View Full Version : TUNING TURKEY sahipsiz değildir....
Ertan Ömür
01-06-2005, 11:42 AM
Arkadaşlar ben bu sitede bir yöneticiyim(ADMIN)..Sizler beni pazar günleri hariç yaklaşık 8-9 saat online görüyorsunuz..Soru ve sorunlarınızı kendi sorunum gibi görüyorum..Hemen çözüm bulmaya çalışıyorum..Biz bu siteyi BİLGİLENDİRİRKEN EĞLENDİRMEK için değil,EĞLENDİRİRKEN BİLGİLENDİRMEK için kurduk..Her modifiye sitesi doğal olarak 1. seçeneği seçti..Biz ise 2. yi..
Bundaki amacımız şuydu..Mesleğiniz yada ilgi alanınız ne olursa olsun eğlenmeliyiz..Eğer sadece bilgi vermek yeterli olsaydı KÜTÜPHANELER dolar taşardı..Sadece eğlenmek yeterli olsaydı her köşe başında bir LUNAPARK olurdu..
Bakın KAHVELER hep eleştirilir.Ama kahveleri kapatın TÜRKİYE CUMHURİYETİ biter..İddia ediyorum ki biter..Unutmayın ben hayatımda kahveye gitmedim..İçki sigara kullanmam.Kumar da oynamam..Ama kahveler sosyal patlamaları önlemede çok önemli mekanlardır..
Gelişmiş ülkeler bu sorunu her köşe başına bir PUB yada BAR açarak çözmeye çalışmışlardır..
Şimdi ben sizlere şunu söylemek istiyorum..Ne olur bu sitenin ayakta kalması için sevgi zinciri kurun..Bizleri eleştirin,beğenmediklerinizi dile getirin,tartışın,köpürün,elinizi masaya vurun,suskun kalın,ağlayın,inleyin,kızın ama asla ve asla kin gütmeyin..Asla ve asla nefret etmeyin..Unutmayınki biz bir aileyiz..
Bizler sizleri çok ama çok seviyoruz..Reel hayatta bulamadığınız sevgiyi bu çatı altında sizlere vermeye çalışıyoruz..Ne olur samimiyetimize ve sevgimize canı gönülden inanın..Hepiniz sevgiyle kalın..E.Ö
nitrO_Oxide
01-06-2005, 03:14 PM
kesinlikle ertan abime katılıyorum.
beyazkartal
01-06-2005, 03:24 PM
TUNINIG TURKEY SAHIPSIZ DEGILDIR..........
Elbette sahipsiz olmadığını düşünüyorum.Bu kadar üye , bu kadar insan ortak bir paylaşım bulmuş ki burada toplanmış , zamanını, düşüncelerini harcamış, emek vermişler.
Ben bu bölüme neden bu siteye üyesiniz sorusunu burada cevaplayalım diye tekrar gündeme getirmek istedim.Gerçi bu soruyu Ertan ağbi"erkekler kahvesi kaldırılsın mı " bölümünde sormuştu.
Şu ana kadar yaşanan olayları , tartışmaları ,atışmaları izleyen takipo eden biri oldum.Bazen haklı bir tartışma gibi düşündüm , bazen gereksin saçma buldum.
Sizler neden buradasınız gercekten, ne gibi istekleriniz var böyle bir oluşuma air olmaktan.Bunları sorun kendinize ve cevaplayın ama sadece kendinizi öne atarak.Başka hiçkimsenin adını telafuz etmeden sorgulamadan eleştirmeden.Eğer vermek zorunda olursanız lütfen kırıcı olmadan yapıcı eleştirilerle.
Ve ben başlıycam kendimle,
beyaz kartal Saim ATA olarak bu sitenin belki en az suya sabuna dokunan bir bireyiyim.Niye burdayım?
EN başta İnsanoğlunun var oldugu andan beri ait olma güdüsünü unutmayalım.Kendi egosunu , kendi öz varlığını tatminin bir başka duygusudur ait olma güdüsü.Bu güdü , en başta tuttuğunuz takımlarla futbol kulüpleri ile ortaya çıkar daha küçük yaşlardan beri.Bende sizdenim , bende sizinleyim demenin en kısa yoludur , tanımıdır çünkü ben Beşiktaşlıyım yada Galatasaraylıyım demek.
İşte bu yüzden ait olma duygusu ile bir oluşuma topluma ait olma duygusunu yaşamak adına sizlerleyim.Eski oluşumda benim de Ertan ağbimle tartışmalarım oldu ve bunu size hiç yansıtmadık sadece ikimizin arasındaydı.Ama belli değerlerimizi hiç kaybetmedik birbirimize karşı.
Ben burda spor bölümünde ultraaslan erhan'la yada daykoyla centilmence atışmayı seviyorum.
Sohbet'de herkesle ama herkesle sohbet ederken bilgi alışverişini seviyorum.
Hobbitle , huysuzla atışmayı , yaşlı olamalarına karşı tecrübeli olmalarını seviyorum.
Fafataranın, badboy'un , nitronun ve şu an adını veremediğim genç kardeşlerimin ne zeki oldugu genç beyinlerini görmeyi seviyorum.(İsmini veremediklerim alınmasın kırılmasın, çok hızlı öyle yazdım yoksa hepinizi takip ediyorum).
Sonra Ankara gibi uzak bir şehirden kendisi ermiş mi yoksa bilge bir delimi ne olduguna karar veremediğim bir kardeş edindiğim için seviyorum.
Modifiyeden çok az anlasamda yine herkesi , modifiye bölümünde okumayı takip etmeyi , yanlışları olsada saygıyla izlemeyi seviyorum.
Ait olma duygusunu abarttıgımız bu günlerde nereye ne kadar hangi anlamda aitlik yaşadıgımızı düşünelim ve ona göre hareket edelim derim arkadaşlar...
İyi yada kötü , dogrularıyla yada yanlışlarıyla, içinde sevdiğimizin oldugu gibi sevmediğimizinde oldugu , her ne şekilde olursa olsun bu site hepimizin...
saygılarımla....
p.s: ertan agbim, bence biraz uzak dur , sadece seyret, topic acma , kendini fazla gösterme , gerekmedikçe kimselere cevap yazma...biraz böyle takıl.
nacizane bir fikir
ersin yılmaz
01-06-2005, 03:26 PM
ben siteye çokfazla giremiyorum zamanım oldukça aranıza katılıyorum ama ertan abiyi iyi tanıdığımı sanıyorum ve her kelimesine katılıyorum
philcollins
01-06-2005, 03:54 PM
TUNINIG TURKEY SAHIPSIZ DEGILDIR..........
Elbette sahipsiz olmadığını düşünüyorum.Bu kadar üye , bu kadar insan ortak bir paylaşım bulmuş ki burada toplanmış , zamanını, düşüncelerini harcamış, emek vermişler.
Ben bu bölüme neden bu siteye üyesiniz sorusunu burada cevaplayalım diye tekrar gündeme getirmek istedim.Gerçi bu soruyu Ertan ağbi"erkekler kahvesi kaldırılsın mı " bölümünde sormuştu.
Şu ana kadar yaşanan olayları , tartışmaları ,atışmaları izleyen takipo eden biri oldum.Bazen haklı bir tartışma gibi düşündüm , bazen gereksin saçma buldum.
Sizler neden buradasınız gercekten, ne gibi istekleriniz var böyle bir oluşuma air olmaktan.Bunları sorun kendinize ve cevaplayın ama sadece kendinizi öne atarak.Başka hiçkimsenin adını telafuz etmeden sorgulamadan eleştirmeden.Eğer vermek zorunda olursanız lütfen kırıcı olmadan yapıcı eleştirilerle.
Ve ben başlıycam kendimle,
beyaz kartal Saim ATA olarak bu sitenin belki en az suya sabuna dokunan bir bireyiyim.Niye burdayım?
EN başta İnsanoğlunun var oldugu andan beri ait olma güdüsünü unutmayalım.Kendi egosunu , kendi öz varlığını tatminin bir başka duygusudur ait olma güdüsü.Bu güdü , en başta tuttuğunuz takımlarla futbol kulüpleri ile ortaya çıkar daha küçük yaşlardan beri.Bende sizdenim , bende sizinleyim demenin en kısa yoludur , tanımıdır çünkü ben Beşiktaşlıyım yada Galatasaraylıyım demek.
İşte bu yüzden ait olma duygusu ile bir oluşuma topluma ait olma duygusunu yaşamak adına sizlerleyim.Eski oluşumda benim de Ertan ağbimle tartışmalarım oldu ve bunu size hiç yansıtmadık sadece ikimizin arasındaydı.Ama belli değerlerimizi hiç kaybetmedik birbirimize karşı.
Ben burda spor bölümünde ultraaslan erhan'la yada daykoyla centilmence atışmayı seviyorum.
Sohbet'de herkesle ama herkesle sohbet ederken bilgi alışverişini seviyorum.
Hobbitle , huysuzla atışmayı , yaşlı olamalarına karşı tecrübeli olmalarını seviyorum.
Fafataranın, badboy'un , nitronun ve şu an adını veremediğim genç kardeşlerimin ne zeki oldugu genç beyinlerini görmeyi seviyorum.(İsmini veremediklerim alınmasın kırılmasın, çok hızlı öyle yazdım yoksa hepinizi takip ediyorum).
Sonra Ankara gibi uzak bir şehirden kendisi ermiş mi yoksa bilge bir delimi ne olduguna karar veremediğim bir kardeş edindiğim için seviyorum.
Modifiyeden çok az anlasamda yine herkesi , modifiye bölümünde okumayı takip etmeyi , yanlışları olsada saygıyla izlemeyi seviyorum.
Ait olma duygusunu abarttıgımız bu günlerde nereye ne kadar hangi anlamda aitlik yaşadıgımızı düşünelim ve ona göre hareket edelim derim arkadaşlar...
İyi yada kötü , dogrularıyla yada yanlışlarıyla, içinde sevdiğimizin oldugu gibi sevmediğimizinde oldugu , her ne şekilde olursa olsun bu site hepimizin...
saygılarımla....
p.s: ertan agbim, bence biraz uzak dur , sadece seyret, topic acma , kendini fazla gösterme , gerekmedikçe kimselere cevap yazma...biraz böyle takıl.
nacizane bir fikir
saim sen kesinlikle özel birisin
Ertan Ömür
01-06-2005, 04:00 PM
Sevgili ATALAY bilmiyorum ne kadar farkındasın ama o özellerden bu sitede fazlasıyla var..Zaten benim bu tahammül sınırımın fazla olmasında ki en büyük etken de bu.. ;)
^^CaRiSMa^^
01-06-2005, 05:06 PM
ertan abi seni tebrik ediyorum...ve biliyosun size inandıgımı ve güvendiğimi...boyle de dewam edicek insaallah...
thekillingroad
01-06-2005, 05:22 PM
"Tartışın, köpürün, elinizi masaya vurun.."
Bunları okumak çok güzel.
Ertan Ömür
01-06-2005, 05:33 PM
"Tartışın, köpürün, elinizi masaya vurun.."
Bunları okumak çok güzel.
Unutma OZAN sen MODİFİYELİM içindeyken bile ,seni tartıştığımız konulardan dolayı kırmadım..Sadece beni yanlış değerlendirdiğini savundum..Şimdi de aynı şeyleri söylüyorum..Senin MODİFİYEM ve TUNING TURKEY arasında bir elçi gibi görüyorum..Bana katılmayan üyeler tabiki olacak ama ben OZAN için kötü düşünmüyorum..Bunu heryerde ispatlamaya hazırım..Saygılar...
thekillingroad
01-06-2005, 05:38 PM
Ya kötülük yapacak olsam.. Yaparım.. Bana kendimi övdürtme şimdi :) çünkü onu da çekinmeden yaparım :D
Ertan Ömür
01-06-2005, 05:39 PM
Ya kötülük yapacak olsam.. Yaparım.. Bana kendimi övdürtme şimdi :) çünkü onu da çekinmeden yaparım :D
Benden yana sorun yok.Bunu bil yeter.. ;)
Ayyyy....Ne güzel demişsiniz...Saim teşekkürler...
One for all,All for one :p
Ertan Ömür
01-06-2005, 06:13 PM
Ayyyy....Ne güzel demişsiniz...Saim teşekkürler...
One for all,All for one :p
Ne o ya herkes SAİM kardeşime çalışıyor bu topikte :)
philcollins
01-06-2005, 06:19 PM
adam adam gibi adam da ondan :)
Burda oldukça fazla adam gibi adam var ama biz kıymetlerini bilmiyoruz.
Bilemiyorum yani...Neyhseee :D
ultrAslan_Erhan
01-06-2005, 06:22 PM
ooooo apla gozlerimiz yollarda kaldı
Ertan Ömür
01-06-2005, 06:22 PM
Burda oldukça fazla adam gibi adam var ama biz kıymetlerini bilmiyoruz.
Bilemiyorum yani...Neyhseee :D
Bunu ben zaten birkaç mesaj önce söylemiştim Sena... ;)
KILIC ßurada.. Ertan ÖMÜR ün Yanında..
DEĞER; Buradaki arkadaşların hepsi birer,
DEĞER; Her türlü anlaşmazlıkta seviyeli tartışmaya,
DEĞER; TT ile olmaya,
Ertan Ömür
01-07-2005, 01:30 PM
KILIC ßurada.. Ertan ÖMÜR ün Yanında..
Neden arkasında değilde yanında dediğini ben de sen de çok iyi biliyoruz değilmi KILIC? ;)
Neden arkasında değilde yanında dediğini ben de sen de çok iyi biliyoruz değilmi KILIC? ;)
Galiba bende biliyorummmmmmmm :D :D
Ertan Ömür
01-07-2005, 01:42 PM
Galiba bende biliyorummmmmmmm :D :D
Eeeeeeee güzel.Peki uygulama nasıl?Gerçek hayatında uygulayabiliyormusun? :confused:
alid90
01-07-2005, 04:43 PM
deildir saipsiz kalmayacak
Cunku ESR nin Arka Koltuğunda İmam Var :)
Ertan Ömür
01-08-2005, 03:38 PM
Cunku ESR nin Arka Koltuğunda İmam Var :)
Benim yanımda olman bana güç veriyor.Sağolasın KILIC... ;)
:) Onemli Değil.. Ne Demek.. :) ( SMilerler YAkıyoooooooo )
Aynen Ertan Abİme Katiliyorum...
KediyeKafaAtanPskopatFare
01-08-2005, 07:36 PM
bence ertan abi varken bu site çok iyi o yoksa ben yokum
FRKMeRa
01-08-2005, 09:17 PM
bende her türlü destekçinizim ...
Evet varmı başka aksaray kalmasın :D
Ertan abi sen merak etme bu dostlar arkanda oldukca yıkılmaz bu dağ :D
Ben'de arkandayım tabiiiiiiiiii :D
Ertan Ömür
01-13-2005, 04:47 PM
Desteğinizi esirgemediğiniz sürece biryerlere gelecek enerjiyi hissedeceğiz içimizde.Sağolun arkadaşlar... :icon_excl
2004palio
01-13-2005, 04:53 PM
bendende destekçinizim
Ertan Ömür
01-17-2005, 12:34 PM
TUNING TURKEY SAHİPSİZ DEĞİLDİR!!!!!!!!...
34 FB 1907
01-17-2005, 12:39 PM
TUNING TURKEY SAHİPSİZ DEĞİLDİR!!!!!!!!...
:icon_idea :icon_excl :icon_excl
nitrO_Oxide
01-17-2005, 12:41 PM
sagolun var olun
hep destek tam destek ;)
fafatara53
01-17-2005, 12:45 PM
ağzımdan aldın ağzına sağlık....
2004palio
01-17-2005, 12:45 PM
hep tam destek arkadaşlar ben bu arada arabanın ön camına güneşlik gibi yayıp WWW.TUNINGTURKEY.COM yazayım diyorum ama
bu konuda bir standart varmı varsa bizde standart bişeyler yapalım diyorum
luckyben
01-17-2005, 12:48 PM
YAZILARI OKUDUM AMA YAZMAYA FIRSATIM OLMADI ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN SEVGI ,SAYGI VE SAMIMIYETDEN ANLAMAYAN KISILERIN ZATEN ARAMIZDA YERI YOK ...........
KIMSE BURADA ZORLA TUTULMUYOR BEGENMEZSEN ONERINI BELIRTIRSIN (yonetim onerilere acik benim gorusumce)
begenmezsen gidersin ama ukalalik yapmaya hic gerek yok
neymis google 1 sirada olmak neymis olediyor amcam
aha bukadar anlar iste ancak
neyse herzaman destekinizim sonuna kadar
Ertan Ömür
01-17-2005, 01:11 PM
hep tam destek arkadaşlar ben bu arada arabanın ön camına güneşlik gibi yayıp WWW.TUNINGTURKEY.COM yazayım diyorum ama
bu konuda bir standart varmı varsa bizde standart bişeyler yapalım diyorum
Şimdilik bir standart yok.Ne yazık ki bazı konularda sorunlar yaşadık.Ana sayfa çalışmaları başka bir yapıda gerçekleşiyor.İşlem bittiğinde yazı karakterimiz belli olacak..
2004palio
01-17-2005, 01:21 PM
ok
ozamn ben simdi kafama gore yazdırayım, yazı karakteri belli olunca tekrar yaptırırız
Ertan Ömür
01-18-2005, 11:35 AM
ok
ozamn ben simdi kafama gore yazdırayım, yazı karakteri belli olunca tekrar yaptırırız
Sağolasın :icon_idea
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.