View Full Version : Gidenlerin Ardından...
DALGACI
08-05-2005, 02:37 PM
SEVDIKLERIMIZ GITTIGINDE ARKALARINDAN SU DÖKERIZ BUNU ATALARIMIZDAN BÜYÜKLERIMIZDEN ÖGRENDIK AMA BURDA DURUM FARKLI... GIDENLER GITMISTIR VE KESIN TAVIRLARINI SERGILEMISLERDIR DOLAYISIYLA ARTIK ARKALARINDAN NE KONUSMANIN NE DE SU DÖKMENIN ANLAMI YOKTUR VERDIGINIZ KARARLARA SAYGILI OLUN IKILEMDE KALMAYIN... BIRAKIN VERDIGINIZ KARAR YANLIS OLSUN O KARARI VERDIKTEN SONRA NE KARARINIZI NE DE KENDINIZI SORGULAMAYIN... SORGULARSANIZ KENDINIZE OLAN SAYGINIZI YITIRIRSINIZ... SAYGILARIMLA Y.D
Ertan Ömür
08-05-2005, 02:43 PM
SEVDIKLERIMIZ GITTIGINDE ARKALARINDAN SU DÖKERIZ BUNU ATALARIMIZDAN BÜYÜKLERIMIZDEN ÖGRENDIK AMA BURDA DURUM FARKLI... GIDENLER GITMISTIR VE KESIN TAVIRLARINI SERGILEMISLERDIR DOLAYISIYLA ARTIK ARKALARINDAN NE KONUSMANIN NE DE SU DÖKMENIN ANLAMI YOKTUR VERDIGINIZ KARARLARA SAYGILI OLUN IKILEMDE KALMAYIN... BIRAKIN VERDIGINIZ KARAR YANLIS OLSUN O KARARI VERDIKTEN SONRA NE KARARINIZI NE DE KENDINIZI SORGULAMAYIN... SORGULARSANIZ KENDINIZE OLAN SAYGINIZI YITIRIRSINIZ... SAYGILARIMLA Y.D
Ya Yavuz Allahını seversen bu mesaj kime?Sadece herşeyi ağızlarına yüzlerine bulaştırıp gidenleremi sadece?Yoksa yönetim ile ilgili bir dokundurma da varmı?:all2:3 kere okudum ama tam olarak algılayamadım:all2:
DALGACI
08-05-2005, 02:53 PM
Ben Isterdim Ki Bir Üye Öyle Bir Forum Linki Verildiginde YÖnetim MÜdahale Ederek Silsin ...ben Kavgalardan Tartismalardan Gitmelerden Gelmelerden Biktim (tÜm Forum Üyelerine Sesleniyorum) Iki Kisi Ayni Topice Yazarak 2 Dakikada Kavga Edecegine Benim Gibi Modifiye Ile Uzaktan Yakindan Alakasi Olmayan Üyelere Modifiyeyi Sevdirsin Emin Olun Kavga Etmekten Daha GÜzel...
Ertan Ömür
08-05-2005, 03:12 PM
Ben Isterdim Ki Bir Üye Öyle Bir Forum Linki Verildiginde YÖnetim MÜdahale Ederek Silsin ...ben Kavgalardan Tartismalardan Gitmelerden Gelmelerden Biktim (tÜm Forum Üyelerine Sesleniyorum) Iki Kisi Ayni Topice Yazarak 2 Dakikada Kavga Edecegine Benim Gibi Modifiye Ile Uzaktan Yakindan Alakasi Olmayan Üyelere Modifiyeyi Sevdirsin Emin Olun Kavga Etmekten Daha GÜzel...
Ben buradayım.Gidenler hakkında bu link herşeyi anlatıyor.Başka topiklere gerek kalmadan bu topikte herşey çıkıyor ortaya.Burada birileri sözde kahraman gibi algılanırsa ben mağdur duruma düşerim. :sleep:
Oradaki yazıları bir ruh doktoruna,bir ahlak hocasına okutsanız ne yaparlar acaba? :sleep:
DALGACI
08-05-2005, 03:32 PM
Ben buradayım.Gidenler hakkında bu link herşeyi anlatıyor.Başka topiklere gerek kalmadan bu topikte herşey çıkıyor ortaya.Burada birileri sözde kahraman gibi algılanırsa ben meşkul duruma düşerim. :sleep:
Oradaki yazıları bir ruh doktoruna,bir ahlak hocasına okutsanız ne yaparlar acaba? :sleep:
forumdaki kisileri ne kadar tanidigimi iyi biliyorsunuz doyaisiyla yazimin amaci kahraman ilan etme degil aksine kahraman ilan edilmelerini engellemek ve giden kalan tartismasini bitirmekti... aslinda hata benim yaziya yorumumu tam anlamiyla aktaramamam
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.