View Full Version : .:::: BAYANLAR KÖŞESİ (buraya sadece bayanlar yazabilir) ™ ::::.
Ertan Ömür
01-12-2005, 05:29 PM
Arkadaşlar ne mutlu bizlere ki bayan üyelerimiz artmaya başladı.Biz onlara böyle bir topik açtık.Onlar aralarında yazışsın diye.İstedikleri resimleri yada yazıları koyabilirler.Kuralları bayanlar koyar.Biz erkeklere de izlemek düşer.Hadi bakalım bayanlar her türlü muhabbetinizi burada yapın görelim.Hitiniz ERKEKLER KAHVESİ ni aşacakmı bakalım? :confused:
Evettt...Hayi bakalım bismillah...Törenle açıyoruz..
Dünyada Birbirinden Çok Farklı Kadınlar Vardır;
Sevginin Gücüyle Yaşayanlar
Merhamet Duygusuyla Dünya'yı Güzelleştirenler
Güzel Sesleriyle Rüyalarda Yaşatanlar
Yazılarıyla Kağıtlara Hayat Verenler
İlgi Odağı İyi Kalpli Prensesler
Olağanüstü Kadınlar
Yetenekli Kadınlar
Savaşçı Kadınlar
Bizleri Güldürüp,Yokluklarında Ağlatanlar
Dünya'da Hiç Tanınmamış Kadınlarda Vardır
Herşeyleri Elinden Alınıp, Hatıralarından Koparılanlar
Kendilerini Her Gün Yeni Bir Savaşın İçinde Bulanlar
Haksızlıklar Karşısında Acı Çekenler
Anlatılamayacak Acıları Yaşayan Kadınlar
Tüm Yokluklara Rağmen Çocuklarının Yanında Gülümseyen Analar
Katı Kurallara Boyun Eğmek Zorunda Kalanlar
Kaderinin Ne Olacağını Bilmeyenler
Yaşamının Hergünü Yüzüne Yazılmış Olan Kadınlar
Hepsi Çok Özel Kadınlar
Hepsi Yıldızlardan Güzel Kadınlar
Çünki Onlar Tüm Güçleriyle Dünyayı
Güzelleştirmeye Çalışan Kocaman Kalpli Melekler
Tüm Güzel Bayanlar
Annelerimiz
Kızkardeşlerimiz
Dostlarımız, Arkadaşlarımız
Dünyamızı Güzelleştirdiğiniz İçin
Sonsuz Teşekkürler...
Kimi Der Ki Kadın
Uzun Kış Gecelerinde Yatmak İçindir
Kimi Der Ki Kadın
Yeşil Harman Yerinde
Dokuz Zilli Köçek Gibi Oynatmak İçindir
Kimi Der Ki Ayalımdır
Boynumda Taşıdığım Vebalımdır
Kimi Der Ki Hamur Yoğuran
Kimi Der Ki Çocuk Doğuran
Ne O, Ne Bu, Ne Köçek, Ne Ayal, Ne Vebal
O Benim Kollarım, Bacaklarım, Başımdır
Yavrum, Annem, Karım, Kızkardeşim
Hayat Arkadaşımdır
huysuz
01-12-2005, 05:59 PM
Senacım, yapma güzel kardeşim,yapma canım. Bayanlar topiğne yazdığına bak ya... :sad_smile
Bizim modifiyelimde şuursuz bir arkadaşımız vardı,nickinin baş harfi EMRİ , o açardı böyle akıllara zarar topikler,yok kadın nedir,meyva mıdır,çiçek mi yoksa böcek midir diye,sonrada akıllarımıza ziyan verirdi.... :
Bizim ne olduğumuzu bile bilmeyen gariban bir şairin yazdığını buraya koydun ya , Allah seni bildiği gibi yapsın,artık meyva mı olursun , araba mı bilemem... :wink_smil
Kadrimiz kıymetimiz bilinsin yeter ya,ne olduğumzun ne önemi var dimi ????
Aslında ben iyi bir huysuzluk yapardım ama malum bir kaç zamandır aşk modumdayım, onun için herkese sevgilerimi sunuyorum...
Sevin nan birbirinizi,attırmayın huysuzun tepesinin tasını,salarım valla benim kuçu kuçuyu,karışmam. :icon_bigg
( Kuçu kuçum için bakınız,komik resimler topiği,sanırım :confused_ )
DEVIL
01-12-2005, 06:31 PM
Şimdi ne konuşacağız ?Mangodaki indirimi mi, yoksa Marks and Spencerdaki cuma özel indirmi mi? ..
Eee sadece 2 miz kaldık sanırım Dilek
DEVIL
01-12-2005, 06:59 PM
Evet köşe nasıl olurmuş gösterelim :) hatta bir iki yakışıklı erkeğin resmi ile başlayalım
http://www.musicolympus.com/robbiewilliams/pics/2.jpg
http://img92.exs.cx/img92/1888/erkek8ox.jpg
huysuz
01-12-2005, 07:22 PM
Şimdi ne konuşacağız ?Mangodaki indirimi mi, yoksa Marks and Spencerdaki cuma özel indirmi mi? ..
Mango da yada Mark & Spencer daki yakışıklılardan başlasak !!!!!! :wink_smil
huysuz
01-12-2005, 07:23 PM
Eee sadece 2 miz kaldık sanırım Dilek
üüüüüüüüüüüüüçççççççççççç senacım ...... :samurai:
DEVIL
01-12-2005, 07:41 PM
Vallahi yakışıklı demesemde, çekici kavramına Robbie giriyor ............ Gözler yeter....(Tüm karizmamı şurada çizdirdim, neyse bizim siteden uzaktayım :) ........)
DEVIL
01-12-2005, 07:45 PM
:samurai: bu bizim Japon smilemız ............
http://www.bradpittfan.com/pics/ads/aco003a.jpg
http://www.bradpittfan.com/pics/ads/aco004a.jpg
http://www.bradpittfan.com/pics/ads/ahe003a.jpg
saydam
01-13-2005, 12:53 PM
inanmaya bilirsiniz bana ama ben sarısın yada kumrallardan pek hoslanmam dolayısıyla bu resimler beni pek fazla cekmiyor
inanmaya bilirsiniz bana ama ben sarısın yada kumrallardan pek hoslanmam dolayısıyla bu resimler beni pek fazla cekmiyor
Çeksin diye koymadık ki ablacım zaten;)
Maksat erkek olsun :p
http://www.e-kolay.net/kadin/images/tarkangaleri5.jpghttp://www.e-kolay.net/kadin/images/tarkangaleri6.jpghttp://www.e-kolay.net/kadin/images/tarkangaleri8.jpg
Musiki Cemiyeti’nde müzik eğitimi aldı
17 ekim 1972 tarihinde dünyaya gelen Tarkan daha küçük yaşlarda müziğe ilgi duymaya başlar. 14 yaşındayken Türkiye’ye dönen yakışıklı şarkıcı içindeki müzik tutkusuyla 1990 yılında yazıldığı Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde içindeki müzisyeni keşfetmek için iyi bir fırsat elde eder.
İlk albüm heyecanı
Müzik eğitiminin hemen ardından yaptığı çalışmalarla kendisini müzik dünyasının profesyonellerine kanıtlamayı başaran Tarkan 1993 yılında ‘Yine Sensiz’ isimli ilk albümüyle Türkiye müzik listelerinde fırtına gibi esmeye başlar. 700 bin satış rakamına erişen bu albümün ardından sanatçı Türkiye’nin ‘Minik Serçe’si Sezen Aksu’yla birlikte çalıştığı ikinci albümü ‘Aacayipsin’i piyasaya çıkarmakta gecikmez.
Kariyerinde emin adımlarla yükseliyor
Yakışıklı şarkıcı bu dönemde 2,5 milyon satış rakamına ulaşan albümünden parçalar seslendirdiği 70’e yakın konserle hayranlarıyla buluşma fırsatı elde eder. Türkiye’de müzik otoritelerinin olumlu eleştirilerle desteklediği genç müzisyen üçüncü albümünden önce dil eğitimi almak için New York, ABD’ye gider.
Yurtdışına açılıyor
1997 yılında piyasaya çıkan ve yine Sezen Aksu’dan izler taşıyan üçüncü albümü ‘Ölürüm Sana’ ülkemizde olduğu gibi yurtdışında da büyük ilgi görür. Toplam 3,5 milyon satan albümünde yer alan parçaları çıktığı Türkiye turnesinde hayranlarının eşliğinde seslendiren başarılı sanatçı daha sonra bir Avrupa turnesine çıkar.
Ödüllere boğuluyor
‘Ölürüm Sana’ albümü Tarkan’a Meksika’da Platin, İsveç, Lüksenburg, Fransa, Almanya ve Belçika’da da Altın plak ödülleri kazandırır. 2000 yılında askerliğini yapmak üzere ülkemize dönen Tarkan vatani görevini tamamladıktan sonra yeni albümü olan ‘Karma’nın çalışmaları için Amerika, Mısır ve Fransa’daki stüdyolara kapanır. Tarkan bu albümün ilk çıkış parçası olan ‘Kuzu Kuzu’ ile hem ülkemizde de hem de yurtdışında büyük beğeni toplar.
Megastar Tarkan 2003 yılında piyasaya çıkardığı ‘Dudu’ isimli albümüyle müzik piyasasındaki yerini iyice sağlamlaştırdı.
Ve tanrı erkeği yarattı.....
http://www.e-kolay.net/kadin/images/gclooney2.jpg
http://www.e-kolay.net/kadin/images/gclooney3.jpg
http://www.e-kolay.net/kadin/images/gclooney5.jpg
DEVIL
01-13-2005, 01:32 PM
Yok bunlar açmadı beni :) Robbie derim başka şey demem......Jude Law da fena değil.
Yok bunlar açmadı beni :) Robbie derim başka şey demem......Jude Law da fena değil.
Robbie bu aralar sapıttı yaaa...
Taş gibi çocuk o ayrı tabi:D
DEVIL
01-13-2005, 01:38 PM
Kadın milletinden sıkıldı. Düşünsene tüm kadınlar seni görünce atlıyor, bayar tabi :) Kesin değişecek adamın cinsel tercihi....Zaten yakışıklı normal adam yok... O yüzden çirkin ama karizmatik tercihim...
DEVIL
01-13-2005, 01:45 PM
http://www.jasononline.com/judelaw/jude003.jpg
JUDE LAW
Fazla egzersiz ömrü kısaltır
İki Alman bilim adamına göre, herkesin sınırlı bir yaşam enerjisi var ve fazla egzersiz bu enerjinin hızlı şekilde tüketilmesine neden oluyor.
Frankfurt yakınlarındaki Fulda Üniversitesi'nden Dr. Peter Axt ve kızı Dr. Michaela Axt-Gadermann'ın yazdığı kitaba göre herkesin sınırlı bir yaşam enerjisi var ve bu enerjinin hızlı şekilde tüketilmesi ömrü kısaltıyor. "Daha sakin ve durgun bir yaşam sağlığınız için önemli" diyen Dr. Axt-Gadermann, "Eğer stresli bir yaşam sürüp sık sık egzersiz yapıyorsanız, vücudunuz yüksek kan basıncına neden olan hormonlar üretir bu da kalbe ve damarlara zarar verir" diye konuştu.
Tembellik de sağlık için faydalı
DR. Axt-Gadermann, "Tembellik, sağlıklı bir bağışıklık sistemi için de önemlidir çünkü özel bağışıklık hücreleri, dinlenme anında daha güçlüdür" dedi. Gülmenin de koşmaktan daha faydalı bir eylem olduğunu belirten Dr. Axt-Gadermann, şöyle devam etti: "Güldüğünüzde, vücudunuz mutlu ve dinlenmiş hissetmenizi sağlayacak serotonin hormonunu üretir."
İnce görünmek mi, çocuk oyuncağı!
Giydiğimiz kıyafetleri iyi taşıyabilmek ve çevremizden iltifat almak, her zaman biz kadınların arzusu olmuştur. İnce yapılı veya kilolu olmamız fark etmez, hepimiz daima şık olmak ve beğenilmek isteriz.
Bunları giymeyin
Öncelikle mutlaka kaçınmanız gereken şeylere göz atalım. Mesela sert görünümlü, dik duran ve dökümlü olmayan kumaşlardan, aşırı dar ve vücuda oturan üstlerden, mini eteklerden, çok geniş ve bedene hakim olan yakalardan, çok büzgülü bluzlardan, iri desenler ve enine geniş çizgilerden kesinlikle uzak durulmalı.
Türk kadınlarında çok yaygın bir vücut şekline, yani ince üste ve geniş kalçaya sahip olan kadınlar, özellikle dar bodylerden kaçınmalı. Dar bodyler, kalça ve beden arasındaki farkın daha çok görünmesine neden olur. Pantolonda ise aşırı dar ve aşırı bol modeller ve belirgin kesimler giymemelidir. Dar modeller tüm hatları ortaya çıkarırken, bol modeller ise kişiyi olduğundan iri gösterir. Beyaz gibi çok açık renkler de tek başına tercih edilmemelidir.
Bunları giyin
Mutlaka giyilmesi gerekenler listesinde ise bluz, elbise ve eteklerde dökümlü ve ince, pantolonda ise likralı kumaşlar başı çekiyor. Çok belirgin olmayan floral desenler ve Uzakdoğu desenleri, göğüs dekoltesini daha dar, bedeni daha uzun gösteren degaje ve “V” yakalar, hem hoş hem de modern görünüm veren asimetrik kesimler, ince ve dikey çizgili kıyafetler, koyu renkler ve çok açık renkler dışındaki tüm ara tonlar, pantolonlarda sıklıkla kalçadan belli bir darlıkta inen ve çok geniş paçaları olmayan kuplar, sağlık ve rahatlık açısından doğal kumaşlar, kotonlar ve ketenler, elbiselerde boydan kup ve diz altı modeller var.
Giyilecek bluzun boyu, baseni kapatırsa eteğin modeli belirginleşir ve genel görünüm daha hoş olur. Cekette ise her boyu tercih edebilirsiniz, fakat ceketle birlikte kullanacağınız eteğin boyu veya pantolonun kesimi önem taşır. Uzun bir ceket diz altı bir etekle, kısa ceket ise, düz kesim bir pantolon veya dizden yırtmaçlı asimetrik eteklerle güzel kombinasyonlar oluşturur. Bluz, ceket gibi üst grupta açık renkleri, alt gruplarda ise koyu tonları kullanarak hoş bir ikili yaratabilirsiniz. Daha uzun görünümlü bacaklar için de, diz altında etekler giymelisiniz. Uzun etek bacak boyunuzu daha uzun, bedeni ise daha kısa göstererek estetik bir orantı sağlar.
saydam
01-13-2005, 02:22 PM
Kadın milletinden sıkıldı. Düşünsene tüm kadınlar seni görünce atlıyor, bayar tabi :) Kesin değişecek adamın cinsel tercihi....Zaten yakışıklı normal adam yok... O yüzden çirkin ama karizmatik tercihim...
iste en dogru cumle...cirkin ama karizmatik....
DEVIL
01-13-2005, 02:27 PM
Kesinlikle, böylece her ortamda bayanların ,yani bir numaralı rakiplerinizin de, gözlerini uzak tutarsınız :) Şimdi yakışıklı erkek yorucu bir uğraş .......
saydam
01-13-2005, 02:32 PM
Kesinlikle, böylece her ortamda bayanların ,yani bir numaralı rakiplerinizin de, gözlerini uzak tutarsınız :) Şimdi yakışıklı erkek yorucu bir uğraş .......
Aslında artık fazla yakısıklı erkek pesinden kosanda yok..en onemli olanı 'para ' diyorlar..sonra diger seyleri dusunuyorlar...hos yakısıklı erkelerde bunu biraz hakeddiler..ne o oyle bi ben oldumculuk,kendini bilmezlik..kafamı cevirip bakarsam ne olayım ..
DEVIL
01-13-2005, 02:40 PM
Aslında artık fazla yakısıklı erkek pesinden kosanda yok..en onemli olanı 'para ' diyorlar..sonra diger seyleri dusunuyorlar...hos yakısıklı erkelerde bunu biraz hakeddiler..ne o oyle bi ben oldumculuk,kendini bilmezlik..kafamı cevirip bakarsam ne olayım ..
Yakışıklı erkeğin bir eksiği de aynı bayandaki gibi kendini geliştirmemesi, zaten herşey eline verilince insan kendini ilerletemez..... Yakışıklı erkek out, çirkin erkek in :) Vallahi tam kız muhabbeti..tamam şimdi kıyafetlere atlayalım :) Sonra kariyer, peşinden de hem cinslerimizi çekiştirelim....
saydam
01-13-2005, 02:44 PM
Yakışıklı erkeğin bir eksiği de aynı bayandaki gibi kendini geliştirmemesi, zaten herşey eline verilince insan kendini ilerletemez..... Yakışıklı erkek out, çirkin erkek in :) Vallahi tam kız muhabbeti..tamam şimdi kıyafetlere atlayalım :) Sonra kariyer, peşinden de hem cinslerimizi çekiştirelim.... ,
bence her bayanın bi elbisesi ,ve ince topuklubi ayyakkabısı olmalı..ben normalde hep spor giyinirim ,,işimdede amaaaa...bazen ince ayrıntılı degisiklikler hep iyidir.
saydam
01-13-2005, 02:46 PM
acıkcası soylemeliyim ben pek bayanlarla muhabbet edemem..normalde dogama aykırı..cunku kasılırım,,,hele kendini mudur sanıp ortada gezinenler tam gıcıktır...erkelerin arasında buyumekten kaynaklanıyooo benimkisi sanırım....
DEVIL
01-13-2005, 02:47 PM
,
bence her bayanın bi elbisesi ,ve ince topuklubi ayyakkabısı olmalı..ben normalde hep spor giyinirim ,,işimdede amaaaa...bazen ince ayrıntılı degisiklikler hep iyidir.
Spor tarz bana da uygun, ama değişik giyinmeyi severim ki anormal olan herşeyden hoşlanırım.... Saçım, kıyafetim hep olağan dışıdır... Normal şeylerden hoşlanmam..Topuklu giyemiyorum, sırf o yüzden bankacılığı bıraktım diyebilirim.....
DEVIL
01-13-2005, 02:48 PM
acıkcası soylemeliyim ben pek bayanlarla muhabbet edemem..normalde dogama aykırı..cunku kasılırım,,,hele kendini mudur sanıp ortada gezinenler tam gıcıktır...erkelerin arasında buyumekten kaynaklanıyooo benimkisi sanırım....
Ben de bayanları sevmem, o yüzden otomobil sitesinde admin oldum ...kadınlarla anlaşamam, devamlı bir şekilde kıskançlık krizleri vs dayanamam .... ben de biraz erkeksiyim , ruhumda erkeksi...mantıklı, düz ....
saydam
01-13-2005, 02:49 PM
Spor tarz bana da uygun, ama değişik giyinmeyi severim ki anormal olan herşeyden hoşlanırım.... Saçım, kıyafetim hep olağan dışıdır... Normal şeylerden hoşlanmam..Topuklu giyemiyorum, sırf o yüzden bankacılığı bıraktım diyebilirim.....
laf aramızda ben de topuklu giymiyorum...ama bi tane olmalı evde...giymesekte..
DEVIL
01-13-2005, 02:53 PM
laf aramızda ben de topuklu giymiyorum...ama bi tane olmalı evde...giymesekte..
Ben de giymiyorum ama bankacılıkta deli almıştım, dolapta süs gibi duruyor. Boy 1,80 zaten , döverler giyersem :)
huysuz
01-13-2005, 02:57 PM
ARKADAŞLAR YAFFF SİZ NE GÜZEL VE DOĞRU BİR NOKTAYA TEMAS ETTİNİZ,AFERİN SİZE VALLA.....
yakışıklı,kendini beğenmiş ve dünyanın merkezi göreceğine,karizmatik ama çirkin ve benim merkezim olmaya razı birini tercih ederim bende.
saydam
01-13-2005, 02:57 PM
Ben de giymiyorum ama bankacılıkta deli almıştım, dolapta süs gibi duruyor. Boy 1,80 zaten , döverler giyersem :)
ailemde, mahallemde,eski işimde ,yeni işimde tek kızdım..ve hep erkelerler oynar,onler gibi konusurdum..gerci biraz duzelttim bu konuda kendimi ama ...en iyileri gercekten erkeler..bayanların uzaktan seni sinsice suzmesi sonra canımlı cicimli konusmalar sanki cok seviyorlarmıs gibi ..bana ters...dun birine uyuz oldum zaten burdan ..o da bayandı ..
saydam
01-13-2005, 02:58 PM
ARKADAŞLAR YAFFF SİZ NE GÜZEL VE DOĞRU BİR NOKTAYA TEMAS ETTİNİZ,AFERİN SİZE VALLA.....
yakışıklı,kendini beğenmiş ve dünyanın merkezi göreceğine,karizmatik ama çirkin ve benim merkezim olmaya razı birini tercih ederim bende.
:) way way way
hobbit
01-13-2005, 02:58 PM
1,80 mii ..vay anasını :p
DEVIL
01-13-2005, 02:59 PM
Evet bir de bayanların ortamda sizi ilk süzen olup yorumlaması deli eder. Her fırsatta sizi bozmaya çalışırlar vs. Kadınlar beni deli eder, aile içinde bile. Toplasam 2 kız arkadaşım var devamlı görüştüğüm ama en az 7-8 erkek arkadaşım..........
Hımmm bayan düşmanları sizi:D
Bayanlar nedense hemcinslerini bir türlü çekemezler.Doğanın kanunu olsa gerek....
4.5 yıldır iş hayatındayım..İşe başlayana kadar hep spor takılırdım ama ne zamanki iş hayatına başladım çanta nedir topuklu ayakkabı nedir o zaman öğrendim.
Giyime çok önem veririm.bana spor tarzın daha çok yakıştığını söyleyenlerde var klasik tarzında....
ya önemli olan giydiğin kıyafeti taşıyabilmen..
1.80 boy olsa ne farkeder be güzelim giy sen topuklu ayakkabını.Yakışır her şekilde;)
saydam
01-13-2005, 03:01 PM
Evet bir de bayanların ortamda sizi ilk süzen olup yorumlaması deli eder. Her fırsatta sizi bozmaya çalışırlar vs. Kadınlar beni deli eder, aile içinde bile. Toplasam 2 kız arkadaşım var devamlı görüştüğüm ama en az 7-8 erkek arkadaşım..........
elini sıkmak isterdim...cunku benimde 2 kız arkadasım var geri kalan erkek ...ha ...cok iyi yaaaa
DEVIL
01-13-2005, 03:01 PM
Bayanlar nedense hemcinslerini bir türlü çekemezler.Doğanın kanunu olsa gerek....
4.5 yıldır iş hayatındayım..İşe başlayana kadar hep spor takılırdım ama ne zamanki iş hayatına başladım çanta nedir topuklu ayakkabı nedir o zaman öğrendim.
Giyime çok önem veririm.bana spor tarzın daha çok yakıştığını söyleyenlerde var klasik tarzında....
1.80 boy olsa ne farkeder be güzelim giy sen topuklu ayakkabını.Yakışır her şekilde;)
Yok vallahi topuklu olayı bozuyor beni, hele dengede durmak , vallahi zor......
saydam
01-13-2005, 03:02 PM
yok yaw insan kasılıyo topuklu ayakkabı ile..ben ogun butungun calısamıyorum..bigun oyle bi hata yaptımda ordan biliyorum
Ah be Dilek..
Seni tanımıyorum ama boyunu hayal ettim bir an...yüksek topuklu bir çizme ve diz hizası bir etek..Emin çok güzel olurdun...
Oyy oyy oyyy....
DEVIL
01-13-2005, 03:05 PM
Ah be Dilek..
Seni tanımıyorum ama boyunu hayal ettim bir an...yüksek topuklu bir çizme ve diz hizası bir etek..Emin çok güzel olurdun...
Oyy oyy oyyy....
Düşünme komik ve dev oluyor :) Öyle etek falanda bozar beni.... Sen allah bilir hoşlaşmadığımız kadın tipisindir , saydamla döveriz seni(koptum gülmekten)
Valla orasını bilmem ben...
Ya sana takılıyorum be..Bende 1.75 im zaten.Ama işim gereği kıyafetime dikkat etmem gerekiyor.Direk sıcak satışa baktığım için..
saydam
01-13-2005, 03:10 PM
Düşünme komik ve dev oluyor :) Öyle etek falanda bozar beni.... Sen allah bilir hoşlaşmadığımız kadın tipisindir , saydamla döveriz seni(koptum gülmekten)
ne kavgamı var..nerde geliyim hemen :)
DEVIL
01-13-2005, 03:13 PM
Yok bilirim bazı işler kıyafet olayını kasar. bankacıyken sabah sabah onca makyajı yapmak. Deli iğrenç bir olaydı. neyse ki kurtuldum , zaten pazarlama vs bana göre hiç değil . Cici kız değilimdir . Nedense beni hep pazarlamacı yapmak isterler , yok kardeşim..(Kavga olayı var ya en sevdiğim şeydir, sanırım anlamayan kalmadı sitede :) .....
saydam
01-13-2005, 03:14 PM
Yok bilirim bazı işler kıyafet olayını kasar. bankacıyken sabah sabah onca makyajı yapmak. Deli iğrenç bir olaydı. neyse ki kurtuldum , zaten pazarlama vs bana göre hiç değil . Cici kız değilimdir . Nedense beni hep pazarlamacı yapmak isterler , yok kardeşim..(Kavga olayı var ya en sevdiğim şeydir, sanırım anlamayan kalmadı sitede :) .....
bi sey soyliyim mi..tum gittigim dershanelerde mudurlerle kavga ettim..
otelcilerle kavga ettim...anlıycagın pek bi farkımız yok...
Kavga olayı var ya en sevdiğim şeydir, sanırım anlamayan kalmadı sitede :) .....
:D:D Yok cnmmmmm....Kim demiş:p
hobbit
01-13-2005, 03:23 PM
genelde hicbir cinsle sorunum olmaz..bayanların kaprıslı kıskanc ve harıs olanı cekılmez..samimi ve dürüst olsun ciğerimi yesin..erkek dostlar ise başımın tacı .. :)
hobbit
01-13-2005, 03:24 PM
Valla orasını bilmem ben...
Ya sana takılıyorum be..Bende 1.75 im zaten.Ama işim gereği kıyafetime dikkat etmem gerekiyor.Direk sıcak satışa baktığım için..
aha burda da boy ortalamısının içine ettim :p
saydam
01-13-2005, 03:34 PM
genelde hicbir cinsle sorunum olmaz..bayanların kaprıslı kıskanc ve harıs olanı cekılmez..samimi ve dürüst olsun ciğerimi yesin..erkek dostlar ise başımın tacı .. :)
sende bizdensin..
Filiz yaw...Sen bu avatardaki bayana mı benziyorsun??
DEVIL
01-13-2005, 04:10 PM
Vallahi yarım saat gittim, yine karışmış...
Vallahi yarım saat gittim, yine karışmış...
yok be Dilek:D
huysuz
01-13-2005, 04:17 PM
ailemde, mahallemde,eski işimde ,yeni işimde tek kızdım..ve hep erkelerler oynar,onler gibi konusurdum..gerci biraz duzelttim bu konuda kendimi ama ...en iyileri gercekten erkeler..bayanların uzaktan seni sinsice suzmesi sonra canımlı cicimli konusmalar sanki cok seviyorlarmıs gibi ..bana ters...dun birine uyuz oldum zaten burdan ..o da bayandı ..
Kızlar yaşayın siz e mi ??? :icon_idea
DEVIL
01-13-2005, 04:17 PM
Evet nerede kalmıştık, kıyafetler.............. Çok önemli konu.....
Ertan Ömür
01-13-2005, 04:19 PM
Aranıza sızan bir erkek üyenin mesajları tarafımdan silinmiştir bayanlar muhabbete devam... :wink_smil
fafatara53
01-13-2005, 04:21 PM
ertan abi sen niye yazıyosun????
Ertan Ömür
01-13-2005, 04:28 PM
ertan abi sen niye yazıyosun????
Ben yöneticiyim.Yazılmaması gereken şeyler olursa tabiki müdahele edeceğim..Okumak zaten serbest erkek üyelere.Gerçi henüz hiçbir yazıyı okumadım.. :wink_smil
Zuzu yok Huysuz yok nerdeler bunlar allah aşkına:)
zuhal
01-13-2005, 04:36 PM
.....
burdayım burada ama hesaplardan başım dönmüş durumda :sad_smile
Heee...Oki Allah yardımcın olsun şeker:D
Hakanı yollim yardıma:p
zuhal
01-13-2005, 04:44 PM
.....
Kızlar....
Kilo sorunu olan var mı???
Spor yapan...İşten vakti olan:p
DEVIL
01-13-2005, 05:17 PM
Kızlar....
Bak konu kapandı...ses yok............
saydam
01-14-2005, 11:10 AM
Filiz yaw...Sen bu avatardaki bayana mı benziyorsun??
Yok yaw buna benzemiyorum ..hatta resme kıl oldum..ama degistirmeye inan fırsatım yok yogunum....
Gerci esmerim ,,saclarım uzun ama ..bu cok itici bi tip..ben hicte oyle degilim..
saydam
01-14-2005, 11:11 AM
Kızlar....
Artııııı - kilo sorunum yok..hatta biraz kilo alsam iii olcak...ama ne yesem kilo alamıyorum....biraz sinirliyim sanırım ondan enerjim kavga ya gidiyooo..
hobbit
01-14-2005, 01:26 PM
8 yaşında bir kız cocuğu annesi olmama rağmen hala cirlop gibiyim valla :p
DEVIL
01-14-2005, 01:27 PM
Ben konuşmam vallahi :) Çok sıktı bu konu beni.....
hobbit
01-14-2005, 01:28 PM
:icon_bigg
Muhalefet yapmayalım yaratıcı olalım lütfen:D
DEVIL
01-14-2005, 02:09 PM
Yaratıcı mı ..........Al sana konu...Filmler...... Mesela son zamanlarda izlediğinizi filmler(hafta sonu neye gitsem diye düşünüyorum da, fikir alıyorum çaktırmadan) :)
Yaratıcı mı ..........Al sana konu...Filmler...... Mesela son zamanlarda izlediğinizi filmler(hafta sonu neye gitsem diye düşünüyorum da, fikir alıyorum çaktırmadan) :)
Ne tarz filmlerden hoşlanırsın Dilek
DEVIL
01-14-2005, 02:53 PM
Vallahi macera , savaş açmıyor, romantikte tercihim değil. 2 animasyon gelmiş, belki onlara giderim :)
huysuz
01-14-2005, 03:59 PM
http://img141.exs.cx/img141/4412/aliankadin2rl.gif
Çoğumuz belki de bu kadar şeyi yapmak zorunda değiliz ama hem çalışan hem de ev işi yapmak zorunda olan kadınlarımızın halini ne güzel anlatıyor bu resim.
Bu arada bildiğim çalışan kadınlar arasında,sevgili hobbit bak bi , aynı sen gıııı. :icon_bigg
huysuz
01-14-2005, 04:07 PM
Kızlar , bu arada işlerimdeki manyak yoğunluktan ötürü her ne kadar yazamasamda okuyorum yazılanları..
Sevgili bati , buradayım merak etme.... Bensiz çekilmez buralar kız,sizi hiç bensiz, mutsuz,çaresiz bırakır mıyım ? Huysuz dediysek o kadar da vefasız değilim.
Konuşacak o kadar çok şeyimiz var ki,başlasak topik alır başını gider ama işler.. :(
Bizim bir Ahmoş var buralarda,bir garip çaycıdır..Cumartesileri hobbitle beraber gideriz onu ziyaret ederiz,aman bir sevinir bizi gördüğüne,gözlerinden yaş gelir, Allahım ne yaptım da bunları yine sardın başıma diye. :s20:
Neymiş,çok konuşuyormuşuz,hiç çenemiz durmuyormuş. :p
yaa kızlar siz olun da söyleyin, hiç çok konuşan bayan olur mu ??? :(1):
Ablacım ya konuşan bayan olmaz olur mu?
Annem:D
Bi başladımı bıdı bıdı bıdı başınız ağrır:p
Cnm annem ya...
hobbit
01-14-2005, 04:21 PM
:p :p :p hay eline sağlık melt emi...cok güldüm yaa valla aynı ben he :icon_bigg
huysuz
01-14-2005, 04:36 PM
Ablacım ya konuşan bayan olmaz olur mu?
Annem:D
Bi başladımı bıdı bıdı bıdı başınız ağrır:p
Cnm annem ya...
Aşk olsun sena, sen de mi yaaa.... Bayanlar çok konuşmaz sadece uzun sürer konuşmaları..... Hem annlere her şey serbest.... :wink_smil
Ahmoş duy bizi, yarın günlerden cumartesi....... eyooooooooo... :p
hobbit
01-14-2005, 04:52 PM
Aşk olsun sena, sen de mi yaaa.... Bayanlar çok konuşmaz sadece uzun sürer konuşmaları..... Hem annlere her şey serbest.... :wink_smil
Ahmoş duy bizi, yarın günlerden cumartesi....... eyooooooooo... :p
alllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ..ahmoş eti yedi :p
hobbit
01-15-2005, 11:58 AM
sana da günaydın bayancım :) gercı meltle bize gün ayalı baya oldu ama ..bize ayan gün ahmoşa pek aymadı nıhahahahahhaaaa :p
Ahmoş demin TVye çıkmıştı...Galata köprüsünden kendini atmak isteyen Ahmet adlı vatandaş son anda kurtarıldı diye:P
hobbit
01-15-2005, 12:01 PM
Ahmoş demin TVye çıkmıştı...Galata köprüsünden kendini atmak isteyen Ahmet adlı vatandaş son anda kurtarıldı diye:P
aha ahmoşu an çay getirsin :p ...sabahki ezıyetimiz yetmemiş kırbacla gelmiş..daha vur daha vur diye.. :p
Bu topicte tozlanmış yawww:o
hobbit
02-08-2005, 10:20 AM
sitede bayan yok kii...hepsi erkeklere taş cıkartacak cınsten alimallah... :laugh:
huysuz
02-08-2005, 11:37 AM
sitede bayan yok kii...hepsi erkeklere taş cıkartacak cınsten alimallah... :laugh:
Ayıpsın abla..... :cool:
Taş çıkartmasak bile elbet o taşı atacak birlerini buluruz.... :50_50:
hobbit
02-08-2005, 11:39 AM
Ayıpsın abla..... :cool:
Taş çıkartmasak bile elbet o taşı atacak birlerini buluruz.... :50_50:
EVELALLAH :!:
Hobbitim harbi doğru söyledin:o
hobbit
02-08-2005, 11:46 AM
MAŞŞALLAH bana MAŞŞALLAH :p
huysuz
02-08-2005, 11:46 AM
Bayanız bayarız :s20:
Karda düşer kayarız :!:
Uğraşmayın bizimle
Kafanıza taş atarız... :samurai:
hobbit
02-08-2005, 11:48 AM
inşallah inşallah ........ayyyyyyyyyy ölüyoooommm :laugh:
huysuz
02-08-2005, 11:51 AM
inşallah inşallah ........ayyyyyyyyyy ölüyoooommm :laugh:
Hobbit ölümsüzdür,sallamayınız
Huysuzun tepesinin tasını attırmayınız
İnşallah,maşallahla olmaz bu iş
Yiyiniz öğle yemeğinde güzel bir şiş... :laugh:
hobbit
02-08-2005, 11:54 AM
Hobbit ölümsüzdür,sallamayınız
Huysuzun tepesinin tasını attırmayınız
İnşallah,maşallahla olmaz bu iş
Yiyiniz öğle yemeğinde güzel bir şiş... :laugh:
biri bu kızı durdursun..... :D :D
huysuz
02-08-2005, 11:58 AM
biri bu kızı durdursun..... :D :D
DURDURSUN DEMEKLE OLMAZ
BUYUR GEL DE SEN DURDUR !
BULDUN BENİ TEK BAŞIMA,
TAMAM VUR SENDE VUR.... :laugh:
hobbit
02-08-2005, 12:02 PM
DURDURSUN DEMEKLE OLMAZ
BUYUR GEL DE SEN DURDUR !
BULDUN BENİ TEK BAŞIMA,
TAMAM VUR SENDE VUR.... :laugh:
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :love6:
saydam
02-08-2005, 01:32 PM
Bu kızda benden...habire biseyler uydurup yazıyooo...
hobbit
02-08-2005, 01:34 PM
şişt bayanlar baymayanlar... :laugh:
saydam
02-08-2005, 01:38 PM
baymayanlar dedin de..aklıma bamya geldii..ne alaka deme geldi iste..
Hic sevmem bamyayı yaaaa :(
Bamya:D
Bizim evde hiç yapılmaz..26 senede yediğim toplasan 4 tür:p
saydam
02-08-2005, 01:48 PM
annem muhakkak senede 1 kere yapar..bende o zaman toplam 21 kere yemisim :)
hobbit
02-08-2005, 01:51 PM
bamya sevmem..ama annemın koruklu bamyası harbiden süper olur yaaa...bu arada manyak özledim onları :huh:
saydam
02-08-2005, 02:00 PM
annenler nerde hobbitcim ?
hobbit
02-08-2005, 02:03 PM
annenler nerde hobbitcim ?
mersin kuşum...senelerdir anadan ayrı babadan ayrı...offf ulen offf
saydam
02-08-2005, 02:05 PM
mersin kuşum...senelerdir anadan ayrı babadan ayrı...offf ulen offf
zor tabiii..insan evlenince oyle olurmus...( gerci bu yuzden mi ayrısınız bilmiyorum ama ) bununda payı vardır tabiki
hobbit
02-08-2005, 02:08 PM
ya ben kolej icin 11 yaşımda ayrıldım evden..sora üni icin istanbul....sora burada evlilik..işte bu yüzden sırf bu yüzden..........
huysuz
02-08-2005, 02:14 PM
Şimdi burda bir yüksek yüksek tepeler çığırırdım size ama , onun yerine en son şaheserimi yazacağım....
BAYANLAR TOPİĞİNDE İLLA YEMEK Mİ KONUŞULUR
ZATEN HAYATIMIZ OLMUŞ,BULAŞIK,ÜTÜ ,TURŞU KUR....
İŞİN ASLI, BEN YAPMAM O İŞLERİ,HOBBİT KUDURUR
EVLENMEM ABİ BEN , İŞİN DOĞRUSU BUDUR....
SEVDİM,EVLENEYİM DEDİM DE NE OLDU SANKİ
ADAM HİNT KUMAŞI ZANNETTİ KENDİNİ
ALDIM BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ, MUHTEREMİN
UFAK BİR HASARI VAR TEPELEDİĞİM YERİNİN........
saydam
02-08-2005, 02:14 PM
ya ben kolej icin 11 yaşımda ayrıldım evden..sora üni icin istanbul....sora burada evlilik..işte bu yüzden sırf bu yüzden..........
ay ay ay....kıyamam...gel bi sarılıyım sana..sevklatli kollarıma gel :)
yaw millet ben pek televizyon daki tiplere hayran ,asık olan biri degilimde...hatta hic olmadım ama
su seher vaktınde oynayan bi cocuk var.davut rolunde..isminide buldum netten..Berk Hakman mış.Cok hos bakıyoooorrrr ya..
saydam
02-08-2005, 02:15 PM
valla ben evlenirim ..karar verirsem ...:)
huysuz
02-08-2005, 02:19 PM
valla ben evlenirim ..karar verirsem ...:)
VERDİĞİN KARARA SAYGI DUYMAK GEREKİR SAYDAMIM FİLİZİM :hail:
HOBBİT BENİ KOVALAMAYA GELİYOR BEN KAÇTIM , HADİ BYEEE :laugh:
saydam
02-10-2005, 04:28 PM
> GERCEKLER ACIDIR !
>
>
> Kadının Güncesi:
>
>
> Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar
> mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,
cazibeli,
> yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün Cumartesi, bıraktım
> arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı kurufasulye
ile
> pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor. Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti
> giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla
> uzanacağız..
> Eve geldi sonunda.
> Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki.
> Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana saldırmadı.
> Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında bir şeyler geveledi.
> Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala
uzak,
> hala kabuğuna çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi
acaba?
> İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin
karşısında
> şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum.
> Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok
birşeyim"
> diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine
> inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini
> söylüyordu.
> Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo
alıyorum.
> Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı, ama eller
hissiz,
> parmak uçları soğuk...Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan,
yalan.
> Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti.
> Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya
> ağlaya uykuya dalmışım.
>
>
> Erkeğin Güncesi:
>
> Öf be, Cimbomdan haybeye 2 yedik.. Ama, kurufasülye güzeldi..........
huysuz
02-11-2005, 10:58 AM
> GERCEKLER ACIDIR !
>
>
> Kadının Güncesi:
>
>
> Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar
> mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,
cazibeli,
> yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün Cumartesi, bıraktım
> arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı kurufasulye
ile
> pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor. Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti
> giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla
> uzanacağız..
> Eve geldi sonunda.
> Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki.
> Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana saldırmadı.
> Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında bir şeyler geveledi.
> Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala
uzak,
> hala kabuğuna çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi
acaba?
> İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin
karşısında
> şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum.
> Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok
birşeyim"
> diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine
> inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini
> söylüyordu.
> Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo
alıyorum.
> Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı, ama eller
hissiz,
> parmak uçları soğuk...Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan,
yalan.
> Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti.
> Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya
> ağlaya uykuya dalmışım.
>
>
> Erkeğin Güncesi:
>
> Öf be, Cimbomdan haybeye 2 yedik.. Ama, kurufasülye güzeldi..........
Bu yazı da çok güzeldi saydam... :icon_excl
hobbit
02-11-2005, 11:01 AM
BJK lı bir erkek bunu yapmaz.ZATEN BİZDE GS DEN 2 TANE YEMEYİZ.....kesin Fenerli dir... :laugh:
Ertan Ömür
12-04-2006, 02:41 PM
:!: :!: Güncel :!: :!:
hobbit
12-04-2006, 02:42 PM
:!: :!: Güncel :!: :!:
aa naber kız ertan:D
Ertan Ömür
12-04-2006, 02:44 PM
aa naber kız ertan:D
Bayanlar yazabildiğine göre ben de buraya yazabilirim :003: .Yani arasıra da olsa insanları bayarım :003: .Kız demişsin.Elbetteki kızdıracak bir hal yada davranışın olursa kızarım :003: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
hobbit
12-04-2006, 02:48 PM
Bayanlar yazabildiğine göre ben de buraya yazabilirim :003: .Yani arasıra da olsa insanları bayarım :003: .Kız demişsin.Elbetteki kızdıracak bir hal yada davranışın olursa kızarım :003: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
adminim iğrenc ötesisin yaa..aynı topıkde barınmaktan hıcap duyarım ya sen gıt ya ben gıdeyım:D:D
Ertan Ömür
12-04-2006, 02:49 PM
adminim iğrenc ötesisin yaa..aynı topıkde barınmaktan hıcap duyarım ya sen gıt ya ben gıdeyım:D:D
Bu Dünyada yaşarken iğrenç ötesi bulunan insanların bazıları göçüp gidince dahi diye anılır :003:
hobbit
12-04-2006, 02:53 PM
Bu Dünyada yaşarken iğrenç ötesi bulunan insanların bazıları göçüp gidince dahi diye anılır :003:
farkındaysan benı tahrık edıyosun dalacam sımdı kaveye:D
Ertan Ömür
12-04-2006, 02:58 PM
farkındaysan benı tahrık edıyosun dalacam sımdı kaveye:D
Güncelleme yapan bir yöneticiye laf sokan sensin :crying: :sad: .Ben mecburiyetten yazdım farkındaysan :blush:
hobbit
12-04-2006, 03:01 PM
Güncelleme yapan bir yöneticiye laf sokan sensin :crying: :sad: .Ben mecburiyetten yazdım farkındaysan :blush:
nasılda tırsmış..:D oysa ben hıc mecbur hıssetmıyorum :52:
imhotep
12-04-2006, 03:07 PM
nasılda tırsmış..:D oysa ben hıc mecbur hıssetmıyorum :52:
ben tırsmam ama..:D:D
hobbit
12-04-2006, 03:10 PM
ben tırsmam ama..:D:D
al işte..admini densiz olanın :D
imhotep
12-04-2006, 03:13 PM
al işte..admini densiz olanın :D
tırsma:D:D
hobbit
12-04-2006, 03:14 PM
tırsma:D:D
kışkırtma:D
Mrs.Sinem
12-18-2006, 05:31 PM
ee nerde bayanlar:D
ASODEM
04-18-2007, 09:23 AM
ee nerde bayanlar:D
eee burda bayanlar....:)
biraz gecikmelide olsa geldim işte...:012: :hail:
toplanmışsınız iki eldiven iki patik örün bi işe yarasın :D:D
ASODEM
04-19-2007, 08:54 AM
toplanmışsınız iki eldiven iki patik örün bi işe yarasın :D:D
ne anlarız , ne anlarız.....:012: ::012:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.