PDA

View Full Version : Tuning Turkey'e Neler Oluyor....

TuNeR_İLKAY
08-07-2005, 12:44 AM
ArkadaŞlar Abİler 1 Haftadir Dİkkat Edİyorum Sİte Resmen DurmuŞ Durumda Neler Oluyo Anlamadim Bİlenler Anlatsin Gİdenler İÇİn Protestomu Ne Bu Haksiz Yere Gİdenler İÇİnse Bende Çok ÜzgÜnÜm...

nitrO_Oxide
08-07-2005, 01:00 AM
bekliyelim ve elimizden geleni yapalım elbet eski gunleirmize donucez;)

hobbit
08-07-2005, 01:04 AM
:) cevaplamadan yatmıyım dedim...

site icerısınde yaşanan sorunların bizleri ve siteyı etkılememesı mumkun degıl...yani son bir hafta ıcerisınde insanların hic bir şey olmamış gibi hareket etmesını beklemek cok yanlış olurdu bence..cunku aramızda bir baglılık soz konusuyken istenmeyen bazı sorunlar sebebıyetıyle kopmalar tartışmalar yaşadık...dolayısıyla bu sitenın aktıvıtesını ıster ıstemez etkıledı..

hatalı oldugun nokta ...bunu bir sebebe dayandırman...cunku bu bir protesto değil...bazı yaraların sarılabılmesı ıcın zamana ihtiyac vardır..bilirsin..ve biz o zamanları yaşıyoruz..kısa zamanda toparlanıp eskı huviyetımıze kavuşacagımızdan endişen olmasın... :)

nitrO_Oxide
08-07-2005, 01:08 PM
Gereksiz mesajlar tarafımca silinmiştir lütfen SSS :!:

t n c r
08-08-2005, 11:17 AM
t t ye bısey oldugu yok bence gayet guzel hersey

Ertan Ömür
08-08-2005, 12:09 PM
ArkadaŞlar Abİler 1 Haftadir Dİkkat Edİyorum Sİte Resmen DurmuŞ Durumda Neler Oluyo Anlamadim Bİlenler Anlatsin Gİdenler İÇİn Protestomu Ne Bu Haksiz Yere Gİdenler İÇİnse Bende Çok ÜzgÜnÜm...
Ha bu arada bu topiği açmış ve site adına bazı şeyleri sorgulamışsın ama bukadar süredir foruma üyesin mesaj sayın hala 34.Birazda kendini sorgulasan iyi olur. :sleep:

STEEP
08-08-2005, 12:26 PM
site gayet hareketli bu kadar hareketli bi site bulmak zor.. bulsan da üye sayısı 5.000 nin üstüdür..

Ertan Ömür
08-08-2005, 12:33 PM
site gayet hareketli bu kadar hareketli bi site bulmak zor.. bulsan da üye sayısı 5.000 nin üstüdür..
Teşekkürler,1 satırla nede güzel anlatmışsın herşeyi.Son 1 haftadaki tatsızlıkların etkisi geçer geçmez tam gaz yolumuz devam edeceğiz. :icon_idea

Şovalye
08-08-2005, 01:51 PM
Teşekkürler,1 satırla nede güzel anlatmışsın herşeyi.Son 1 haftadaki tatsızlıkların etkisi geçer geçmez tam gaz yolumuz devam edeceğiz. :icon_idea
kesinlikle....dewam dewam dewam....:) :) :)

ahirimsensin
08-08-2005, 01:52 PM
bi forum sayfası var ve üye sayısı 11.000 ve bu kadar üyeye rağmenn en çok mesaja sahip üyenin msj sayısı 5.000,,,,,,yeni mesajları bi saatte bir yenilenio,,,halbuki en aşağı 300 kişi online........bi de tt ye bakın,farkı görün tt yi şu anki durumuyla başka forumlarla karşılaştırmak bile hata,rakipsiz,,yolunda tam gaz dvm:)

ultrAslan_Erhan
08-08-2005, 01:56 PM
hayırıdır 3 ay aranısdan ayrıldık ortalık bulanıklasmıs ??? kimsecikler yok forumda

Ertan Ömür
08-08-2005, 02:05 PM
hayırıdır 3 ay aranısdan ayrıldık ortalık bulanıklasmıs ??? kimsecikler yok forumda
Merak etme buraya layık olanlar ve burada olması gerekenler hala burada. :icon_idea

ultrAslan_Erhan
08-08-2005, 02:44 PM
Merak etme buraya layık olanlar ve burada olması gerekenler hala burada. :icon_idea

Bende burdayım gecici bir sureligine :)

Ertan Ömür
08-08-2005, 02:48 PM
Bende burdayım gecici bir sureligine :)
Ya sen İstanbuldamısın?:all2:

serhat
08-08-2005, 05:27 PM
Zaten sen olmasan herkez burda olucaktı ERHAN :D

TuNeR_İLKAY
08-08-2005, 05:56 PM
işim olmaz ertan bey

Ertan Ömür
08-08-2005, 07:10 PM
işim olmaz ertan bey
Ozaman güle güle. :!:

speed55
08-08-2005, 07:51 PM
Bunca yildir internet kullanirim ilk uye olup katilimda bulundugum forum TT di hatta bos kaldigimda sitedeki sohbetleri merak eder olmustum kii nazar degdi sanirim,,,Herkesin yaptigi ayip kendisine ait oldugunu farzederek devam etmek en iyisi diye dusunuyorum sevgi saygi samimiyet ortami oldugunu kimsenin aklindan cikarmayacagina inaniyorum.......:!: :!:

Merkez_SeRdAr
08-08-2005, 07:52 PM
deli gibi sohbet donuyo yinede yaranamiyo site anlamak mumkun degil beklentileri bi anlaya bilsem

hobbit
08-08-2005, 07:53 PM
Bunca yildir internet kullanirim ilk uye olup katilimda bulundugum forum TT di hatta bos kaldigimda sitedeki sohbetleri merak eder olmustum kii nazar degdi sanirim,,,Herkesin yaptigi ayip kendisine ait oldugunu farzederek devam etmek en iyisi diye dusunuyorum sevgi saygi samimiyet ortami oldugunu kimsenin aklindan cikarmayacagina inaniyorum.......:!: :!:

bu degerlı sozlerınız ıcın saygılar speed 55 :)

speed55
08-08-2005, 07:57 PM
[/B]

Neler oldugunu anlayamamakla birlikte icimden gelenleri yazdim sadece :)

Ertan Ömür
08-08-2005, 08:07 PM
deli gibi sohbet donuyo yinede yaranamiyo site anlamak mumkun degil beklentileri bi anlaya bilsem
Ya bilirsin belki sanatçı kaprisleri vardır.Paraya,sevgiye,ilgiye boğarsın ama onlar mütevazi olacaklarına başlarlar sapıtmaya.Ebru Gündeş geçenlerde anlatıyordu şöhret ve ilgiden gördüğü zararı.Bence TARKAN bu konuda istisnadır.Adam bildim bileli hep mütevazi ve güleçtir.Birkere canlı yayında çişim var dedi onu hala eleştirirler.Geçenlerde Serdar Ortaç ne olduğumu şaşırmış ve şımarmıştım dedi.Alt yapısı zayıf insanlar bir süre sonra çevrelerinde göremedikleri ilgi ve alakayı bir ortamda görünce,ve orada bir şekilde sivrilince kendilerini şaşırıyorlar. :sleep:

Merkez_SeRdAr
08-08-2005, 08:14 PM
Ya bilirsin belki sanatçı kaprisleri vardır.Paraya,sevgiye,ilgiye bog?arsın ama onlar mütevazi olacaklarına bas¸larlar sapıtmaya.Ebru Gündes¸ geçenlerde anlatıyordu s¸öhret ve ilgiden gördüg?ü zararı.Bence TARKAN bu konuda istisnadır.Adam bildim bileli hep mütevazi ve güleçtir.Birkere canlı yayında çis¸im var dedi onu hala eles¸tirirler.Geçenlerde Serdar Ortaç ne oldug?umu s¸as¸ırmıs¸ ve s¸ımarmıs¸tım dedi.Alt yapısı zayıf insanlar bir süre sonra çevrelerinde göremedikleri ilgi ve alakayı bir ortamda görünce,ve orada bir s¸ekilde sivrilince kendilerini s¸as¸ırıyorlar. :sleep:

resmen sistem etmis yasam tarzi secmisiz ya! Umarim bende boyle bi tip degilimdir... hani emin oldugum dort dortluk degilim ama boyle bi huyumunda olmasini istemem...

Ertan Ömür
08-08-2005, 08:32 PM
[/B]

Aynen katılıyorum. :icon_idea

speed55
08-08-2005, 08:36 PM
Merkez SeRdAr a

OLur boyle seyler onemli olan anlayistir,ama agir konusmussun yaw :) :) :)

Merkez_SeRdAr
08-08-2005, 08:41 PM
Merkez SeRdAr a

OLur boyle seyler onemli olan anlayistir,ama agir konusmussun yaw :) :) :)

bak hala utaniyorum zaten :icon8: :icon8: :icon8:

Ertan Ömür
08-08-2005, 08:45 PM
bak hala utaniyorum zaten :icon8: :icon8: :icon8:
Daha önce aynı olay benim başıma 2 kere geldi.Hislerini anlayabiliyorum. :)

speed55
08-08-2005, 08:52 PM
:) :) :) )

TuNeR_İLKAY
08-08-2005, 11:05 PM
Kİmsenİn ŞaŞirdiĞi Yok Ertan Bey Kİme Laf Sokuyosan AÇik KonuŞ DolambaÇ KonuŞma Koskoca Adamsin Be Sen Bu Sİteye EmeĞİ GeÇenlerİ Ancak No-post Etmeyİ Bİlİrsİn Senden Rİcam Benİmde ÜyelİĞİmİ İptal Et Ama Sakin DİĞer İnsanlar Gİbİ Ettİkten Sonrta Arkamdan Yazi Yazma Ne Warsa İptal Etmeden ÖNCE SÖle

Ertan Ömür
08-08-2005, 11:15 PM
Kİmsenİn ŞaŞirdiĞi Yok Ertan Bey Kİme Laf Sokuyosan AÇik KonuŞ DolambaÇ KonuŞma Koskoca Adamsin Be Sen Bu Sİteye EmeĞİ GeÇenlerİ Ancak No-post Etmeyİ Bİlİrsİn Senden Rİcam Benİmde ÜyelİĞİmİ İptal Et Ama Sakin DİĞer İnsanlar Gİbİ Ettİkten Sonrta Arkamdan Yazi Yazma Ne Warsa İptal Etmeden ÖNCE SÖle
MADDE-1)Bizde üyelik iptali yok.
MADDE-2)Bu siteye ne tür bir emeğin geçti bilmek isterim.
MADDE-3)Bu sitede NO-POST ve İHRAÇ veriliyorsa mutlaka ama mutlaka geçerli bir sebebi vardır.Senin toplam mesajın 34.Bunun 2 mesajı burada 10 mesaj ise yakın zamanda açtığın kendi topiğinde.
MADDE-4)Paylaşımın kadar konuş.
MADDE-5)Kimseye laf soktuğum falan yok,onu yapanlar şu anda sitede yok.
MADDE-6)Buradan aldığından çok ne verdiğindir önemli olan.
MADDE-6)Varsa başka sorun yada sorunun buyur.

TuNeR_İLKAY
08-09-2005, 12:43 AM
sadece gülüyorum nabarsan yap babm yaşında adamsın ne diyim

Ertan Ömür
08-09-2005, 10:34 AM
sadece gülüyorum nabarsan yap babm yaşında adamsın ne diyim
Ozaman fazla uzatmada çekil git yoluna.Bizde sizin gibilerle uğraşmak ve sizlere dert anlatmak yerine ülkeye ve siteye faydalı işler yapalım :sleep:

t n c r
08-09-2005, 10:48 AM
ılac gıbı forum kardesııımmmmm

TuNeR_İLKAY
08-09-2005, 10:50 AM
walla hiçbiyere gitmiyorum kardeşim burdayım hade bakalım haksız yeremi göndereceksin nabarsan yap.......huehuehuehuehu

t n c r
08-09-2005, 10:52 AM
walla hiçbiyere gitmiyorum kardeşim burdayım hade bakalım haksız yeremi göndereceksin nabarsan yap.......huehuehuehuehu

senın gıtmenı ısteyende yok anladıgım kadarıyla sıtede calkantı ıstemıyoruz o kadar katkı beklıyoruz sadece

TuNeR_İLKAY
08-09-2005, 10:58 AM
anladımm
ama gerçekten tat yok be kardeşim ben eskisi kadar zevk alamıyorum ya

Ertan Ömür
08-09-2005, 11:50 AM
anladımm
ama gerçekten tat yok be kardeşim ben eskisi kadar zevk alamıyorum ya
Bak dostum benim seninle şahsi bir sorunum yok.Eskisi kadar zevk almaman normal.Çünkü sitede köklü bir operasyon yapıldı.Belkide çok az yöneticinin cesaret edebileceği bir operasyondu bu.Buna benzer sorunlar daha öncede oldu.Sana şöyle anlatayım.Eğer ailede kavga gürültü olursa bundan en çok ailedeki çocuklar etkilenir.Anne baba haklı olsa ne olur,olmasa ne olur.Bu forum,aile ortamı,içerik,çeşitlilik ve aktifliğiyle dikkat çeken bir forum.Ama eğer o forumda huzur olmazsa bunların hepsi sekteye uğrar.
Bizim yüreğimizin ve sitemizin kapısı sana açık.Bence sende bu forum malzeme koymalısın.Mesela bu topik ve bundan önce MODİFİYE bölümüne açtığın topik bence başarılı.Gördüğün gibi nekadar çok paylaşım yaparsan forum okadar keyifli olur.
Yani ben tek başıma hepinizin moral hocası olamam.Eğer giden 5-10 kişi bu forumu çökertecekse zaten bazı şeyler yanlış ilerliyor demektir.
Zaman herşeyin ilacıdır.Benim aktif olduğum bütün forumlarda aynı sorunlar meydana geldi.Bunların çoğu kapandı.Bundan kim yada kimler kazançlı çıktı tartışılır.Saygılar :sleep:

TuNeR_İLKAY
08-09-2005, 07:32 PM
yeter ertan baba ya maral okuma bana

Ertan Ömür
08-09-2005, 07:57 PM
yeter ertan baba ya maral okuma bana
Ona MARAL değil MARTAVAL derler.Daha öğrenmen gereken çok şey var çokkkkkkkkkkkkkk :sleep:

TuNeR_İLKAY
08-10-2005, 12:58 AM
sölerlerdi inanmazdım gerçekten herşeyi biliyosun....

baracuda
08-10-2005, 01:04 AM
ben adıma konuşayım elimden geleni yaptığıma inanıyorum h üye gerekirse ben onlarca üye toplayabilirim mesaj manyağı yaparım siteyi ama buna gerek yok site ağır erinden sindire sindire büyümeli köklü olmalı bize fıss die sönecek bi balondan çok kaya gibi sağlam yerinden kıpırdatılamıyacak bi site lasımmm

KeMPeS
08-10-2005, 01:20 AM
sitede ipini koparan dolaşacağına sağlam adamlar olsun yeter ;)

TuNeR_İLKAY
08-10-2005, 09:49 AM
takılın aslanlar bakın dalganıza

t n c r
08-10-2005, 10:19 AM
sende eskı sorunları assan fena olmaz hanı gelecege bak eskıyı karıstırma

Ertan Ömür
08-10-2005, 10:47 AM
takılın aslanlar bakın dalganıza
Bu kelimeyi bu sitede tek kullanan STP idi.Yazış tarzın da onun gibi.İmzada da V-TEC.Bu ne iş?:all2:

Merkez_SeRdAr
08-10-2005, 03:52 PM
"aslanlar" bu kelimeyide sakiz ettiler ya ne diyeyim bin bu insanlara... Arkadasim altindan kalkabilecegin kelimeler kullan... "aslanlar" maslanlar senide bozar bizi de uyandirayim seni...

Ertan Ömür
08-10-2005, 04:02 PM
ben adıma konuşayım elimden geleni yaptığıma inanıyorum h üye gerekirse ben onlarca üye toplayabilirim mesaj manyağı yaparım siteyi ama buna gerek yok site ağır erinden sindire sindire büyümeli köklü olmalı bize fıss die sönecek bi balondan çok kaya gibi sağlam yerinden kıpırdatılamıyacak bi site lasımmm
Bukadar kısa sürede bu siteye bu ölçüde sahip çıktığın için seni kutlarım. :icon_idea

TuNeR_İLKAY
08-10-2005, 07:46 PM
heee sen warya paranoyasın adım ilkay canım eee inanmak istersen wer adres gelim görüşelim tanışmış oluruz stp en sewdiğim abilerimdendir öle aklına başka kimseler gelmesin adım ilkay actde ayı bu nicki kullanırım anladınmı ertan abi......

Ertan Ömür
08-10-2005, 08:03 PM
heee sen warya paranoyasın adım ilkay canım eee inanmak istersen wer adres gelim görüşelim tanışmış oluruz stp en sewdiğim abilerimdendir öle aklına başka kimseler gelmesin adım ilkay actde ayı bu nicki kullanırım anladınmı ertan abi......
Heeeee anladım sağolasın canım kardeşim benim.Allahım ya neydi benim günahım:s20:

KLC
08-10-2005, 08:22 PM
Harbi Ne Oluyor Ya.. Bulanan Ortami Durultmaya Calisacaginiza.. Durulan Ortami Bulandirmaya Calisiyorsunuz.. Sakin.. Sessiz.. !

Ertan Ömür
08-10-2005, 08:25 PM
Harbi Ne Oluyor Ya.. Bulanan Ortami Durultmaya Calisacaginiza.. Durulan Ortami Bulandirmaya Calisiyorsunuz.. Sakin.. Sessiz.. !
Ya görüyorsun KILIC kardeş bunlar böyledir.Adam sitede doğru düzgün yazmaz, paylaşımı neredeyse yok denecek kadar azdır ama gider bizi sorgular. :sleep:

Şovalye
08-10-2005, 09:59 PM
Ya görüyorsun KILIC kardeş bunlar böyledir.Adam sitede doğru düzgün yazmaz, paylaşımı neredeyse yok denecek kadar azdır ama gider bizi sorgular. :sleep:

bu durumda biz cvp yazarak yanlış yapıoruz...görmezden gelelim...başka bir açılan topicde diyeceklerimizi dile getiririz...

KediyeKafaAtanPskopatFare
08-10-2005, 11:23 PM
herşey ekisi gibi olucak ben buna inanıyorum

jetto
08-15-2005, 01:11 PM
arkadaslar hayirdir ne olmus yaaw bi tatile gittim geldim neler kacirmisim herseyin hayirlisi olsun hic bir sey birbirimizi uzmeye degmez

TuNeR_İLKAY
08-15-2005, 11:54 PM
beyler gereksiz yere uzatmayın uzatma diyen sizlerseniz

Ertan Ömür
08-16-2005, 12:01 AM
Arkadaşlar bu topik görevini tamamlamıştır.Üzülerek kilitlememiz gerekiyor.Artık geçmişi kurcalamak siteye daha fazla zarar verir.Fırtına dinmiştir.Herkes artık serbestir.Yazmak yada yazmamak herkesin kendi insiyatifindedir.Herşeyden önce birbirimizi sevelim.Gerisi zaten öyle yada böyle gelir.Saygılar. :icon_idea