View Full Version : Tsunami ve gizli yazı.......
Ertan Ömür
01-12-2005, 12:39 PM
Sri Lanka'daki Müslüman toplumunun yöneticileri, 26 Aralıkta Güney Asya'yı vuran dev tsunamiyi, emirlerine uymayan insanları cezalandırmak için Allah'ın gönderdiğine inanıyorlarmış.
Sri Lanka'nın başkenti Kolombo'daki İslami Araştırmalar Merkezi yetkilisi Muhammed Faizeen'e göre Sri Lanka'nın batısındaki Kalutara kıyılarını yerle bir eden dev deniz dalgalarından hemen sonra çekilen uydu fotoğraflarında bu açığa çıkmış.
Bir fotoğrafta kıvrımlarla çevreli dev bir ''E'' harfini işaret eden Faizeen, bir fotoğrafta ''Arapça Allah yazısının açıkça görüldüğünü'' savunuyor.
DigitalGlobe Quickbird uydusu tarafından 26 Aralıkta yerel saatle 10.20'de çekilen fotoğrafta Allah'ın ismiyle imza attığını söyleyen Faizeen, ''Bu bir cezalandırma, çünkü emirlerine uyulmadı'' dedi.
http://img90.exs.cx/img90/3748/tisunami7we.jpg
fafatara53
01-12-2005, 12:41 PM
enteresan....
Ne kadar doğru bilinmez...Ama eğer gerçekse diyecek sözüm yok :confused_
philcollins
01-12-2005, 12:58 PM
ya bu tarz söylentileri çıkaranları sallandıracaksın. bizdeki depremden sonra da allahın sopası diye çıkan kör cahillerden işte bunlar..asacaksın yaaa..
Ertan Ömür
01-12-2005, 01:00 PM
Ne kadar doğru bilinmez...Ama eğer gerçekse diyecek sözüm yok :confused_
Esas gerçek ise diyecek sözün çok olmalı.Delimisin sen? :sad_smile
Ya Ertan Abi..Aklın alıyor mu Allah Aşkına...
Delinin biri çıkıp ortaya bişi atıyor bizde yiyoruz yok böyle bişi....
Hakan
01-12-2005, 01:01 PM
Saçmalık, hurafe, Osmanlı İmparatorluğunu bitiren geri kafalılık
Ertan Ömür
01-12-2005, 01:03 PM
Ya Ertan Abi..Aklın alıyor mu Allah Aşkına...
Delinin biri çıkıp ortaya bişi atıyor bizde yiyoruz yok böyle bişi....
Ya yemek yada yememek meselesi değil.Olay tartışmaya açık.Foto montaj falan yok.Adam söyleyeceğini söylemiş.Bütün dünya yazılı ve görsel olarak bunu tartışıyor da bizmi geri kalacağız.. :)
fafatara53
01-12-2005, 01:05 PM
bana sormayın benim beynim anca saat 13.00'Den sonra çalışır...
philcollins
01-12-2005, 01:05 PM
Saçmalık, hurafe, Osmanlı İmparatorluğunu bitiren geri kafalılık
hakan, abicim sen gittikçe büyüyo musun ne :49_49:
fafatara53
01-12-2005, 01:10 PM
hakan, abicim sen gittikçe büyüyo musun ne :49_49:
aklı başına geldi...bide beni ulu orta yerde öpmese iyi olacakta...vallahi resimde E harfi görünüyo...ama ne kadar doğrudur ne kadar yanlış bilemem....
Ertan Ömür
01-12-2005, 01:17 PM
aklı başına geldi...bide beni ulu orta yerde öpmese iyi olacakta...vallahi resimde E harfi görünüyo...ama ne kadar doğrudur ne kadar yanlış bilemem....
Fatih sende Arapça varmı?:confused:
fafatara53
01-12-2005, 01:19 PM
bende yok ama bileni buluruz....
ultrAslan_Erhan
01-12-2005, 01:19 PM
Aklın bittigi yerde islan baslar arkadaslar !!!
bence her sey olabilir golcuk ve bolu depremlerindeki olaylardan 3-5 kesit verebilirim.
http://www.lesartsturcs.org/psmallimage/Allah.jpg
luckyben
01-12-2005, 01:24 PM
OLA BILIR NEDEN OLMASIN
BU ZAMANA KADAR COK KAVIM HELEK OLDMUS
AMA BU OLE BISEYMI ORASIDA TARTISILIR
BUDA SANIRIM BIZI ASAR
Ertan Ömür
01-12-2005, 01:32 PM
Aklın bittigi yerde islan baslar arkadaslar !!!
bence her sey olabilir golcuk ve bolu depremlerindeki olaylardan 3-5 kesit verebilirim.
http://www.lesartsturcs.org/psmallimage/Allah.jpg
Vermeni bekliyorum dostum.. :confused:
ultrAslan_Erhan
01-12-2005, 01:43 PM
Abi burda ALLAH yazıyor o ekledigim resimde ve resimdekiyle baya bir benzesme var...
17 agustos depreminde eyupsultanda bir taksicinin eyup caminin onunden gecerken yuzlerce insanın secdeye yatıp ALLAH a dua ettigini ve yalvardigini gormus durdursun bu felaketi diye.
vede bizim mah. ALLAh ragmet eyleyin bir buyugumuz deprem basladıgında ezan okumaya baslıyor vede ezan bittiginde deprem bitti. ve size daha guseş bişi dicem konumuzla alakası yok ama tarihi merkezefendi hamamında icerde kimsenin olmamasina ragmen dus alan insanlar oluyor ama icerde kimse yok.
merkezefendi hz. yattıgı yere haftada 1 kere 1,5 litrelik dolu su sisedi birakilir sebebi abdest alsin diye ve o suyu devamli azalir. ??
ArTHaS
01-12-2005, 07:59 PM
17 Ağustos'ta da Clinton gelince, "Amerika niye geldi, çünkü onlar bi silah deniyolarmış, yanlışlıkla faturası bize patladı, Clinton da özür dilemeye geldi" demişlerdi.
Birileri sallayıp sallayıp ortalığı karıştırıyor işte, biz de insanlık olarak, gerçek olmadığını bile bile bunlara çanak tutuyoruz. İlginç valla :D
Allah yazmışmış..
Yazsın. Ne anlama geliyor? Hemen kulp yapıştırmışlar, insanları cezalandırmak için.. Vay anasını.
Devamlı da bu fotoyu görüp duruyorum, fakat hiçbirinde de şu arapça Allah yazısıyla karşılaştırıldığını görmedim. Fotoğraf hep tek başına.
Birader bi koy üst üste de bakalım bari inanmasak bile.
Tövbe yarabbim ya :D
alid90
01-12-2005, 08:10 PM
allah buyuktur zaten size bişi anlatıyım
bigun bilim adamları dinlerin hangisi ustun diye araştırmayapıyorlarmış bir bilgisayara tum dinlerle ilgili her bilgiyi en ince ayrıntıya kadar kaydetmişler sonra bi programla en ustun dili seçmesini solemişler pc den sole bi ses gelmiş "EŞHEDU ANNA...."
Ertan Ömür
01-13-2005, 10:58 AM
bigun bilim adamları dinlerin hangisi ustun diye araştırmayapıyorlarmış bir bilgisayara tum dinlerle ilgili her bilgiyi en ince ayrıntıya kadar kaydetmişler sonra bi programla en ustun dili seçmesini solemişler pc den sole bi ses gelmiş "EŞHEDU ANNA...."
Vay beeeeee :wink_smil
Kime sorsan dinine göre karar verecek bir didar muslümanın dyişi tabşkş allahın tarafından geldi diyecek bir Christian'a sorarsan ne biliyim nerden geldiyse gelidi yada filan falan diyecek....Bence buna prof'lar karar verse daha iyi olurrrr
Ertan Ömür
01-13-2005, 11:37 AM
İşin garip tarafı bu tür tartışmaları ortaya atanlar genelde müslüman toplumların içinden çıkıyor.Yoksa benmi yanılıyorum arkadaşlar? :confused:
philcollins
01-13-2005, 12:13 PM
olduuuuuu :49_49:
Badboy
01-13-2005, 11:17 PM
Aklıma ne geldı yaaaa.17 ağustos depremınde su altında kalan evlerdekı cesetlerı cıkartırken domuz cıktı dıyolarda.Gayrı muslumler domuz oldu dıyolardı:D:Daptal bu adamlar yaaaaa :s20:
thekillingroad
01-13-2005, 11:20 PM
Gerizekalılar...
Bunların bizdeki versiyonları da üniversite kapılarnda "7.4 yetmedi mi?" diye pankart acmıslardı.. Zavallılık zor zanaat..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.