PDA

View Full Version : Son Olmasini Diliyorum...

ЅENA
01-06-2005, 06:05 PM
Öhö öhö :D
Öncelikle yokluğumda göstermiş olduğunuz üstün kardeşlikten ötürü hepinizi kutluyorum arkadaşlarım.

Ne oluyor burdaaaa :cool:
Siz delirdiniz mi?Yok yok hepiniz kafayı yemişsiniz.Bakın yaklaşık 1 haftadır üzüntü içerisindeyim ve ailem gibi gördüğüm sizlerin bu duruma düşmesi beni daha da çok üzdü.
1.si hepimiz insanız ve hepimizin hayatta bir takım sorunları var,ve bazı olaylar üst üste gelince olmayacak tepkiler veririz.Bunun örneğini yaşıyoruz kaç gündür malum. ;)
2.si olayı o kadar kişisel boyuta getirmişiz ki işin içinden çıkılmaz bir hal almış.İnanın bana bu yazılanları okudum bir yandan ağladım(inanmasanızda),bir yandan güldüm....
Şimdi nedir paylaşamadığınız önce bir onu çözelim.Kimse kimsenin fikrine saygı duymadı,herkes birbirini suçladı.Bir laf vardır.Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır diye.E hani :cool:
Ya hepimiz bir bireyiz burada,yanlış olsa bile karşındaki insanın düşüncesi saygı duymayı bileceksin.Kimsenin burada başkasını eleştirmeye hakkı olduğunu sanmıyorum.
Burda en büyük hata bence(bu gerginliği başlatan) Ertan Abinin İhraç topiğini başlatmasıydı.Bu benim görüşüm sebebini biliyorum Ertan abi ama yanlıştı bence.
Hepiniz çok özel insanlarsınız benim gözümde.Hepinizi ayrı ayrı sever ve sayarım bunu biliyorsunuz.
Lütfen sizden ricam biraz mantıklı olun arkadaşlar.Ve bu artık bir son bulsun.Sevginin ve saygının gücünü gösterin..Bunu yapanlar büyüklüklerinide kanıtlamış olacaklar.Hayatta hiçbirşey birbirimizi kırmaya değmez.Bakın yüzbinlerce insan öldü.Hergün dünyada ne felaketler yaşanıyor.Halimize şükür edeceğimiz yerde kendimizi ve başkalarını üzecek şeylerle meşgul oluyoruz.
Kendinize gelmenizi ümid ediyor ve sevgiyle kalmanızı diliyorum.
UNUTMADAN SIZLERI SEVIYORUM ARKADASLAR.HERSEY GONLUNUZCE OLSUN....

philcollins
01-06-2005, 06:12 PM
bati goooooool gooooool goooooooooooooooooool :D

ЅENA
01-06-2005, 06:24 PM
Hayat denilen yolda yürüyoruz hepimiz birbirimizden habersiz ve birgün geliyor aynı yoldan yürüyenimiz oluyor yada birgün geliyor yollarımız kesişiyor.
Hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor.
En ummadığınız bir anda hayatınıza renk gelebiliyor.Elimizdekinin kıymetini ne zaman anlıyoruz biliyor musunuz arkadaşlar onu kaybettiğimiz zaman.
Kıymetlinizi kaybetmemeniz dileğiyle...

Ertan Ömür
01-06-2005, 06:35 PM
Bazı şeyleri anlamak 1 dakika sürer..Bazılarını ise 1 gün,hatta hatta 1 ay yada 1 yıl..Bazı şeyler ise hiç anlaşılamaz..Beni anlamanız 1 dakika sürmeyecek belki ama beni anlamanız çok yakın..Saygılar....

ЅENA
01-06-2005, 06:47 PM
Ertan Abi.....
Seni çok seviyorum.Sen benim için çok özel birisin.
Ve inan seni çok iyi anlıyorum.Sevgi çok kolay kazanılmaz bunu biliyorsun ama çok çabuk tüketilir....
Senin için buraya geldim ama sen sebep olmadın bu siteyi sahiplenmeme emin ol ben kendim sahiplendim.Seni tanıdığım için şanslı hissediyorum bu yeterli sanırım. ;)

Ertan Ömür
01-07-2005, 11:06 AM
Ertan Abi.....
Seni çok seviyorum.Sen benim için çok özel birisin.
Ve inan seni çok iyi anlıyorum.Sevgi çok kolay kazanılmaz bunu biliyorsun ama çok çabuk tüketilir....
Senin için buraya geldim ama sen sebep olmadın bu siteyi sahiplenmeme emin ol ben kendim sahiplendim.Seni tanıdığım için şanslı hissediyorum bu yeterli sanırım. ;)

Ne mutlu bana ki sizler gibi insanlar girdi hayatıma şu sanal denilen ortamda.. ;)