PDA

View Full Version : Türk olduğuma utandım ama....

fafatara53
01-02-2005, 08:09 PM
Türk olduğuma utandım ama onlar bunu yaptıklarına utanmadılar....
Yılbaşını Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde kutlamak isteyen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Hırvat genç kız ve arkadaşı, herkesin gözü önünde bir grup magandanın tacizine uğradı.

Yılbaşı gecesi binlerce kişinin eğlenmek için akın ettiği Beyoğlu İstiklal Caddesi, çirkin bir taciz olayına sahne oldu. Gezmek için Hırvatistan'dan Türkiye'ye gelen üniversite öğrencisi genç kızlar magandaların tacizine uğradı. Zagreb Üniversitesi'nden yüz kişilik bir öğrenci grubuyla 3 gün önce gezi amacıyla Türkiye'ye gelen Müzikoloji Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Davorka Begoviç ve üç arkadaşı, başına geleceklerden habersiz yılbaşı gecesinde eğlenmek için Beyoğlu'na gitti. Burada gönüllerince eğlenen Begoviç ve arkadaşları, gecenin ilerleyen saatlerindebinlerce kişinin doldurduğu İstiklal Caddesi'nde hiç unutamayacakları bir olay yaşadı. Turist gençler caddede yürürken, alkol sınırını aşan bir grup maganda, gençlerin etrafını sardı. Magandalar turist grup arasındaki iki kıza elle tacizde bulunmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran kızlar, uzun süre magandalardan kendisini kurtaramadı. Atv kameraları tarafından da saniye saniye görüntülenen çirkin olay karşısında çaresiz kalan kızlar, erkek arkadaşlarının yardımıyla tacizci kalabalığın arasından çıkabildi.

'ÇARESİZ KALDIM'
Yaşadığı olayın şokunu uzun süre atlatamayanZagreb Üniversitesi Müzikoloji öğrencisi olan Davorka Begoviç olayı şöyle anlattı: "İstiklal Caddesi'nde arkadaşlarımla beraber yürüyordum. Bu sırada şarkı söyleyip dans eden insanlar etrafımızı sarmaya başladı. Bir anda grubun ortasında kaldık. Etrafımızı çeviren bu insanlar, bize dokunmaya ve tacizde bulunmaya başladılar. Ben bu kargaşa içerisinde yere düştüm ve tanımadığım insanları üzerimde gördüm" dedi. Bu sırada bir arkadaşı tarafından kurtarıldığını belirten Begoviç, "Çok kötü bir tecrübe yaşadık. Yarın döneceğiz" dedi.

Power
01-02-2005, 08:41 PM
şerefsiz bunlar ya

nitrO_Oxide
01-02-2005, 09:13 PM
bunlar hep içkinin etkisiyle yapılan hareketler.
lanet olsun bu içkiyi bulanlara :mad:

aLi GT-R
01-02-2005, 09:41 PM
yarın dönüyoruz demişler bi de hey allaam ya

luckyben
01-02-2005, 11:14 PM
bunlar hep içkinin etkisiyle yapılan hareketler.
lanet olsun bu içkiyi bulanlara :mad:

ADAM GİBİ İCSELER İNSAN OLSALAR BUNLAR OLMAZDI .İNSAN DEGİL BUNLAR :mad:

nitrous1988
01-02-2005, 11:29 PM
yüzlerindeki hayvani ifadeyi gördünüzmü?Benim midem bulandı... :mad: :mad: :mad:

luckyben
01-02-2005, 11:33 PM
AF EDERSINIZ AMA SEREFSIZLITI ONLARIYIN YAPTIGI BUNLAR GIBI BIR KAC MAGANDA YUZUNDE HEPIMIZIN ADI LEKELENIYOR KINIYORUM :mad:

thekillingroad
01-03-2005, 03:49 AM
CMYLMZ komik olsun diye eğitim şart demişti değil mi... :mad: :mad: :mad:

DALGACI
01-03-2005, 06:43 AM
haberi ilk duydugumda tüylerim diken diken oldu. bayragim ugruna savasan sehit düsen atalarim geldi aklima sonra kardesim yegenim geldi... turizmi bir yana biraktim ülkemin haysiyeti serefi onuru iki paralik oldu.15-20 kendini bilmez onursuz ve etrafinda,müdahale etmeden seyreden yüzlerce onursuz onurumu iki paralik etti üç kurus zam icin sokaklara dökülen ögretmenimi joplayan güvenlik gücleri neredeydi ??? LANET OLSUN BAYRAGIMIN KIRMIZISINI SOLDURAN HERKESE...

DRIVER34
01-03-2005, 12:19 PM
bu insan müsvetteleri yüzünden geliyor başımıza ne geliyorsa zaten.. aynı şeyi aynı tipte insanlar trafikte yaptıkları hatalarla insanların canına kasdederekte yapıyor bu yüzden modifiyeli araba görenlerin çoğu küfür ediyo arkamızdan onlarla aynı kefeye konmak üzücü açıkçası...

taksimdeki olay tam bir facia zaten eleştirecek kelime de yok evrimini tamamlamamış insan müsvetteleri demek yeterlimidir bilmiyorum ama allah akıl fikir versin birileri bunları evcilleştirsin .... :(

hackerbacker
01-03-2005, 01:19 PM
onlar insan degil ya bu kadar terbiyesizlik olmaz sokak ortasinda resmen yabanci turistlere tecavuz edeceklerdi.
bir tanesini goren var mi arkadaslar bilmiyorum ama sarhosluktan o anki zevkten mi bilinmez gozlerini kapatmis kimbilir neler dusunuyordu.
bu gecenlerde ertan abinin actigi bir topic hatirlatti bana .

Allah hepsine akil fikir ihsan eylesin Atv kanalida hepsini rezil etti ama helal olsun

Hacker Backer
:eek:

ultrAslan_Erhan
01-03-2005, 01:29 PM
Rezillikleri yanlarina kar kaldı...
ya ulan bu insanlar ne zaman adam olcak?

hackerbacker
01-03-2005, 01:38 PM
hic bir zaman adam olmayacaklar :mad: :mad:

Hacker Backer