PDA

View Full Version : .:::: iTiRAF EDiYORUM:"Herşeye rağmen gidenleri özledim" ™ ::::.

Ertan Ömür
08-23-2005, 12:29 PM
Arkadaşlar açıkcası içimdeki bazı duyguları daha fazla tutamayacağım.Tepkiler ne olursa olsun itiraf etmek istiyorum.Biliyorum bana bazılarınız kızacaksınız.Ama ben yinede içimdekilerini burada dökmek istiyorum.Burada zaman zaman çalkantılar ve atışmalar yaşasak bile güzel güzel gidiyorduk forum olarak.Deniz fırtınasız,forumlar çalkantısız olmaz derler.Bizde zaman zaman olması muhtemel çalkantıları yaşadık.Yaşadık ama çok fazla zarar görmedik o fırtınalarda.Taki 1 NİSAN olayları ve şu son olaylara kadar. :sleep:
Ben şunu çok net gördümkü o 2 olaydada benim aşırı sitres yüklenmem sebebiyle aşırıya kaçan tepkilerim oldu.
Eğer ben biraz daha sabırlı ve temkinli davransaydım olaylar kontroldan çıkmayacaktı.Ama sabrımın taştığı anda yönetici kimliği ile hareket etmek bizleri sıkıntıya soktu.
İnternet bir nevi tiryakiliktir.Sigara içen insanın hiç ummadığı bir anda elinden sigara paketini alırsan o insanın tepkisi olması gerekenin çok üstünde olur.Ama sigara tiryakisi olan bu tepkiyi daha ılıman karşılar.
Ben internet ortamına 38 yaşında girdim.Bu alemde işler biraz farklı yürüyor.Ben hayatında içki ve sigara kullanmayan biriyim.Sigara içenleri hayatım boyunca anlayamamışımdır.Ama sigara içen kimseyide benim hoşuma gitmiyor diye dışlayamam.
Buradan giden arkadaşlarımız nekadar huzurlu ve mutlu bilemiyorum açıkcası.Ama ben hala rahatsızlık hissediyorum.Bunun en büyük sebebi ise gücümü tam anlamıyla kullanmamış olmak.Mantıkla haraket etmek yetmez.Gönül süzgecinden gecirmekte gerekir.
Mesela dünkü 1-2 olay bana bunu daha bir hissettirdi.Ben giden arkadaşlara bir yönetici gözüyle bakamıyorum artık.Burada hukuki ve ahlaki dersler vermek için bulunmuyoruz.Amacımız paylaşımlar yapmak.Ben herşeye rağmen o arkadaşlarımızın bir şekilde aramız döneceklerini hissediyorum.Ama sizler buna karşı çıkarsanız tabiki bunun gerçekleşmesi zor.
O yüzden ben 1 ay sürecek bir anket açıyorum.Bu anket sonucunda son bir değerlendirme yapacağız.En azından bizler forum olarak bir karara varmış olacağız.Gelmeyi düşünen arkadaşlar olursa hiç değilse burada istenip istenmediklerini daha iyi görecekler.Ben yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum.Bence bu forumun buna ihtiyacı var.Saygılar.ERTAN ÖMÜR. :sleep:

shadowmodified
08-23-2005, 12:53 PM
Ertan Abi yazdıklarını 2 kere okudum kim gitti kim geldi bilmiyorum ama sanırım siteden attığın arkadaşlar için bu topic i actın.İyibirisi olmayıp , "gidenleri arkada bıraktık ileri bakalım" demeyen birisin ve buda senin duygusal biri oldugunu gösteriyor...Sen istiyorsan bende istiyorum abi.Eminimki benden daha tecrübeli oldugun için ve daha uzun düşündüğün için bende senle aynı kanaatteyim abi gelsinler ;)

Ertan Ömür
08-23-2005, 01:24 PM
GÖSTERİM:30
VERİLEN OY:9
YAPILAN YORUM:1
Bu gerçekten forumumuz adına düşündürücü bir gösterge.Bakan çok.Oy veren üçte biri.Yorumda bulunan ise sadece ve sadece otuzda biri. :sleep:

speed55
08-23-2005, 01:24 PM
Ben gelmeleri veya gelmemeleri konusunda bir yorum yapmak istemiyorum ama bildigim tek sey var kesilen bir parmagin yerine dikilmesi cok zordur,dikilsede eskisi gibi islemez her ne kadar hicbirsey olmamis gibide davransaniz bir gun mazi hatirlanir tekrar basa donulur ,,,,,

shadowmodified
08-23-2005, 01:26 PM
Bana görede kesilen sakal daha gür çıkar ! Ertan abinin dediği gibi arkadaşlar, şu vote olayı gerçekleştirsek ;)

Ertan Ömür
08-23-2005, 01:34 PM
Ben gelmeleri veya gelmemeleri konusunda bir yorum yapmak istemiyorum ama bildigim tek sey var kesilen bir parmagin yerine dikilmesi cok zordur,dikilsede eskisi gibi islemez her ne kadar hicbirsey olmamis gibide davransaniz bir gun mazi hatirlanir tekrar basa donulur ,,,,,
Birçoğumuz en sevdiğimiz insanları bile tahammül edilmez buluyoruz zaman zaman.Hatta bir kaşık suda boğmak istediğimiz zamanlar oluyor.Ama KİN-NEFRET-İHTİRAS türü kelimeler bana şu anda inanılmaz uzak açıkcası.Aslında eskiden böyle değildim.Yani ben 25 yaşındayken inanılmaz agresif,asabi,kendini beğenmiş,içe dönük ve kindar birisiydim.Ama aradan geçen 15 yıl bana çok şey öğretti.İnsanlar sinirlendikleri zaman gözleri hiçbirşey görmeyebiliyor.Özellikle genç yaşlarda bu insana maddi yada manevi anlamda ciddi zararlar veriyor.Büyükler bence herşeye rağmen affedici olmalı.En azından ben kendi adıma bunun doğru olduğuna inanıyorum.Zaten giden birçok arkadaş hepimizin bildiği gibi bu forumda ve gerçek hayatta bizlere FİİLİ anlamda en ufak zararı dokunmamış insanlar. :!:

speed55
08-23-2005, 01:45 PM
Birçoğumuz en sevdiğimiz insanları bile tahammül edilmez buluyoruz zaman zaman.Hatta bir kaşık suda boğmak istediğimiz zamanlar oluyor.Ama KİN-NEFRET-İHTİRAS türü kelimeler bana şu anda inanılmaz uzak açıkcası.Aslında eskiden böyle değildim.Yani ben 25 yaşındayken inanılmaz agresif,asabi,kendini beğenmiş,içe dönük ve kindar birisiydim.Ama aradan geçen 15 yıl bana çok şey öğretti.İnsanlar sinirlendikleri zaman gözleri hiçbirşey görmeyebiliyor.Özellikle genç yaşlarda bu insana maddi yada manevi anlamda ciddi zararlar veriyor.Büyükler bence herşeye rağmen affedici olmalı.En azından ben kendi adıma bunun doğru olduğuna inanıyorum.Zaten giden birçok arkadaş hepimizin bildiği gibi bu forumda ve gerçek hayatta bizlere FİİLİ anlamda en ufak zararı dokunmamış insanlar. :!:

Bu olaya birde gidenlerin gozuyle bakin hatali olup olmamalari fark etmez sonucta biryerden atildilar,sahsen bana yapilsaydi donmezdim haklida olsam ama yinede takdir sizlere kalmis,hayirlisi olsun ...........

baracuda
08-23-2005, 05:26 PM
abi gösterimle bağıntı kurma mesela ben 5-10 kere bakıyorum son durum nedir diyee on kere mi oy atacamm :D:D:D:D

Ertan Ömür
08-23-2005, 05:29 PM
abi gösterimle bağıntı kurma mesela ben 5-10 kere bakıyorum son durum nedir diyee on kere mi oy atacamm :D:D:D:D
Sen onu boşverde bu konu hakkındaki düşünceni söyle.Sen başka forumlarda da aktifsin.Sence nedir bu işin çözümü?:all2:

JrHaci
08-23-2005, 05:43 PM
Son durum çok ilginç yaw ...
Gitsin: 7
Gelsin: 5
Çekimser : 2
:D şimdiki kadroyu herkes sevio galiba :D

DRIVER34
08-23-2005, 06:51 PM
baz1 insanlar hatalariyla kabul edilmek zorundad1r.. bu hem senin için hem de gidenler için geçerli abi.. ki gidenlerle ben hala görüsen biri olarak yaz1yorum burda sunu unutmamak lazim hiç bir sey eskisi gibi olmaz tabiki ama ben isterim dönmelerini çünkü çou vefakar insanlar onlar1n da aras1nda hatalilar var sizinde ( bu kelimeyi bilerek kulland1m kendimi bi taraf1 tutan biri olarak göstermek istemiyorum) gidenlerin aras1nda hakikatten deger verdigim çok özel bi insanda var.. bunu bilen biliyo zaten
konuyu uzatmayacam 1sallah dönerler ....

Badboy
08-23-2005, 07:36 PM
1.Biz forumdan atılmadık.Forumdan gıttık.Atıldıgımızı dusunenler tekrar okusunlar yazılanları.
2.Burdakı anket benı baglamaz.Bu sıte benım sıtem.Daha dun gelen uc bes adam bana oy verse ne olur vermese ne olur.Ben donmek ıstedıkten sonra kımse beni bağlamaz.
3.Ertan abı gıbı bırıyle 1 sene kadar yonetıcı kadrosunda bulundum.Siz su anda onun ne dusundugunu dusunurken ben onun ne dusunup ne yapacagını ıyı bılen bırıyım.

Frk06,Badboy,Stp bu üç kişi çok çok samimi arkadaşlarımdır ve bu üç arkadaşa bir anda anlamsız yere no-post verılmıstır ve arkalarından farklı farklı yorumlar yapılmıstır.Bu yorumları yapan abımız dedıgımız kişilerden biri olunca olay tabiiki büyüdü.Çünkü hepimizin bir gururu var ve bugune kadar kımse ezemedı,ezdirmedik.Sonucta ne oldu sıteden AYRILDIK,Ertan abi ile aramızda bir sürü sürtüşme oldu(Dİğer Hiç Bir İnsan Ben Alakadar Etmiyor),kendi sitemizi kurduk,Tuningturkey gıbı cok sevdıgım bır sıteyi hatta ılk kuruldugu gunden bu yana ayrılmadıgım sıteye gırememek zorunda kaldım.
Size bir tek şey söylüyorum bu kendi adıma bir şey.Badboy nickinin üzerine tıklayın ve tum mesajları goster secenegını bı secın bakalım.Hangı saygısız bı hareketımı bulacaksınız bakalım.
Dün akşamda siteye girdim ve bi arkadaşımı gördüm.Ona özel msj gönderdim baktım ki herif triplerde.Ne oldu neden belli değil.Beb burda hiç bir üyeye saygısızlık yapmadım.Ama bakıyorum kı saygı sınırını aşan bazı kendını bılmezler var.Eğer hala konuyu uzatmak ısteyen varsa benimle özelden veya karşı karşıya istediği kadar uzatabilir.

Not:Ertan abi senin benim ve arkadaşlarım hakkındaki düşüncelerini biliyorum ama herkez senin gibi güzel düşüncelere sahip değil. :icon_excl

Merkez_SeRdAr
08-23-2005, 07:55 PM
ben bi karar aldim bu konuda hic bi yorum yapmiyorum sadece izlemekle yetiniyorum nihayetinde herksin kendi karari... hayirlisi ne ise o olsun...

Ertan Ömür
08-23-2005, 08:01 PM
ben bi karar aldim bu konuda hic bi yorum yapmiyorum sadece izlemekle yetiniyorum nihayetinde herksin kendi karari... hayirlisi ne ise o olsun...
Mesela Serdar sen NİSAN krizinde bizlere veda etmiştin.Bana çok kızmıştın.Belkide birdaha aramızda hiç olmayacaktın.
ÇAĞRI TOPİĞİ bence tek başına aramıza dönmen için yeterli değildi.Mutlaka ondan daha önemli şebeplerin vardı.Eğer olaylara at gözlüğüyle bakar ve sığ değerlendirirsek olayların derinine inemeyiz.Bende insanlara şans verilmesi taraftarıyım.Çünkü bir başka forumda bana o şans son birkez verilmediği için TUNINGTURKEY doğdu.Yoksa benim normal şartlarda ne işim vardı site,forum işiyle. :)

Merkez_SeRdAr
08-23-2005, 08:06 PM
Mesela Serdar sen NI?SAN krizinde bizlere veda etmis¸tin.Bana çok kızmıs¸tın.Belkide birdaha aramızda hiç olmayacaktın.
ÇAG?RI TOPI?G?I? bence tek bas¸ına aramıza dönmen için yeterli deg?ildi.Mutlaka ondan daha önemli s¸ebeplerin vardı.Eg?er olaylara at gözlüg?üyle bakar ve sıg? deg?erlendirirsek olayların derinine inemeyiz.Bende insanlara s¸ans verilmesi taraftarıyım.Çünkü bir bas¸ka forumda bana o s¸ans son birkez verilmedig?i için TUNINGTURKEY dog?du.Yoksa benim normal s¸artlarda ne is¸im vardı site,forum is¸iyle. :)

abi cok haklisin belki ama arkadaslar bizim yorumlarimizdan dolayi rahatsiz oluyor oyuzden bizim yorum yazmamiz pek dogru gelmiyor bana... yoksa senin savasinin farkindayim ben, ve takdir ediyorum bunu... ama sonra ozelden msgler geliyor sizle ilgisi yok durumun siz karismayin diye... neyse abi ben yine soktum burnumu resmen bu ise... :icon_bigg :icon_bigg

Ertan Ömür
08-23-2005, 08:11 PM
abi cok haklisin belki ama arkadaslar bizim yorumlarimizdan dolayi rahatsiz oluyor oyuzden bizim yorum yazmamiz pek dogru gelmiyor bana... yoksa senin savasinin farkindayim ben, ve takdir ediyorum bunu... ama sonra ozelden msgler geliyor sizle ilgisi yok durumun siz karismayin diye... neyse abi ben yine soktum burnumu resmen bu ise... :icon_bigg :icon_bigg
Kimsenin ne düşündüğüne göre hareket etmemelisin.Doğru bulduğun yolda ilerle.Senden başkada bir isteğim yoktur.Şimdilik acilen ayrılmam gerekiyor.Herkese iyi akşamlar. :icon_idea

ersin yılmaz
08-24-2005, 02:59 PM
bence dönsünler ama birisi veya birileri istediği için değil kendileri gerçekten dönmek istiyorlarsa dönsünler.
geçmişte sitemizde huzursuzluk yaratmış olabilirler ama herkesin yaşadığı yaptığı şeyler bunlar kimi sitede kimi yaşam içersinde yapıyor

H100
08-24-2005, 03:07 PM
Ben gidenlerin yoklugunu uzun zamandır hissediyorum. bu benimde canımı sıkıyor gönül ister tekrar dönsünler. ancak dönseler bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz ben hep ertan abiye hak verdim ve hala ona hak veriyorum.Eger dönerlerse sitede hep kavga çıkar araya mecbur bizde girmek zorunda kalırız...

DEVIL
08-24-2005, 03:15 PM
Bence bu konu yanlış, insanlar site açmışlar artık, admin olmuşlar mod olmuşlar vs. Siz şimdi biz şu sitenin adminini geri alsak mı diyorsunuz ? Biraz komik değil mi ? İnsanların gururunu böyle hafife almayın , kimse o kadar gurursuz değil .

Ertan Ömür
08-24-2005, 03:24 PM
Bence bu konu yanlış, insanlar site açmışlar artık, admin olmuşlar mod olmuşlar vs. Siz şimdi biz şu sitenin adminini geri alsak mı diyorsunuz ? Biraz komik değil mi ? İnsanların gururunu böyle hafife almayın , kimse o kadar gurursuz değil .
Onların yeni bir site açtığı konusunda bir bilgim yok.Bana öyle bir haber gelmedi henüz.Ayrıca ne alaka?Başka sitede yönetici yada moderatör olunca başka forumda yazılamaz mı?:all2:

DEVIL
08-24-2005, 03:27 PM
Onların yeni bir site açtığı konusunda bir bilgim yok.Bana öyle bir haber gelmedi henüz.Ayrıca ne alaka?Başka sitede yönetici yada moderatör olunca başka forumda yazılamaz mı?:all2:
Bilgin yok mu ? Bilmeyen kalmadı da..... Başka sitede admin olan birini , bu siteye geri alsak mı demek , bence o siteye de bir hakaret oluyor. İnsanların bu kadar gurursuz olacağını nereden çıkarıyorsunuz ? Bence bu kadar sığ olmayın ....

Ertan Ömür
08-24-2005, 03:39 PM
Bilgin yok mu ? Bilmeyen kalmadı da..... Başka sitede admin olan birini , bu siteye geri alsak mı demek , bence o siteye de bir hakaret oluyor. İnsanların bu kadar gurursuz olacağını nereden çıkarıyorsunuz ? Bence bu kadar sığ olmayın ....
Bak sevgili Dilek lütfen cümlelerine dikkat et.Karşında çocuk yok. :sleep: Bahsettiğin o siteyi bana özelden atta bir bakayım.Kapanan 2 forum dışında benim diğerinden haberim yok.Ben daha dün Tolga ile yazıştım.Aramızdaki özelden olan yazışmaları buraya dökecek değilim.Ben kendi adıma onların burada olmamasından dolayı oldukça rahatsızım.Burayı sen terketsen ondan da rahatsızlık duyarım ve üzülürüm.Benim amacım yöneticilik kisvesi altında üye kıyımı yapmak değil.Bilenler bilir,benim en sinir olduğum şeylerden biri VEDA topikleridir.
Burada hepimizin zaman zaman sıkıntılı dönemleri olabiliyor.Her üye inanılmaz farklı.Doğal olarak elektriklenmeler kolay kolay eksik olmuyor.
Ben onları affettim.Bundanda pişmanlık duymuyorum.Bugüne kadar AF bana asla ve asla pişmanlık vermemiştir.Affedici olmak zaten dinimiz gereğidir.Saygılar. :sleep:

tunERkan
09-04-2005, 04:05 PM
benim isteim onların dönmesinden yana ama dönmeeceklerini de biliyorum....

Ertan abi birşey yazacağm şimdi bana kızacaksın.....
1-şimdi bu sitenin organizasyonunda gitti dediişmiz kişiler olmasaydı drag organizasyonuna kaç kişi katılırdı sence?
2-abi onlaarı senin kadar bende istiyorum fakat onlarda aynı senin yaptııın gibi tepki olsun die site kurdular. dier durumdan bakalım modifiyem adlı site seni geri çağırsaydı gidermiydin? :!:

^^CaRiSMa^^
09-04-2005, 04:18 PM

1-şimdi bu sitenin organizasyonunda gitti dediişmiz kişiler olmasaydı drag organizasyonuna kaç kişi katılırdı sence?
2-abi onlaarı senin kadar bende istiyorum fakat onlarda aynı senin yaptııın gibi tepki olsun die site kurdular. dier durumdan bakalım modifiyem adlı site seni geri çağırsaydı gidermiydin? :!:

Bu na kesinlikle katılmıyorum... :sleep:

tunERkan
09-04-2005, 04:20 PM
saygı duyarım ama bu benim şahsi fikrim....

baracuda
09-04-2005, 06:50 PM
abi benim fikrimi sormuşsun bayaadır inceliyorumm bu sorun yaşanılan arkadaşların yazılarıyla karşılaşıyoummm badboy sanırım yanlış yazmadım ve fafatara arkadaşların çok güzel diyalog ve yazıları var hoş şeyler varr ama STP nickli arkadaşın konuştuğu her konuda bi tartışma bir kavga varr sürekli ben bilirim havasında bi insan bu da diğerlerini kışkırtıyor ve her topicte tartışma kavga ..vs çıkıyoo sonuç olarak benim fikrimm fafatara badboy arkadaşlarr keşke burda olsalar çok güzel sohbetleri varr bence ama stp için aynı şeyi söyliyemicem kendisi badboyla bile kavga etmiş burda forumda gördüğüm kadarıylaa bazı topiclerde onlara bile sataşıyo

haa stp kötü bi insan mı?? onu bilemem belkide çok iyi bi insandırr ama yazılarından sürekli tartışma çıkmış ben bunu göz önünde bulundurdumm belkide çok iyi bi insandırr tanışsak belki çok severim belkide sevmem tanımadığım için onu da zan altında bırakamam o yüzden onun için de kötü diyemem ama yazıları pek hoş değill

mes
09-04-2005, 09:05 PM
bence hepsini tek tek tanıma fırsatı bulamadım ama hepsi birbirinde pırlanta insanlar.herzan dönsünler :icon_idea

Ertan Ömür
09-05-2005, 11:18 AM

Önce 1. soruna cevap vereyim.Zaten onlar olmasa DRAG organizasyonu olmazdı.Bu organizasyon site yönetimi istedi diye olmadı.Ha biz yapsaydık kaç kişi katılırdı hiç fikrim yok açıkcası. :tristi14:
Şimdi gelelim 2. soruna.Ben MODİFİYEM'den atılıp site kurduktan sonra bile oraya mecburen başka isimle üye oldum.Yani okadar attılar ben yine orada olmak istedim.Hakkımı aramam gerekiyordu.Baktım gizlemek olmuyor,bir süre sonra kimliğimi açıkladım.Kimliğimi açıklayınca belli bir grup beni dışladı ve sürekli laf soktu.Bu böyle devam edemezdi.Yönetim kolayına kaçtı ve beni tekrar ihraç etti.Halbuki o sitedeki tek suçum kafa üyelerin çoğu tarafından istenmeyen adam olmaktı.Çünkü kesinlikle benim amacımın forumu karıştırmak ve aralarına fitne sokmak olduğunu düşünüyorlardı.Benim öyle bir amacım olmadığını beni tanıyanlar bilir.Ama sanalda bazı şeyleri yüz yüze görüşmeden anlatamıyorsun. :sleep:

Ertan Ömür
09-05-2005, 11:20 AM
abi benim fikrimi sormuşsun bayaadır inceliyorumm bu sorun yaşanılan arkadaşların yazılarıyla karşılaşıyoummm badboy sanırım yanlış yazmadım ve fafatara arkadaşların çok güzel diyalog ve yazıları var hoş şeyler varr ama STP nickli arkadaşın konuştuğu her konuda bi tartışma bir kavga varr sürekli ben bilirim havasında bi insan bu da diğerlerini kışkırtıyor ve her topicte tartışma kavga ..vs çıkıyoo sonuç olarak benim fikrimm fafatara badboy arkadaşlarr keşke burda olsalar çok güzel sohbetleri varr bence ama stp için aynı şeyi söyliyemicem kendisi badboyla bile kavga etmiş burda forumda gördüğüm kadarıylaa bazı topiclerde onlara bile sataşıyo

haa stp kötü bi insan mı?? onu bilemem belkide çok iyi bi insandırr ama yazılarından sürekli tartışma çıkmış ben bunu göz önünde bulundurdumm belkide çok iyi bi insandırr tanışsak belki çok severim belkide sevmem tanımadığım için onu da zan altında bırakamam o yüzden onun için de kötü diyemem ama yazıları pek hoş değill
Sitemizde yeni olmana rağmen olayı iyi etüt etmişsin.Gerçekten işin doğrusu bu. :icon_idea

FRKMeRa
09-05-2005, 10:31 PM
bizim kimse ile bir sorunumuz kalmadı ..TT de guzel arkadaslarımız var ve emin olun bizlerde onları ve muhabbetlerini özlüyoruz .. Biz kendi forumumuzu kurduk kural yok istediğimiz gibi yazışıyoruz ( başımızda ertan abi yok daha ne olsun :D:D) Olan olmuş bitmiş .. Biz sevdiklerimizin herzaman yanındayız sevmediklerimizide sallamayız ..

TT ye de yolun açık olsun ..Bize kattıklarını inkar edemeyiz

baracuda
09-06-2005, 12:09 AM
abi ne zaman yeni olmaktan çıkcam yaff :D:D:D:D nerdeyse 2000 msjım olmuşş :D:D:D:D gerçi modifiyelim olayı var bideeee.

Ertan Ömür
09-06-2005, 10:56 AM
bizim kimse ile bir sorunumuz kalmadı ..TT de guzel arkadaslarımız var ve emin olun bizlerde onları ve muhabbetlerini özlüyoruz .. Biz kendi forumumuzu kurduk kural yok istediğimiz gibi yazışıyoruz ( başımızda ertan abi yok daha ne olsun :D:D) Olan olmuş bitmiş .. Biz sevdiklerimizin herzaman yanındayız sevmediklerimizide sallamayız ..
TT ye de yolun açık olsun ..Bize kattıklarını inkar edemeyiz
Sizler yapıcı ve barışçıl olduğunuz sürece hepimiz bu işten karlı çıkarız.Baştada MODİFİYE kazanır.Şu anda ülkemizde gereksiz şekilde sayısını bilemediğim kadar modifiye sitesi var.Bu piyasa bu sayıyı kaldıramaz.Mecburen çoğu kapanacak.Zaten sitelerin %80 i tın tın.Ne aktiflik var nede doğru dürüst bilgi.Forum açmak çok kolay.Ama onu yaşatmak ve dinamik tutmak çok ama çok zor.Ben sadece STP yi yapıcı bulmuyorum.Açıkcası ben onu kazanmak uğruna çok uğraştım.Hatta belli oranda yolda katettim.Ama şimdi bakıyorumda hala bana kin kusmakta.Kin ve nefret beslemek benim kitabımda yok artık.Bundan sonrası tamamen sizlere kalmış.Sevgiyle kalın. :icon_idea

Ertan Ömür
09-06-2005, 11:04 AM
abi ne zaman yeni olmaktan çıkcam yaff :D:D:D:D nerdeyse 2000 msjım olmuşş :D:D:D:D gerçi modifiyelim olayı var bideeee.
Daha geleli 1,5 ay oldu yahu.Biz TUNING TURKEY olarak 9 aydır varız :icon_bigg :icon_bigg

baracuda
09-06-2005, 11:21 PM
harbi abi yaa 1.5 ay mı tam olarakkk bana sanki daha fazla gibi geldiii tam tarihi öğrenebilir miyim???

Ertan Ömür
09-07-2005, 02:53 PM
harbi abi yaa 1.5 ay mı tam olarakkk bana sanki daha fazla gibi geldiii tam tarihi öğrenebilir miyim???
baracuda Giriş Tarihi: 07-23-2005 :icon_bigg

baracuda
09-07-2005, 09:33 PM
geç kalmışım birazzz :mecry: :mecry: :mecry: :mecry:

Badboy
09-08-2005, 08:27 PM

Sagol Barracuda.Tesekkurler :hug:

KLC
09-08-2005, 10:59 PM

Heaa NE İş Ula NErdesin Hala Arayacan :D :D

baracuda
09-12-2005, 12:10 AM
bişey değil sadece gördüğümü anladığımı yazdımmm :)

detrivore
09-17-2005, 03:37 PM
valla karar onların http://www.tuningturkey.com/forum/images/icons/icon4.gif

Sanchez
11-03-2006, 02:55 AM
Ertan abi benim giriş tarihi kaç ?

Ertan Ömür
11-03-2006, 11:26 AM
Ertan abi benim giriş tarihi kaç ?

06-25-2005

Sanchez
11-03-2006, 01:31 PM
06-25-2005
cok saol ertan abi , vay be 1bucuk sene olmuş :)