PDA

View Full Version : Selam Arkadaşlar ben RIGOLETTO

rigoletto
01-03-2005, 11:53 PM
Siteyi çok beğendim ve hemen üye oldum yaklaşık 2 haftadır sizlerin yazdıklarını okuyup tüm arkadaşları tanımak istiyorum...

Bu site,Modifiye araçlar konusunda,geçmişte yaşanmış bazı kötü kazalar sebebiyle ön yargılı yaklaşımdan kurtulma amacına hizmet ettiğini düşünüyorum.

Sosyolojik yada psikolojik bir dışa vurumdan öte sadee hobi olduğunu düşünüyorum.Çünkü bu tür araç sahibi olanlara haksız saldırılar olduğuna şahit oldum..
Bu sebeple önemli bir oluşum.
Her katılımcıya başarılar dilerim.

SAYGILARIMLA
RİGOLETTO

ЅENA
01-03-2005, 11:57 PM
Hoşgeldin Aramıza...Çok güzel ve sade bir giriş yapmışsın.Teşekkür ederiz.
Sevgiler
SS

nitrO_Oxide
01-03-2005, 11:59 PM
T-T ailesine hosgeldiniz

bulo
01-04-2005, 12:00 AM
Aramıza WELCOME dost. Başlangıç yazısı olarak çok etkilendim dooorusu. Kim bilir bunun arkası nasıl olur. Her zaman bizimle kal, modifiye, araçlarla ilgili herşey komiklik, eglence, cesitli bilgi vs. paylaş....
* Bu arada şahsi bir isteğim olacam means of rigoletto

rigoletto
01-04-2005, 12:05 AM
Hoş Karşılama için tüm arkadaşlara selam,Rigoletto ,Giuseppe Verdi'nin çok bilinen bir müzikalidir.Hikayenin yazımında bazı siyasi dayatmalar olduğundan tartışmalı bir müzikaldir.
Daha derin açılımını ileride yazarım.Biz gazlamaya devam edelim..
Saygılarımla

RIGOLETTO

ЅENA
01-04-2005, 12:09 AM
Hoş Karşılama için tüm arkadaşlara selam,Rigoletto ,Giuseppe Verdi'nin çok bilinen bir müzikalidir.Hikayenin yazımında bazı siyasi dayatmalar olduğundan tartışmalı bir müzikaldir.
Daha derin açılımını ileride yazarım.Biz gazlamaya devam edelim..
Saygılarımla

RIGOLETTO

Eğer senin için bir mahsuru yoksa ismini bize bahşeder misin Sir Rigoletto :o

Erhan
01-04-2005, 12:10 AM
aramzıa hosgeldin...

KLC
01-04-2005, 12:29 AM
Hoş Geldin Arkadaşim....

fafatara53
01-04-2005, 05:48 AM
aramıza hoşgeldin...

DaYkO
01-04-2005, 10:34 AM
slmlar aramıza hojj geldin

Ertan Ömür
01-04-2005, 10:47 AM
Hoşgeldiniz RIGOLETTO..Gözüme takılıyordu bu isim zaman zaman..Bu sitenin kuruluş amaçlarından en önemlisi MODİFİYE ve MODİFİYECİLERe bakış açısını değiştirmektir..Hatta bazı modifiyecilerin MODİFİYE ye bakış açısını da değiştirmektir..
Bizler MODİFİYE bir HOBY dir diyoruz..MODİFİYE hastalık olmamalıdır..Eğer hastalık boyutuna varırsa bunun belli zararları olması kaçınılmazdır..
Eğer bizler 3S(SSS)}Sevgi-Saygı-Samimiyet ilkesini benimser ve bunu yaymaya çalışırsak,herşey daha güzel olacak.Sizinde bu ilkeyi benimsemenizi ve bize bu yolda bizlere destek olmanızı bekleriz..Sevgiyle kalın..E.Ö ;)

rigoletto
01-04-2005, 03:46 PM
TEKRER SELAM RIGOLETTO RUMUZUYLA GİRDİM,ADIM ADEM SAYKIN ETILERDEN KATILIYORUM
DEĞERLİ DOSTUM BÜLENT IN TAVSİYESİ ÜZERİNE KATILDIM...
BEN DE OTOMOBİLDE İNCE AYAR YAPMAYI SEVENLERDENİM...UZUNCA BİR YIL ÖNCE YANİ 18 YAŞIMDA BMW İLE TANIŞTIM VE BMW HASTALIĞINA TUTULDUM..on yıldır otomobil kullanamıyorum.Çünkü berbat bir kaza geçirip tekerlekli sandalye hayatımı sürdürüyorum.
Unutmadan Kazanın Otomobilllerle ilgisi yok...
Saygılarımla
ADEM

rigoletto
01-04-2005, 03:51 PM
NEW TEAM Kardeşim
Tamamen katılıyorum,Modifiye teknik bir terimdir ve dolayısıyla otomotiv sektöründeki teknolojik ve estetik gelişimi ,değişimi belirtmektedir.
Bence bu yolda bu site bilgi alış verişi sağlayacak bir ortam olmalı ve ileride daha da geliştirilmelidir.

RIGOLETTO

piserol
01-04-2005, 04:16 PM
hoş geldin Rigoletto... :)

bulo
01-04-2005, 04:53 PM
TEKRER SELAM RIGOLETTO RUMUZUYLA GİRDİM,ADIM ADEM SAYKIN ETILERDEN KATILIYORUM
DEĞERLİ DOSTUM BÜLENT IN TAVSİYESİ ÜZERİNE KATILDIM...
BEN DE OTOMOBİLDE İNCE AYAR YAPMAYI SEVENLERDENİM...UZUNCA BİR YIL ÖNCE YANİ 18 YAŞIMDA BMW İLE TANIŞTIM VE BMW HASTALIĞINA TUTULDUM..on yıldır otomobil kullanamıyorum.Çünkü berbat bir kaza geçirip tekerlekli sandalye hayatımı sürdürüyorum.
Unutmadan Kazanın Otomobilllerle ilgisi yok...
Saygılarımla
ADEM

Anahtar cümle KAZANIN OTOMOBİLLERLE İLGİSİ OLGİSİ YOK, çok iyi oldu belirtmen dostum. BMW nin 5.25 olduğunu hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt lütfen. Bu arada bu arkadaşımızın benimle beraberken - 5.25 i ile- yaşadığımız bir anısını size anlatacağım. Anısını diyorum çünkü başrolde O vardı ben sadece yanında oturuyordum...

ersin yılmaz
01-05-2005, 01:26 PM
hoşgelmişsen

philcollins
01-05-2005, 01:58 PM
Sevgili Adem; Tuning Turkey ailesine hoşgeldin