View Full Version : Sağolsun Sevgili Polislerimiz....:o(((
Badboy
01-08-2005, 10:20 AM
Cuma günü saat 18:00 civarında merter mc den cıkıp aksaray istikametine giderken motorlu bir ŞAHİN(polis) beni çevirdi.Buyrun memur bey dedim ruhsatı alıyım dedı verdım.Aldı benı takıp et dedı.Ondan öncede o gün içerisinde şikayet edilmem için yaptığım hiç bir şey yoktu.Takip ettim ve merkeze gittik.Bahçelievler..
Sonrasında arabamı yedieminli bir otoparka cekmeye çalıştılar.Sebebini sordugumda hayatımda ilk defa duydugum KOMIK CAHILLIK SEVIYESİ İNANILMAZ YUKSEK Bİ SEBEB BULDULAR.Tamponların MODİFİYELİ.O nedemk yaaaaaa.Tamponların modifiyeli.Dedim dalga mı geçiyorsunuz güldüm şaka falan sandım resmen.Egzost sesinden mı rahatsız oldunuz anonsmu geldı ne oldu.Yok dediler arkadaş yolda giderken görmüş sizi tamponlarınız çok alçak kazaya sebebiyet verebilir.
HAYATIMDA ÜÇ KURUŞ PARA İÇİN BÖYLE YAPAN İNSANLAR GÖRMEDİM.
Nitekim arabamı bağlayamadılar ama benıde 2.5 saat uğraştırdılar.
SEVGİLİ POLİSLER MODİFİYECİLER ADAM YEMEZ ADAM ÖLDÜRMEZ.DAHA NE KADAR UĞRAŞICAKSINIZ NEKADAR....
Caddede gazlamayın yapmayın etmeyın dıyoruz ve bunu söyleyenlerin başındada ben geliyodum ama bundan sonra benı yakalayabılen polısıde cidden alnından öpücem.
Saygılar TOLGA. :mad:
Not:Birgün gelecek özgürce istediğimiz caddede gezicez.Belki ben o zaman 40 yaşında olucam ama yinede arabam modifiyeli olucak.Engel olunamayacak. :cool:
luckyben
01-08-2005, 10:40 AM
adamlar asti artik abicim ne yapacaklarini sasirdilar yuru be tolga kimse tutamaz seni
Inanmıyorum ya :D
Ulen demedin mi yanlış adamla oynuyorsunuz.Ben Badboy adamın aaklını alırım diye.
Şaka bi yana geçmiş olsun kuzen.Akşam seni aradık gelirsin diye ama telin kapalıydı.Bidaki sefer işalla :p
Ertan Ömür
01-08-2005, 10:52 AM
Ya az gelişmiş bir ülkede yaşarsak bu olanlar kaçınılmazdır..Eğer trafikte modifiyeli araç sayısı artarsa bu olaylar minumuma inecektir..Bu tür sorunlar hep bu sektörü baltalıyor..Bu sektöre gönül veren çoğu genç kıt kanaat bütçeleriyle birşeyler yapmaya çalışıyor.Ama bunu bile çekemeyenler var..Sorunlardan birisi modifiyecilerin kural tanımaz zengin çocukları gibi lanse edilmesi.Bu bütün bu tür olayların tetkleyicisi oluyor.. :mad:
Badboy
01-08-2005, 10:52 AM
Birgün modifiye ulusal bi hale gelicek o zaman kimlerin konusacagını görücez.Modfiyeye karşı olanlarsa sadec uzaktan bu güzelliğe bakmakla yetınecek.
Düşünebiliyomusun 50 yasında bi adam bıle hiç bir şey yapamazsa arabasına poliset rüzgarlık alıyo.Demekki bu kötü bişey değil.İnsanın içinden gelen bişey.Onların nasıl adam kovalamak yargısız infaz gibi şeyler hoşuna gidiyorsa buda bizim hoşumuza gidiyor.Onlar boyle yaptıkca ben daha cok hırslanıyorum ve daha fazla şey yapıyorum.
Örneğin bundan sonra cadde de pislik nasıl oluyomus görsünler... :mad:
Badboy
01-08-2005, 10:58 AM
Ya az gelişmiş bir ülkede yaşarsak bu olanlar kaçınılmazdır..Eğer trafikte modifiyeli araç sayısı artarsa bu olaylar minumuma inecektir..Bu tür sorunlar hep bu sektörü baltalıyor..Bu sektöre gönül veren çoğu genç kıt kanaat bütçeleriyle birşeyler yapmaya çalışıyor.Ama bunu bile çekemeyenler var..Sorunlardan birisi modifiyecilerin kural tanımaz zengin çocukları gibi lanse edilmesi.Bu bütün bu tür olayların tetkleyicisi oluyor.. :mad:
ERTAN abi inanmıyacaksın ama dun adamın dedıgı aynen soyle
Olum siz parayı çöpe atıyosunuz LAN.
Baba parasıyla bunları yapmak kolay değilmi..
O parayla gitde bari ..... yerde hatunlarla ye.
Gerçi ben bu sözlerin altında kalmadım.Amcam eski M.İ.T oldugu için onu aradım ve gerekli müdahale yapıldı.Benimle uğraştığı için mahkemeye vericeğimi söyledim ve telefona konusmalarını kaydettiğimi söyledim.Yusuf yusuf yusuf her taraf yusuf oldu.Bizi koruyan adamlar bunlar işte.
Bizi böyle korumaya devam edin. :mad:
Badboy
01-08-2005, 11:00 AM
Inanmıyorum ya :D
Ulen demedin mi yanlış adamla oynuyorsunuz.Ben Badboy adamın aaklını alırım diye.
Şaka bi yana geçmiş olsun kuzen.Akşam seni aradık gelirsin diye ama telin kapalıydı.Bidaki sefer işalla :p
Kuzen ben bugune kadar sırf keyıf olsun dıye bır cok sıtenın bulusmasına gıttım ama hıc bırıne bu kadar gelmek ıstemıyodum.FEZA yı aldım dedım gel hatun abıler ablalar hepsı orada bı nargıle ıcerız yanındada kahve falan bı keyıf yaparız.Ama günümüzü nasıl rezil ediceklerini bilmeyen insanlar yine kan kusturdular. :( Sorunları zaten bılıyosun tam guzel bı gun gecırıcez derken yıne iğrenç bi gün oldu... :(
fafatara53
01-08-2005, 11:26 AM
abi boşver takma kafana birgün gelicek hepsi kuzu gibi bize bakıcaklar....bizde yanlarında süzülüp gidicez.AB'ye giricez diyolar avrupada benim bildiğim bu işlerin vergisi var sende koy vergisini topla paranı sende rahatla bende rahatlıyım....
Erhan
01-08-2005, 03:36 PM
Cuma günü saat 18:00 civarında merter mc den cıkıp aksaray istikametine giderken motorlu bir ŞAHİN(polis) beni çevirdi.Buyrun memur bey dedim ruhsatı alıyım dedı verdım.Aldı benı takıp et dedı.Ondan öncede o gün içerisinde şikayet edilmem için yaptığım hiç bir şey yoktu.Takip ettim ve merkeze gittik.Bahçelievler..
Sonrasında arabamı yedieminli bir otoparka cekmeye çalıştılar.Sebebini sordugumda hayatımda ilk defa duydugum KOMIK CAHILLIK SEVIYESİ İNANILMAZ YUKSEK Bİ SEBEB BULDULAR.Tamponların MODİFİYELİ.O nedemk yaaaaaa.Tamponların modifiyeli.Dedim dalga mı geçiyorsunuz güldüm şaka falan sandım resmen.Egzost sesinden mı rahatsız oldunuz anonsmu geldı ne oldu.Yok dediler arkadaş yolda giderken görmüş sizi tamponlarınız çok alçak kazaya sebebiyet verebilir.
HAYATIMDA ÜÇ KURUŞ PARA İÇİN BÖYLE YAPAN İNSANLAR GÖRMEDİM.
walla ne diyeyim artık bu polislere...aslında onların altındada modlu araclar olacaktı ve ozamn goreceklerdi dunyanın kac bucak oldugunu... :D
ArTHaS
01-11-2005, 12:31 AM
Ben hep diyorum, bu ülkede her türlü iş "gücü yetebildiğine, diş geçirebildiğine...."
Başka bişey değil.
Adam seni yokluyor resmen, gücü yetebiliyorsa üzerine geliyor.
Baktı ki olmayacak, bırakıyor. Ne oldu abi? Demin geliyodun üzerime?
Kimse kusura bakmasın, böyle çifte standart olan bir yerde ben de elimdeki her türlü imkanı değerlendiririm, rüşvetse rüşvet, nüfuzsa nüfuz... Çünkü karşınızdakiler genelde nüfuzlarına güvenerek de yapıyorlar birçok şeyi. Olay bu kadar adileşmiş. Sen nüfuz kullanıyorsan ben de kullanıyorum arkadaş...
Dün Bostancı'dayız, midye vs. aldık, birden düdükler falan, polis geldi. Arabaları çektiriyorlar. Benim de elimde Cola var, bitirip çıkıcaz oradan zaten. Polis hadi vs. gibi bir işaret yaptı, ben de tamam dedim, Cola'yı gösterdim. Herkes gitti bir ben bir de şoförü olmayan bir araç kaldı. Bana baktı tekrar, ya tamam gidicez işte... Aldı makbuzu gösteriyo "bak yazarım" gibisinden.
Yahu sen oradaki arabaları çeksen ne olur çekmesen ne olur, 1dk sonra orayı terk edeceksiniz, yine orası araba dolacak. Bu iş böyle olmaz ki, ya orada hiç durdurmayacaksın, ya da durulmasına izin vereceksin. Öyle geçerken milleti kovalayıp sonra çekip gitmek olmaz. Benden sonra gelen adam orada neden yarım saat dursun?
Yemeğimizi falan bitirdiğimiz için hiç sallamadım, direk çekip gittim.
Yoksa girecektim bi tartışmaya.
Orada tek başına bi araba kaldı, olay ona patladı, gittiler ceza yazdılar. Aman çok büyük iş başardınız, helal olsun.
nitrO_Oxide
01-11-2005, 12:43 AM
tamponun modifiyeli adamlar haklı :D
hey allahım yaa ben ne diyeyim bilmiyorum yaa.gecen DTM li bi bmw ile e-5 ten eve doğru gidiz.arkamıza motorlu trafik polisi geldi eywah dedim baglayacak.adama yavas yavas geldi ve bize bakmadan gecti gitti.anlayamadık sok olduk o an.nasıl olurya falan dedik.
kısacası ben bu palisleri anlamıyorum yada anlayamıyorum
beyazkartal
01-11-2005, 12:47 AM
kardeş geçmiş olsun.....
ne diyeyim bilemiyorum ki, daha neler göreceğiz ve duyacağız bakalım
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.