View Full Version : Adım Adım Gorsel Modifiye
ßu Konu Altında Saglıklı Bir Sekilde Gorsel Modifiye İcin Nereden Baslamamiz Gerektigini Ogrenicez..
Ertan Ömür
09-08-2005, 01:17 PM
ßu Konu Altında Saglıklı Bir Sekilde Gorsel Modifiye İcin Nereden Baslamamiz Gerektigini Ogrenicez..
Bekliyoruz.Üstat nezaman başlıyor bu eğitim öğretim?:all2:
SNOWMAN
09-08-2005, 01:25 PM
Eğer Photoshop uygulamaları ile ilgili bilgi verilecekse; benim de düşündüğüm bir şeydi çok iyi olur. :icon_idea
Ayrı bir bölüm açsak nasıol olur Ertan Bey m?
Aslında Modifiyecinin Köşesi bölümüne bir çeki düzen verip toparlansa çok iyi olur sanırım.
^^CaRiSMa^^
09-08-2005, 01:31 PM
Bence photoshop la ilgili değildir oyle olsa sanal bolume acardı ( zaten bu anlamaz fatoştan :D:D ) bekliyoruz walla merak ettim bende :)
hobbit
09-08-2005, 04:02 PM
bu bılgılerı sağlıklı ??!! birisinden almak cok guzel olacak... :D :D
ADIM 1
Tam Anlamıyla Komple Bir Modifiye Veya Kucuk Caplı Bir Modifiye Olması Farketmez.. Aracımıza Gorsel Modifiye Yapmaya Karar Verdik.. Nereden Baslamaliyiz.. ßu Soruların Cevabını Vermeye Calisacagiz ßurada...
Gorsel Modifiye ye Saglikli Bir Sekilde Girmek İcin.. İlk Oncelikle Jant + Lastik İkilisinden Baslamak Gerekir.. Komple Body Kit i Olan Bir Aracta Şık Bir Jant Olmazsa Arac Eksik Durur.. Ama Standart Bir Araca Bile Guzel Bir Jant + Lastik Uygulandıgı Zaman.. Kendisine ßaktırabilir.. Fakat Aldıgımız Jantın Olculerinin Aracımıza Uygun Olmasına Ozellikle Dikkat Etmeliyiz.. Ornegin Turkiye Şartlarinda 17" Uzeri Jantlar Sorun Cıkarabilir. ßir Diğer Yandan Yukselen Jant Ebadı Aracın İvmelenme Suresini Yukseltecek Ve Motorun Daha da Yorulmasına Neden Olacaktır. ßu Yüzden Jant Secimi Yaparken Dikkat Edeceginiz Faktorlerden Biriside Otomobilinizin Motoruna Herhangi Bir Modifiye Yapıp Yapmayacagınızdır.
Jant + Lastik Seciminde Nelere Dikkat Etmeliyiz..
- Jant + Lastik Seciminde Dikkat Etmemiz Gereken En Onemli Etmen Aracimiza Ne Amacla Jant Koyacagimizdir.. Ornegin.. Sadece Gorsel Şıklık İstiyorsak Ve Motora Herhangi Bir Müdehalede Bulunmayacaksak Turkiye Şartlari İcin 16 " İdealdir.. 16 inch in Uzerine Cıkıldıgında Aracta Camurluk Genisletme Tarzı Calismalar Yapilmasi Gerekebilir.. [ Standart Araclar İcin Konusuyoruz ßurada Zaten Standart Olarak Yüksek Guce Sahip Araclarda Herhangi Bir Sorun Olmaz.. Sadece Aracın İvmelenme Süresi Yükselir ]
- Standart Aracınıza Yaptıgınız İlk Gorsel Modifiye Olarak Neden Jant + Lastik ?
Cunku Standart Bir Araca Uygulanan Jant Lastik Uygulamasi İle Aracinizin Goruntusunde Gercekten Buyuk Bir Değişim Olacaktır..
[ Jant Olcusu Secilirken Dikkate Alinmasi Gereken bir Dier Onemli Husus İse.. Aracta Daha Sonra Yapılabilecek Alcaltma Calismasindan Sonra Sorun Cıkarmamasıdır.. ]
http://img136.imageshack.us/img136/3615/mur60yan7ud.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/4570/bbbbbbb9rm.jpg
Not : Arac CJP Uyelerinden Privatenin Aracidir..
SNOWMAN
09-08-2005, 10:44 PM
Bilgi için teşekkürler. Emeğine sağlık. :)
Bu gün ilk kez gördüğüm bu aracın resmiyle ikinci karşılaşım. Hayret ve de büyük tesadüf. Başka forumda da gördüm ilk resmi. :D :D
Kendisi Tr Tuning DragDays te İlk Kalkisini ßenim Stand Aracimla Yapti Ve Onu Eledi :D :D O Yuzden Hic Unutmicam Bu Araci :D
SNOWMAN
09-10-2005, 05:17 PM
Kendisi Tr Tuning DragDays te İlk Kalkisini ßenim Stand Aracimla Yapti Ve Onu Eledi :D :D O Yuzden Hic Unutmicam Bu Araci :D
Soracaktım ama vaz geçmiştim..
F.... sanırım... öylemi ?
^^CaRiSMa^^
09-10-2005, 05:22 PM
Soracaktım ama vaz geçmiştim..
F.... sanırım... öylemi ?
ewt abicim ayen oyle :D
pre_lude
09-11-2005, 06:00 PM
arkadaslar corsa b aracım war jant takmak istiyorum, bi kac hafta içinde takıcam, 165 70 R13 su anki ölcüsü ben 195 45 R16 takmak istiorm sorun cıkarmı bilgilerinizi payulasırmısınız... bide bildiginiz jant siteleri warsa cok sewinirim
Ertan Ömür
09-26-2005, 12:36 PM
Ne oldu sevgili KILIC bu topiği açtın sonra bıraktın gittin. :sleep:
hobbit
09-26-2005, 12:38 PM
Ne oldu sevgili KILIC bu topiği açtın sonra bıraktın gittin. :sleep:
koşar adım dememiş ki adminim..durun hem cocuk öğrencılığıyle bi hasret gıdersın:D
GORSEL MODIFIYEDE IKINCI ADIM..
Jant + Lastik İkilisini Hallettik.. Simdi Sirada Ne Var..
Tabiki Yay + Amörtüsör ( Yazamadim bir saat dalga gecmeyin.. ) ikilisi var..
Aracımıza ve Sartlara Uygun Olarak Secip Taktıgımızda Aracımızın Gittikce Göze Hoş Gelen Bir Görünüme Kavustugunu Gorecegiz.. Burada Dikkat Etmemiz Gereken.. Aracımıza Uygun Parca Secmemiz Ve Aracımızı Kullandıgımız Bolgeye Uygun Alcaklıkta yay Takmamızdır..
hobbit
09-29-2005, 03:09 PM
GORSEL MODIFIYEDE IKINCI ADIM..
Jant + Lastik İkilisini Hallettik.. Simdi Sirada Ne Var..
Tabiki Yay + Amörtüsör ( Yazamadim bir saat dalga gecmeyin.. ) ikilisi var..
Aracımıza ve Sartlara Uygun Olarak Secip Taktıgımızda Aracımızın Gittikce Göze Hoş Gelen Bir Görünüme Kavustugunu Gorecegiz.. Burada Dikkat Etmemiz Gereken.. Aracımıza Uygun Parca Secmemiz Ve Aracımızı Kullandıgımız Bolgeye Uygun Alcaklıkta yay Takmamızdır..
piki :p
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.