PDA

View Full Version : İnternet + ları ve - leri neler?Yoksa INTERNET bir hastalıkmı?

Ertan Ömür
01-08-2005, 07:36 PM
Arkadaşlar İNTERNET size neler getiriyor,sizden neler götürüyor?...İnternet tiryakilikmidir yoksa hastalıkmıdır?Olmazsa olmazlarımızdan nasıl olabilmiştir?Sebepleri ve niçinleri ile bunları sorgulamaya nedersiniz?...
Ben %90 memnunum internet kullanıcısı olmaktan.%10 ise işime negatif etki etmesi..İşimde bazı konuları ihmal etmeme neden oluyor..Ama inanılmaz bir çevre sağlama ma sebebiyet veriyor..Uzak olan çok şey yakınıma geliyor..Ben İnternet ortamına çabuk alıştım..Bırakmak aklımın ucundan bile geçmiyor..Ya sizler neler düşünüyorsunuz birer internet kullanıcıları olarak... :confused:

KediyeKafaAtanPskopatFare
01-08-2005, 07:39 PM
eskiden degildi ama şimdi hastalık

Power
01-08-2005, 08:32 PM
büyük kolaylık.

fafatara53
01-08-2005, 08:45 PM
bana çok büyük bi hastalık oldu..internete giremediğim zaman sanki hayat damarlarımı koparıyolar....

FRKMeRa
01-08-2005, 09:14 PM
Kullanmasını bilene olmazsa olmazdır..

İnternet üzerinden sağlam arkadaşlarımda oldu.. Çuval olup ta çok atanıda gördük..

^^CaRiSMa^^
01-08-2005, 10:09 PM
cok guzel bişey istediginiz herturlu bilgiye oturdugunuz yerden ulasabiliyorsunuz...+ ları bence daha cok... ama tabikide - leri vardır...biraz hastalık ta diyebiliriz...

luckyben
01-08-2005, 10:23 PM
bence + ları cok fazla ama cok fazlada alıskanlık yapmamak lazım kendınızı gercek hayatdan soyutluyorsunuz

Erhan
01-09-2005, 12:32 AM
ewt...bence gerekli bisey ama bagımlı oluyorsun hatta sigarayı bırakabilirim ama interneti asla oluyorsun... :D (bu arada sigara filan içmem...)

Ertan Ömür
01-10-2005, 01:22 PM
Dışarıda saatlerce yürüyorum ama internette yorulduğum kadar yorulmuyorum..Sanki internetin bizlere sağladığı eşsiz olanakları yeteri kadar iyi kullanamıyoruz..Benim edindiğim fikir bu. :confused:

nitrO_Oxide
03-03-2005, 02:10 AM
bos zamanlarımı bos bos oturacagıma değerlendirmek isterim genelde internet sayesinde bu derttende kurtulmuş oldum :)

hobbit
03-03-2005, 12:58 PM
genelde tv bilgisayar gibi teknolojilerin insanları birbirinden uzaklaştırdığını ve paylaşımlarını azalttığını düşünüyorum..TT ise bunun tersini düşündüren bir oluşum benim icin... :)

Ertan Ömür
03-03-2005, 06:09 PM
Vallahi teknoloji ile aram yoktur.Cep telefonu ve saat bile kullanmam.1 sene önce tanıştığım internet bir istisna oldu.İyimi oldu,yoksa kötümü onu zaman gösterecek.İnanın kararsızım.:all2:

SNOWMAN
03-03-2005, 08:09 PM
Yenilikler özellikle teknolojik yenilikler her zaman ilgimi çekmiştir.
İnsan yaşamına büyük kolaylıklar getirdiğine inanırım.
Kullanıp kullanmamak, ipin ucunu kaçırıp kaçırmamak kişinin kendi sorunudur.

Bir yönü var kaygı verici; insanlar daha az hareket ediyor, daha az sosyal oluyorlar.
Televizyon veya PC karşısında oturup bir koza örüyorlar adeta.

Aktif ve zaman darlığından yakınan insanlar, araştırmacılar ise İnternet bulunmaz bir nimet.