PDA

View Full Version : Dusunduren Sozler

huysuz
01-07-2005, 11:14 AM
*** Aldiginiz kararlar Yilan Baligina benzerler.. Kolay yakalarsiniz ama surekli tutmaniz bir hayli zordur...
*** Sessizce konmus bekleyen kuslara dikkat edin... Acilmamis kanatlarin
buyuklugunu bilemezsiniz...
*** Kadehlerde bogulanlarin sayisi Denizlerde bogulanlarin sayisindan fazladir...
*** Unutmayin... Musteri yaratmaz, Yaratacak olan sizlersiniz... Sunu aklinizdan hic cikartmayin ki; Hicbir musteri elektrik talep etmemisti...
*** Zenginlik gubre gibidir.. Durdugu yerde kendini yakar, ancak sacilirsa yararli olur...
*** Hayatinizi cesurca kabullenin...basariya donustugunu goreceksiniz.
*** Ya bir yol acin... Ya bir yol bulun... Ya da yoldan cekilin....
*** Tilki kumesi iyi taniyor diye kumese bekci yapilmaz...
*** Korku = Adini koy, Sahiplen, Ehlilestir...
*** Hersey ustune ustune geliyorsa bilki sen ters gidiyorsundur...
*** Allah'in degirmeni yavastir ama iyi ogutur...
*** Yaptigin islerin pismanliklari gun olur gecer ama Ya Yapmadiklarinin pismanligi?...
*** Uyanik bir tek adam uyuyan binlerce adamdan daha gucludur...
*** Fikir sahibi olmaya, Mal sahibi olmaktan daha fazla ihtiyac hissettiginde adam olmusun demektir...
*** Sular yukselince, Baliklar Karincalari yer Cekilince de Karincalar Baliklari... Kimse bugunku ustunlugune ve gucune guvenmemelidir... Cunku kimin kimi yiyecegine SU karar verir....

hobbit
01-07-2005, 11:28 AM
valla sevgili melt cooook uzun bir süredir HİC düşünce... :)

Ertan Ömür
01-07-2005, 11:35 AM
*** Hersey ustune ustune geliyorsa bilki sen ters gidiyorsundur...
Ben buna pek katılamıyorum..Trafikteki mantık pratikteki mantıkla pek uyuşmaz genelde :confused:

^^CaRiSMa^^
09-13-2005, 05:19 AM
Guzel sozler ablacım saol ;)

hobbit
09-13-2005, 11:08 AM
Fikir sahibi olmaya, Mal sahibi olmaktan daha fazla ihtiyac hissettiginde adam olmusun demektir...

adam olacagım günü dort gozle beklıyorum..zira şu ana kadar mal mulk zaten emelım olmadı ama yeterince fikir sahıbı oldugumu da hic zannetmıyorum...

Ertan Ömür
09-13-2005, 11:23 AM
Arasıra eski yazıları okumak güzel oluyor.Bu yazıda gerçekten çok güzel ve anlamlı sözlerle bezenmiş. :icon_excl :icon_excl :icon_excl

t n c r
09-13-2005, 02:18 PM
her bırınden ayrı ayrı dersler cıkıyor... tesekkurler abla