PDA

View Full Version : ::::....Tarık 1....::::

Şovalye
08-27-2005, 01:29 PM
Bizde başlayalım artık:D

Hatırladıkça hüzenlendigim arkadaşlarımı hatırladıgım bir anım...

Sene 2005...lise son 2. dönemdeyiz...Bizim sınıf gerçekten bir hababam sınıfıydı...
aklınıza almıcak şeler yapardık..işte onlarda bitanesini yaptıgımız gün...

sınıfın sol köşesinde duwar tarafında...5-6 kafadar konuşuyoruz...muhabbet yemek konusundan açıldı...neyse bir iki konuştuk...benim aklıma orta okulda sınıfta yaptıgımız makarna aklıma geldi :!:

hemen atladım lafa tabi....Dedim arkadaşlar warmısnız sınıfta yemek yapalım....
eee elemanlar hiç yok dermi hemen herkesten onay çıktı...herkes fikrini söledi...ne yemegi yapacagımız konusunda...we karar olrak MELEMEN yapmaya karar werdik...

hemen bir kagıt çıkarıp kimin ne getirecegini yazdım...neyse yemek yapacagımız gün geldi...ölen arasında yapacagız...tabi tomates,biber felan alınacaktı bende
başkandım gittim Hocanın yanına dedim hocam benim 10 dak.işim war gidebilirmiyim...tabi hocalarla aram iiyi...izin werdi sagolsun:D

gittim hepsini aldım geldim tabi...neyse ölen oldu...biz hemen kapıya iki nöbetçi koyduk...başladık yapmaya...biz toplam 8 kişi yapıcaktık...sınafa bi yayıldı olduk 18 kişi...tabi tencere büyük...neyse tüpü felan yaktık tam cam kenarında...yaklaşık olarak 20-25 dak....herşeyi hazırladık we yemeye başladık...

sonra başka sınıflara yayılmış olay...bide 3-5 kişi geldiler...inanmamışlar bizim böle bişe yaptıgımıza...çocuklar çok şaşırmışlardı...

daha sonraki günler duydukki onlarda ewde hazırlayıp okula getirmişler...eee biraz sıkar kapıdan tüpü geçirmek...biz nasılmı geçirdik...?

küpü geçiren arkadaş bekci amcayla baba ogul gibiydiler:D:D

o MELEMENİN tadı hala damagımda...gerçektende yapan arkadaş işten anlıyordu...
zaten biran kaşıgı içine kaçırmıştı:D:D:D okadar bilgili yani:D

İşte böle bir çılgınlık yapmıştık o gün...eger ogün yakalanmış olsaydık bütün sınıf kesin disipline giderdik...özellikle beni kesin atarlardı çünkü başkandım....:D:D:D

ondan sonraki günler ÇORBA MAKARNA gibi yemekler yapıp yemiştik...
bizim sınıfımızın en ufak çılgınlıklarından biriydi bu....nede olsa okulun

11 FB-A SI İDİK....

GENELDE BİZE 11 FENA DERLERDİ...:D:D:D

hobbit
08-27-2005, 01:33 PM
okul anıları ne guzel...ben de hatırlayabılsem keşke... :o :D

t n c r
08-27-2005, 01:37 PM
ee ınsan yaslanınca unutkanlasıyor :D

Şovalye
08-27-2005, 01:37 PM
okul anıları ne guzel...ben de hatırlayabılsem keşke... :o :D

gerçekten onlardan ayrılmak benim için çok kötü...:(çok sewerdim arkadaşlarımı...
yeri gelir ailemden daha ileri gelirlerdi benim için... :!:

hobbit
08-27-2005, 01:41 PM
gerçekten onlardan ayrılmak benim için çok kötü...:(çok sewerdim arkadaşlarımı...
yeri gelir ailemden daha ileri gelirlerdi benim için... :!:

günün uzun saatlerını gecırdıgın ınsanlar aileden daha yakın olabılıyor...ama cok az dost arkadaş anne baba kadar yanında olabılıyor ancak...

huysuz
08-27-2005, 01:46 PM
günün uzun saatlerını gecırdıgın ınsanlar aileden daha yakın olabılıyor...ama cok az dost arkadaş anne baba kadar yanında olabılıyor ancak...

GÜZEL ANI VALLA..OKULDA BUNU YAPMAK DA CESARET İŞİ. AFERİN AFERİN ... :)

GÜLOM YAZDIKLARIN DOĞRU YAFFF.... :52:
BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMDAN VE KARDEŞLERİMDEN DAHA AZ AİLEMİN YÜZÜNÜ GÖRÜYORUM BEN. :mecry:
AMA BENİM BİR TANE GÜLOM VARKİ.. :hug: AY YERİM BEN ONU YERİM..
AYYY SEVESİM GELDİ SENİ AMA OSİFTE KİSME YOK...NEYSE YIRTTIN BU SEFER :icon_bigg

hobbit
08-27-2005, 01:48 PM
GÜZEL ANI VALLA..OKULDA BUNU YAPMAK DA CESARET İŞİ. AFERİN AFERİN ... :)

GÜLOM YAZDIKLARIN DOĞRU YAFFF.... :52:
BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMDAN VE KARDEŞLERİMDEN DAHA AZ AİLEMİN YÜZÜNÜ GÖRÜYORUM BEN. :mecry:
AMA BENİM BİR TANE GÜLOM VARKİ.. :hug: AY YERİM BEN ONU YERİM..
AYYY SEVESİM GELDİ SENİ AMA OSİFTE KİSME YOK...NEYSE YIRTTIN BU SEFER :icon_bigg

yanlız cok açlığımı depreştırdın tarık.... :bash_1_: :D

melt az sora yemek solıcem o zaman gel hemı canım... :laugh:

Şovalye
08-27-2005, 01:51 PM

kesinlikle öle abla...yani zaten en iyi arkadaşın bile aile kadar yakın olmaz...ama bazı zzmnalarda tabiki onlardan daha iiyi olabiliyor...

huysuz
08-27-2005, 01:51 PM

Yaaaaaaa osifte harbi kisme yok yaaaaaa :mecry: :mecry:

Şovalye
08-27-2005, 01:52 PM

okuyunca acıktınmı abla:D:D:D...hemen söle 10 lahmacun(acılı olsun) 3 ayran:D:D:D

buarada bu benim ikinci kafama çekiç yiyişim...:D:D:D

hobbit
08-27-2005, 02:01 PM
okuyunca acıktınmı abla:D:D:D...hemen söle 10 lahmacun(acılı olsun) 3 ayran:D:D:D

buarada bu benim ikinci kafama çekiç yiyişim...:D:D:D

10 lahmacunu nereme sıgdıracam olm :bash_1_: :D ..çekice gelınce yakında yadırgamaz olursun... :D

SNOWMAN
08-27-2005, 03:10 PM
Paylaştığın için teşekkürler Tarık çok güzeldi. :) :)

Ertan Ömür
08-27-2005, 03:18 PM
Anı güzel olmasına güzelde,anıdan daha güzel olan 11 FEN-A yerine genelde sizlere 11 FENA denmesi :011101010 :011101010 :011101010

ahirimsensin
08-27-2005, 03:21 PM
ne güzel okul anılarını bizlerle paylaşmann,,aklıma lise yıllarım geldii,saol paylaşımın için:)

Şovalye
08-27-2005, 03:43 PM
Anı güzel olmasına güzelde,anıdan daha güzel olan 11 FEN-A yerine genelde sizlere 11 FENA denmesi :011101010 :011101010 :011101010

işin püf noktası orta abi:D:D:D

Bize bunu ilk olarak sınıf hocamız MUAMMER FE(DEMİR):D sölemişti...

dediki size artık toplantılarda 11 FENA diyoruz:D:D:D

e tabi bizde gururlanmıştık:D:D:D

Şovalye
08-27-2005, 03:45 PM
Paylaştığın için teşekkürler Tarık çok güzeldi. :) :)

Siz yeterki isteyin ben böle yazarım hep:D

Sagolasın Hüseyin abi:)