View Full Version : .:::: Siz 3S (SSS) SEVGİ-SAYGI-SAMİMİYET ilkemize ne kadar inanıyorsunuz?.. ™ ::::.
Ertan Ömür
01-05-2005, 02:07 PM
3S(SSS)=Sevgi-Saygı-Samimiyet ilkemiz...
Arkadaşlar benim hayat felsefemdi bu..Bu yoldan çok az şaştım hayatım da..Bu felsefeyi bu siteye taşımayı uygun gördük..Artık bu siteye üye olan her üye SSS kuralına uymak zorunda..Siz bunu gerçekleştirebileceğimize canı gönülden inanıyormusunuz?yoksa inanmıyormusunuz..Eğer inanıyorsanız sorun yok..Ama eğer inanmıyorsanız söyleyeceklerim çok...Saygılar....ERTAN ÖMÜR.
fafatara53
01-05-2005, 02:10 PM
abi sonuna kadar....
34 GS 1905
01-05-2005, 02:15 PM
Ben inanmıyorum.Nedenlerini açıklamayım.tartışma çıkıyor.
FRKMeRa
01-05-2005, 02:20 PM
uyarız .. uymayanı da uydururuz ne olmuş yani :)
kaç gündür iç savaş var sitemizde.Ben kesin tavrımı koydum ve yorum yapmama kararı aldım..Bir çok arkadaşıma bişiler anlatmaya çalıştım,kimine kızdım kimine hak verdim.
Üzüldüm.Hatta Üzüldük.Sen her seferinde her yeni gelene SSS den bahsediyordun.
Sonuç olarak ben herşeye rağmen birbirimize söylenmeyecek şeyler söylesekte,birbirimize kızsakta,ortamın tekrar ısınmayacağına inanmıyorum.
Sevgi herşeyin ötesindedir.Yeter ki içten ve Samimi olalım.Saygı duyalım.
34 GS 1905
01-05-2005, 02:22 PM
İnanmıyorum derken hayat ilkelrim arasında saygı var.Ama site içinde yok onu belirtiyorum
Ertan Ömür
01-05-2005, 02:33 PM
Ben inanmıyorum.Nedenlerini açıklamayım.tartışma çıkıyor.
Bakın arkadaşlar TARTIŞMAK çok iyi birşeydir.Lütfen MÜNAKAŞA ile karıştırmayalım..Sizler neden tartışmaktan bukadar korkuyorsunuz ben biliyorum.Bu ülkede tartışmanın sonu genelde münakaşa ile biter...NEDEN?Çünkü tartışmayı bilmiyoruz...
Ama bu sitede tartışmaktan kaçınmayın..Fikirler çatışır..Zevkler çatışır..Ama bu münakaşayı gerektirmez değilmi? :confused: :(
Ertan Ömür
01-05-2005, 02:42 PM
kaç gündür iç savaş var sitemizde.Ben kesin tavrımı koydum ve yorum yapmama kararı aldım..Bir çok arkadaşıma bişiler anlatmaya çalıştım,kimine kızdım kimine hak verdim.
Üzüldüm.Hatta Üzüldük.Sen her seferinde her yeni gelene SSS den bahsediyordun.
Sonuç olarak ben herşeye rağmen birbirimize söylenmeyecek şeyler söylesekte,birbirimize kızsakta,ortamın tekrar ısınmayacağına inanmıyorum.
Sevgi herşeyin ötesindedir.Yeter ki içten ve Samimi olalım.Saygı duyalım.
Çok güzel bir yazı teşekkürler SENA....
Arkadaşlar...
Ne oldu.Kavgaya tartışmaya gelince Hit yaptık durum Sevgi Saygı Samimeyete gelince ilgisiz mi olduk..Neden böyle oldu.
Tamam kiminiz umursamadı;kiminiz sinirlendi;kiminiz kırıldı ama burda ki ana amacın ne olduğunu unuttuk sanırım.
Bende yorumsuz kalmaya çalıştım kendimce ama en çok üzülenlerden biride ben oldum..Bu tür şeyler sarsıcı şeyler.
Dilerim bir daha yaşanmaz.Bu topiğe daha çok ilgi duyulmasını dilerdim ama yanılmışım.
Teşekkür ederim.
philcollins
01-05-2005, 06:27 PM
inanmıyorum
fafatara53
01-05-2005, 06:28 PM
ablacım ben en üstte yazacağımı yazdım...tekrar yazıyorum sonuna kadar inanıyorum...
Ertan Ömür
01-05-2005, 06:30 PM
Arkadaşlar...
Ne oldu.Kavgaya tartışmaya gelince Hit yaptık durum Sevgi Saygı Samimeyete gelince ilgisiz mi olduk..Neden böyle oldu.
Tamam kiminiz umursamadı;kiminiz sinirlendi;kiminiz kırıldı ama burda ki ana amacın ne olduğunu unuttuk sanırım.
Bende yorumsuz kalmaya çalıştım kendimce ama en çok üzülenlerden biride ben oldum..Bu tür şeyler sarsıcı şeyler.
Dilerim bir daha yaşanmaz.Bu topiğe daha çok ilgi duyulmasını dilerdim ama yanılmışım.
Teşekkür ederim.
Beni iyi anlamak için daha erken.Yakında kendimi sizlere çok daha iyi anlatacağıma emin olabilirsiniz..Ya bu ERTAN ABİ delirmiş olabilirmi dediğiniz anda ben bazı icraatları gerçekleştirmiş olacağım..Bu icraatlardan hepimiz kazançlı çıkacağız..Bu gemide ilk önce yer bulanlar çok şanslılar..Nedemekmi istiyorum?...Bazı şeyler için henüz erken..Bekleyelim ve görelim... ;)
Ertan Ömür
01-05-2005, 06:34 PM
ablacım ben en üstte yazacağımı yazdım...tekrar yazıyorum sonuna kadar inanıyorum...
Fatih seni tanımam MODİFİYEM sayesinde olmuştu..Ozaman üye otomobillerin de FORD FOCUS aracın vardı..Ama bu site sayesinde eskiden seni hiç tanımadığımı anladım..Bu site sayesinde tanımaya başladım..Sen çok özel birisin..Bunu bütün samiyetimle söylüyorum..Seni başka sitelerde geyik yapıyor diye eleştirenler acaba iç güzelliğinin farkındalarmı?Ben pek emin değilim.. :confused:
Fatih!!Evet kalbi o kadar büyük ki....
Ertan Ömür
01-06-2005, 04:17 PM
Evet lütfen inanan yada inanmayanlar burada açıklasın..Bu konu lafta yada rafta kalmasın..Uygulansın.. :confused:
fafatara53
01-06-2005, 04:19 PM
sena abla bugün yok nerde sena abla....
Ertan Ömür
01-06-2005, 04:31 PM
sena abla bugün yok nerde sena abla....
Netinde sorun varmış.. ;)
fafatara53
01-06-2005, 04:45 PM
tamam abi sağol....
luckyben
01-06-2005, 04:55 PM
OYOY OY NELER OLMUS BURALARDA BEN YOKKEN BAKIM HERSEYDEN GERI KALDIKDIYE BENI SEVMEMEYEMI BASLADINIZ :D :D
SEVIYORSAN SAYIYORSAN MERHABA ,YOHSA SANA ELVADA BUKADAR BASIT ;) :D
34 BJK 1903
01-07-2005, 12:34 AM
Her insanın hayat felsefesi olmalıdır SSS.Sevgi ve Saygı cok önemli her ortamda gecerli.Samimiyet ise bazı ortamlarda yerini Sadakat'a bırakmalı diye düsünüyorum. :)
DALGACI
01-07-2005, 12:57 AM
bu sss in açilim siralamasini degistirmek istiyorum önce saygi olmali sonra samimiyet... bunlar olduktan sonra sevgi kendiliginden gelir...
Ertan Ömür
01-07-2005, 10:46 AM
bu sss in açilim siralamasini degistirmek istiyorum önce saygi olmali sonra samimiyet... bunlar olduktan sonra sevgi kendiliginden gelir...
Onların sıralamasından çok uygulanabilirliğidir önemli olan..Ben önce sevgi derim..Mesela biz lise de müdrümüzü sayardık..Mevkisi bunu gerektirirdi.Ama hiç sevmezdik..Ama kendisini sevseydik saymamız daha kolay olmazmıydı????..Saygılar...
Ertan Ömür
01-07-2005, 10:48 AM
Her insanın hayat felsefesi olmalıdır SSS.Sevgi ve Saygı cok önemli her ortamda gecerli.Samimiyet ise bazı ortamlarda yerini Sadakat'a bırakmalı diye düsünüyorum. :)
Yoksa bu 3S yi 4S mi yapsak?
Sevgi-Saygı-Samimiyet-Sadakat :confused:
thekillingroad
01-09-2005, 07:32 PM
İnanmıyorum..
Ertan Ömür
01-10-2005, 10:52 AM
İnanmıyorum..
Zaten inanmanı beklemiyordum OZAN.Bu tür şeylere inanmak zordur tabiki..Ben ''ne mutlu türküm diyene'' lafını zikrederken öbür taraftan ülkeden nasıl sıvışsam diyen çok insan gördüm..Bu ilke söylene söylene birgün benimsenecek..Biz bu hedefe baş koyduk..Her nekadar inanması ve uygulaması zor olsada bu böyle..Saygılar... :wink_smil
thekillingroad
01-10-2005, 02:20 PM
Baş koyduğunuza inanmıyorum işte.
Ertan Ömür
01-10-2005, 02:23 PM
Baş koyduğunuza inanmıyorum işte.
Sen benim yaptığım yada yapmayı düşündüğün kaç şeye inandın bugüne kadar?Birde onu sorgulasan diyorum.. :wink_smil
thekillingroad
01-10-2005, 02:25 PM
Sen kaçını başardın?
ersin yılmaz
01-10-2005, 02:31 PM
ertan abinin sss yi başarması diye bir düşünce mantıksız bu bizim elimizde biz bu kurala uyarsak ertan abi başarmış olur ben şuana kadar uyduğumu sanıyorum bundan sonrada SSS kuralına uyacağım :icon_idea
Ertan Ömür
01-10-2005, 02:38 PM
ertan abinin sss yi başarması diye bir düşünce mantıksız bu bizim elimizde biz bu kurala uyarsak ertan abi başarmış olur ben şuana kadar uyduğumu sanıyorum bundan sonrada SSS kuralına uyacağım :icon_idea
Gerekli mesajı almış olman ve uygulaman beni inanılmaz nutlu etti sevgili Ersin.Çok teşekkür ederim.. :wink_smil
Ertan Ömür
01-10-2005, 02:39 PM
Sen kaçını başardın?
Benim herşeyim okadar ortalıkta ki buna cevap vermek abes olur.. :wink_smil
thekillingroad
01-10-2005, 02:40 PM
Dünyaları yaratmıştın değil mi?
Pardon
ersin yılmaz
01-10-2005, 02:45 PM
abi bence SSS olmazsa sadece bu iş değil hayatta hiçbir iş yürümez
Ertan Ömür
01-10-2005, 02:46 PM
Dünyaları yaratmıştın değil mi?
Pardon
Sadece 1 tane Dünya var.Onu da yaratan belli.Boş konuşmayalım istersen.. :wink_smil
thekillingroad
01-10-2005, 07:39 PM
Sen mi söyledin bunu?
Peki.
Ertan Ömür
01-10-2005, 07:43 PM
Sen mi söyledin bunu?
Peki.
Evet ben söyledim.Çokmu şaşırdın? :confused:
thekillingroad
01-10-2005, 07:45 PM
Tabii ki çok şaşırdım belli değil mi?
Belli, neden sordun?
Ne gereği var boş yere mesaj atmanın... Niye taşlıyorsun ki beni? Meyve veren ağaç mıyım yoksa şeytan mı?
Modifiyemde beni herkes sever, burda ise atın bunu diyenler var.. bu garip değil mi dostlar.. hemen gidip bu nedendir diye konu açmalıyım....
Ertan Ömür
01-10-2005, 07:51 PM
Tabii ki çok şaşırdım belli değil mi?
Belli, neden sordun?
Ne gereği var boş yere mesaj atmanın... Niye taşlıyorsun ki beni? Meyve veren ağaç mıyım yoksa şeytan mı?
Modifiyemde beni herkes sever, burda ise atın bunu diyenler var.. bu garip değil mi dostlar.. hemen gidip bu nedendir diye konu açmalıyım....
Canın ne istiyorsa onu yap.Sana dur diyen yok..Herkes istediği gibi yaşar..Ben istediğim gibi yaşıyorum Ozan.En azından yaşamaya çalışıyorum..MODİFİYEM içindeki herkes seni seviyor sanıyorsan çok yanılıyorsun..Yakında beni anlarsın.Bu sitede seni sevmeyenler olduğu doğrudur.Ama sevenlerin saysı hakkında fikrin varmı?BENCE OLDUKÇA ÇOK.
thekillingroad
01-10-2005, 08:10 PM
Ben modifiyemde herkes beni seviyor demek istedim değil mi?
Şİmdi tabii diyip birde quote yap, rxten farkın kalmasın...
Seninle ilgili tek bir soru kaldı aklımda... Söylemek istemediğim bir sıfat var.. Gerçekten öyle misin yoksa öyle olmaya mı çalışıyorsun... Sanırım öylesin...
Yakında olacak hep birşeyler zaten..
Ben yakında başbakan olucam... Yakında 64=65'e eşit olacak değil mi? Japonlar bizi PLutona götürecek...
Bütün işin boş işler yapıp insanların dikkatini çekmeye çalışmak... Yakında şöyle vay anam kaçırmayın donunuza edeceksiniz amanin booo...
Barmen kız konusu açarsın.. Durun daha neler vercem, of bunun cıplağıda var dersin; sonra vay anam gençlik ne hallerde dersin.. Bunu dedikten sonra kendi sitende erkekler kavhesi adında bölümde cinselliğe izin verirsin.. Tü kaka idi ya 1ay önce...
Sonra modifiyeme hır gür edersin, sonra gelir özür mektubu yazacağım modifiyemi çok seviyorum dersin. Banlanırsın HESAP SORUCAM dersin.. Sor hadi. Ben cevapları vereyim mi?
1a 2b 3c 4d anca bu kadar cevap olur. Sor bakalım ne hesabı soracaksan..
Gerçekten merak ediyorum hakikaten işin gücün yok mu? Benim endertsiz tasasız boş anımda hemen verebildiğim cevaba küt diye daha hızlı cevap veriyorsun.. Bu bütün gündüz böyle... Bayağı meşgulsün anlaşılan...
Sürekli araba şöyleydi böyleydi servet gitti o gitti bu gitt şudur budur... Şunu yaptım bunu yaptım.. Ama ortada birşey yok.. Ben anlatmam yaptığımı ettiğimi gibi klasik bir çıkış kapın var... OLAN ŞEYLER GÖSTERİLMEDEN GÖRÜNÜR.. aa kapının menteşesi sıkışmış açılmıyor bak... Hala daha modifiye konusunda işler yapmaya çalışırsın.. Asıl amacın da buydu ya beceremedin neyse, çevir çevir bak hakkaten yanmadı...
İlk sitenin isminden de seviye çok belliydi, belki değişecek dedim.. isim farklı, saçmalık aynı...
Bir avuç insan (hadi bu lafımdam üyeleri küçümsediğim anlamını çıkart.. yardım bile edebilirim) burda arkadaşlık ortamı kurmuş saf katıksız geyik yapıyorsunuz.. Sende hala googleda şu yok atılım yok site şöyle atladı böyle atladı şu büyüdü o öldü
bu doğru, halamın bıyığı vardı ama oğlu gay oldu....Ha birde modifiyem seni tehdit olarak gördü değil mi? ehuehuha, çok korktuk... Kitabını yazdınız bu işin, daha ALS yi bilmez, BOV u yeni duymuş insalar var.. Bunları eğitmek yerine yok bu adamlarla tehgdit oluşturduk deme gafletini göstermen inan çok komik...
turktuners açıldıktan 5-6ay sonra üyelerin bir kısmı Stage2 olalım artık, hava filtresi tartışmayalım beyler demişlerdi aklıma geldi... ½stage var mı burda? yok.. Ha demekki.. Sohbetle karışık modifiye sitesi benim sitem demenin lüzumu yok.. Haha ben modifiyeye tutsak kalmışım değil mi? Estetik te benim işim değil...
2gr beyni olmadığı açık olan insanlara prim vermeye devam ettiğin, anca onlar için bir DEĞER taşıyan şeyler yapmaya devam edersen, bu seviyede böyle kalırsın... Şöyle olacağız böyle olacağız.. Maymun gözünü açtığı gün ne yapacaksın?? Senin bize şöyle bize böyle dediğin insanların yarısı daha siteni bilmiyor yahu...
Yakında çok yakında. Deprem olcak sel alcak götürcek modifiyemin serverı yancak, sonra biz 10numara olcas.. herkes onlara düşman zaten.. piyasada hep biz konuşuluyoruz... abi filtre taktım 20hp aldım.. Oy ben onun içinden geçerim.. Beyinsiz Diller Kurumu yok etbalıkderneği sevgisaygısafsata 10Sin karesi = devenin dikeni...
SATAN mikrofonunu açtı, nefretini bi döktü...
OBEY YOUR MASTER
Ertan Ömür
01-10-2005, 08:24 PM
Helal olsun dostum iyi döktürmüşsün.Aynen devam et.Beni anlamaya çalışma.Kendini tanıtmaya da.İksi de boşa kürek çekmek olur..Yaşam umduğun kadar uzun değil.Keyfini çıkarmaya bak.Bak ben öyle yapıyorum..Bu site hiç ummadığın noktalara doğru gidecek..Çünkü Türkiyenin böyle bir modifiye sitesine ihtiyacı var..Kitaplardaki bilgileri yutup,araç söküp takmak MODİFİYECİ olmaksa istemem kalsın..Hayat ESARET değildir..Hele makinalara esir olmak olmamalıdır..Eğer esir olmak isteyen varsa onlara adres çok..Ha yok biz MODİFİYEYİ bir nevi eğlence olarak görüyoruz diyorlarsa kapımız ardına kadar açık..Sen bu siteyi benimsesen de benimsemesen de bu sitenin bir çizgisi vardır...
Ha ben hala kendimi savunmak için MODİFİYEM grubundan savunma hakkı istiyorum.Yaka paça attıkları adama bir savunma hakkı verirler umarım.Beklemeye devam ediyorum.Ama o hakkı verirlerse utanan onlar olacak.Zaten verseler,ya konu kilitlenir yada atılır hep öyle olmuştur benim hit yapan topiklerim..Tu kaka diye diye nereye varabilirsiniz ki?Saygılar.E.Ö
hobbit
01-11-2005, 11:21 AM
sevgi,saygı ,samimiyet..benliğimin en önemli parcalarını oluşturur..genelde kişi gözetmeksizin kendiliğinden ortaya cıkar..bazı kişiler buna karşılık verır bazı kişiler karşılık vermez..yapacak bişi yok..cok fazla üstünde durmaya gerek de yok..
bir söz vardır: ne kadar konuşursan konuş anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadardır.. :)
Ertan Ömür
01-11-2005, 11:27 AM
sevgi,saygı ,samimiyet..benliğimin en önemli parcalarını oluşturur..genelde kişi gözetmeksizin kendiliğinden ortaya cıkar..bazı kişiler buna karşılık verır bazı kişiler karşılık vermez..yapacak bişi yok..cok fazla üstünde durmaya gerek de yok..
bir söz vardır: ne kadar konuşursan konuş anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadardır.. :)
Bu ilkeye uyacağına adım gibi emin olduğum bir karaktersin sevgili HOBBIT.Teşekkürler..İyiki varsın.. :icon_idea
hobbit
01-11-2005, 01:34 PM
Bu ilkeye uyacağına adım gibi emin olduğum bir karaktersin sevgili HOBBIT.Teşekkürler..İyiki varsın.. :icon_idea
duygularımız karşılıklı Ertancım...böyle olmasaydı belki de şu an sultanahmette deılde başka bir yerde calışıyor olurdum..sizlerin beni ne kadar bağladığınızı inan bilemezsin.. :)
Ertan Ömür
01-14-2005, 12:02 PM
Aramıza yeni katılan üyelerimiz var.Yorum ve düşünceleri bizler için çok önemli..:confused:
Ertan Ömür
02-11-2005, 10:30 AM
Eğer bu ilkeyi bu sitedekilere benimsetir ve bunu yayabilirsek inanılmaz mutlu olacağım.Zaten bu siteyi diğer modifiye sitelerinden ayıran en önemli özellik olacak bu.Ama çok büyük mücadeleler gerekiyor bunun için.Bu tür ilkeleri koymak kolay,uygulamak ise inanılmaz zordur.Yeni gelen her üyenin buna hemen adapte olmasını bekleyemeyiz.O yüzden zaman zaman sıkıntılar olması kaçınılmaz.Bunları fazlaca dert etmeyip yolumuza devam etmeliyiz.Saygılar... :icon_idea
fafatara53
02-11-2005, 10:35 AM
zaten derdimiz yok Ertan abi site şu anda çok iyi durumda...artık kavgada yok dalaşmada yok Allah bozmasın...
Merkez_SeRdAr
02-11-2005, 11:12 AM
aslinda ben oyle pek site dolasan her gordugu siteye takilan biri degilim... ama bu sitedeki duzey o kadar ileriki kim gelirse gelsin bu duzeye kendini uydurmak zorunda hissediyor. istenilen ve yapilan cok basit sevgi, saygi ve samimiyet bir zincirin parcalari eger birine sahipsek hepsine olabiliriz ama eger bunlardan biri eksik ise iste bu zinciri olusturmak o zaman cok zordur. bence bu sitede cok fazla tartisma olmuyor, aralarda sicak anlar yasaniyor bu sicak anlarin yasanmasida bize bu sitedekilerin ilgilerini gosteriyor. herkes sevgisini insanlarla paylasmali, insanlara saygi duymali ve samimiyet gostermeli. (SSS)
hobbit
02-11-2005, 11:15 AM
aslinda ben oyle pek site dolasan her gordugu siteye takilan biri degilim... ama bu sitedeki duzey o kadar ileriki kim gelirse gelsin bu duzeye kendini uydurmak zorunda hissediyor. istenilen ve yapilan cok basit sevgi, saygi ve samimiyet bir zincirin parcalari eger birine sahipsek hepsine olabiliriz ama eger bunlardan biri eksik ise iste bu zinciri olusturmak o zaman cok zordur. bence bu sitede cok fazla tartisma olmuyor, aralarda sicak anlar yasaniyor bu sicak anlarin yasanmasida bize bu sitedekilerin ilgilerini gosteriyor. herkes sevgisini insanlarla paylasmali, insanlara saygi duymali ve samimiyet gostermeli. (SSS)
evet biri olmazsa diğerini yapılandırmak zordur kardeşim..bir beşiktaşlı doğruyu söyledi bana da ona onu :icon_excl düşer...
Sıcak soğuk kırıcı yapıcı muhabbetler yaşadık kimi zaman:o
Ama şu bir gerçek ki sataşmalar sonrası yaşanlan kırgınlıkların telafisi zor oluyor kimimiz açısından...bağışlayıcı olmakta fayda var...Kötülüğe kötülükle karşılık vermek kaybetmeye kapı açmaktır..
Yargılarız insanları yaptıklarından ötürü ama her insanın bir hikayesi vardır.
Bazen arkadaşlar bize kızıyorlar müdahale etmediğimiz için ama inanın bizde zevk almıyoruz kırıcı muhabbetlerden.Haddini bilmeyen insanlar olabiliyor kimi zaman ama elden bişi gelmiyor konu uzayınca..Ben kendi açımdan şunu söyleyebilirim.Saygı çok önemli bence.Saygının olmadığı yerde sevgi asla olmaz.Özünde neyse odur insan....Ama burda gerçek hayatından çok daha başka insan olarak karşımıza çıkan arkadaşlarımızda oldu kimi zaman....
İnsanoğlunun yapısında var bu sanırım "incitmek" :!:
Ama kötülüğe verilecek en güzel karşılık iyiliktir....
Sevgi paylaştıkça artar hatırlatırım:o
philcollins
02-23-2005, 01:57 PM
çok güzel yazmışsın baticim :o
Ertan Ömür
02-23-2005, 02:01 PM
Hayatım boyunca bu ilke için savaşacağım.Bunu büyük kitlelere yaymak en büyük hayalim.İnşallah bu konuda mahçup düşmem sizlere karşı. :icon_idea
çok güzel yazmışsın baticim :o
Canım benim ya:o
Teşekkür ederim
Hayatım boyunca bu ilke için savaşacağım.Bunu büyük kitlelere yaymak en büyük hayalim.İnşallah bu konuda mahçup düşmem sizlere karşı. :icon_idea
Bu konuda yanında olduğumuzu hatırlatmam gerekmez sanırım Ertan Abi:)
scorpion
02-23-2005, 03:25 PM
Yeni bir üye olarak sitenize,
sevgi, saygı ve samimiyet üçlüsüne gönülden bağlı,
benim için çok değerli bir insanın aracılığı ile dahil oldum. :wub:
Ben de, üyelerin çoğu gibi size "Ertan Abi" diye hitabetmeyi (kendimce) uygun görüyorum
(tabi sizce bir mahsuru yoksa).
Ama, size "Ertan Abi" diye hitabetmek istememin öncelikli nedeni;
yeni üye olarak henüz birkaç gündür gördüğüm ve izlediğim kadariyla,
sizin,
özellikle Ertan Abi sizin,
o çok arzuladığınız "sevgi-saygı-samimiyet" ortamının güzel temellerini zaten atmış olmanız.
Bu güzel değerler bütünü üzerine kurulan sitenize yeni katılan;
ben ve benim gibi düşünen,
hayat görüşü bu olan kişilerin var olduğunu,
sizin o güzel ilkeniz peşinden gidecek
yeni birilerinin olmaya devam edeceklerini,
lütfen aklınızın ve gönlünüzün bir köşesine koyun. :icon_idea
(Ertan Abi, yeni katılan üyelerin görüşlerini merak ediyordun.Biraz olsun içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana...)
hobbit
02-23-2005, 03:39 PM
pek de caylakca olmayan bir ifade tarzı..sevgi ve saygı bizlerden siz yeni katılanlara..samimiyetle kabul edin ltf.. :icon_excl
scorpion
02-23-2005, 03:46 PM
pek de caylakca olmayan bir ifade tarzı..sevgi ve saygı bizlerden siz yeni katılanlara..samimiyetle kabul edin ltf.. :icon_excl
Çok teşekkürler,
Kısa süre içerisinde, sizlerden aldığımı
yine sizlere yansıttığımı düşünüyorum... :)
hobbit
02-23-2005, 03:47 PM
Çok teşekkürler,
Kısa süre içerisinde, sizlerden aldığımı
yine sizlere yansıttığımı düşünüyorum... :)
mütevazilik en güzel erdemlerden biridir... :)
scorpion
02-23-2005, 04:02 PM
Scorpi:o
silent butterfly :wub:
Ertan Ömür
02-23-2005, 04:06 PM
Sevgili scorpion,yazın çok güzel ve anlamlı.Hakkında fazlaca bilgim yok.Ama bu tür yazılar bana fazlaca ipucu veriyor.İyiki varsın ve bizlerlesin. :icon_idea :icon_excl
scorpion
02-23-2005, 04:19 PM
Sevgili scorpion,yazın çok güzel ve anlamlı.Hakkında fazlaca bilgim yok.Ama bu tür yazılar bana fazlaca ipucu veriyor.İyiki varsın ve bizlerlesin. :icon_idea :icon_excl
Çok teşekkür ederim.
Varlığımla, az da olsa birilerini memnun ve mutlu etmek beni onure etti.
Çünkü, tek başımayken varlığımın birşey ifade etmeyeceğini biliyorum...İyi ki varlığımın ve kendi değerlerinin farkında olan insanlar var...
"Değerlerinin ne olduğunu bilirsen, karar vermekte güçlük çekmezsin...Roy Disney"
Ertan Ömür
02-24-2005, 12:13 PM
"Değerlerinin ne olduğunu bilirsen, karar vermekte güçlük çekmezsin...Roy Disney"
:icon_excl :icon_excl
philcollins
03-07-2005, 06:50 PM
arkadaşlar neden birbirimizle hemen polemiğe giriyoruz.neden birbirimize karşı bu kadar sabırsısız..bizler eğerki burada hep berabersek birlikte kavga etmeden seviyeli bi şekilde tartışmaya alışmamız gerekmez mi..
bence herkes önce iğneyi biraz da kendine batırmalı..bizler mod olarak her olaya müdahale edemeyiz çünkü o zaman yanlış anlışabiliyoruz. bizim tek yapmaya çalıştığımız ikili tartışmaları siteden uzak tutmaya çalışmak. lütfen ikili polemiklerden uzak duralım artık..lütfen :sleep:
DRIVER34
03-07-2005, 07:14 PM
valla ben yeniyim aranızda bi badboyu önceden tanıyasam tanıyorum ama buluşmalara 2 sine geldim ve inanın çok samimi çok saygılı idi (badboy katılmıyor buna :) )
şu an da ööle açıkçası ilk gelişim tolganın hatrınaydı ikinci gelişim tamamen kendi isteğimle zevk alarak geldim deydi de
hepinizi seviyooommmm !!!!!!!! :)
DRIVER34
03-07-2005, 07:16 PM
aslında tartıştığımız konuları şööle aradan zaman geçince ortaya dökseniz ne kadar basit olduğunu göreceğinize eminim
serhat
03-07-2005, 07:19 PM
Ben inanmıyorum burda boyle bı seyın olduguna (tabı bazı kısıler ıyı anlasıyor ve bu SSS yi uyguluyor ) onun harıcınde bence kımse ne sevıyor ne sayıyor nede samımı davranıyor.....
DRIVER34
03-07-2005, 07:23 PM
ben gördüğüm kadarıyla konuştum
serhat
03-07-2005, 07:27 PM
Zaten sana demedım kardes yanlıs anlama
Ertan Ömür
03-07-2005, 07:29 PM
Ben inanmıyorum burda boyle bı seyın olduguna (tabı bazı kısıler ıyı anlasıyor ve bu SSS yi uyguluyor ) onun harıcınde bence kımse ne sevıyor ne sayıyor nede samımı davranıyor.....
İnanmaman üzücü.Ama merak etme zamanla inanmaya başlarsın.Takışmalar olmaması mümkün değil.SEVGİ-SAYGI-SAMİMİYET ilkesi senin bakış açına göre boş ve uygulanamıyor gibi gelebilir.Bana göre gayet güzel uygulanıyor.Ne yani şimdi 1 üye çıksın versin veriştirsin.Kül oldu gitti bu ilke öylemi?Bu ilke geneli bağlar.Yoksa çürük domatesler,pirincin içine karışan taşlar elbette olacak.Ama bu kesinlikle ve kesinlikle geneli bağlamayacak.Bu işi şaka olarak görenler yakında ağızlarının payını alacak.Saygılar. :!:
DRIVER34
03-07-2005, 07:30 PM
Zaten sana demedım kardes yanlıs anlama
pardon :)
SNOWMAN
03-07-2005, 11:08 PM
Burası çok büyük kokteyl salonu gibi, tüm toplulukla aynı anda iletişim kurma imkanı olmayınca, kişiler kendine yakın bulduklarıyla, küçük gruplar oluşturuyorlar.
Başka bir grubun içinde kendine daha yakın kişilerin olabileceğinin farkında olmadan.
philcollins
03-07-2005, 11:10 PM
Burası çok büyük kokteyl salonu gibi, tüm toplulukla aynı anda iletişim kurma imkanı olmayınca, kişiler kendine yakın bulduklarıyla, küçük gruplar oluşturuyorlar.
Başka bir grubun içinde kendine daha yakın kişilerin olabileceğinin farkında olmadan.
hüseyin abi :icon_excl
scorpion
03-07-2005, 11:22 PM
Açıkcası, "beklentisiz sevgi ve aşk" konularını ifade eden bir yazımın ardından, oluşan gergin ortamdan dolayı kendi payıma üzüldüğümü iletmek isterim... :sad:
Henüz hala yeni sayılabilecek bir üye olmama rağmen, daha üyeliğimin ilk haftasında, sizlerden aldığım elektrik ile "özel insanlar topluluğu" olarak adlandırdığım T&T de;
bu tür konuların Sevgi-Saygı-Samimiyet ilkesi çerçevesinde düzeyli bir şekilde çözülebileceği görüşündeyim.
İnsanlar ve gruplar arasında fikir çatışmaları her zaman mümkün, ama S.S.S. yi ilke edinmiş bir topluluğun üyelerinin, bu fikir çatışmalarını medeni bir şekilde dile getirebileceklerine ve bunun sonucunda kendilerine pozitif çıkartımlar oluşturacaklarına inanıyorum...
:wub:
Sevgilerimle...(ogün)
(Değerlerinizin ne olduğunu iyi bilirseniz, karar vermekte güçlük çekmezsiniz.)
SNOWMAN
03-07-2005, 11:44 PM
[COLOR=Navy]........Sevgilerimle...(ogün)
[COLOR=Sienna](COLOR]
Eğer kaçırdığım bir durum yoksa (bazı postların silinmesi-konu taşınması veya PM den iletişim),
size karşı tavır için de olunduğunu, postun neden olduğunu sanmıyorum.
Üzülmeniz yersiz dostum, yanlış yorumlamış olabilirmisiniz ?
scorpion
03-08-2005, 12:04 AM
Evet haklısınız, yukarıdaki yazımı dikkatle inceleyince, söylemek istediğimi tam ve açık ifade etmediğimi gördüm.Sizinde böyle algılamanız çok doğal.
Ben aslında bana karşı tavır olduğunu düşünmedim, sadece "aşk", "sevgi" konulu bir topiğin içerisinde yer alan bu ortam beni üzdü...
Sevgiler...
Scorpicim takilma böyle seylere yaw:)
scorpion
03-08-2005, 12:14 AM
Scorpicim takilma böyle seylere yaw:)
Peki... :wub:
http://img39.exs.cx/img39/2067/bfly021ho.gif
WarsteineR
03-08-2005, 01:29 AM
Ben SSS in forumlarda olması kanaatindeyim..yoksa dostluklar ve arkadaşlıklar olmaz..bu SSS kuralları çerçevesinde çok ii bir sitede bulunduğumu düşünüorum..;)
huysuz
03-08-2005, 11:17 AM
SEVGİ
Hayatımdaki en büyük doğrudur inandığım şu söz :
Bir insanı sevmekle başlar her şey....
Kendi dışımızdaki insanları sevmeye çalışırsak ve bunu başarırsak, hem bizim için hemde sevmeye çalıştıklarımız için hayatın daha güzel olacağına inanırım.
Ve insanları sevmeye ait diğer bir inancım da şu sözden ötürüdür :
Yaradılanı yaradandan ötürü sevmek..
Çok mu iyimser bir yaklaşım, sevgi üzerine bu yazdıklarım , olsun , ben şimdiye kadar böyle yaşayarak bir zararını görmedim....
SAYGI
İnsanlar var etrafımızda, gerek iş hayatımızda gerekse hayatımızın herhangi bir bölümünde karşılaştığımız.Paylaşımlarda bulunduğumuz... Aynı anne babadan doğan kardeşlerin bile farklı karakterlere sahip olduğu ortak yaşamda , farklı anne babadan olmanın getirdiği farklı karakterlerini ve düşüncelerini yaşadığımız insanlar..Onları oldukları gibi kabul etmek,varlıklarına saygı göstermek, düşüncelerine saygı göstermek......İnsan olmanın ikinci gereğidir bence...
Başkalarında hata diye gördüklerimizin,onların eksileri değil bizim artılarımız olduğunu bilerek yaşamak.....
SAMİMİYET
İnsanlarla ilişki kurmaya çalışırken, kendimiz olduğundan farklı anlatmak , onlarında aynı şeyi bize yapmalarına izin vermektir.Olduğundan farklı görünmeye çalıştıkça,kendi değerlerine zarar vermeye başlar insan...Hoş , bunu yapanın değerleri varmıdır bunu da düşünmek lazım ama ?????
Sevdiğimiz insanları olduğu gibi sevmeye çalışarak bizimde aynı şeyi yaşamamız en doğrusudur bence....Yalansız,dürüst temeller üzerine kurulan arkadaşlıkların yıkılması da zordur...Yüzüne güldüklerimizin,onlar yokken bile arkalarından kötü konuşmamak hatta konuşturmamak olması gerekendir. Sadece arkadaşlıklarda değil biliyorsunuz,adı ne olursa olsun kurulan ikili ilişkilerde yapılması gerekendir.
Samimiyet, insanlara açtığınız kalp kapınızın olduğu gibi görünmesidir,göstermek istediğiniz gibi değil.
Bu kadar yazıdan sonra toparlamam gerekirse,sitemizin yapı taşlarından olan SSS ilkesinin hayatımızda da olması son derece doğaldır....
İnsan olmanın kısa bir özetidir bana göre.
Sonuna kadar inandığım ve hayatımda uyguladığım bu üçlünün BDK ile de desteklendiğini söylememe gerek var mı acaba ????
Sevgilerimle.....
Ertan Ömür
03-08-2005, 11:23 AM
Meltemciğim yine döktürmüşsün.Sağolasın.Ellerine sağlık :icon_idea :icon_excl
2004palio
03-08-2005, 11:24 AM
inanmasak boyle bir ilkkenin varlıgına bu siitede olurmuyduk
huysuz
03-08-2005, 11:41 AM
Meltemciğim yine döktürmüşsün.Sağolasın.Ellerine sağlık
Ne demek sayın adminim görevim bu değil mi ????? teşekkür ederim beğendiğin için. :samurai:
inanmasak boyle bir ilkkenin varlıgına bu siitede olurmuyduk
haklısın kardeşim.....+ sonsuz :love6:
Saido
08-01-2005, 09:01 PM
Site de;
Saygı - Belli başlı noktalar da ve belli başlı kişilerde belki evet ama herkeste değil.
Samimiyet - Genelde var ama insanlar birbirlerine laf sokmayı ve münakaşa etmeyi çok seviyor.En küçük bir olayda vay sen bana niye öyle dedin.
Sevgi - Bu sitede ki herkesi sadece yazdıklarıyla biliyorum ve analiz edebiliyorum.Birebir tanıdıklarım var ve onun kat ve kat fazlası tanımadığım insanlar var.Benim için yolda yürürken veya bir otobüs durağında gördüğümde benim için yabancı olan veya arabayla giderken takışıp kavga edebileceğim belki de gırtlak gırtlağa gelebileceğim insanlar var.
Üzgünüm ama "Ben hepinizi çok seviyorum canlarım benim" dersem tanıdığım ve yıllarca güvenlerinden emin olup sevdiğim insanlara nankörlük etmiş olurum.Onun için içlerinden birkaçı sadece benim için birtanedir.Diğerlerini gördükçe veya tanıdıkça sevebilirim.
Saygılar.
Zombie
08-01-2005, 09:23 PM
ben abilerim we ablalarimla konuşurken sınırı aşmamaya çalışıorm.....
ben bu sss ye inanıyorumki burada bu sitede oluyorum...
siena_16V
08-01-2005, 10:08 PM
ben inanıyorum....
hatta bu site içerisinde de kesinlikle olması gerektiğine inanıyorum....
Power
08-01-2005, 11:16 PM
ben inanıyorum....
+9999999999
Identify
08-02-2005, 12:41 AM
ben inanıyorum....
+100000000000000
hobbit
08-02-2005, 11:10 AM
Hayatımı bu ılkeler uzerıne kurmuşum..ve burası da hayatımın bir parcası
Ertan Ömür
08-03-2005, 12:05 PM
Arkadaşlar SSS konusunda bir açıklama yapmam gerekiyor.Biz SAMİMİYET derken herkes herkesle SAMİMİ olsun anlamında kullanmıyoruz.Saido arkadaşımız bunu yanlış algılamış ve bir topikte dile getirmiş.Buradaki SAMİMİYET yazı ve davranışlarınızda olması gereken samimiyettir.Yani karşınızdakilerle oynamayın,kendiniz başta olmak üzere kimseyi kandırmayın.Suni olmayın ve olduğunuz gibi olun ve davranın.Umarım anlatabilmişimdir :icon_idea
fatih_bora
08-03-2005, 04:05 PM
Bu ilkelere inanıyorum, inanmayanlarıda hiç zorlamıyorum.
devam etsinler....
Ertan Ömür
07-12-2006, 10:10 PM
:!: Güncel :!:
anılxxx
07-12-2006, 10:12 PM
güncelse bizde söleyelim o zmann ..:)
inanmasakk burda işimizz nee :icon_idea :):) :wub:
Ertan Ömür
08-03-2006, 05:27 PM
:!: Erkan kardeşimiz için güncellenmiştir :!:
tunERkan
08-03-2006, 05:30 PM
hiç gereği yoktu be abi:D:D
bak eskiden ne yazmışım bu ilke hakkında. yani fikrim değişmiş. nedendeğişmiş peki. birden bire gökten elma iner tarzında olmamıştır ya. abi sana kolkay gelsin bu denkllemi çöz. aslında çok da zor değil tabi...
DaYkO
08-03-2006, 07:48 PM
herzaman :003:
Yiğit
08-03-2006, 10:09 PM
Bilmem inanıyım mı :D:D:D:D:D
Ertan Ömür
08-04-2006, 11:29 AM
Bilmem inanıyım mı :D:D:D:D:D
İnan ve uygulamaya çalış :003: .Biz ilkeyi koyarız.İnanmak yada inanmamak tamamen size kalmış.Zaten uygulayabildiğin sürece özel bir insan olman mümkün.Yoksa sıradan olmak kolay :003:
Şovalye
08-04-2006, 11:31 AM
İnan ve uygulamaya çalış :003: .Biz ilkeyi koyarız.İnanmak yada inanmamak tamamen size kalmış.Zaten uygulayabildiğin sürece özel bir insan olman mümkün. Yoksa sıradan olmak kolay :003:
Ne Güzel Dedin Abi.Çook Doğru :003:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.