PDA

View Full Version : ABCÇDE=......?ile başlayan olaylar zinciri bir tesadüfmü?

Ertan Ömür
01-06-2005, 03:01 PM
Arkadaşlar sizlere inanmakta zorluk çekeceğiniz bir şeyden bahsedeceğim bu pazartesi..ABCÇDE.........=? diye bir zincir oluşuyor.Belli kelimeler bu zinciri oluşturuyor..Bu bir tesadüf olamaz bence.Ya sizce..Buna bu pazartesi bir cevap arayacağız..Saygılar... :confused:

Anne deriz Baba deriz.Çok değerliler onlar bizim için.Dünyaya gelmemizi onlara borçluyuz..Onlarla tartışsakta bizim yüreğimizin en derinlerindedir onlar..Bizlerin tu kaka dediğimiz cinselliği yaşarlar ve bizler dünyaya geliriz.Dünyada eşi benzeri olmayan çocuklar doğar dünyanın her tarafında..Doktor doğuma yardımcı olur.Ebe bizi kucaklar..Bizi kucağına alan ilk bayandır ebe..Ana karnından ebe kucağına..
Bu yazdıklarımda bir anormallik yoktu belki biraz sonra yazacaklarımı okuyana kadar..
Benim birşey dikkatimi çekti bazı şeyler oluyor ve bir harf sırası oluşuyor...
Anne,Baba,Cinsellik,Çocuk,Doğum veya Doktor,Ebe......
ABCÇDE.....diye sıralanıyor bu senaryo..Sizce bu bir tesadüfmü yoksa değilmi?..Eğer tesadüf değilse F ne olabilir?Yada F ile başlayan birşey illa olmalımıdır?Olmasa bu neyi değiştirir?Olsa neyi değiştirir?Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum..??????

philcollins
01-06-2005, 03:59 PM
:confused:

Ertan Ömür
01-06-2005, 04:02 PM
Atalay bugün bayağı az ve öz konuşuyorsun açıkcası.... :confused:

fafatara53
01-06-2005, 04:03 PM

+10 YTL :D :confused:

Ertan Ömür
01-06-2005, 04:07 PM
Bu pazartesi söyleyeceklerim büyük çalkantı yaşatabilir..Gerçi bizler alıştık ama yine de uyarayım..Kafalarınız karışacak..Çünkü bir olaylar zinciri oluyor..Ama harf sırasına göre..Sonucu nemi oluyor?...Bunu pazartesi söylememem için hiçbir neden yok..
İddia ediyorum bunu başka hiçbir site de göremezsiniz..Bu benim çok uzun süredir kafa yorduğum bir sırrım..Ama sizlerle paylaşma vakti geldi.. ;)

fafatara53
01-06-2005, 04:09 PM
abi bence hiç almayalım biz zaten sallamalı günler geçiriyoruz.... :D

Ertan Ömür
01-06-2005, 04:14 PM
abi bence hiç almayalım biz zaten sallamalı günler geçiriyoruz.... :D
Yok FATİH bu negatif değil pozitif birşey..Ha bu arada sallandığımız falan yok..Bunlar FORUMlar için olağan durumlar..Zannetme ki yaşamayan forum yok..Önemli olan az zararla bertaraf edebilmek..Takma kafana..Bak her geçen gün olgunlaşıyoruz..Bazı konular da yaş farkları kendini tüm çıplaklığıyla gösteriyor.. ;)

philcollins
01-06-2005, 04:19 PM
Atalay bugün bayağı az ve öz konuşuyorsun açıkcası.... :confused:
ya konuyu anlamadım da ertan abi :o

Ertan Ömür
01-06-2005, 04:29 PM
ya konuyu anlamadım da ertan abi :o
Pazartesi ben en iyisimi bunu haftanın sorusu yapayım.Böyle komplike birşeyi hemen sizlere sunmak olmaz açıkcası.. ;)

fafatara53
01-06-2005, 04:48 PM
bencede ben yine bileyim....

Ertan Ömür
01-06-2005, 04:56 PM
bencede ben yine bileyim....
Busefer işin bayağı zor FATİH.. ;)

thekillingroad
01-10-2005, 02:24 PM
Türk alfabesi kutsalmış....

Ertan Ömür
01-10-2005, 02:25 PM
Anne deriz Baba deriz.Çok değerliler onlar bizim için.Dünyaya gelmemizi onlara borçluyuz..Onlarla tartışsakta bizim yüreğimizin en derinlerindedir onlar..Bizlerin tu kaka dediğimiz cinselliği yaşarlar ve bizler dünyaya geliriz.Dünyada eşi benzeri olmayan çocuklar doğar dünyanın her tarafında..Doktor doğuma yardımcı olur.Ebe bizi kucaklar..Bizi kucağına alan ilk bayandır ebe..Ana karnından ebe kucağına..
Bu yazdıklarımda bir anormallik yoktu belki biraz sonra yazacaklarımı okuyana kadar..
ABCÇDE.....diye sıralanıyor bu senaryo..Sizce bu bir tesadüfmü yoksa değilmi?..Eğer tesadüf değilse F ne olabilir?Yada F ile başlayan birşey illa olmalımıdır?Olmasa bu neyi değiştirir?Olsa neyi değiştirir?Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum..??????

ersin yılmaz
01-10-2005, 02:51 PM
bence tesadüf Z ye kadar ne olabilirki kafam allak bullak oldu

Ertan Ömür
01-10-2005, 02:55 PM
bence tesadüf Z ye kadar ne olabilirki kafam allak bullak oldu
Yorum yok :)

ЅENA
01-10-2005, 02:56 PM
F: Family :p

Ertan Ömür
01-10-2005, 02:58 PM
F: Family :p
Yorum yapmamışsın Sena.Sence bu dizilim nedir?Ayrıca ingilizce değil türkçe kelimeler zinciri bu.Dikkatinden kaçmış sanırım.. :wink_smil

ЅENA
01-10-2005, 03:00 PM
Yorum yapmamışsın Sena.Sence bu dizilim nedir?Ayrıca ingilizce değil türkçe kelimeler zinciri bu.Dikkatinden kaçmış sanırım.. :wink_smil
Farkındayım Ertan abi niye dil çıkarttım sanıyorsun.

Ertan Ömür
01-10-2005, 03:02 PM
Farkındayım Ertan abi niye dil çıkarttım sanıyorsun.
Onu gülen yüz olarak algıladım pardon.Tahminim bu topikte sen kaçak döğüşeceksin.. :sad_smile

ЅENA
01-10-2005, 03:10 PM
benim aklım almadı bu olayı açıkçası..Aslı var mı bilemiyorum...
Düşündüm ama bağdaştıramadım :eek:

Astra_eseR
01-10-2005, 04:20 PM
F= fatura... bu fatura başka fatura.. bu fatura hem hastane parasının faturası hemde yaşanan güzelliklerin faturası...

Ertan Ömür
01-10-2005, 05:29 PM
Bu olay bayağıdır kafamı kurcalıyor benim.Son 1 senedir şunu farkettim ki bazı şeyler gözlerimizin önünde ve bizler farketmiyoruz..Yakında bunu sizler de hissedeceksiniz..Tesadüffler var belki ama enterasan sonuçlar çıkıyor arkalarından..Derinlemesine incelendiğinde çok garip şeyler çıkıyor ortaya.. :confused:

34 GS 1905
01-10-2005, 05:31 PM
E ye kadar tamamdık

YAratılmakdan devam ettiğimiza göre

Fıtrat =(YAratılış) Hakikattır

thekillingroad
01-10-2005, 07:44 PM
Tesadüfün önde gideni.. Başka hiçbirşey değil....

Olmadığını iddia eden varsa da iddiasını en kısa zamanda döksün ki tartışalım.. Yakında şöyle olacak , deprem olacak vs vs...
Bir zamanlarda birileri fuarda bizi ağlatacaktı falan filan...

İlle de hayatın anlamını bazı sembollerde aramak istiyorsanız Tevrat okuyun, rakamlarla oynayın vs. Kur'an da sembollerle doludur, onu da okuyun ama.. Hiçbirşey anlamazsınız muhtemelen.. Daha da cennet var cehennem var muhabbeti olur.

Ertan Ömür
01-11-2005, 11:10 AM
Tesadüfün önde gideni.. Başka hiçbirşey değil....

Olmadığını iddia eden varsa da iddiasını en kısa zamanda döksün ki tartışalım.. Yakında şöyle olacak , deprem olacak vs vs...
Bir zamanlarda birileri fuarda bizi ağlatacaktı falan filan...

İlle de hayatın anlamını bazı sembollerde aramak istiyorsanız Tevrat okuyun, rakamlarla oynayın vs. Kur'an da sembollerle doludur, onu da okuyun ama.. Hiçbirşey anlamazsınız muhtemelen.. Daha da cennet var cehennem var muhabbeti olur.
Ben tesadüf yada değil demeyeceğim ve diğer yorum yada cevapları bekleyeceğim.. :wink_smil

thekillingroad
01-11-2005, 04:09 PM
Bekle... Ben diyorum.
Tesadüf..

Ertan Ömür
01-11-2005, 04:15 PM
Bekle... Ben diyorum.
Tesadüf..
ANLAŞILDI MERKEZ TAMAM :wink_smil

alid90
01-12-2005, 08:24 PM
f=forum ebe kucağından forumaa valla bayaa kafa yordum aklıma 2şey geldi 1.=fafatara 2.=forum bana forum daha iyi geldi:p

KediyeKafaAtanPskopatFare
01-12-2005, 09:04 PM
ertan ben anlamadım ne diyorsun

Ertan Ömür
01-13-2005, 10:57 AM
ertan ben anlamadım ne diyorsun
Anlaşılan oki yazılanları okumamışsın... http://www.tuningturkey.com/forum/images/icons/icon4.gif

ahirimsensin
10-11-2005, 10:53 AM
ben anlamadım :ermm:
kesin bi hinlik yapıosun ertan abi:D:D:D

Ertan Ömür
10-11-2005, 11:00 AM
ben anlamadım :ermm:
kesin bi hinlik yapıosun ertan abi:D:D:D
Bu yazıyı okudunmu peki?:all2::all2::all2:

ahirimsensin
10-11-2005, 11:04 AM

Bu yazıyı okudunmu peki?:all2::all2::all2:
okumuştum abi........

sahra
10-11-2005, 11:16 AM
bence buradan sonra fark ortaya çıkıyor.. insan olduğumuzun yaradılış itibariyle FARKLI olduğumuzu kavrıyoruz..neden mi çünkü insanların dışında hiçbir canlı tek bir varlığı bu kadar muhteşem bukadar güzel yaratılmasında etkili olamaz... :)

ahirimsensin
10-11-2005, 11:17 AM
f ile başlayan bi kelime bulabileceğimizi sanmıyorum , tesadüftür ve bundan öteye gitmez diye düşünüyorum.g ye ne denir,ğ ye(ki olmaz).........

tunERkan
10-11-2005, 11:24 AM
tamam abi buna türkçe alfabesi diyorsun bence bu bir tesadüf çünkü türkçe'de bütün kıtalar a ile bailar a ile biter mesela ingilizce'de öyle değildir bence tesadüf abi dewam ediyim bak ingilizce...

mother,father,sexuality,son..... böyle gider uydu mu abi ingilizce ye?

Ertan Ömür
10-11-2005, 11:29 AM
tamam abi buna türkçe alfabesi diyorsun bence bu bir tesadüf çünkü türkçe'de bütün kıtalar a ile bailar a ile biter mesela ingilizce'de öyle değildir bence tesadüf abi dewam ediyim bak ingilizce...

mother,father,sexuality,son..... böyle gider uydu mu abi ingilizce ye?
Biz zaten farkındaysan Dünya dillerini değil Türkçeyi sorguluyoruz. :icon13:

tunERkan
10-11-2005, 11:44 AM
abi tmm zor da olsa anladım... :D:D:D

bu arada dewamı neymiş merak ediyorum da....;)

sen birde çatlatırsın adamı söylemezsin şimdi... :D:D

Ertan Ömür
10-11-2005, 11:52 AM
abi tmm zor da olsa anladım... :D:D:D

bu arada dewamı neymiş merak ediyorum da....;)

sen birde çatlatırsın adamı söylemezsin şimdi... :D:D
Ben devamı var demedim ki zaten.Sadece bu olay çok uzun süredir dikkatimi çeken bir olaydır.Dilimizde inanılmaz tuhaflıklar var :icon5: .Bunlar dikkat çekici şeyler. :icon13: Ama çoğumuz aman canım sende deyip geçiştiriyoruz.Bir arkadaşım F harfi için FIRLAMA demişti mesala.Kimisi FANİ der.Hatta fanatik bir arkadaşım FENERBAHÇELİ demişti matrak olsun diye.Ona göre her çocuk doğuştan FENERBAHÇELİ imiş.:D:D:D:D.Daha söylenen bir sürü yakıştırma var ama hepsini bir anda söylemek olmaz şimdi. :thumbsup:

tunERkan
10-11-2005, 11:59 AM
F: fatura
G: geçim sıkıntısı
H: hayat zorluğu
I: ısınmak için para
İ ihtiyati kemer sıkma
J bulamadım...
K kıça pamuk tıkanması... :D:D:D

z ye kadarmış alfabe palavra..... :D:D:D
baksanıza k de bitiyor... :D:D:D