View Full Version : Siz Olsaydınız ?
Secenekler ßunlar..
Olusturacagın Araclarda Örnek Alacagim Araclarda ßunlar..Siz Olsaniz Hangisini Neden Nicin Alirsiniz
Civic SI
http://www.clubjapon.com/uploads/mgnpower/mgnpower_228495_4_full.jpg
Del Sol
http://www.clubjapon.com/uploads/mgnpower/mgnpower_delsol04.jpg
CRX
http://www.clubjapon.com/uploads/mgnpower/mgnpower_crx01.jpg
FX Coupe | Tiburon
http://www.earnhardthyundai.com/hyundai/img/earnhardthyundai.com/hyundai-tiburon.jpg
philcollins
01-11-2005, 12:15 PM
kanki şu kırmızı alet ne bilemeyecem ama tüm kalbimle o diyorum..o ne yaaaw nerdeyse 206 dan bile güzel :49_49:
Kanki Üzerlerinde Model İsimleri Yazıyor.. O Kırmızı alet Dediğin İlk aracsa.. Seninde Hastası Oldugun.. Seni 206 dan Vazgecirtip Ondan Aldiracagim CIVIC SI ( Ankara Draglarda Gordugumuz mgnpower ın aracindan.. )
erhangs
01-11-2005, 01:02 PM
abı bende kırmızı dıyorum o benım daha cok hosuma gıttı!!..
philcollins
01-11-2005, 01:27 PM
Kanki Üzerlerinde Model İsimleri Yazıyor.. O Kırmızı alet Dediğin İlk aracsa.. Seninde Hastası Oldugun.. Seni 206 dan Vazgecirtip Ondan Aldiracagim CIVIC SI ( Ankara Draglarda Gordugumuz mgnpower ın aracindan.. )
kanki ilk araç benim en sevdiğim 2 honda modelinden bir tanesi.ama benim kastettiğim del sol, ilk defa gördüm feciiii bi şiiii..
philcollins
01-11-2005, 01:31 PM
ya aslında bu 3 honda da birbirinden ayrı güzel ve farkındaysan kanki içlerinde sedan yok :49_49: sen bu 3 ünden birini al kanki daha ne istersin ki..yanlız bu resimdeki sarı crx çok hoşuma gitmedi be kanki normalde crxler de çok güzeldir..
benden sana kanki tavsiyesi gidip te sedan bi araç alacağına bu genç yaşında şu 3ünden birini al derim. haaa ilerde emekli olursun torunların olur alırsın sedan hondanı :49_49:
ArTHaS
01-11-2005, 02:53 PM
Ben oyumu Del Sol'dan yana kullandım. Fakat CRX ile birlikte, ikisi de 2 kişilik araçlar. CRX'in arkasında biraz yer var ama sanırım çocuklar için anca :)
Del Sol'dan yana aynı zamanda şunun için kullandım;
Yanlış bilmiyorsam Civic 1.6 VTI'larla aynı yani 1.6 160HP'lik motora sahipler. Bir kere bu bakımdan bir adım önde.
Ayrıca eski kasa Civic Sİ ve CRX'in temizlerini bulmak çok zor gibi geliyor. Sabırla beklersen ne ala :D Biz arkadaşa sadece 3 parça boyalı 98 106GTI bulmak için 2 ay arandık :D Yani temiz bile olsa artık senelerin verdiği o eskime ile sağı solu, özellikle plastik aksamları dökülmüş olabilir. Ha ultra temiz bulursun ayrı konu. Ya da çok önemsemezsin, yine ayrı konu. O zaman bişey diyemem.
Bu bakımlardan DelSol daha iyi gibi, yalnız o da ülkemizde çok az miktarda sanırım. Bulabilirsen ne ala abi :)
Benkirmizi Olan Dİyorum Daha Çok S2000 E Benzettİm De Ondan...
34 GS 1905
01-11-2005, 03:26 PM
Modeli yüksek olmasından dolayı gereği del sol derim...Vtec motoruda düşünürsek tercih edilme nedeni artar
thekillingroad
01-11-2005, 04:19 PM
DelSol VTI
Arkadaşlar.. ßu Aracın İki Kişilik Olması ßenim İçin Sorun Değil.. Hatta.. Dediğim Gibi Neredeyse ßuradakiler Gibi Yapacağim ( CRX Hariç ) Ve Araci Açmayi Düşündüğüm Tuning Shop a Show Car Olarak Kullanmayı Düşünüyorum.. Atış Serbest Yani.. ( ßu Arada ßen 1. Ve İkinci Arasinda Kaldım.. CRX Daha Geridde ßenim İçin..
Ben oyumu Del Sol'dan yana kullandım. Fakat CRX ile birlikte, ikisi de 2 kişilik araçlar. CRX'in arkasında biraz yer var ama sanırım çocuklar için anca :)
Del Sol'dan yana aynı zamanda şunun için kullandım;
Yanlış bilmiyorsam Civic 1.6 VTI'larla aynı yani 1.6 160HP'lik motora sahipler. Bir kere bu bakımdan bir adım önde.
Ayrıca eski kasa Civic Sİ ve CRX'in temizlerini bulmak çok zor gibi geliyor. Sabırla beklersen ne ala :D Biz arkadaşa sadece 3 parça boyalı 98 106GTI bulmak için 2 ay arandık :D Yani temiz bile olsa artık senelerin verdiği o eskime ile sağı solu, özellikle plastik aksamları dökülmüş olabilir. Ha ultra temiz bulursun ayrı konu. Ya da çok önemsemezsin, yine ayrı konu. O zaman bişey diyemem.
Bu bakımlardan DelSol daha iyi gibi, yalnız o da ülkemizde çok az miktarda sanırım. Bulabilirsen ne ala abi :)
ßu Nasıl
1992 Civic SI HB
Siyah
135.000 KM ( Kesinlikle Orjinal)
Kazasız
Klima
Tüm Bakımları İkiler Serviste yapıldı.
Plaka 34 H 8732 (İkiler'den Murat Usta'ya sorulabilir)
Lastikler Yeni (500 km yapıldı Bridgestone GR-80 Turanza 185/60/14)
Son kalan birkaç temiz SI Hb'den biri
? ? ? ? ? ? ? ? ?
http://www.trio-services.com/images/civic/2.jpg
http://www.trio-services.com/images/civic/1.jpg
DelSol VTI
Senden Daha Ayrıntılı Sebebleriyle Sonuçlarıyla Değerlendirmeli ßir Cevap ßekliyorum.. :)
Ertan Ömür
01-11-2005, 04:52 PM
Sevgili KILIC seninle zevklerimiz çok farklı.Bunu sen de ben de gayet iyi biliyoruz..Senin beklentilerin bana göre çok farklı.Ben MOTOR olayına girmeyi sevmeyen biriyim.Sadece modifiyenin estetik kısımına kafa yoruyorum.Bundan da gocunmuyorum..Ayrıca sen SEDAN ben ise HB araç fanatiğim.Ben bu üç aracada dizayn olarak bittim.Ben kendi adıma Del Sol u tercih ederdim.. :wink_smil
Yorumun İçin Teşekkürler Abi.. ßu Arada ßu Araçların Hic Birisinin Sedan Olmadigini Farketmişisindir.. Ve ßen ßu araci Motor Amacli Değil Show Amacli Estetik ßir Görüntü İçin Düşünüyorum.. Dediğim Gibi.. Dükanın Show Car ı Olarak Düşünüyorum.. O İşte de 10 Gun Kadar Sonra Baslıyorum Nasipse..
Ertan Ömür
01-11-2005, 05:38 PM
Yorumun İçin Teşekkürler Abi.. ßu Arada ßu Araçların Hic Birisinin Sedan Olmadigini Farketmişisindir.. Ve ßen ßu araci Motor Amacli Değil Show Amacli Estetik ßir Görüntü İçin Düşünüyorum.. Dediğim Gibi.. Dükanın Show Car ı Olarak Düşünüyorum.. O İşte de 10 Gun Kadar Sonra Baslıyorum Nasipse..
Bunların HB olduğunun farkındayım.Ama buda beni düşündürüyor açıkcası.Neden SEDAN yerine HB düşündün?Sen SEDANcısın.. :confused:
Tek Sebebi Var Abi.. O Civarda Sedan Arac Olmaması ( Civic in Var Fakat Onun Temizzini ßulmak HB sinden Daha Zor.. )
ArTHaS
01-11-2005, 06:09 PM
Gösterdiğin Sİ cidden temiz gibi ama yakından görmek lazım tabi...
Kastım, dışarıdan temiz görünen bir otomobil olabilir ama, demek istediğim şuydu..
Yılların verdiği bir yıpranma var, bu genelde otomobilin dışında hissedilmiyor. Sahibi de boyaya iyi baktıysa, araç kazasızsa, veya düzgün boyandıysa... Asıl belli eden içi oluyor bu sefer.
Mesela atıyorum, o ön konsol yıllarca güneş yiyor, o plastik, kalitesinden bişeyler yitiriyor, zamanına göre uygun bir malzeme olmasına rağmen şimdi göze kötü gelebiliyor vs.vs.vs. Bir de üzerine kullanım ekleniyor. Kimisi deli gibi bakıyor otomobiline, konsola parlatıcı-koruyucu sütler sürüyor vs., kimisi de bi parmak tozla geziyor. Ya da sağına soluna dikkat etmiyor, çarpıyor, kırıyor, bir sürü şey.
Yine araç özensiz kullanılmışsa, o plastik aksamlardan ses geliyor falan filan...
Ha tabi bunlar aracı alıp bineceksen geçerli. Şov aracı yapacağım diyorsan her türlü al, içini-dışını boyarsın, değiştirirsin, bambaşka bişey olur, kafana göre düzenleyebilirsin elbet.
designerberker
01-11-2005, 06:46 PM
ben oyumu del sol dan yana kullanırdım cunku hem ilgi cekıcı hemde benı koptum olay cıkıntı var (bu resımde yokda civic i alırdım )
Gösterdiğin Sİ cidden temiz gibi ama yakından görmek lazım tabi...
Kastım, dışarıdan temiz görünen bir otomobil olabilir ama, demek istediğim şuydu..
Yılların verdiği bir yıpranma var, bu genelde otomobilin dışında hissedilmiyor. Sahibi de boyaya iyi baktıysa, araç kazasızsa, veya düzgün boyandıysa... Asıl belli eden içi oluyor bu sefer.
Mesela atıyorum, o ön konsol yıllarca güneş yiyor, o plastik, kalitesinden bişeyler yitiriyor, zamanına göre uygun bir malzeme olmasına rağmen şimdi göze kötü gelebiliyor vs.vs.vs. Bir de üzerine kullanım ekleniyor. Kimisi deli gibi bakıyor otomobiline, konsola parlatıcı-koruyucu sütler sürüyor vs., kimisi de bi parmak tozla geziyor. Ya da sağına soluna dikkat etmiyor, çarpıyor, kırıyor, bir sürü şey.
Yine araç özensiz kullanılmışsa, o plastik aksamlardan ses geliyor falan filan...
Ha tabi bunlar aracı alıp bineceksen geçerli. Şov aracı yapacağım diyorsan her türlü al, içini-dışını boyarsın, değiştirirsin, bambaşka bişey olur, kafana göre düzenleyebilirsin elbet.
ßu arac Gercekten Sağlam Arkadaslarım Tarafından Tavsiye Edilen ßir Arac.. Son Temiz Kalan Bir Kac Sİ den birisi Olarak Gösteriliyor..
ArTHaS
01-12-2005, 12:27 AM
E o zaman hayırlı olsun diyelim mi şimdiden ;)
34au8556
01-12-2005, 08:54 AM
bana sorarsanız hiç biri çünkü honda sevmiyorum nefret ediyodum o araçtan :D
bana sorarsanız hiç biri çünkü honda sevmiyorum nefret ediyodum o araçtan :D
Farkettiysen Seceneklerin üçüde HONDA ßuda Honda Ya Olan Hayranlığımı Belirtiyordur Sanırım.. İstersen ßu Konuyu Fazla Uzatmayalım..
Arkadaslar.. Son Anda Supriz ßir Aday Ortaya Cıktı.. :D Gercekten Süpriz Hemde.. SI almaya Karar Vermiştim.. Ama ßu ßütün Aklımı fikrimi allak ßullak Etti.. :50_50:
Goreniniz.. Bileniniz... Teknik Özellikleriyle.. Yorumlarınız Nelerdir.. ?
http://www.earnhardthyundai.com/hyundai/img/earnhardthyundai.com/hyundai-tiburon.jpg
Erhan
01-18-2005, 11:05 AM
eed bende delsol derim hem sportif ,hem sık tasarımı var,hemde iki kişilik arac...alev kırmızısı bir delsol..:D
Hyundai Coupe FX
Motor Hacmi (cc) 1599
Tip 1.6 Lt MPI Enjeksiyon, Sıralı 4 Silindir 16 Supap, DOHC
Piston Çapı x Strok (mm) 76.5 X 87.0
Sıkıştırma Oranı 10.0
Maksimum Güç (ps/d /dk) 105 / 5800
Maksimum Tork (kgm/d /dk) 14.6 / 4500
Ön Helezon Yaylar, Bağımsız Mc Pherson Ve Stabilizer
Arka Çift Bağlantılı, Helezon Yaylı Ve Stabilizer
Manuel 5 İleri, 1 Geri Vites
Ön Hava Soğutmalı Disk
Arka Disk
Sistem ABS
Boş Ağırlık (kg) (otm) 1308
Jant Boyutları 6.5Jx16"
0-100 km/h (sn) (otm) 11.6
Max (km/h) (otm) 185
Ortalama 7.6 10.4 (10.3)
Şehir Dışı ( lt/100km.) (otm) 6.3 7.9 (8.0)
Şehir İçi ( lt/100km.) (otm) 9.8 14.6 (14.2)
2004palio
01-18-2005, 11:29 AM
hayırlısı olsun Allah gonlüne göre versin ..
Arkadaslar.. ßu Araci Alirsam En Önemli Artisi.. Sıfır Olması.. 2. Si İse Benim Cebimden Cıkmayacak Olması Parasının..
En Önemli Eksileri İse Tabiki 1. Si Honda Olmaması.. 2. Si Arac UZerinde Herhangi Bir Oynama YApamayacak Olmam ( En Azından ßanka Öyle Zannediyor :) )
2004palio
01-18-2005, 11:40 AM
allah allah parayı kim veriyor kardeş, taktik ver bizde alallım araba :D
longcafe
01-20-2005, 02:07 PM
Yanlız araçlar arasında fiyat farkı var baya.Delsol derdim
Badboy
01-20-2005, 02:11 PM
Esasında bakıldıgında cok buyuk fıyat farkları yok.
4-5 mılyar arası farklar var. :huh:
Arkadaslar Karar Verdim.. Ama Hic Birisi Değil.. Supriz Bir Araca Karar Verdim Nasipse 1 - 2 Aya Kadar.. Ne Olduğu süpriz Olsun...Ama Ses Getirecek Bir Arac Olduğuna Emin Olun Yeter.. Beni İzlemeye Devam Edin.. Sadece Honda Olduğunu Bilin Yeter..
:hail: HONDA :hail:
alid90
01-22-2005, 01:40 AM
crx olabilir otekiler abartılı biraz
longcafe
01-23-2005, 02:55 AM
Arkadaslar Karar Verdim.. Ama Hic Birisi Değil.. Supriz Bir Araca Karar Verdim Nasipse 1 - 2 Aya Kadar.. Ne Olduğu süpriz Olsun...Ama Ses Getirecek Bir Arac Olduğuna Emin Olun Yeter.. Beni İzlemeye Devam Edin.. Sadece Honda Olduğunu Bilin Yeter..
:hail: HONDA :hail:
prelude olmasın? :huh:
KediyeKafaAtanPskopatFare
01-23-2005, 04:08 PM
Benim tercihim Yok aralarında
prelude olmasın? :huh:
Cıx.. Yetmez :)
Bird_hunteR
01-29-2005, 08:15 PM
[u]delsol
Licker
02-01-2005, 12:15 PM
:laugh: kardeş tabiki crx nede olsa gelecekteki arabam dimi ama ne yalan söliim oyumu fxden yana kullandım alabilcek param olsa alırım hem yeni hem güzel
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.