PDA

View Full Version : Motora CARBON FIBER kaplatabileceğim bir yer varmı?

Ertan Ömür
01-05-2005, 01:33 PM
http://k-tech-polish.de/frames-dateien/galerie-dateien/01_tuningbyk/55.jpg
Arkadaşlar bu uygulamayı yaptırabileceğim bir firma varmı acaba?Benim motoru toplattım ama görsel anlamda sorun var..Bu çalışma ile motor inanılmaz bir görüntüye kavuşuyor...Sordum FOLIA TEC malzemeyi satıyormuş LASER TUNING.Ama uygulaması bizi ilgilendirmez dediler... :confused:

FRKMeRa
01-05-2005, 01:38 PM
bence şık değil.. boyat daha güzel durur

Power
01-05-2005, 03:10 PM
laser tuning in uygulamaya karışmayız demesi ilginç. sonuçta adamlar türkiye distribütörü.
bence krom kaplama falan çok iyi olur

thekillingroad
01-05-2005, 03:48 PM
Bizi ilgilendirmez, biz yapmayız anlamındadır.. Ama illaki uygulyabilecek bir yer tavsiye edebilirler...

Sonuçta para kazanacaklar değil mi... Bana kimin yapabileceğini sen söyler, senden alayım diyeceksin ;)

Ertan Ömür
01-05-2005, 07:36 PM
Bizi ilgilendirmez, biz yapmayız anlamındadır.. Ama illaki uygulyabilecek bir yer tavsiye edebilirler...

Sonuçta para kazanacaklar değil mi... Bana kimin yapabileceğini sen söyler, senden alayım diyeceksin ;)
Ya OZAN adamlar kimi tavsiye etseler adamlar eline yüzüne bulaştırmış..Onlarda sorumluluk almak istemiyorlar.Kesinlikle isim yada adres vermediler...Çünkü motor ısısı eğer iş iyi yapılmazsa kabarmaya sebebiyet veriyormuş.. :confused:

Ertan Ömür
01-05-2005, 07:38 PM
bence şık değil.. boyat daha güzel durur
Yada kapakları nikelaj kaplatmak olabilir....Ama görüntü bu resimdekinden çok daha göz alıcı.Bu resim bence tam aktaramamış..

KLC
01-05-2005, 07:39 PM
Araştırıcam Abi..

Ertan Ömür
01-05-2005, 07:40 PM
Araştırıcam Abi..
Hadi bakalım... ;)

Badboy
01-06-2005, 11:42 AM
Bence kromaj işlemi çok daha iyi olur.Hatta arabanın rengi gibi sedefli krom kaplatabılınıyomus. !

nitrO_Oxide
01-06-2005, 03:18 PM
bu tip bir uygulama her arabanın motoruna olmaz gibime gelio.
mesela koyduğun resimdeki arabanın hemen hemen heryeri kapaalı.uzrinde bi kapak varonun uzrine kaplanmış.amasenin arabanın motorunda sanırım bukadar buyuk kapaklar yok.

Power
01-06-2005, 04:13 PM
aha krom,
http://importtuner.com/features/0306it_airbagdaracivic12_z.jpg

http://importtuner.com/features/0306it_airbagdaracivic03_z.jpg

Ertan Ömür
01-07-2005, 02:34 PM
Böyle resimler konulunca moralim bozuluyor ya.Görsellik nekadar önemli halbuki benim hayatımda.Ama ben kapkara motor görüntüsüyle dolaşıyorum hala. :confused:

Astra_eseR
01-07-2005, 05:37 PM
ertan abi böle krom görünümlü motorları adamlar hergün işine giderken kullanmıoki.. kullansa bile bakımı çoktur... sen eğer ben yaparım diyosan valla çok bakım ister...

Ertan Ömür
01-07-2005, 05:47 PM
ertan abi böle krom görünümlü motorları adamlar hergün işine giderken kullanmıoki.. kullansa bile bakımı çoktur... sen eğer ben yaparım diyosan valla çok bakım ister...
Ne tür bir bakım ister?Krom cilası ile cilalanıyor KROM kaplananlar.Zaten benim ilk koyduğum resimdeki motor özel krom bantla kaplı..Sıcağa dayanıklı bir bant..FOLIA TECH ürünü.

Astra_eseR
01-07-2005, 05:53 PM
rx-8 kardeşimizin koyduğu krom motorlu araba çok iyi... öle bi motor yaptırıp temiz tutmamak ayıp valla.. benim kafamda krom yaptırmak var.. zaten headersı değiştircem.. krom alıcam... düz boru çektircem ve güzel bi son susturucu alcam.. bu akşam bol bol muhabbet ederiz ;)

Ertan Ömür
01-07-2005, 06:34 PM
rx-8 kardeşimizin koyduğu krom motorlu araba çok iyi... öle bi motor yaptırıp temiz tutmamak ayıp valla.. benim kafamda krom yaptırmak var.. zaten headersı değiştircem.. krom alıcam... düz boru çektircem ve güzel bi son susturucu alcam.. bu akşam bol bol muhabbet ederiz ;)
Hadi bakalım.. ;)

KLC
01-07-2005, 09:46 PM

ßenim ßir Tospaga ya RAstladim Istanbulda Motor Komple Civatalarına Kadar Krom.. Tek Toz Tutmuyor Motor :)

Erhan
01-08-2005, 03:32 PM
ertan abi bencede krom daha ii gider...rx 8 arkadasımız koymus zaten...ama tabiki sen bilirsin yinede...

nitrO_Oxide
01-09-2005, 03:47 PM
bence orjinal olan bi motoru krom kaplatmak mantıklı değil.ciddi mod işlemleri yapıldıktan sonra genelde krom kaplanır.
ertan abi bence sen ilk once dış mod.u bitir.sonrası gelir zaten ;)

Ertan Ömür
03-07-2005, 11:47 AM
Arkadaşlar görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum?:all2: