ve büyüteceksen gelirim.

Hep seni,sana ve bütün ağırlığına rağmen taşıyacağıma,hep seni,sen kadar uzaklarda bile yaşayacağıma inan..Hiç bir zaman senin,gözlerinin gizlerindeki güzelliği unutmayacağıma inan.Ve benim kuşatma altındaki düşerimi ve düşerimdeki gülüşlerimi de senin kanatmayacağına inanayım.Seni anlatmak için kurduğum bütün kırık tümceleri onaracağına inanayım..İnandır beni gelirim..

Bakışlarımla okşayarak yüzünü,gece yarısı hasretlerinin yoldaşı olurum,bölünmüş düşlerinde ve yanlız gecelerinde bak bana,hep konuk olurum sana..Şiirlerinde hep yeni umutları, yeni sevdaları anlatan bir ozan gibi sana dair dizeler yazarım.Seni anlatmayacak her sözcüğü kullanılmaz kılarım.Salıveririm yüreğimi bir ezginin notalarına...Söyle şarkımı , gelirim...

Rotasını kaybetmiş bir gemi gibi fırtınadan fırtınaya sürüklenirken " Kara göründü " diye bağıran bir tayfanın sesindeki mutluluğu taşırım ben.Limanım sensin.Bir tek sana sığınırım,korku dolu dev dalgaların şiddetinden.Aç kapılarını gelirim.
Utangaçlığımı,güçsüzlüğümü,üzerini yalanlarla örttüğüm hatalarımı bırakarak,acı ve gözyaşını unutarak,umutlarımın da ellerinden tutarak gelirim.Silinmiş kimliklerden süzüp getirdiğim sevdamı alıp büyütesin,kalbine yerleştiresin diye gelirim.

Biz seninle ölür gibi öpüşmeli,öpüşür gibi bölüşmeliyiz hayatı,hesapsız mekanlarda ve zamansızca...Ayın karanlık yüzünü düşün,güneşi kucakladığı anı düşün.Başını göğsüme yaslayıp sustuğunda,belki de ömründe ilk defa,geçmişteki hoyrat sevdalara inat sen de yum gözlerini.Sevda ile dağla yüreğini..

Ben sendeyim ,kazındım bir kez yüreğine.Bundan böyle ihanetin adının bile anılmadığı bir ülkede,hayallerini azaltmadan,bir baharı ve sonraki bilmem kaç baharı benmle birlikte yaşamak istiyorsan ve maviyi,gerçek maviyi,aşkın mavisini yalancı kırmızıya inat hayatın rengi yapmak istiyorsan çağır beni....Gelirim...

MEHMET COŞKUNDENİZ

hobbit
02-01-2005, 11:43 AM
ya melt..ya sabırrrr...

huysuz
02-01-2005, 01:18 PM
ya melt..ya sabırrrr...

Noliyi sevgili fındık kurdum......Çağırdı ya ben ne yapıyım......
Bende ahanda şartlarım bunnar uyarsa gelirim dedim yafff.... :laugh:

bulo
02-01-2005, 03:15 PM
Bir şey var sende,bir türlü anlayamıyorum.Uçsuz bucaksız,masmavi bir deryasın sanki ve ben yüzlerce fırtınayla savaşmış geminin yorgun kaptanı gibi senin kıyılarına vuruyorum. Maviyi bir tek sana yakıştırıyorum.Sen mavi oluyorsun ben sana bakarken kendimi kaybediyorum.Sessizlik dağılıyor,sesin kulaklarımdan yüreğime akıyor,bütün şarkıları sana armağan ediyorum. :huh:

Kunta kinte olmak istiyorum yolunuza... Annayan annadı..

hobbit
02-01-2005, 03:38 PM
Kunta kinte olmak istiyorum yolunuza... Annayan annadı..

:laugh: :laugh:

huysuz
02-01-2005, 04:08 PM

helal sana bulo can ..... harbi oydu yaaa......

Peki bil bakalım, bir polisiye dizideki dedektifin adı neydi...... :s20:

bulo
02-01-2005, 04:23 PM
helal sana bulo can ..... harbi oydu yaaa......

Peki bil bakalım, bir polisiye dizideki dedektifin adı neydi...... :s20:

Bir polisiye filmi: Yavru-can hangi 1 , 2.000.001 adet var o dediiinden. Yoksa hemen bilirdim ha..! (:

bulo
02-01-2005, 04:25 PM
Gel de geleyim,
Sev de seveyim,
Bir tek canım vaaarrr,
Öl de öleyiiim, ööl de öleyiiim oooo oooo (:

huysuz
02-01-2005, 05:18 PM
Bir polisiye filmi: Yavru-can hangi 1 , 2.000.001 adet var o dediiinden. Yoksa hemen bilirdim ha..! (:

2.000.001 cisi , zaten filmin adını hatırlasam dedektifin adını hatta papağanının adını bile hatırlayacağım ya.... :laugh:

huysuz
02-01-2005, 05:22 PM
Herkes hayran sana;ama,benimki başka.
Çünkü yüreğine talibim ben.Biliyorum ki,sen oraya sadece kendi istediklerinin girmesine izin verirsin,biliyorum ki,bir kez girildi mi o yüreğe bir daha çıkılması mümkün değil.
Öyleyse uzat elini,aç yüreğini,içindeki tüm güzellikleri sun bana.Ben içimdeki tüm mavileri sana vermeye çoktan hazırım....

Haydi ......

ersin yılmaz
02-01-2005, 05:29 PM
kime ,nerede, nasıl ,nezaman olamaaaaz :D :D

bulo
02-02-2005, 12:54 PM
Yahu bisey soracam sayın topik sahibi;
Buradaki Bir sen,... derken birsen e mi hitap....

hobbit
02-02-2005, 01:55 PM

kuşum...gec anlayanlardan mısın :laugh:

bulo
02-02-2005, 02:01 PM
Ya yapma yaaa iq mu yüzüme vurma diye kaç kere dediydim ama sen, sen, sen.. geberme emi?!!

Deniz ve gök mavi, küçük teknem de,
ama bebeğim sedef..
.
.
.

huysuz
02-02-2005, 02:45 PM

Buyrun benim bulo can....
Bir sen , bir ben ...... anlayan anladı , anlamayan anlatıldı olayı yanııııııııı...

Bu arada , barettanın papağanının adı neydiiiiiii ?????? Nıhaaaa haaaaa..... :s20:

komiser colombo........falconetti.......kımble.....toronag a.....zzzzzt...bızzzzttttt.. dddttttttttt......hebelek hübelek...... :hypnodisk

huysuz
02-02-2005, 04:32 PM
SENİNLE OLMAK,YAŞAMIN BANA VERDİĞİ EN BÜYÜK MUCİZELERDEN BİRİ. MUCİZELERE İNANMAYAN BEN,ŞİMDİ MUCİZEYLE YAŞAMAYA ALIŞTIM.
BİR KEZ KONDU YÜREĞİN YÜREĞİME.ANLA BENİ VE TUT ELİMİ...
YÜRÜYELİM BİRLİKTE BU SEVDANIN YOLUNDA....
BU AŞK BİZE ÇOK YAKIŞIYOR YAR, YAKIŞANI ÜZERİNDEN ÇIKARMA....

bulo
02-02-2005, 05:10 PM
Buyrun benim bulo can....
Bir sen , bir ben ...... anlayan anladı , anlamayan anlatıldı olayı yanııııııııı...

Bu arada , barettanın papağanının adı neydiiiiiii ?????? Nıhaaaa haaaaa..... :s20:

komiser colombo........falconetti.......kımble.....toronag a.....zzzzzt...bızzzzttttt.. dddttttttttt......hebelek hübelek...... :hypnodisk

Bilemiicem sandın di mi? Avucunu yalarsın...
Cevap Veriyorum: FRED
:icon_idea
Daaa zor yok muuu....

huysuz
02-02-2005, 05:14 PM
Bilemiicem sandın di mi? Avucunu yalarsın...
Cevap Veriyorum: FRED
:icon_idea
Daaa zor yok muuu....

He valla doğru yafffff...... Bilir diye hobbite sorduydum,get başımdan dediydi bana..

Daha zoru var da onu sana soramam , çünküm daha cevabını biz bilem bulamadık.. Hobbitimle gereken çalışmaları yapalım,bilimin ışığında cevaplayalım sana soru olarak yönelteceğimdir bulo can...Zannımca bu bayağı kazıktır çünküm... :laugh:

H100
02-02-2005, 05:17 PM
Yürü Be kim tutar seni ...

huysuz
02-02-2005, 05:22 PM
Yürü Be kim tutar seni ...

kekilli :laugh:

huysuz
02-03-2005, 02:53 PM
Küçücük kağıtlardan,renkli kalemlerden,bir tebessümden,daha dün açmış bir kır çiçeğinden mutlu olmayı başardın;ama,hayatı ciddiye almamayı başaramadın.

Kendin gibi yaşamayı becerebileceğin bir şato yarattın içinde,ancak sızmaları engellemeyi başaramadın yine de kendi şatonun mutsuzluk kulelerinde intiharı deneyip durdun be küçük kız.

Adını koyamadığın mutluluğa giden yollarda kayboldun.Hayat denen balta girmemiş ormanın karanlık labirentlerinde bulamadın kendini.Yalancı rüzgarlar konuk oldu dallarına daha çok.

Çocuk oldun üzdüler, büyüdün kaldıramayacağın kadar ağır sorumluluklar yükledin kendine,hata yaptığındaysa affetmediler seni.

Boşverdin kendine biraz da,büyük hayallerin peşinde harcadın bir daha geri gelmeyecek anları.

Hiç bir zaman olmayacak olanı,insanların seni anlamasını beklerken,muhteşem bir hata daha yaptın ve kırıldın,üzüldün,ağladın.

Severken yürekli sevdin.ancak ak kağıt üstünden kayıp gitti yazdığın aşk şiirlerin ne yazıkki.Yanlış,korkak yüreklerde yer aradın sevgine.

Uzun sürerdi yolculukların ve dönüşlerinde her dem taze olurdu insan sıcaklıkları ile yoğrulmuş küçük öykülerin.

Seni sen olduğun için seven ne kadar da az insan varmış çevrende.Belki de nedeni buydu, dostlarının sayısının bir elin parmaklarını bile geçemeyişi.

Kitap okumayan,şiir sevmeyen,sokalarında,kimsesiz kediler tekme atana insanların yaşadığı bir ülkede,şiir gibi yaşamaya kalktın hayatı.Ve böyle bir ülkede, anlayamadın kafayı yememek için,insanın bir tahtasının eksik olması gerekliliğini.

Ne kötülük tohumlarının gizini çözebildin,ne de çiçeklerin bile zehirli olabileceği geldi aklına. Uzatılan her eli sıcak sanmaktan alamadın kendini.

Sahte gülüşlere yer yoktu hayatında,şaha kalkmış sevinçlerinin hemen yanında, yakıcı bir hüzünde bulunurdu duru bakışlarında.

Berbat bir acemi,su katılmamış bir amatör olarak atıldın kavgalarına.Nedeni buydu belki de, yolunun düştüğü her cephede aldığın yenilgilerinin.

Planı hiç yapılmamış kaçışlardı aslında küçük kız,kanayan kentlerin birinden diğerine yaptığın yolculukların.Yoksa sen de,aynı anda her yere yağmaya kalkan şaşkın bulutlar gibi miydin sevgili küçük kız ?

Ne yaparsan yap ;ama,büyümeye kalkma sakın küçük kız.

Büyürsen,şaşkın,hesapsız,acemi özgürlüğe bile bağlanmaktan korkan bir gezginini daha kaybedecek dünya.....

HALIM BAHADIR

hobbit
02-03-2005, 03:02 PM
melt senin mavilerin benım siyahımı iyice kararttııııı ....

huysuz
02-03-2005, 03:08 PM
melt senin mavilerin benım siyahımı iyice kararttııııı ....

senin siyahın demekki son kullanma tarihi geçeli bayağı bir olmuş.... Zira mavi siyaha hiç bir şey yapamaz.....Mavi varsa siyah yoktur olmamalıdır........ Öldüm ben valla öldüm..... :laugh:

hobbit
02-03-2005, 03:55 PM
hic bir mavi..siyahı boyayamaz...o en derin renktir

huysuz
02-03-2005, 03:58 PM
hic bir mavi..siyahı boyayamaz...o en derin renktir

biz ne dedik lennnnnnnnn...... :laugh:

huysuz
02-04-2005, 03:04 PM
Bu gördüğüm sen misin ? Ne oldu sana böyle küçük kız,nasıl kıydn kendine ?
Hangi duvarın dibinde kurşuna dizdirdin,o ele avuca sığmayan,o kartallar gibi yüksekten uçan tutkularını ? .....

Nasıl çıkarıp atabildin ruhundaki insanları mıknatıs gibi çeken o pozitif enerjiyi?
Küçük mutlulukları bile " işte hayat bu" diyerek büyük bir sevinçle karşılayan sen,nasıl olupta vazgeçtin hayat asılmaktan ? .....

Ölüm bile korkarken senden bir zamanlar,nereden aklına geldi şimdilerde Azrail'e komşuluk senaryoları?...

Kim öğretti sana kinden ve intikamdan kaleler inşa etmeyi,kim girdi kanınaki nefret eder oldun, o her birini birer roman kahramanı gibi sevdiğin insanlardan ?

Ne oldu da ağır geldi sana,boynunda mahallenin delisi olduğunu haykıran madalyayı taşımak?.....
Hatırlıyor musun ? Bir akşam vaktiydi ve kocaman gözlerinle bakarken bana
" büyüme sakın küçük kız " demiştim sana.

Yoksa beni dinlemedin de , büyüdün mü sen şimdi ?

hobbit
02-04-2005, 03:12 PM
zıctım :huh: :huh:

huysuz
02-04-2005, 03:13 PM
zıctım :huh: :huh:

Gördüm :huh:

huysuz
02-14-2005, 05:32 PM
Her sabah aynı güne uyanıyoruz seninle..
Güneşin yakıcılığını,suyun serinliğini hissediyoruz birlikte.
Pencereyi açıp,aynı gökyüzünü görüyoruz,aynı havayı soluyoruz.
Çiçeklerin kokusunu çekiyoruz içimize.Yüreğimiz aynı heyecanla atıyor,ışık saçıyor gözlerimiz.
Parkta,sokakta oynayan çocuklara bakıp onların yüzündeki doyumsuz mutluluğun tadını alıyoruz ikimizde...
Sonra bir yerlere yetişmenin telaşını yaşamaya başlıyoruz.
Özenle giyinip düşüyoruz yollara.
Kentin kalabalığı,gürültüsü,tozu dumanı arasında varıyoruz gideceğimiz yere.
Bizi gören herkes sabah sabah yüzümüzdeki o gülümsemenin,o aydınlığın anlamını soruyor.
Anlatılacak şey değil,anlatamıyoruz.
Bunun sadece yaşandığı zaman anlaşılacağını biliyoruz çünkü.

Bunalıyoruz bazen,işin temposu öylesine sıkıyorki,boğulacağımızı hissediyoruz.

Sonra bir ses - ki o ses mutluluğun sesi - adeta yeniden hayata bağlıyor bizi.
Bir kutu vitamin içmiş gibi,yada bir koca paket çikolatayı yemiş gibi enerji doluyoruz.

Gün yavaş yavaş çekilirken,tatlı bir yorgunlukla tutuyoruz evin yolunu.
İçimizdeki huzuru tarif edecek kelime bulamıyoruz.
Aynı keyifle yiyoruz akşam yemeğini.
Müzik dinliyoruz birlikte,şarkıcıya eşlik ediyoruz.
Kahkalarla birlikte dökülüyor şarkının sözleri dudaklarımızdan.
Sonra bir film izliyoruz.
Birlikte gülüyoruz,birlikte ağlıyoruz,birlikte korkuyoruz.
Bir kitabın satırları arasında kaybediyoruz kendimizi,bambaşka dünyalarda dolaşıyoruz.
Yavaş yavaş kapanıyor gözlerimiz.
Yüzümüzde yine o aynı gülümsemeyle dalıyoruz.
Her gece aynı uykuyu uyuyoruz seninle...

Kilometreler mi ???
Sadece ayrıntı ......

SNOWMAN
02-14-2005, 05:45 PM
:icon_excl

hobbit
02-14-2005, 05:45 PM
aşk insanı düşündürür..aşk insani konuşturur..aşk maviye boyar her yeri....meltim masmavisin...ve bu renk sana yakışıyor....

huysuz
02-14-2005, 06:06 PM
aşk insanı düşündürür..aşk insani konuşturur..aşk maviye boyar her yeri....meltim masmavisin...ve bu renk sana yakışıyor....

Aşk herkese yakışır,yüreğimizi aşka açtığımız,inandığımız sürece...... ( hemşehrinin lafı bu fındık kurdum ) :icon_idea

Yakıştı de mi,iyi durdu üstümde demi.....aşkın rengi mavi,ben mavi, denizbüsün gittiği deniz mavi........ ( bu da benim lafım.........ehi ehi. ) :love6:

huysuz
03-05-2005, 11:02 AM
Ellerini tuttuğumda " ben " oluyorum.Büyüyorum.İçimdeki sevda ateşi büyüyor, bir yangın oluyor,suyla sönmeyen.Ah nasıl atıyor kalbim bir duyabilsen...!
Kalbinin atışından yorulur mu insan ? Ben yoruluyorum.

Adını duyduğum anda titriyorum,içimdeki sevda telleri titriyor.Eriyorum,su olup akacağım sanki.Su olsam da sana akmak için bir yol bulurum ben.Ayaklarının dibinde bir göl olurum.Sen bu aşk suyuyla yıkanırsın.

Seni düşündüğümde - ki tek bir an bile yok seni düşünmeden geçen - hasretin tutsağı oluyorum.Hasret dedim de,seni özlemenin bu kadar zor olacağını bilmezdim
Bir sarmaşığa dönüşüyor hasretin.Bütün bedenimi sarıyor.Hasretten şikayet etsemde aldırma sen.Kavuştuğumuzda yaşadığım bahtiyarlık kötü olan ne varsa hepsini silip atıyor.

Senin yanındayken dört mevsim bahar oluyorum.Seni o baharın en nadide çiçeği yapıyorum.Çiçek çiçek açıyorsun yüreğimde,kokunla başımı döndürüyorsun. Bir bahardan diğerine uzanırken zaman,sensizliği aklıma bile getirmek istemiyorum.

Bir de uzaklığın var ki dayanılmaz...Kahroluyorum.Mahpusluk çeken bir mahkum gibi günleri saatleri sayıyorum.Ya geleceksin,ya geleceksin,yoksa çürüyüp gideceğim bu kapkara zindanda.O zaman gel,gel ki yüreğim kavuşsun özgürlüğüne. Bir kuş gibi uçup konsun senin yüreğine.Bak o zaman bir daha karanlık olur mu? Bir daha zindana düşer miyim ?

Sana baktıkça kendimi hiç keşfedilmemiş bir kıtanın topraklarında buluyorum. Adım adım dolaşıyorum seni.Sana dair ne varsa hepsini öğrenmek istiyorum. Keşfetmeye aç bir kaşifim ben,ancak senin topraklarınla doyuyorum.

Sana her gün yeniden,bir kez daha aşık oluyorum.Bu aşka ben bile şaşırıyorum; ama,şaşkınlığım beni mutlu ediyor.Seviyorum seni,sevdam bir çığa dönüşüyor. Bana engel olmaya kalkacak ne varsa,kim varsa hepsini bir çırpıda silip süpürecek kadar büyük bir çığa...

Sevdam,mutluluğum,mavi yıldızım...Sen varsan,varım ben de... Öyleyse benimle ol. Bir aşkın nasıl tutkulu,nasıl saf,nasıl sonsuz yaşanacağını gösterelim herkese.

Bir tek gün bile pişman olmayacağıma söz veriyorum.....

MEHMET COŞKUNDENİZ

hobbit
03-05-2005, 11:04 AM
yok dayanamayacağım.....

huysuz
03-05-2005, 11:09 AM
yok dayanamayacağım.....

:samurai: :hail:

hobbit
03-05-2005, 11:15 AM
:) sevgili melt....o kılıclar girdiği yeri acıtmayacak kadar güzel duygular yansıtmışsın be güzelim..

huysuz
03-05-2005, 11:20 AM
:) sevgili melt....o kılıclar girdiği yeri acıtmayacak kadar güzel duygular yansıtmışsın be güzelim..

Seviyorum be hobbit...Bakma sen o kılıçları çektiğime......
Ama en güzeli ne biliyormusun ??? Biliyorsun ama yazayım ben yine de :
Seviliyorum......... :love6:

Bana bu duyguları yaşatan aşkıma ne desem bilmiyorum...... Umarım hep aşkım olur, hep bu duyguları yaşarız onunla...... Özledim yaaaa...... :s20:

huysuz
03-24-2005, 06:33 PM
Hangi gece seni düşünsem ya daha karanlık oluyor gökyüzü yada mavi, bir ışık tıkpı gündüzmüşcesine aydınlatıyor evimi. Ortası yok bunun.Hangi gece aklıma düşsen ya avını parçalamaya hazırlanan bir arslan oluyorum ya da uslu bir kedi....

Bazen iklim bahar oluyor,uçsuz bucaksız yeşil kırlarda koşarken buluyorum kendimi.
Bazen kara kışta gri binalarla dolu, kömür dumanlarının kirlettiği, saiyaha dönüşmüş karların ortasında oluyorum,donuyorum.

Gecenin bir yarısında anarşist ruhum ayaklanıyor, ne var ne yok yıkıp yakasım geliyor.Diğer yarısında iflah olmaz romatikliğim ağır basıyor,bir şiir okuyorum ve sana armağan ediyorum :

Gece.
Duvardaki gölgemle oynadım
Kuş oldum,uçtum sana,
Nilüfer oldum,yvaşca açtım.
" seni seviyorum " yazdım,
bozuk harflerle......
Öpmek istedim , kendimi öptüm...
öptüm ken - di - mi..

Dün gece duvardaki gölgemle oynadım
Her şey ikilenmiş bu gecede
masam
sandelyem
kitaplarım
ellerim, başım , kollarım
Ya gözlerim ? Ah yüreğim ?

Dün gece duvardaki gölgemle oynadım
Kuş oldum
Nilüfer oldum
Mum söndü
Sen oldum

Bu aşk mı hırçınlaştıryor beni , yoksa aslında yokluğuna mı isyanım bilmiyorum. Ama ben sensiz gecelerin hesabını tutmaktan bıktım.Seni var bilirken , sana ulaşmak mümkünken kendime gölgemi arkadaş edinip bütün bir geceyi onunla konuşarak geçirmek istemiyorum.Ya elinde sönmeyen mumlarla gel, ışıl ışıl yapalım dünyamızı ya da bırak, karanlıkta görmeye de alışırım ben. Bir yakıp bir söndürme ışığı. Ben " aşk " istiyorum , yarım yamalak sevdalar değil....

hobbit
03-24-2005, 06:41 PM
beni kırmadığın icin teşekkür ederim..kadim dostum huysuzum.. :sleep:

huysuz
03-24-2005, 06:42 PM
beni kırmadığın icin teşekkür ederim..kadim dostum huysuzum.. :sleep:

reca ederim efenimmmm :hail: :hail:

hobbit
03-28-2005, 09:49 PM
Bu aşk mı hırçınlaştıryor beni , yoksa aslında yokluğuna mı isyanım bilmiyorum. Ama ben sensiz gecelerin hesabını tutmaktan bıktım.Seni var bilirken , sana ulaşmak mümkünken kendime gölgemi arkadaş edinip bütün bir geceyi onunla konuşarak geçirmek istemiyorum.Ya elinde sönmeyen mumlarla gel, ışıl ışıl yapalım dünyamızı ya da bırak, karanlıkta görmeye de alışırım ben. Bir yakıp bir söndürme ışığı. Ben " aşk " istiyorum , yarım yamalak sevdalar değil....

:tristi14: :tristi14:

huysuz
03-29-2005, 02:07 PM
Sana akıyorum ,hiçbir şey bu akışı geriye çeviremiyor.Çünkü sen her taraftasın. Sağımda,solumda,arkamda,karşımda.Me yana dönsem,ne yana yol almaya kalksam ulaşılacak her noktada sen duruyorsun.

...................

Sana akıyorum,çünkü hayatın akışı kadar doğal sana akışım.Doğa,her cinsin yaşayabilmesi için nasıl kurallar koymuşsa,benim yaşamamın da var olamamın da kuralı sensin.

Sana akıyorum, çünkü sesin de cisminde kuşatmış durumda beni.Senin kuşatmana karşı savunma yapamıyorum.Kalemin bütün kapıları açık.Yıkıcı bir kuşatma olduğunu biliyorum.Böyle bir teslimiyet rahatsız etmiyor beni.

...............

Sana akıyorum,çünkü bir insanı tutkuyla,beklentisiz,delice sevmenin ne anlama geldiğini biliyorum.Birini böyle seveceksem, bu sadece sen olmalısın.

.......

Sana akıyorum,çünkü " hayatın uslanmaz ruhusun " sen. İşte ben bu ruha aşığım aslında.Seninle yenileniyorum,seninle yüreğime çöreklenmiş ne kadar kötülük varsa arınıyorum.

Sana akıyorum.Bütün coşkumla.....Aşka dar ne varsa benimle birlikte onlar da akıyor sana.Benim gibi coşkun bir denizi,aktığı yolu çok iyi bilen ir ırmağa çevirebilecek tek güç sendin.Ayrılma yolumun üzerinden....

Sana ulaşamasam da bu yolda olmak bile yeterli bana.....

hobbit
03-29-2005, 02:56 PM
Sana akıyorum,çünkü " hayatın uslanmaz ruhusun " sen. İşte ben bu ruha aşığım aslında.Seninle yenileniyorum,seninle yüreğime çöreklenmiş ne kadar kötülük varsa arınıyorum.

Sana akıyorum.Bütün coşkumla.....Aşka dar ne varsa benimle birlikte onlar da akıyor sana.Benim gibi coşkun bir denizi,aktığı yolu çok iyi bilen ir ırmağa çevirebilecek tek güç sendin.Ayrılma yolumun üzerinden....

Sana ulaşamasam da bu yolda olmak bile yeterli bana.....

sevgili mehmet bey...ve duygularını bize aktaran sevgili huysuzum..ne yüreğiniz ne elleriniz dert görsün.. :icon12:

huysuz
03-29-2005, 03:51 PM
sevgili mehmet bey...ve duygularını bize aktaran sevgili huysuzum..ne yüreğiniz ne elleriniz dert görsün.. :icon12:

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Gören görmüş gülo.... sen ne dersen boş... :icon8:

hobbit
03-29-2005, 04:12 PM
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Gören görmüş gülo.... sen ne dersen boş... :icon8:

Yapma be meltim..evet gördük ettik..ama unutma bir o kadar daha göreceğiz..önemli olan bundan sonrası..ve senin icin cok güzel şeyler olacak bunu hissediyorum..diliyorum..ve seni seviyorum..

huysuz
03-29-2005, 08:00 PM
Yapma be meltim..evet gördük ettik..ama unutma bir o kadar daha göreceğiz..önemli olan bundan sonrası..ve senin icin cok güzel şeyler olacak bunu hissediyorum..diliyorum..ve seni seviyorum..

Senin bildiğin bir şey varrrrrrrrrrr...... Ama benden saklıyorsun.... :icon10:
Yoksa yaşınızdan dolayı görmüş geçirmişliğin verdiği bir ruh hali mi bu ... eee daha bana var o zaman, malum bir miktar gencim ya zat-i alinizden o bakımdan....

Hörmetlerrrrrrrrrrrr :hail:

huysuz
05-21-2005, 12:55 PM
" Gidiyor musun ?" diye sorma bana.Gönderen sensin.
Ne terk etmeyi istedim seni,ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi.
Senin kadar öfkeliydim ben de , senin kadar endişeli.

Bir dokunuşla bin kenti yıkacak güç verirdin bana;ama,inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda,ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla.Bir tek sözzün bağlardı beni sana,oysa sen hep susmanın koynunda.

Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku,teslim alır bedenleri de.Sütten çıkmış ak kaşık değildim; ama,yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza.

O dünta ki,bazen minicik bir odada bazen kentin ortasında şekillendi.Nasıl da güzeldi....Zaten varsın diye her şey güzeldi;ama,sen buna da inanamadın.

Ah bu sorular...Yaşamak varken sevdayı delice,niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni ? Ben "aşk" dedikçe,sen " dur " dedin.. Ben " seninleyim" dedikçe, sen " hayır" dedin.Zaten az konuşan sen,olumsuz ne kadar sözcük varsa bulup çıkardın ortaya. Ben bir şey diyemedim.

Ne kadar zarar vermişim sana meğer..Nasıl değiştirmişim seni..Oysa hiç bçyle düşünmemiştim.Kimseye zarar vermek istemem ben.Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem.Ama öyle oldu işte...Demekki gitmelein zamanı şimdi..

Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı...."Rahat değilim" diyordun ya , rahat ol artık.

Gidişim yürekten değil zorunluluktan..Sanmaki bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım.Sanmaki benden sakladığın gülüşleri yalancı yüzlerde ararım.Seni de götürürüm yüreğimde.Yokluğunu taşırım.

Bulup bulup kaybettim seni...Ne yazıkki toz duman edemedim kuşkularını,ne yazıkki kalamadın bana.Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde. Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın....

saydam
05-21-2005, 01:08 PM
Bu yazı beni aldı goturduuu cok uzaklara....:(

ne elim tuslara gitti bisey yazmak icin ne sesim cıktı biseyler soylemek icin...

Huysuzum biliyomusun artık sessizim ....sakinim...dusuncelerdeyim....
Nedenler ? sorgular ?sualler yok kafamda.....

Sonucu yaşıyorum bi tek...İnsan bazen acıyıda doya doya yasamak istiyooorrr..nede olsa kacamıyorsun gerceklerden...icimi acıtsada gercegi,gercekce yasamayı seciyorum... :(:(

huysuz
05-21-2005, 01:34 PM
Bu yazı beni aldı goturduuu cok uzaklara....:(

ne elim tuslara gitti bisey yazmak icin ne sesim cıktı biseyler soylemek icin...

Huysuzum biliyomusun artık sessizim ....sakinim...dusuncelerdeyim....
Nedenler ? sorgular ?sualler yok kafamda.....

Sonucu yaşıyorum bi tek...İnsan bazen acıyıda doya doya yasamak istiyooorrr..nede olsa kacamıyorsun gerceklerden...icimi acıtsada gercegi,gercekce yasamayı seciyorum... :(:(

:tristi14: :tristi14:

nefes53
05-21-2005, 09:19 PM
abla şaiirsın yaa

hobbit
05-24-2005, 11:42 AM
[COLOR=Black]should I stay or should I go....

huysuz
05-24-2005, 12:15 PM
should I stay or should I go....

:icon14: If I have any idea believe me I will help you... You should go or stay , ne biliyim nan ben.... Allah Allah ... Topiğimi kirletme nan...Öperim valla... :laugh:

hobbit
05-24-2005, 12:23 PM
:icon14: If I have any idea believe me I will help you... You should go or stay , ne biliyim nan ben.... Allah Allah ... Topiğimi kirletme nan...Öperim valla... :laugh:

nan manyaklı ..ben senin için dediydim nan.. :D

huysuz
05-24-2005, 12:31 PM
nan manyaklı ..ben senin için dediydim nan.. :D

Ben gittim gülo.....O yüzden üstüme bile almıyorum...... :mad:

hobbit
05-24-2005, 02:42 PM
Ben gittim gülo.....O yüzden üstüme bile almıyorum...... :mad:

ne kızıyon beeee... :mad:

huysuz
05-25-2005, 08:24 PM
.....
Bu sevdayı yaşamak,ayakta tutmak kolay değildi,yorardı.Yine de şikayet etmedim,çünkü senin için her şey göze alınırdı.

Hain değildim ben,seni aldatmadım.Beynim de yüreğim de seninleyken bir başkası bana sadece yabancıydı.Ben yabancılara teslim etmeim kendimi,kimse de beni teslim alamadı.

Mükemmel değildim ben hatalarım vardı:ama hatalarımı fark edip düzeltmeyi bilirdim.Yaptığım en ufak hata seni biraz incitse beni yıkardı.

Şimdi " gittim " diyorsun öyle mi ? Hiç kalmadın ki benimle gidesin... Benimle kalan hep yanlızlıktı.Olmayışının hiç bir önemi yok.Bir tarafında hep sen olsan da benim aşkım bağımsızdı.Hayatta hep tatlı anlar yoktur ya, nasıl yaşadıysam seni,acıyı da yaşamayı bilirim ben.Aslında çok da üzülecek bir şey yok.

Çünkü bu aşk baştan sona imkansızdı......

Tepeden tırnağa şiirdik biz eskiden...
Sonra yavaş yavaş vazgeçtik kafiyelerden....

Aşk ölmez,biz ölürüz.....

huysuz
05-25-2005, 08:31 PM
.........
Ne garip , kendimi kuşatma altındaki bir ordunun komutanı gibi görüyorum.Ne çok askerim var bana ihanet eden.....Ben düşmanı alt edemediğimden değil, bu arkadan vuruşlar yüzünden yeniliyorum....

Bir beyaz bayrak gerekiyor bana artık.Bütün mevzilerini kaybetmiş bir komutanın onurunu daha fazla zedelemeden teslim olmayı bilmesi gerek.Uzun sürmez esaretim.İçimde bu yenilginin acısını yıllarca taşıyacak olsam bile bir yolunu bulup kavuşurum özgürlüğüme.

Gidiyorum.Geride yaşanmamış zamanları bırakarak.Sen de ürkekliğinle başbaşasın.

Hep tamamlanacak değil ya, bu da böyle yarım kalsın......

Badboy
05-26-2005, 10:31 AM
Nasıl bu kadar duygusal olabılıyo bu bayan ahalısı anlayamıyorum yaaaa.Hayat bı gaz pedalından ıbaret arkadaslar bırakın bu bocuklerı ecuklerı kalplerı falan:D:D:D:D:D:D:D
Not:Şakadır şahaaaa:D:D:D:D

hobbit
05-31-2005, 11:20 PM
gün olur başıma kadar güneş..gün olur başıma kadar mavi...gün olur deli gibi ,alır başımı giderim....

msinanh
05-31-2005, 11:24 PM
gün olur başıma kadar güneş..gün olur başıma kadar mavi...gün olur deli gibi ,alır başımı giderim....
deli gibi...
bak buna inanırım...
:D

hobbit
06-01-2005, 01:19 AM
deli gibi...
bak buna inanırım...
:D

deliye kim inanır olm... :D :D

msinanh
06-01-2005, 01:20 AM
deliye kim inanır olm... :D :D
kadir inanır...
ehueheueheu...
:icon8: :scared: :s20: :frech11: :52:

huysuz
06-03-2005, 01:15 PM
Hayatla mücadelemde saflarımın çoğunu kaybettiğim günlerdi.

Birbirinin aynı olan günlerde,bana uzatılan her dalı "işte beni kurtaracak dal" diye hiç geri çevirmeden tutuyordum. Daha elimi uzatır uzatmaz kırılacağını biliyordum oysa.
Yenilgiyi asla kabullenmeyen beynim,sevmekten hiç yorulmayan yüreğim,alarm zilleri çalıyordu sanki. İkisini de kaybetmek üzereydim.

Ben,ben olmaktan çıkıyordum.Bunu fark ettiğim halde bir şey yapamamanın acısıyla gittikçe kabuğuma çekiliyordum.
Zevk aldığım hiçbir şeyin önemi yoktu artık.Bir şey aramıyordum,bir şey istemiyordum.Ne beklediğimi de bilmiyordum.

Bitmeyen geceler,huzursuz uykular,uyanmak istemediğim sabahlar birbirini kovalıyordu.
Geleceğe dair umutlarımın birer birer beni terkettiği o günlerde süpriz yaptın sen bana...

Birden çıkıverdin karşıma işte.

Yüreğim yeniden canlanmaya başladı.Nasıl olduğunu unuttuğum gülümseme yeniden yayıldı yüzüme.
Kabuğum kırıldı ,karanlık dağıldı,umutlar yeşerip içimdeki yerini aldı.
Sabah olsun diye odaları arşınladığım gecelerin bitmesini istemiyordum artık. Çünkü sen vardın.Seni yaşamak istiyordum.Yaşadıkça çoğalıyordun.Sonsuz bir keşfe çıkıyordum.

Seninle ilgili öğrendiğim her şey bir daha silinmemek üzere beynime kazınıyordu.
Yastığa başımı koyup gözümü kapadığımda içimi sonsuz bir huzur kaplıyordu.

Seninle birlikte yenilendiğimi hissediyordum.Her sabah yeni güne değil, mutluluğa uyanıyordum.Her sabah bütün hücrelerimin sanki ilk kez o gün doğmuşlar gibi harekete geçişini hayret ve heyecanla izliyordum.

Sesini duymak gücümü arttırıyor,tükenmeyecek bir enerji veriyordu.

Oysa hiç kolay değildi biliyordum.
Olumsuzlukları birbiri ardına sıralasak daha baştan kendimi yine kabuğumun içine çekmem gerekirdi belki de.

Ama " kabullenmek" yoktu benim sözlüğümde.Bu sözcüğe teslim olamazdım.

Olmadım da.....

Sen benim için bir şanssın.
Hayat her zaman böyle şanslar sunmaz insana.Sunduğunda da bunun değerini bilmek gerek.Ve ben,hayatın bana verdiği bu şansı sonuna kadar kullanmaya kararlıyım.
Bir öyküsün sen artık.Hep yazılacak;ama sonu hiç gelmeyecek bir öykü........

hobbit
06-03-2005, 02:53 PM
vallahi melt..benim icin bunları yazdığına inanamıyorum ya..cok tatlısın cokkk :wub: :love6: :king:

huysuz
06-03-2005, 03:57 PM
vallahi melt..benim icin bunları yazdığına inanamıyorum ya..cok tatlısın cokkk :wub: :love6: :king:

Bunlar ne ki gülo....Sen asıl şuna bak....

SENİ ÇOK SEVİYORUM :icon12: :icon12: :icon12:

hobbit
06-03-2005, 04:03 PM
Bunlar ne ki gülo....Sen asıl şuna bak....

SENİ ÇOK SEVİYORUM :icon12: :icon12: :icon12:

aha şimdi boku yedik... :scared:niye mi..melt birisini sevmeye görsün.. :D :D

huysuz
06-03-2005, 04:11 PM
aha şimdi boku yedik... :scared:niye mi..melt birisini sevmeye görsün.. :D :D

Müsaadenle düzeltiyorum gülo , çok sevmeye göreyim.... :scared:
Ama gülo sen bundan rahatsız olur gibisin,oysa başkası öle demiyooooo.... :love: :love:

hobbit
06-03-2005, 05:17 PM
Müsaadenle düzeltiyorum gülo , çok sevmeye göreyim.... :scared:
Ama gülo sen bundan rahatsız olur gibisin,oysa başkası öle demiyooooo.... :love: :love:

olur mu gülo...böyle rahatsızlığa can kurban cannn... :love6: :hug: :icon12:

huysuz
06-05-2005, 02:08 PM
Gitmiştim.. Saçımdan tırnaklarıma kadar boylu boyunca bir gidiştim...
Durakta beklemekle otobüse binmek arasındaki çırpınışları kaplıyordu aklım.. Aklım öyle sevimsizdir ki böyle zamanlarda, bulutlarla yerkabuğu arasında sıkışır kalırım.. Doyumsuz bir yolculuk şoku ardı ardına gözlerime saplanır..İki adımda bir kavşak serilir önüme. Karasızlık buhranı sonra... Her acının yürüdüğü söylence bir yol vardır.İşte kavşakları hep acıya ayarlanan gidişlerim bu söylenceye aldanır... Kandili kısık bir aydınlıkta zamanın geç kalmışlığında yolları birbirine düğümlerim... Günü ikiye böler acının kılıcı yüzüne yakışan rengi seçer, geceyi giyinir acının kanayan yarıklarından küçük adımlar geçer... Resmi sevinç, içi ezinç başlangıçla gözüm görmeye başlar. Dilim tatlanır, ceplerimde kıvranır ellerim.. Oysa yürek yeniktir hala.Bunu artık kim değiştirebilir. İnsan görebilirse erdiğini soğuk sokaklara sokulma vakti gelmiştir. Alnımdan su eksildiğinde, acıların kayaları küflendiğinde aynalara suretimin sığmadığı zamanlarda gözüme dokunacak bir göz olmadığında sırası gelmiştir çantayı sırtlamanın. o günden sonra bütün kent sokaklarında asit yağmurlarında tek başıma yürürüm. Yüzüm keskin bir mehtapta küskün bir kedi kadar kimsesiz, yüzüm kapalı tüller kadar sessiz...

Az evvel bütün ıışıkların ardına baktım yoktun!!
Bu kentte senin lisanını konuşuyorum aşk boyu.. Lisanım var inanıyorum öyleyse bu gözümü alan sessizlik neden? Bu sağır özlemin failini göster bana.. Her gün yüreğimi ipe götüren bir cellatı arıyorum..
Gözlerimi gösteriyorum kalabalığa gören yok mu? Peki tanıyan celladı mı? Bir yol daha uzadı önüme, kıyısında sıra sıra meşe kolyesi.. Her meşenin gövdesine bir kelime yazıp geçmşim o yoldan..S enden başka kim başarabilirdi ağaçlardan cümle kurmayı...Ve beklediğim oldu ağaçların yolun sonu denize çıktığı..Ben seni denizsizken bilirim... Gözlerindeki son damla maviyi ellerinle saklardın her seferinde.. Daha engelleri aramızdan söküp karşımıza almadan gittin... Deniz sıçradı üzerine, tuza, yakamoza aldanıp gittin!!!

Ne zaman rüzgar saçılsa bir kadıın saçlarına, benim bungun ellerim ağlıyor şimdi.. Gel ben ölmekteyim... Caddelerde adımlarım boğuluyor, gözlerindeki surları katlime örüp durma!! Rengi kokuşmuş yazlara mezarımı kazma!! Naçar oturup ağladığım, güldüğüm çay bahçelerinde denizden donuk gözlü balıklar bakıyor bana.. Vapurların bir bir sana seferi yok.. Gözlerimdeki kayıp ilanlarına aldıran da.. İç bükey bir acıyla geldiğim kentte enkaz oldum.. Bana ayrılan kül bulutlarını soğuruyorum şimdi.. Kanat ve el gibi tutabilir mi bir başka eli ey deniz?

Bugün varlığımın infazına hükmettim.. Durgun bir denizle yanan bir kentin arasında kaldım.. Yamacıma yanaşan şu gemi son kavşağım olsun. İsimsiz olsun.. Eylüle açılıyor dalgalar.. Ah kalbim üzerine çullanacak yine sonbahar.. Sulara sok kanlı saçlarını.. El salla tren istasyonuna, kıyıdaki cam kırıklarını damıt.. Olsa olsa bir sevgiden düşmüştür bu acı..

Peki neden ben oldum bu acının sarnıcı?

huysuz
06-05-2005, 02:24 PM
92 yasında, ufak tefek, kendinden emin ve gururlu, her sabah sekizde giyinip kuşanan ve her ne kadar kör bile olsa saçlarını kıvırıp makyajını mükemmelce yapan yaslı hanım bugün bir huzur evine tasındı. 70 yasındaki kocası ise geçenlerde gereken hamleyi yapıp Allah'ın rahmetine kavuşmuştu.Huzur evinin kapısında sabırla beklenen bir kaç saatin ardından, odasının hazır olduğu söylendiğinde tatlı tatlı gülümsedi. Yürütecini asansöre yönlendirdiği sırada, kendisine odasını anlatmaya başladım penceresinde asılı perdelerden de söz ettim. Ben anlatırken ,az önce kendisine köpek yavrusu verilmiş 8 yaşındaki küçük bir kızın heyecanıyla o perdeleri pek severim, dedi.Mrs. Jones henüz odayı görmediniz, biraz bekleyin demiştim ki; Bunun onunla bir ilgisi yok, dedi. mutluluk zamandan önce karar verdiğiniz bir şeydir. Benim odadan hoşlanıp hoşlanmamam mobilyaların nasıl düzenlenmiş olduğuyla değil, benim onları zihnimde nasıl düzenlediğimle ilgilidir. Ben onları sevmeye karar vermiştim zaten Bu benim her sabah uyandığımda verdiğim bir karardır. Bir seçme hakkim var: Ya bütün günümü artık çalışmayan vücut parçalarımın bana verdiği sıkıntıyı düşünerek geçiririm ya da yataktan çıkıp hala çalışanlar için şükrederim. Gözlerim açık olduğu sürece her yeni gün bir hediyedir. Yeni güne ve hayatimin sadece bu döneminde, biriktirdiğim mutlu anılara konsantre olacağım.Yaşlılık banka hesabi gibidir. Ne yatırdıysan onu çekersin hesabından. Bu nedenle benim tavsiyem, hatıraların banka hesabına dolu dolu mutluluk yatırman olacaktır. Anı bankamı doldurmaktaki katkın için sana teşekkür ederim. Hala oradan mutluluk çekiyorum. Mutlu olmak için su beş basit kuralı hatırla:

1. Kalbini nefretten arındır
2. Zihnini endişelerden arındır
3. Basit yasa
4. Çok ver
5. Daha az bekle

Aile
Bilmem farkında mısın, eğer yarin ölecek olsak çalıştığımız şirket daha birkaç gün bile olmadan yerimizi dolduruverir. Oysaki ardımızda bıraktığımız ailemiz bizim kaybımızı ömürlerinin sonuna dek hissedecektir. Gel gelelim ki, ailemizden daha çok isimize veririz kendimizi, pek de akıllıca bir yatırım değil, ne dersin?

FAMILY ne demektir biliyor musun?
FAMILY= (F)ather (A)nd (M)other (I) (L)ove (Y)ou

hobbit
06-07-2005, 01:42 PM
Günü ikiye böler acının kılıcı yüzüne yakışan rengi seçer, geceyi giyinir acının kanayan yarıklarından küçük adımlar geçer... Resmi sevinç, içi ezinç başlangıçla gözüm görmeye başlar. Dilim tatlanır, ceplerimde kıvranır ellerim.. Oysa yürek yeniktir hala.Bunu artık kim değiştirebilir. İnsan görebilirse erdiğini soğuk sokaklara sokulma vakti gelmiştir. Alnımdan su eksildiğinde, acıların kayaları küflendiğinde aynalara suretimin sığmadığı zamanlarda gözüme dokunacak bir göz olmadığında sırası gelmiştir çantayı sırtlamanın. o günden sonra bütün kent sokaklarında asit yağmurlarında tek başıma yürürüm. Yüzüm keskin bir mehtapta küskün bir kedi kadar kimsesiz, yüzüm kapalı tüller kadar sessiz...

ne yazık..gittiğini sandığın yerdesin hala...... :sleep:

hobbit
06-07-2005, 01:52 PM
Gece. Zaman ihtilali. Kurşun geçirmez yüreklerimiz. Yani uzatmalı yasakların konakladığı o mağrur suskunluk. Kuşatmalardan artakalmış yaralı insanliğina kefil yürek. Şimdi gecenin uzun söylevinde yaşanan dilsiz şiirlerin yitik kafiyelerine ayak uydurmaya çalışıyor. Yetim kalmış çarpıntılarına; yaralarını sararak. Geveze dilsizliğin ikilemini yaşayan kafiyelerin küçük, ürkek adımlarına. Sessizliklerinde dingin bir barışıklığın büyüsü. Hangi büyülerle onarmaktayız kendimizi, bir parça daha yaşamak için.
(Kıyılarımızda suskunluk. –Ellerimizin bizle birleştiği yerde- Biz lisanı bilinmeyen rehin bırakılmış bir coğrafya atlası.) Oysa deniz biziz. Kıyı biz. Sevişmek, bir gençlik karantinası.
Ve uzun kalemlerin gölgeleri dolaşıyor yaralı duyarlıklarımızın üzerinde.

Biz gündüz sürgünleri!
Yazmakla tamamladık mı kendimizi?
Yazmakla tanımladık mı?
Kalemlerimizin uçları yine de nar çiçeği.

huysuz
08-31-2005, 05:31 PM
Ben yarını düşünmeyi sevmem.Ne olacaksa hemen şimdi olsun isterim.Seveceksem şimdi,öpeceksem şimdi....Zaman bir kez geçer insanın eline, o anın bir daha tekrarı yoktur.Ne yaşarsan bir kere yaşarsın.Bu yüzden sevmem beklemeyi.
Bu yüzden bekleyerek geçen zamana acırım.

Ama bu kez bir şey oldu,bir şey....Şimdi yarını beklerken hiç kızmıyorum.Sen yoksun ya,bu gece de sensiz geçecek ya, "olsun" diyorum.Bizi bekleyen çok güzel günler var önümüzde...

Nedir beni böylesine değiştiren şey? Nedir geleceğe dair umutlar beslememi sağlayan şey ? Aşkın elbette....Başka açıklaması olabilir mi ?

Sen olmadan da keyif alarak yaşayabiliyorum.Bir yerine 2 kadeh rakı içiyorum, biri senin için.Sabah uyanınca pencereyi açıp temiz havayı iki kere içime çekiyorum, biri senin için.Balkonda güneşin bedenime işlemesi için beş dakika kalırdım eskiden, şimdi on dakika kalıyorum.Yokluğunda hayatı iki kişilik yaşıyorum. Yokluğunda hayata dair ne varsa yine seninle paylaşıyorum.

Özlemekse özlüyorum elbette....Hasret şarkılarını kim benden daha iyi söyleyebilir?
Kim gökteki yıldızlara bakıp onları senin gözlerin yerine koyabilir ?
Kimin yüzüne seni düşündükçe bir gülümseme yayılır ?

Dedim ya değişiyorum diye,eskiden böyle koyu bir özlemin içinde olsaydım isyanım sığmazdı içime.Bir siyah hüznün içinde kıvranır dururdum,bitmek bilmezdi geceler.
Şimdi öyle değil.....Şimdi seni özlemek, sevdamızın olmazsa olmaz parçasıymış gibi geliyor bana.

Sonbahardayız ; ama , ben ilkyazın sevincini taşıyorum içimde. Ve biliyorum ki, hiç bitmeyecek bir baharı yaşayacağız birlikte.

İşte bunun için hüzünlendirmiyor beni yokluğun.

hobbit
08-31-2005, 06:16 PM
Ben yarını düşünmeyi sevmem.Ne olacaksa hemen şimdi olsun isterim.Seveceksem şimdi,öpeceksem şimdi....Zaman bir kez geçer insanın eline, o anın bir daha tekrarı yoktur.Ne yaşarsan bir kere yaşarsın.Bu yüzden sevmem beklemeyi.
Bu yüzden bekleyerek geçen zamana acırım......

kıymetı bilinebilse bazı anların ....

msinanh
10-15-2005, 04:05 PM
Bir Gidişin Öyküsü

Git.Yüzüme öyle bakma git.Hiç durma, bir gidenin bir daha asla giremeyeceğini kapı orada git.Hiçbir şey açıklamak zorunda değilsin.Giderken söyleye-
cek şey bulamaz insanlar.Sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma, git
--(Oysa daha doyamadım sana….Kokunun yeterince çekmedim içime…
Yapacağımız ne çok şey vardı…Neler planlamıştık.Şimdi ben ne yapacağım ben¿Nasıl duracağım ayakta¿ “Kal” dersem kalır mısın yar¿Nasıl istiyorum
Yalan bile olsa “Bu gidiş sadece zorunluluktan, bekle beni döneceğim”demeni)--

Her aşk biter, sen de git.Hem zaten biteceği daha baştan belli bir aşktı
bizimkisi.Sen gitmesen belli ki bir gün ben gidecektim.Herkes kendi tercihini
yaşar ve sen tercihini yaptın.Rahat ol, git.Aklın kalmasın burada.Dramatik vedaların kahramanları olmayalım git.
--(Benim aklım sende kalacak.Sadece aklım değil yüreğim de…Bitmezdi
bizim aşkımız.Asla terk etmezdim seni.Benliğimi, varlığımı, hayatımı adamış-
tım ben bu aşka.Beni tercih etmeni isterdim, benimle yaşamanı isterdim.
Şimdi kimi ya da neyi seçtiğinin ne önemi var artık¿ Ağlayacağım ardından,
kahretsin ağlayacağım…)--

İstersen dost olabiliriz, haberleşiriz birbirimizle.Mutlu olmanı isterim.
Sen mutluluğu hak eden bir insansın.Elbette bende mutlu olacağım merak etme,
git.Hayatımızda başkaları girecek ve biz belki de birlikte yaşadıklarımızı bir
süre sonra hatırlayamayacağız bile, git.Hangi yara kabuk bağlamamış ki bugüne
kadar¿ Hangi ateş sönmemiş ki¿ Yapman gerekeni yap, git
--(Sensiz mutlu olabilir miyim be yar¿ Unutulabilir misin bu kadar kolay¿ Yaşadığımız onca şeyi silebilir miyim¿ Mümkün değil, seni içimden çıkartıp atmam mümkün değil.Biliyorum hiçbir ilaç iyileştirmeyecek senin
açtığın yarayı.Senin yaktığın sevda ateşi hiçbir zaman sönmeyecek.Senin
mutlu olmanı istediğimde de yalan.Mutlu olma yar, benim gibi sen de mutlu
olma.Belki o zaman, yeniden dönersin bana…) --

Haydi zaman geçiyor artık, git.Hem neden suratın asık¿ Sevinmelisin gittiğine.Aslında sana teşekkür etmeliyim.Beni bu aşkın yükünü taşımaktan kurtar-
dığın için.Rahatladım biliyor musun¿ Bende kalan birkaç para eşyanı da gönderirim ardından.Fırsat buldukça ararım seni, haydi git
--(Gitme benim güzel sevdalım, gitme.Beni bu aptal dünyada bir başıma
bırakıp gitme.Gidip de yüreğimi öldürme.İçim acıyor, kalbim sıkışıyor.Ben
asıl sensizliğin yükünü taşıyamam gitme.Ne olur, gitme…)--

Mehmet Coşkundeniz

hobbit
10-15-2005, 04:14 PM
mavİ...mavİ ...mavİ....

hobbit
10-15-2005, 04:16 PM
http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?t=1115

Mehmet Coşkundeniz.....mavisi

msinanh
10-15-2005, 04:22 PM
bilsem oraya eklerdim...sayin moderatörüm topicleri birlestirseniz..

hobbit
10-15-2005, 04:36 PM
bilsem oraya eklerdim...sayin moderatörüm topicleri birlestirseniz..

topıclerı birleştıremem ,sanmıyorum.. gönüllerimiz bir olsa olur mu :wub: :D:D

WarsteineR
10-15-2005, 04:41 PM

moderatöre geeeeell :D :D :D :D :D

msinanh
10-15-2005, 05:23 PM
ne yapalim yetinmek zorundayiz... :52:

hobbit
10-15-2005, 05:29 PM
bu adamın yazıları gercekten cok etkıleyıcı..yazdıklarının her bir parcası ayrı bir tat...bu da ikilemin en güzel anlatılış şekıllerınden biri olsa gerek...

exonotzor
10-16-2005, 12:56 AM
"sana gitme demiyecegim ama gitme lavinya" feridun düzagaç

hobbit
10-16-2005, 02:24 AM
git... gel..oku... sonuç??!!

exonotzor
10-16-2005, 04:16 AM
git... gel..oku... sonuç??!!

:all2: anlayamadım ,, gerçi normal,, sabah olacak az sonra , çok uykum war , az önce iyi sandıgım bir arkadaşımla kavga ettim ,, listeden bir kişi daha düşecek gibi , canım sıkkın yourgun ve uykusuzum ,

eminim güzel bişi demişsindir degerli dostum hobbit , aynen katılıyorum sana :) git , gel oku sonuç ? :)

ahirimsensin
10-16-2005, 11:46 PM
allhım bu yazı ne yaaa,,zorla çökertiosunuz insanı;)

tunERkan
10-16-2005, 11:56 PM
ağlıyacam şimdi üühühüüüühh... :D:D:D

nitrO_Oxide
10-17-2005, 12:02 AM
Enfes bir yazı :(

sahra
10-17-2005, 12:50 AM
güsel bir yazı.. :(

SNOWMAN
10-17-2005, 01:32 AM
Gizli bahçesi ruhumuzun aşk, kaçıp saklanığımız durup soluklandığımız kimi zaman nefessiz kaldığımız gizli bahçe.
Orada sade seven ve sevilen yaşar, hıçkırıklarla kahkahalar dans eder.
Güpegündüz düşler yaşarız, zifiri karanlıklar güneşe dönüşür aşk olunca, aşık olunca... Şarkılar yükselir içinizden, bazen acılı bir melodiyle bir sokak ortasında kalakalırsınız, ağlamak utanılası değildir, saklamazsınız, durup müziğe karışır ağlarsınız, yanınızdan geçip gider görüntüler, sade onun gözleri ve gözyaşı görünür olur...

Alıntıdır...

hobbit
10-17-2005, 01:33 AM
:all2: anlayamadım ,, gerçi normal,, sabah olacak az sonra , çok uykum war , az önce iyi sandıgım bir arkadaşımla kavga ettim ,, listeden bir kişi daha düşecek gibi , canım sıkkın yourgun ve uykusuzum ,

eminim güzel bişi demişsindir degerli dostum hobbit , aynen katılıyorum sana :) git , gel oku sonuç ? :)

bazıları vardır kı ..ne gıt diyebılırsın ne de gıtme..ne hayatına tam olarak dahıl edebilirsin..ne de hayatından cıkmasına tahammül edebilirsin..işte öyle bir şey..

ps: sınırlerın gergın, morallerın bozuk oldugu anlarda sevdıgın arkadaşlarınla tartışabılır ..senin dusunduklerını dusunmuıyor olduklarını dusunebılır hissiyatınızda farklılıklar sezebılırsın..fakat bu onu listeden silmek ıcın gerekli bır neden midir cok ıyı dusunmelısın.. :)

hobbit
10-17-2005, 01:36 AM
Gizli bahçesi ruhumuzun aşk, kaçıp saklanığımız durup soluklandığımız kimi zaman nefessiz kaldığımız gizli bahçe.
Orada sade seven ve sevilen yaşar, hıçkırıklarla kahkahalar dans eder.
Güpegündüz düşler yaşarız, zifiri karanlıklar güneşe dönüşür aşk olunca, aşık olunca... Şarkılar yükselir içinizden, bazen acılı bir melodiyle bir sokak ortasında kalakalırsınız, ağlamak utanılası değildir, saklamazsınız, durup müziğe karışır ağlarsınız, yanınızdan geçip gider görüntüler, sade onun gözleri ve gözyaşı görünür olur...

Alıntıdır...

babacım...bazen daha cok konuşmanız(veya alıntılar yapmanız) gerektıgını dusunuyorum.. :wub:

nitrO_Oxide
10-17-2005, 01:39 AM
İçim bi hoş oldu saol huseyin abi :crying:

hobbit
10-17-2005, 04:47 PM
Sevgileri yarınlara bıraktınız...
Çekingen ..tutuk..saygılı..
Bütün yakınlarınız sizi yanlış tanıdı..
Bitmeyen işler yüzünden..
( siz böyle olsun istemezdınız)

Bir bakış bile yeterken anlatmaya herşeyi..
Kalbinizi dolduran duygular..
Kalbinizde kaldı..

Siz geniş zamanlar umuyordunuz...
Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek..
Yılların telaşlarda bu kadar çabuk...
Geçeceği aklınıza gelmezdi..

Gizli bahcenizde
Açan çicekler vardı...
Gecelerde ve yanlız..
Vermeye az buldunuz ..
Yahut vakit olmadı...

ahirimsensin
10-17-2005, 04:51 PM
Güneş, tutsak olduğu yere
Gitmesi gerektiği zaman
Gider teslim olur…
Ya sen! ? ...

Yağmur sağanak sağanak yağar…
sele dönüşür…
deryanın özlemiyle
çalar kendini yerden yere…
Ve duruldum sanır ulaştığında…
Denizlere...
Bilmeden fırtınaları…
habersiz dalgalardan…
başına ne belâlar üşüşür... ya sen! ?

Ağaç yerden alır yaprağı
Çiçeği…meyveyi ve gölgeyi
ve yere verir günü gelince...
ya sen! ?

Bulut toprağa muhtaç…
toprak buluta…
gökyüzü aracı…
alamaz… hep başkaları toplar haracı…
ya sen! ?

Dağlar ev sahibi
sanılır,
kar ise kiracı…
ya sen! ?

Ey insan!
taşıyacak olan tacı...
sensin, şifasız sandığın dertlerin tek ilacı...
eğer istersen! ? ...

Güneş, gölge, yağmur, toprak
deniz, su
çiçek, yaprak
meyve, manzara...
ne varsa sunulan...ikram sana!
girdikten sonra gerekmez mezara
yanlış yapma kazâra!

^^CaRiSMa^^
10-17-2005, 05:12 PM
Bir Gidişin Öyküsü

Git.Yüzüme öyle bakma git.Hiç durma, bir gidenin bir daha asla giremeyeceğini kapı orada git.Hiçbir şey açıklamak zorunda değilsin.Giderken söyleye-
cek şey bulamaz insanlar.Sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma, git
--(Oysa daha doyamadım sana….Kokunun yeterince çekmedim içime…
Yapacağımız ne çok şey vardı…Neler planlamıştık.Şimdi ben ne yapacağım ben¿Nasıl duracağım ayakta¿ “Kal” dersem kalır mısın yar¿Nasıl istiyorum
Yalan bile olsa “Bu gidiş sadece zorunluluktan, bekle beni döneceğim”demeni)--

Her aşk biter, sen de git.Hem zaten biteceği daha baştan belli bir aşktı
bizimkisi.Sen gitmesen belli ki bir gün ben gidecektim.Herkes kendi tercihini
yaşar ve sen tercihini yaptın.Rahat ol, git.Aklın kalmasın burada.Dramatik vedaların kahramanları olmayalım git.
--(Benim aklım sende kalacak.Sadece aklım değil yüreğim de…Bitmezdi
bizim aşkımız.Asla terk etmezdim seni.Benliğimi, varlığımı, hayatımı adamış-
tım ben bu aşka.Beni tercih etmeni isterdim, benimle yaşamanı isterdim.
Şimdi kimi ya da neyi seçtiğinin ne önemi var artık¿ Ağlayacağım ardından,
kahretsin ağlayacağım…)--

İstersen dost olabiliriz, haberleşiriz birbirimizle.Mutlu olmanı isterim.
Sen mutluluğu hak eden bir insansın.Elbette bende mutlu olacağım merak etme,
git.Hayatımızda başkaları girecek ve biz belki de birlikte yaşadıklarımızı bir
süre sonra hatırlayamayacağız bile, git.Hangi yara kabuk bağlamamış ki bugüne
kadar¿ Hangi ateş sönmemiş ki¿ Yapman gerekeni yap, git
--(Sensiz mutlu olabilir miyim be yar¿ Unutulabilir misin bu kadar kolay¿ Yaşadığımız onca şeyi silebilir miyim¿ Mümkün değil, seni içimden çıkartıp atmam mümkün değil.Biliyorum hiçbir ilaç iyileştirmeyecek senin
açtığın yarayı.Senin yaktığın sevda ateşi hiçbir zaman sönmeyecek.Senin
mutlu olmanı istediğimde de yalan.Mutlu olma yar, benim gibi sen de mutlu
olma.Belki o zaman, yeniden dönersin bana…) --

Haydi zaman geçiyor artık, git.Hem neden suratın asık¿ Sevinmelisin gittiğine.Aslında sana teşekkür etmeliyim.Beni bu aşkın yükünü taşımaktan kurtar-
dığın için.Rahatladım biliyor musun¿ Bende kalan birkaç para eşyanı da gönderirim ardından.Fırsat buldukça ararım seni, haydi git
--(Gitme benim güzel sevdalım, gitme.Beni bu aptal dünyada bir başıma
bırakıp gitme.Gidip de yüreğimi öldürme.İçim acıyor, kalbim sıkışıyor.Ben
asıl sensizliğin yükünü taşıyamam gitme.Ne olur, gitme…)--

Mehmet Coşkundeniz

sanki beni anlatmıs ya :(

hobbit
10-20-2005, 01:32 PM
GİDERSEN

Nefes almak nasıl unutulmazsa,
Yaşanmış aşklar da öylesine unutulmaz.
Sert kahvenin tadı gibidir acısı.
Yorgunluk bilmezliğimiz, demini almamış sabah çayı.
Hamile bir kadının aşermesi gibidir özlem,
Yani kavuşmadan bitmek bilmez bu arzu…
Alkolün tuhaf dokunuşudur,
Aşık olup da başkalarını görememek,
Görüp de şekillendirememek.

Yolun uzunluğu korku veriyorsa,
Hiç çıkma!
Ama vermişsen kararını,
Gidiyorum diyorsan,
Bil ki dönüşü yok!
Gidersen de,
Ortasında kalırsan da,
Senin bir köşeni meşgul edecek,
Hep düşüp kalktığın taşlı-çakıllı,
Acılı-ağrılı, serin ya da sıcak,
Aldıramadığın kalıcı hatıraların olacak.

huysuz
10-20-2005, 01:38 PM
iyi güzel tamam , topikler birleştirilmiş de , neden ilk açılan topiğin adı kalmamış yaa.. :crying:
Bir sürü coşkundeniz yazısı vardı ve topiğin ilk adı buna çok uygundu ..
Değiştirilmesi mümkün mü acaba :hail: :hail:

hobbit
10-20-2005, 01:42 PM
ılgileniyoruz canım :hug:

huysuz
10-20-2005, 01:52 PM
ılgileniyoruz canım :hug:

teşekkür ederim ..olmuş gülomm... :hug: yaşasınnn... :icon_idea :wave:

hobbit
10-20-2005, 01:56 PM
teşekkür ederim ..olmuş gülomm... :hug: yaşasınnn... :icon_idea :wave:

teşekkürü Fethi hakedıyor canım.. :)