PDA

View Full Version : .:::: TUNING TURKEY üyeleri hangi meslekle meşkuller acaba ? ™ ::::.

Ertan Ömür
01-13-2005, 12:56 PM
Arkadaşlar aramızda öğrenci olanlar da var,ekmeğinin peşinde olanlar da.Sizler hangi meslekleri icra ediyorsunuz?Bilmek isteriz.. :confused:

ЅENA
01-13-2005, 12:58 PM
Evettt....
Ben Yetkili bir bayide Chevrolet Satış Şefiyim ,bunun yanında çok iyi bir psikoloğumdur.

designerberker
01-13-2005, 01:00 PM
ben
öğrenci+internet cafeci+tasrımcı.....

fafatara53
01-13-2005, 01:06 PM
muhasebe....

Ertan Ömür
01-13-2005, 01:14 PM
Turizmciyim: Turist getirmek,turist götürmek,araba kiralama işleriyle uğraşıyorum :wink_smil

2004palio
01-13-2005, 01:19 PM
bende bilgisayar programcısı

philcollins
01-13-2005, 01:23 PM
turizmciyim :49_49:

beyazkartal
01-13-2005, 01:29 PM
TURİZM

Turizm seyahat acentasında , uçak biletleri satışı , tur organizasyonlar , rent a car , mavi yolculuk , ögrenci kamp organizasyonları , taşımacalık v.s... bilumum turim tanımını içeren işlerle ilgil servis verebilmekteyiz...

ЅENA
01-13-2005, 01:30 PM
turizmciyim :49_49:
Sen gözlük takıyor musun Ata :CIGAR:

DEVIL
01-13-2005, 01:33 PM
İthalat ihracat sorumlusuyum......... :)

hazel
01-13-2005, 01:52 PM
Bi ingiliz firmanin Londra ve Manchester ofislerinin Operasyonlarindan sorumlu Gen.Mud. yardimcisiyim. gecen hafta tam 1 yil oldu buraya geleli...Sistemlerin, is akislarinin yani herseyin saglikli ve minimum masrafla islemesinden sorumluyum...

zuhal
01-13-2005, 01:59 PM
.....

Ertan Ömür
01-13-2005, 02:19 PM
Bi ingiliz firmanin Londra ve Manchester ofislerinin Operasyonlarindan sorumlu Gen.Mud. yardimcisiyim. gecen hafta tam 1 yil oldu buraya geleli...Sistemlerin, is akislarinin yani herseyin saglikli ve minimum masrafla islemesinden sorumluyum...
Ya uzaktan herşey tozpembe gözüküyor sevgili Hasan.Gerçekten öylemi? :confused:

DEVIL
01-13-2005, 02:21 PM
Kıskandım vallahi...........

Ertan Ömür
01-13-2005, 02:23 PM
Kıskandım vallahi...........
Sevgili Dilek uzaktan bakıp karar verme.Hasan oralarda pek mutlu değil.Bizzat görüştüm kendisiyle.. :wink_smil

DEVIL
01-13-2005, 02:24 PM
Sevgili Dilek uzaktan bakıp karar verme.Hasan oralarda pek mutlu değil.Bizzat görüştüm kendisiyle.. :wink_smil
Biz sanki mutlu muyuz? Yer değiştirelim hemen?

Ertan Ömür
01-13-2005, 02:30 PM
Biz sanki mutlu muyuz? Yer değiştirelim hemen?
Oda var doğru söylüyorsun.Mutlu insan bulsam büstünü diktireceğim..Neden acaba mutsuzluk aldı yürüdü? :confused:

hazel
01-13-2005, 02:31 PM
Mutluluk farkli bi sey, burda hersey cok guzel rahat duzenli, hayat guzel benim icin onemli bi tecrube (gerci daha oncede 1 yil yasadim burda ama ilk defa Business man olarak calisiyorum) ancak insan ister istemez Turkiyedeki dostluklari ozluyo, yani bi bulu yu samuel i ertani bulamazsiniz burada.. ama cok da mutsuz degilim, belki biraz bazen daraliyorum, daralinca da Turkiyeye gidip 2-3 gun kalip sarj olup geri geliyorum :)
Simdilik kimseyle yer degistirmem :) ama konugum olmak isteyen ne zaman isterse gelebilir.... havaalanindan alinip havaalanina birakilana kadar hersey bana ait :)

Ertan Ömür
01-13-2005, 02:35 PM
Mutluluk farkli bi sey, burda hersey cok guzel rahat duzenli, hayat guzel benim icin onemli bi tecrube (gerci daha oncede 1 yil yasadim burda ama ilk defa Business man olarak calisiyorum) ancak insan ister istemez Turkiyedeki dostluklari ozluyo, yani bi bulu yu samuel i ertani bulamazsiniz burada.. ama cok da mutsuz degilim, belki biraz bazen daraliyorum, daralinca da Turkiyeye gidip 2-3 gun kalip sarj olup geri geliyorum :)
Simdilik kimseyle yer degistirmem :) ama konugum olmak isteyen ne zaman isterse gelebilir.... havaalanindan alinip havaalanina birakilana kadar hersey bana ait :)
Ya Hasan bizim SOHBET bölümüne daha fazla takılsana.Chat bölümünden çık biraz.Burada eşsiz sohbetine ihtiyacımız var.Site olarak biraz gerildik son dönemlerde.Abilik yap gençlere :wink_smil

DEVIL
01-13-2005, 02:37 PM
Vallahi yurt dışını ben hiç düşünmedim , ama düşünmedim diye kızıyorum şimdi kendime. Çünkü uluslararası ilişkiler bitirdim ve Türkiye'de yazık oluyor benim gibilere.........

hazel
01-13-2005, 02:46 PM
Vallahi yurt dışını ben hiç düşünmedim , ama düşünmedim diye kızıyorum şimdi kendime. Çünkü uluslararası ilişkiler bitirdim ve Türkiye'de yazık oluyor benim gibilere.........

Devil, benim lise mezuniyetindeki yillikta "Ulaslararasi iliskiler okuyup Diplomat olup dunyayi dolasmayi hayal eden Hasan arkadasimiza basarilar dileriz" diyordu. Maliye okudum diplomat falan olamadim ama 16 ulke dolastim, yani bazi seyler amac degil aslinda arac oluyor (diplomatlik gibi) ama hedefe kilitlenince oluyo :) Bu arada bence oncelikle yabanci dili gelistir ve bi hedefe kilitlen, sonra bu hedef icin neye ihtiyacin var onlari belirle ve eksikleri gider.. valla oluyo... ben denedim oldu... bu arada amator fotografcilikla ugrasiyorum http://www.hasanozkapici.com a gidersen ulke fotograflarini gorur belkide gaza gelir bi yurt disi dusunursun :)

philcollins
01-13-2005, 02:49 PM
Sen gözlük takıyor musun Ata :CIGAR:
nerden anladın baticim :49_49:

saydam
01-13-2005, 02:51 PM
Turizimciyim........neyse ki...

serhat
Benim hic meslektasim yokmu aranızda GAZETECİ !

DEVIL
Devil, benim lise mezuniyetindeki yillikta "Ulaslararasi iliskiler okuyup Diplomat olup dunyayi dolasmayi hayal eden Hasan arkadasimiza basarilar dileriz" diyordu. Maliye okudum diplomat falan olamadim ama 16 ulke dolastim, yani bazi seyler amac degil aslinda arac oluyor (diplomatlik gibi) ama hedefe kilitlenince oluyo :) Bu arada bence oncelikle yabanci dili gelistir ve bi hedefe kilitlen, sonra bu hedef icin neye ihtiyacin var onlari belirle ve eksikleri gider.. valla oluyo... ben denedim oldu... bu arada amator fotografcilikla ugrasiyorum http://www.hasanozkapici.com a gidersen ulke fotograflarini gorur belkide gaza gelir bi yurt disi dusunursun :)
Haklısın ama ben sanırım hiç istemedim tam anlamıyla. Bırakamam buraları kolay kolay. İngilizce okudum zaten bölümü, şimdi de ithalat ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum bir firmada :)

saydam
01-13-2005, 02:52 PM
ben eski gazeteciyim unutma :)

hazel
01-13-2005, 02:53 PM
Ya Hasan bizim SOHBET bölümüne daha fazla takılsana.Chat bölümünden çık biraz.Burada eşsiz sohbetine ihtiyacımız var.Site olarak biraz gerildik son dönemlerde.Abilik yap gençlere :wink_smil

valla chat de "davulun sesi uzaktan hosmu geliyor?" diye topik acmistim..
yurtdisiyla ilgili is, hayat, sartlar, tatil, gezilecek gorulecek yerler, yemekler, gereksinimler, ingilizce kurslar kisaca ne isterlerse sorabilirler bildigim kadariyla yardimci olurum....

34 GS 1905
01-13-2005, 02:54 PM
Gümüş imalat ve toptan satış.

Ertan Ömür
01-13-2005, 02:56 PM
Bu arada mesleklerimizin iyi ya da kötü yönlerini açıklarsak iyi olur arkadaşlar.Topik daha bir güzelleşir.. :wink_smil

hazel
01-13-2005, 02:58 PM
Haklısın ama ben sanırım hiç istemedim tam anlamıyla. Bırakamam buraları kolay kolay. İngilizce okudum zaten bölümü, şimdi de ithalat ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum bir firmada :)

diyorum ya ideal onemli, ideal de yoksa yurtdisi, kasmaya gerek yok :) ama o zaman gez gor bari enazindan :)

philcollins
01-13-2005, 02:58 PM
hasan kahverengi bereli fotonda hagiye benziyosun, saygı duydum :49_49:

hazel
01-13-2005, 03:08 PM

sagol phil... sanirim iltifatti:)

philcollins
01-13-2005, 03:11 PM
sagol phil... sanirim iltifatti:)
kesinlikle :49_49:

piserol
01-13-2005, 03:23 PM
Turizm kısa ve öz... :)

Ertan Ömür
01-13-2005, 03:23 PM
Ben mavi gömlekli bir resimden başka birşey göremedim ya.. :sad_smile

hazel
01-13-2005, 03:37 PM
Ben mavi gömlekli bir resimden başka birşey göremedim ya.. :sad_smile

info yi clickle....sonrada pictures e clickle :)

alid90
01-13-2005, 03:43 PM
oğrenciyim:p

SELÇUK SAĞLAM
01-13-2005, 03:44 PM
benimki resimdende gözüktüğü üzere çiçeklerle iç içeyim

Ertan Ömür
01-13-2005, 03:49 PM
info yi clickle....sonrada pictures e clickle :)
Anlaşıldı tamam.. :wink_smil

Ertan Ömür
01-13-2005, 03:49 PM
benimki resimdende gözüktüğü üzere çiçeklerle iç içeyim
Vay çiçekçiler kıralı gelmiş... :wink_smil

ultrAslan_Erhan
01-13-2005, 04:24 PM
Seyahat acentasında web masterlik yapıyorum vede satıs bolumundeyim..

2004palio
01-13-2005, 05:34 PM
arkadaşlar aramızda amma cok turizimci varya ....

biyere gideceğimiz zaman danışmanlarımız yanıbaşımızda desenize

Badboy
01-13-2005, 05:44 PM
CallCenter(Musterı temsılcısı)
Bılgısayar :sad_smile :s20:
Dunyanın en lanet en uyuz ve en sınır veren işi. :angry_smi

Ertan Ömür
01-13-2005, 05:46 PM
Ya işini seven kimse yokmu aramızda? :confused:

ultrAslan_Erhan
01-13-2005, 05:46 PM
bennnnnn varım

hazel
01-13-2005, 05:47 PM
CallCenter(Musterı temsılcısı)
Bılgısayar :sad_smile :s20:
Dunyanın en lanet en uyuz ve en sınır veren işi. :angry_smi

Badboy, Hangi Call Center dasin.....5 yil yoneticilik yaptim Call Centerlarda, burda da 75 kisilik iki ayri Call Center bana bagli... Bilirim pis istir

hazel
01-13-2005, 05:47 PM
Ya işini seven kimse yokmu aramızda? :confused:
BUGUNE KADAR HEP SEVDIGIM ISLERI YAPTIM SIMDIDE OYLE...

Ertan Ömür
01-13-2005, 05:48 PM
bennnnnn varım
Helal olsun heykeli dikilecek adamsın.. :wink_smil

ultrAslan_Erhan
01-13-2005, 05:52 PM
Abi bak bu benim aklıma hic gelmemişti evet ayasofya meydanına dikalim heykelimi bronz dan olsun :)

ultrAslan_Erhan
01-13-2005, 05:53 PM
Benim hic meslektasim yokmu aranızda GAZETECİ !
gasteci yok aramısda ama bufe ci var :D

Badboy
01-13-2005, 05:54 PM
Badboy, Hangi Call Center dasin.....5 yil yoneticilik yaptim Call Centerlarda, burda da 75 kisilik iki ayri Call Center bana bagli... Bilirim pis istir
Su anda Beko
Eskıden Vestel
Ondan once global
Daha onceden de Exper bılgısayar. :confused_
Amma çalışmışım yaaaa :s20:

ultrAslan_Erhan
01-13-2005, 05:54 PM
valla ya ben okurken sıkıldım :)

DEVIL
01-13-2005, 05:56 PM
Call center'da bende çalıştım öğrenciyken 2 yıl...Biz çok eğleniyorduk , çünkü rahattık :)

hazel
01-13-2005, 05:59 PM
Su anda Beko
Eskıden Vestel
Ondan once global
Daha onceden de Exper bılgısayar. :confused_
Amma çalışmışım yaaaa :s20:

Global ile E-kolay arasinda tercih yapmak zorunda kalmistim 2002 de, bayaga gorusmustum globalle, Dogan Grubunu tercih etmistim, orda e-kolay bana bagliydi..

Bende Esbank in Cagri merkezi ve internet bankaciligini kurmustum
Sonra esbank batti, bu seferde esbank-etibank-interbank in cagri merkezlerini birlestirdim... Onlarda batti kapandi...Dogan grubinda Cagri merkezlerinden (e-kolay, milliyet, Dergi grubu vs) sorumlu direktordum 18 ay. sonra CMC ye gectim simdide Yurdisinda londradayim, telesales isindeyim..

2004palio
01-13-2005, 06:00 PM
bende işimi seviyorum
sevmesem zatenm dayanılacak gibi değil gece gundur çalış

rekorum perşembe sabah işe başlayıp pazartesi sabah işyerinden cıkmak varmı bunu geçen

hazel
01-13-2005, 06:00 PM
Call center'da bende çalıştım öğrenciyken 2 yıl...Biz çok eğleniyorduk , çünkü rahattık :)
sen nerdeydin Devil..

hazel
01-13-2005, 06:02 PM
bende işimi seviyorum
sevmesem zatenm dayanılacak gibi değil gece gundur çalış

rekorum perşembe sabah işe başlayıp pazartesi sabah işyerinden cıkmak varmı bunu geçen

10 yildir yoneticilik yapiyorum
hic mesai yapmadim ve yanimda calisanlarida 18:00 de kovdum onlara da mesai yaptirmadim.... SIRKETLER CALISANLARI KIRALAR SATIN ALMAZLAR....Disarda hayat var... bana sarj olmus mutlu elemanlar gerek... :)

2004palio
01-13-2005, 06:02 PM
Global ile E-kolay arasinda tercih yapmak zorunda kalmistim 2002 de, bayaga gorusmustum globalle, Dogan Grubunu tercih etmistim, orda e-kolay bana bagliydi..

Sonra esbank batti, bu seferde esbank-etibank-interbank in cagri merkezlerini birlestirdim... Onlarda batti kapandi...Dogan grubinda Cagri merkezlerinden (e-kolay, milliyet, Dergi grubu vs) sorumlu direktordum 18 ay. sonra CMC ye gectim simdide Yurdisinda londradayim, telesales isindeyim..

ama son iki iş yerin batmamış :icon_bigg

siteni gezdim. ben siteni tam olarak gezemedim sen okadar yeri gezmişsin birde foto cekmişsin

KLC
01-13-2005, 06:05 PM
Öğrencilik..
Yerel Radyoda DJ lik..
ßilgisayarcılık..
Yarı İşlenmiş Beyaz Et Dağıtımı.. ( Yaşadığım ŞEhir Nedeniyle Şu Sıralar Hicmi Hic İLgilenmiyorum.. )
Ve Yakında Nasipse Tuning Shop..

Pardon Unutmadan.. Öğrenciyim :)

hazel
01-13-2005, 06:07 PM
ama son iki iş yerin batmamış :icon_bigg

siteni gezdim. ben siteni tam olarak gezemedim sen okadar yeri gezmişsin birde foto cekmişsin

valla benim yuzumden batmadi :) , hatirlarsaniz 1999-2000 yilinda 21 banka batti.. davalari hala suruyor....Demireller.. balkenerler..

aslinda yeni cektigim 1000 den fazla "ingiltere-iskocya-galler ve kaleleri" serisi var ama bi turlu siteye koyamadim...

2-3 hafta icindede portekiz serisi geliyor :)

2004palio
01-13-2005, 06:09 PM
10 yildir yoneticilik yapiyorum
hic mesai yapmadim ve yanimda calisanlarida 18:00 de kovdum onlara da mesai yaptirmadim.... SIRKETLER CALISANLARI KIRALAR SATIN ALMAZLAR....Disarda hayat var... bana sarj olmus mutlu elemanlar gerek... :)

ya aslında dogru soyluyorsun da bizim işler biraz karışık SAP programını bilirmisin

Ben SAP administartor um bu yuzden egerki sistem herhangi bir nedenden dolayı çalışmaz veya problem olursa işim bitmiş demektir. sirket günlük hiçbir işini yapamaz . ben şapkamı alayım gideyim daha iyi.

ama sistemde falan herhangi bir problem yok ise işyerinden canım istediği zaman cıkarım . yani biraz esnek çalışıyoruz :icon_bigg

hackerbacker
01-13-2005, 06:10 PM
ogrenci + turizm

Badboy
01-13-2005, 06:14 PM

Şu anda türkiyenin en kötü callcenteri bence global.
Çalışnaları şu anda ağlıyor resmen.Herkez orda çalıştıgına bin pişman.İyi ki orda kalmamışım. :sad_smile

hazel
01-13-2005, 06:15 PM
ya aslında dogru soyluyorsun da bizim işler biraz karışık SAP programını bilirmisin

Ben SAP administartor um bu yuzden egerki sistem herhangi bir nedenden dolayı çalışmaz veya problem olursa işim bitmiş demektir. sirket günlük hiçbir işini yapamaz . ben şapkamı alayım gideyim daha iyi.

ama sistemde falan herhangi bir problem yok ise işyerinden canım istediği zaman cıkarım . yani biraz esnek çalışıyoruz :icon_bigg
sende haklisin
Benim burdaki projede CRM uzerine, 3 kardes firmayi tek datbasede birlestirip, tek bir yazilimla tum departmanlari birbirine linkliyoruz. Disariya yaptirsalardi 320.000 Sterline (yaklasik 1 trilyon) malolacak yazilimi ben ve iki yazilimci inhouse hallediyoruz ilk asama bitti martta live ama ingilizlere saat 11:00 de kahve molasinda 15 dk boyunca dahi bi is yaptiramazsin.. birak mesaiyi.. Burda mesai insan haklari ihlali... :)

hazel
01-13-2005, 06:18 PM
Şu anda türkiyenin en kötü callcenteri bence global.
Çalışnaları şu anda ağlıyor resmen.Herkez orda çalıştıgına bin pişman.İyi ki orda kalmamışım. :sad_smile

orasini Yapikredi/pamukbank 1 numara yapti ve yapi kredi / pamukbank bitirdi. Cok fazla finansal destek goruyorlardi bankadan ne zamanki pamukbank devroldu, yapikredi yonetimine devlet gecti kaynak kurudu, kaliteli yoneticiler gitti, hersey kotulesti... pamukbankin batacagi belliydi o yuzden Global e gitmedim. ama altyapiya binaya falan hem cok hemde gereksiz yatirim yaptilar... CMC (son calistigim firma rakibiydi sanirim 1 yil sonra CMC globali gecer...benim eski elemanlardan hala globalde calisan var onlarda memnun degil..

H100
01-13-2005, 06:26 PM
Şu An Dersaneye Gİdİyorum Yanİ Ne Ogrencİyİm Ne De Degİlİm ...

2004palio
01-13-2005, 06:26 PM
sende haklisin
Benim burdaki projede CRM uzerine, 3 kardes firmayi tek datbasede birlestirip, tek bir yazilimla tum departmanlari birbirine linkliyoruz. Disariya yaptirsalardi 320.000 Sterline (yaklasik 1 trilyon) malolacak yazilimi ben ve iki yazilimci inhouse hallediyoruz ilk asama bitti martta live ama ingilizlere saat 11:00 de kahve molasinda 15 dk boyunca dahi bi is yaptiramazsin.. birak mesaiyi.. Burda mesai insan haklari ihlali... :)

peki yarı oburgun live aldıgınızda sistemde problem var kahve molasına denk geldi nolacak problemin cozulmesi için kahve molasının geçmesi mi beklenecek :)

hazel
01-13-2005, 06:31 PM
peki yarı oburgun live aldıgınızda sistemde problem var kahve molasına denk geldi nolacak problemin cozulmesi için kahve molasının geçmesi mi beklenecek :)

biliyorum dalga geciyorsun ve biliyorum inanmiycaksin ama yemin ederim kimseyi kahve molasinda calistiramazsin hersey 15 dk bekler........ ofiste kimse olmaz herkes kahve (aslinda cay) icmeye gider ve gelirmisin bi sorun var dediginde sana saati gosterir...5 dk sonra ordayim der..(yada 15 dk sonra) .. bu isyerinde ne olursa olsun kimseyi c.tesi pazar getirtemezsin.. bence aslinda dogru olanda bu belkide...

DEVIL
01-13-2005, 06:41 PM
sen nerdeydin Devil..
HSBC callcenterdaydım, 2 yıl öğrenciyken gece vardiyasında çalıştım.Çok severim HSBC'yi ........

hazel
01-13-2005, 06:44 PM
HSBC callcenterdaydım, 2 yıl öğrenciyken gece vardiyasında çalıştım.Çok severim HSBC'yi ........

Irlandali bi yonetici vardi o zamnlarda mi.. ben ilk acildigi gunden beri HSBC nin call centerinin musterisiydim (rakibimizdiniz :) ) belkide seninle konusmusumdur :)

Badboy
01-13-2005, 06:50 PM
orasini Yapikredi/pamukbank 1 numara yapti ve yapi kredi / pamukbank bitirdi. Cok fazla finansal destek goruyorlardi bankadan ne zamanki pamukbank devroldu, yapikredi yonetimine devlet gecti kaynak kurudu, kaliteli yoneticiler gitti, hersey kotulesti... pamukbankin batacagi belliydi o yuzden Global e gitmedim. ama altyapiya binaya falan hem cok hemde gereksiz yatirim yaptilar... CMC (son calistigim firma rakibiydi sanirim 1 yil sonra CMC globali gecer...benim eski elemanlardan hala globalde calisan var onlarda memnun degil..
Globalde çalışan arkadaşların isimleri neydi??
Belkı tanıdık cıkar:D

hazel
01-13-2005, 06:50 PM
Globalde çalışan arkadaşların isimleri neydi??
Belkı tanıdık cıkar:D

fatma kurt vardi

Badboy
01-13-2005, 07:11 PM
Fatma olarak yok ta tolga var şirin var didem var varda var:D
Eskı gunlerım geldı aklıma yaaa:):)

thekillingroad
01-13-2005, 11:44 PM
Öğrenci
Jeoloji Mühendisi

Ertan Ömür
01-14-2005, 01:05 PM
Ben Sultanahmet te turistlerin içerisindeyim.Değişik dil,din ve ırktan insanlar görüyorum.Çilli çinli demeden hizmet vermeye çalışıyorum.Ama sürekli aynı ofiste oturmak beni üzüyor.Birde çok pamuk ipliğine bağlı bir sektör.Bir laf bile turistin rezervasyon iptaline neden oluyor..Aslında meslek güzel ama rekabet ortamı iyi değil.Fiyat kırmalar bu sektörün belini büküyor.. :sad_smile

34au8556
01-14-2005, 02:25 PM
öğrenci + şerit terbiyecisi

Ertan Ömür
01-14-2005, 02:28 PM
öğrenci + şerit terbiyecisi
Şerit terbiyecisi mi?:confused:

samuel
01-14-2005, 02:56 PM

Hasan... bulo ile geliyoruz, hazırlan...:)

samuel
01-14-2005, 02:58 PM
Ben de turizm .. 18 yıldır bu işin içerisindeyim.. son 3 yılım cehennem gibi geçti.. NewTeam le olan ortaklığımızdan dolayı.. :p

bulo
01-14-2005, 02:59 PM
Samuel ile aynı fikirdeyim.. (:

hazel
01-14-2005, 03:28 PM
Samuel ile aynı fikirdeyim.. (:
koca adamsin kendi fikrin yok mu : :wink_smil

bulo
01-14-2005, 04:08 PM
koca adamsin kendi fikrin yok mu : :wink_smil
Var tabii ki ama senin gibi kaale almayıp sonradan pişman olmaktalar...8:

hazel
01-14-2005, 04:12 PM
Var tabii ki ama senin gibi kaale almayıp sonradan pişman olmaktalar...8:

SUSTUM buyuksun :icon_excl

KediyeKafaAtanPskopatFare
01-14-2005, 07:39 PM
Tuning işi ile ugraşıyorum Car Time tunin modifiye aksesuar :wink_smil

hazel
01-14-2005, 07:52 PM
:sad_smile Hasan... bulo ile geliyoruz, hazırlan...:)
kandiriyonuz hep ne gelen var ne giden....

Erhan
01-14-2005, 08:13 PM
walla bakalım elektronik okuyoruz...elektronik hocası olmayı dusunuyorum artık sizin araclara chip yaparım :D :D chip hiç olmassa beleş gelir...

nitrO_Oxide
01-14-2005, 10:48 PM
istanbul ünv. eltronik haberleşme de okuyorum
ayrıca bilgisayarcıda calışıyorum

WoEx
01-14-2005, 11:01 PM
lise sonda okumaktayım 4 ayım kaldı sonra kurtulucam

hobbit
01-15-2005, 03:23 PM
konaklatmak,tur attırmak,ucurmak felan işte :D

bulo
01-15-2005, 05:50 PM
konaklatmak,tur attırmak,ucurmak felan işte :D

UÇALIM MIIIIIII?
Ucuz olsun biletler ve uçaaaan ön tarafından lütfen..

Power
01-15-2005, 06:31 PM
lise bitti, dershanedeyim.

hyundai_tr
01-15-2005, 07:27 PM
gebzede 1 numaralı kuyumcuyum

alid90
01-30-2005, 05:57 PM
okull umraniye anadolu lisesii hazırlık sınıfı
http://img149.exs.cx/img149/9546/logo27oe.jpg

SNOWMAN
01-30-2005, 06:09 PM

Kullanıcı adı ve parola istiyor. Nedeni firewall mu bilmemiyorum. :)

longcafe
01-31-2005, 03:32 AM
öğrenci

EVO VIII
06-14-2006, 10:50 AM
Bombacıyım....:)

Şovalye
06-14-2006, 11:11 AM
Bombacıyım....:)

Çok legal bir bombacıyım diyosun yani :D

Geçen yakalananı tanıyon mu kardeşim :012:

EVO VIII
06-14-2006, 11:15 AM
Çok legal bir bombacıyım diyosun yani :D

Geçen yakalananı tanıyon mu kardeşim :012:
Elimde büyüdü kereta....:D:D

imhotep
06-14-2006, 11:25 AM
Bayan dış giyim yapan bir ihracat firmasının kumaş satın alma bölümündeyim. Çok sinir bozucu,yoğun vede stresli bir iş olmasına karşın işimi çok seviyorum.. :icon_idea

Şovalye
06-14-2006, 11:29 AM
Gökhan alış verişe giderken haberi olsun Özgür abinin :D:D

Çok sinir bozucu,yoğun vede stresli bir iş olmasına karşın işimi çok seviyorum..

İşte bu çok iyi :)

tuningcar
06-14-2006, 11:33 AM
ben ögrenciyim daha 7. sınıf yaa lise waarrr allah izin vcerirse üniversite warr ohooo

Alp
06-14-2006, 11:34 AM
ofis cihazları tamir-bakım-onarım
güvenlik sistemleri
elektronik malzeme(direnç,LED,transistör,kondansatör vs vs satışı )

bu hizmetleri yapan bir firmayızz....

imhotep
06-14-2006, 11:35 AM

Tarık biz bayan dikiyoruz...:D:D

Şovalye
06-14-2006, 11:37 AM

Tarık biz bayan dikiyoruz...:D:D

Abi sen olayı bilmedigin için bu cümleyi kurdun:DGökhan anlamıştır kesin :012: :012:

tuningcar
06-14-2006, 11:51 AM
ben caktım abi puhahaahahaa:D:D:D:D:D:D::D

EVO VIII
06-14-2006, 12:19 PM
Abi sen olayı bilmedigin için bu cümleyi kurdun:DGökhan anlamıştır kesin :012: :012:
Anlamam mı hemde çok iyi anladım...;)
Özgür abi seninle çok görüşecez desene ...:D
Bu arada sende Tarığa göre elbise felan varmı...? :012:

imhotep
06-14-2006, 12:26 PM
Anlamam mı hemde çok iyi anladım...;)
Özgür abi seninle çok görüşecez desene ...:D
Bu arada sende Tarığa göre elbise felan varmı...? :012:

Ben birşey anlamadım valla..:D Azıcık anlatın bende bilim:D:D

EVO VIII
06-14-2006, 12:28 PM
Ben birşey anlamadım valla..:D Azıcık anlatın bende bilim:D:D
Uzun hikaye be abi...:D

Şovalye
06-14-2006, 12:28 PM
Yok Gökhanda anlamadııııııııı :D:D

Boşwer abi sen olayı.Gökhana elbise satmaya bak :D:D

EVO VIII
06-14-2006, 12:30 PM

Olm anladım alışveriş meselesini demiyonmu...:D

imhotep
06-14-2006, 12:31 PM

Peki tamam boşverdim..Ama bizim yurt içi satışımız yok malesef :no: ama sizin için bir iki tane ayarlıyabilirim:D:D

EVO VIII
06-14-2006, 12:32 PM
Peki tamam boşverdim..Ama bizim yurt içi satışımız yok malesef :no: ama sizin için bir iki tane ayarlıyabilirim:D:D
Bana lazım ama benim için değil yanlış anlamayın..:D:D

Şovalye
06-14-2006, 12:33 PM

Artık orasını bilememmmm Gökhanla anlaşın:D:D Bir tanemi alır yoksa kolimi alır bilemem :012:

EVO VIII
06-14-2006, 12:34 PM
Artık orasını bilememmmm Gökhanla anlaşın:D:D Bir tanemi alır yoksa kolimi alır bilemem :012:
Ona bağlı birde kırmızı pabuç varmı abi...:D:D

imhotep
06-14-2006, 12:35 PM
Bana lazım ama benim için değil yanlış anlamayın..:D:D

Yok yok yanlış anlamıyorum...:D:D

imhotep
06-14-2006, 12:40 PM
Ona bağlı birde kırmızı pabuç varmı abi...:D:D

Pabuç satmıyoruz Gökhancım,ama satan arkadaşım var ondada kıyağım olur sana:D:D

Yiğit
06-14-2006, 01:03 PM
Öğrenci :icon_idea

EVO VIII
06-14-2006, 01:06 PM
Pabuç satmıyoruz Gökhancım,ama satan arkadaşım var ondada kıyağım olur sana:D:D
Büyüksün abi sağol... :icon_idea :hail: :hail:

speed55
06-14-2006, 01:15 PM

Ne demek yurt ici satisimiz yok kardesim.O zaman ben veriyorum siparisi Gokhan kardesim icin :D:D:D:D:D:D

EVO VIII
06-14-2006, 01:18 PM
Ne demek yurt ici satisimiz yok kardesim.O zaman ben veriyorum siparisi Gokhan kardesim icin :D:D:D:D:D:D
Heh şöyle yürü be hasan abi..:D:D
Abi 44 numara kırmızı pabuç 15 çift yeterli,ne zaman gelir...:D:D

imhotep
06-14-2006, 01:20 PM

Peki Hasan abi ben sana gönderirim sonra sende tekrar Gökhan kardeşe gönderirsin:D hem elbiselerde bir yurtdışı yapmış olur....:D:D:D

speed55
06-14-2006, 01:42 PM
Peki Hasan abi ben sana gönderirim sonra sende tekrar Gökhan kardeşe gönderirsin:D hem elbiselerde bir yurtdışı yapmış olur....:D:D:D

Gonder gonder ben burdayim :D:D:D

Gokhanim lafimi olur papucun,gencler mutlu olsun yeterki :)

EVO VIII
06-14-2006, 01:44 PM
Gonder gonder ben burdayim :D:D:D

Gokhanim lafimi olur papucun,gencler mutlu olsun yeterki :)
Sağol abi ama bu bin yüzyıllık bir bayana gidecek...:D:D

SCREAM
06-14-2006, 02:16 PM
Boş işler müdürüyüm :D

antifener&federasyon
06-14-2006, 05:01 PM
öğrenci(lise):)

Mrs.SusKun
06-14-2006, 05:12 PM
bilgisayar programcılığı bölümünde lise son :( sınıf öğrencisiyim (off lise bitiyor) önümüzde üni. vaar inşş..

SCREAM
06-14-2006, 05:15 PM
bilgisayar programcılığı bölümünde lise son :( sınıf öğrencisiyim (off lise bitiyor) önümüzde üni. vaar inşş..

ahaaaa gördüğüm 3. yazılımcı kız :icon5:

imhotep
06-14-2006, 05:20 PM

Yakında saçlar dökülmeye başlarD:D:D Aman dikkatttt:D

Ferhat
06-14-2006, 06:09 PM
bilgisayar programcılığı lise son demek isterdim ama cuma gününden itibaren o da bitiyo :D:D:D
kalfayım kalfa boş gezenin boş kalfası :D:D

SCREAM
06-14-2006, 06:13 PM
bilgisayar programcılığı lise son demek isterdim ama cuma gününden itibaren o da bitiyo :D:D:D

yazılım okuon ama bişe bilmion :D:D

Ertan Ömür
06-14-2006, 06:14 PM
Ben sende parlak bir gelecek görüyorum ama sen erotik bölümündeki sağ bölümde bulunan kızı bile göremiyorsun o ayrı :D:D:D:D:D:D

SCREAM
06-14-2006, 06:17 PM
Ben sende parlak bir gelecek görüyorum ama sen erotik bölümündeki sağ bölümde bulunan kızı bile göremiyorsun o ayrı :D:D:D:D:D:D

kopkopkop :D:D:D:D

Mrs.SusKun
06-14-2006, 09:41 PM
ahaaaa gördüğüm 3. yazılımcı kız :icon5:

ahh inşalllaahh yazılım yerine hedefim grafiker olmak ama hayırlısı

Mrs.SusKun
06-14-2006, 09:43 PM
Yakında saçlar dökülmeye başlarD:D:D Aman dikkatttt:D

saçlar yeterki dökülsün de mesleğimi iy i yapiyim ama saçlardan ilk başta gözler gidiyor :(

Ramazan
06-14-2006, 09:44 PM
Büyünce pilot olucam şimdilik kaporta -boya ile idare ediyoz...:)

semih89
06-14-2006, 10:05 PM
Uçak teknisyenliği ve Gövde-Motor lise 2. sınıf öğrencsi yazın stajer :p

SCREAM
06-14-2006, 10:27 PM
ahh inşalllaahh yazılım yerine hedefim grafiker olmak ama hayırlısı

grafikerlik :wub: ben elektrik mezunu olacağım şu sınavları werirsem. ama yazılımla uğraşıyorum. asıl amacım grafikerlik.

Alp
06-14-2006, 10:38 PM
evt..var mı başka grafiker???...sağ baştan sayyyy:D:D:D:D

SCREAM
06-14-2006, 10:40 PM
Grafikerlik sanaltuning yapmakla olmuyor :cool: :D:D

rennfahrer
06-15-2006, 02:13 PM
Büyünce pilot olucam şimdilik kaporta -boya ile idare ediyoz...:)
bi meslekdasim cikdi seneye kolej bitiyo ve kaportaci oluyorum :D :D

imhotep
06-15-2006, 02:30 PM
saçlar yeterki dökülsün de mesleğimi iy i yapiyim ama saçlardan ilk başta gözler gidiyor :(

Kendini şartlarsan mutlaka işini en iyi şekilde yaparsın.. :003: Ama gözlere dikkat senin işinde önemi büyük :sleep:

Ramazan
06-15-2006, 03:55 PM
bi meslekdasim cikdi seneye kolej bitiyo ve kaportaci oluyorum :D :D

vayy gel senle change işine girelim :012: :012:

Alp
06-15-2006, 04:46 PM
Grafikerlik sanaltuning yapmakla olmuyor :cool:

huhahah çok komik...neyse konuşmicam...kendi çapınızda eğlenin....

SCREAM
06-16-2006, 08:51 PM
huhahah çok komik...neyse konuşmicam...kendi çapınızda eğlenin....

:icon6: :icon6: :icon6:

Ferhat
06-17-2006, 12:22 PM
yazılım okuon ama bişe bilmion :D:D
ne demek bilmiyorum istediğin soruyu sor bakalım :) sen benim msn de yazmama bakma ok başka işlerim olurken msn i sallıyorum ;)

SCREAM
06-19-2006, 09:35 AM
ne demek bilmiyorum istediğin soruyu sor bakalım :) sen benim msn de yazmama bakma ok başka işlerim olurken msn i sallıyorum ;)

msn ne alaka olm zaten ayda yılda bi kere giriyorum :50_50:

Ferhat
06-19-2006, 02:52 PM
msn ne alaka olm zaten ayda yılda bi kere giriyorum :50_50:
la tamam boş koy programla vs bişe sorcaksan sor yane....

AreS
06-19-2006, 03:13 PM
(daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama) bendeniz de halen ''Anadolu Üniversitesi,Endüstriyel Tasarım'' bölümü öğrencisiyim... ;)

rennfahrer
06-19-2006, 03:48 PM
vayy gel senle change işine girelim :012: :012:
change isi ne kardes ?

Ramazan
06-19-2006, 05:26 PM
change isi ne kardes ?

kaportacı olacam dedin yaa change şase numarasını +motor numarasını değiştirmek oluyoo :012: :012: :012: :012:

smoke
02-04-2007, 10:50 PM
turizm ,

hakan_ceyhan318
02-04-2007, 10:58 PM
Gazete muhabir + fotorafçı + kameraman:icon_idea :50_50: :icon_bigg

sivasrap
02-04-2007, 11:00 PM
software , hardware

Bilgisayarcıyım...

SailoR
02-04-2007, 11:59 PM
öğrenciyim:D:D

MeRiÇ
02-05-2007, 12:42 AM
genel anlamda öğrenciyim ... fakat burada da bursada kuzenimin şirketine yardımcı oluyorum ..

oto bakım ve sarf malzemeleri .. OBS Otomotiv..

bebish123
02-05-2007, 01:36 AM
öğrenciyim:)

ahirimsensin
02-05-2007, 01:45 AM
Kendisi haritacıdır,odtü teknokentte bir holding firmasında sayısallaştırma yapar,harita çizer..

Ramazan
02-05-2007, 01:49 AM
boyacı:D puhahahaha söförüm ben kamyonet söferi:D resmini yakında atıcam yük ve esya taşıyom ikitellide:D

SusKun
02-05-2007, 03:36 AM
taksim odakule collezione mağazasında depo görevlisiyim..

seker_lady_88
09-21-2007, 01:31 PM
Yaşça büyük küçük ayrım yapmadan toplandığımız bu forumda hepimizin hayatta bir rolü var.. Peki meslekleriniz neler?? Belki bir gün birşeye ihtiyacımız olur da danışacağımız kişiyi biliriz böylece??

M_PoWeR (M3)
09-21-2007, 01:36 PM
ögrenciyim 6 puanla askeriyeyi kaçırdım:(, tek hedefim tsk :D 8 ay daha tekrar hazırlanıp bu sefer kazancam, ama askeriye hakkında herşeyi danışabilirsiniz

LADY_DRIVER34
09-21-2007, 01:53 PM
gayrimenkul ekspertiz değerleme uzmanlığı yapan bi şirkette çalışıyorum şu an :003:

M_PoWeR (M3)
09-21-2007, 02:56 PM
gayrimenkul ekspertiz değerleme uzmanlığı yapan bi şirkette çalışıyorum şu an :003:

parayla oynuyorum diosun yani :D gayrimeykulde iyi para varmış duydumda :D yatırımcılar öneriyo :D

M_PoWeR (M3)
09-21-2007, 03:00 PM
kaportacı olacam dedin yaa change şase numarasını +motor numarasını değiştirmek oluyoo :012: :012: :012: :012:

vay :blink: :blink: vallamı :icon_bigg ben bi tokyodan skyline çalsam:icon13: silermiyiz :D :011101010

LADY_DRIVER34
09-21-2007, 03:04 PM
parayla oynuyorum diosun yani :D gayrimeykulde iyi para varmış duydumda :D yatırımcılar öneriyo :D

biz sadece gayrimenkule değer biçiyoruz parayı biz kazanmıyoruz malesef :no:

bide şirket benim değil kazansa bile ben maaş alıyorum ama bu konuda uzmanlaşmaya çalışıyorum sınava girip uzman olucam ama daha en az üç yıl var :003:

M_PoWeR (M3)
09-21-2007, 03:11 PM
biz sadece gayrimenkule değer biçiyoruz parayı biz kazanmıyoruz malesef :no:

bide şirket benim değil kazansa bile ben maaş alıyorum ama bu konuda uzmanlaşmaya çalışıyorum sınava girip uzman olucam ama daha en az üç yıl var :003:

teee:mecry: bizde zengin birini bulduk:icon_idea kapatırız bi gayrimeykul dedik ama :D nese ne deyim hayırlı işler ozaman :D

ddex
09-21-2007, 03:32 PM
öğrenci / student

Guclu
09-21-2007, 03:34 PM
öğrenci / student

Almanca da ayni yaziliyor student ama shtudent gibi okunuyor :):):)

LADY_DRIVER34
09-21-2007, 03:36 PM
teee:mecry: bizde zengin birini bulduk:icon_idea kapatırız bi gayrimeykul dedik ama :D nese ne deyim hayırlı işler ozaman :D

eeee aklın fikrik fesatlıkta olursa böyle üzülürsün :D:D:D:DD:D

bu arada ucuza gayrimenkuller var istanbulun bir çok semtinde araştır istersen ;)

hobbit
09-21-2007, 10:22 PM
yatır kaldır ucur:52: :D:D

shadowmodified
09-21-2007, 10:26 PM
Barboy/Student

WarsteineR
09-21-2007, 10:28 PM
Hamalım efendim :D

karamercan
09-22-2007, 02:21 AM
bilgisayarcıyım teknik servislik yapıyorum aynı zamanda kamera alarm sistemleri kurulumu ama çalıştığım işyeri yüzünden bu sektörden nefret ediyorum ne gecem kaldı ne gündüzüm :(

selo
09-22-2007, 02:56 AM
seLçuk üniversitesinde biLgisayar öğretmenliği bölümünde öğrenciyim.iLeride öğretmenliğin yanında reklam-tasarım yapmayı düşünüyorum.

Toygun
09-22-2007, 03:10 AM
Baslık yanlısmı ??

selo
09-22-2007, 03:14 AM
Baslık yanlısmı ??

Yazım kuralları olarak yanlış.Meşkul değil meşğul olması lazım.

selo
09-22-2007, 03:20 AM
Yazım kuralları olarak yanlış.Meşkul değil meşğul olması lazım.

Pardon bende yazım hatası yapmışım yeni farkettim Meşgul olması lazım.

onurkaraman
09-22-2007, 06:03 AM
lise bitti bu sene tekrar deshane inşallah seneye üniversite

ersin55
10-30-2007, 11:45 AM
büro makineleri ve üniversite okuyorum:)

cgd34
10-30-2007, 12:01 PM
tesktıl fırmasında amelelık yapıyorum kamyonlardakı mallar sırtımdan gecıyor