View Full Version : Gelmis Gecmis En Iyi Webmaster
^^CaRiSMa^^
08-04-2005, 02:11 PM
Bi konu icersinde KILIC kardeşimle iddialasmıstık 6 dakikada bizim sitenin aynısını yaparım dedi bende yapamazsın dedim inanmadım biraz once dedi tut dedi zaman basladı yapmaya ve sonuc.........
Bu bizim asıl sitenin resmi
http://www.resimyukle.net/uploads/004c296b55.jpg
bu da KILIC desing....alt alta koydum site adresine filan ii bakın diye :)
http://www.resimyukle.net/uploads/18c1c41440.jpg
hatta adam forumu da yapmıs manyak yaa :)
http://www.resimyukle.net/uploads/fb4db89dcc.jpg
Bunlarda belgeleri :)
http://www.resimyukle.net/uploads/187f9b83e5.jpg
http://www.resimyukle.net/uploads/104fdf6f1e.jpg
Bi paket PARLIAMENT kaybettim :D:D
hobbit
08-04-2005, 02:17 PM
üzülme kardeşim yabancıya gitmeyecek... :D :D :D
tebrikler kılıc bey.. :)
:) Sen Dua Et.. 4 YTL lik Sigara Kaybettin.. O Sitenin Tasarim Forumla Birlikte.. 400 $ :D :D Neyse Yedegimiz.. Var.. Sitenin Tasarimina Bisi Olursa.. Sakla Lazim Olur :D :D
STEEP
08-04-2005, 02:19 PM
aynısını bende yaparım çünkü sanırım bu programla yapıldı yani sitenin tüm dosyalarını program sayesinde bilgisayarına aktardı :icon10:
^^CaRiSMa^^
08-04-2005, 02:20 PM
canı sagolsun yaa nolcak helal olsun kardeşime ;)
aynısını bende yaparım çünkü sanırım bu programla yapıldı yani sitenin tüm dosyalarını program sayesinde bilgisayarına aktardı :icon10:
Haklisin.. Yalniz Eksik Kaldigin Nokta.. O Program TuningTurkey Gibi Flash Animated Siteleri Indirmiyor..
STEEP
08-04-2005, 02:27 PM
o zaman daha başka yollarla yapılması gerekir
Neden Hemen ArkaPlan Ariyorsunuz.. ßi Kezde Emege Saygi Gostermeyi Deneseniz.. Varya.. ßu Ulkenin En Buyuk Sorunu ßu Zaten EMEGE SAYGI.. ! ! !
STEEP
08-04-2005, 02:43 PM
pardon untumuşum emeğe saygımız sonsuz
DALGACI
08-04-2005, 02:50 PM
ben pc ye visual basic yükledim programi bi açabilirsem ben de site yapcem nerden açiliyo bu program bilen var mi :P
STEEP
08-04-2005, 02:57 PM
ben pc ye visual basic yükledim programi bi açabilirsem ben de site yapcem nerden açiliyo bu program bilen var mi :P
visula basic ile site yapılcağını ilk senden duyuyorum sana şunu söyliyim web sitesi için dreamwaver kullan en çok o kullanılır
DALGACI
08-04-2005, 02:59 PM
hehe herifin biri öyle dediydi ben de yükledim saol steep
visula basic ile site yapılcağını ilk senden duyuyorum sana şunu söyliyim web sitesi için dreamwaver kullan en çok o kullanılır
Ama En Rahati Frontpage dir.. Bir Cok Profosyonel Webmaster ;Temelde Frontpage kullanir..
Gerci EO BU Olaya Kizicak Ama.. :D :D
DALGACI
08-04-2005, 03:22 PM
bu tür bilgileri paylasmak icin bir topic acmayi düsünmezmisin klc,ya da herkesin bu tür bilgilerini aktaracagi bir topic (gerci diyebilirsiniz biz kafa patlattik arastirdik okuduk ögrendik sen de ögren ve bunu derseniz haklisiniz ama o ne o kadar zekam var ne de zamanim)
Ertan Ömür
08-04-2005, 04:03 PM
SSS
SEVGİ-SAYGI-SAMİMİYET
:!: :!: LÜTFEN :!: :!:
DALGACI
08-04-2005, 04:09 PM
SSS
SEVGİ-SAYGI-SAMİMİYET
:!: :!: LÜTFEN :!: :!:
en basa saygi yazsaniz daha iyi ...
Ertan Ömür
08-04-2005, 04:21 PM
en basa saygi yazsaniz daha iyi ...
Ben okulda müdürümü,askerde ise komutanımı sayardım ama onları hiç sevmezdim. :sleep: Bence önce SEVGİ gelir.
Sevmediğin insana saygı duymak zaten bir nevi samimiyetsizliktir.Umarım anlatabilmişimdir sevgili Yavuz. :!:
Site Hakinde Sen NE Dusunuyosun Abi :) :)
freedom
08-04-2005, 06:35 PM
ellerıne sağlık çok ıyı olmus ama benım sormak ıstedıgım resımde gozuken ekranın alt tarıfında denetım çubuğunun ilk sırasında yer alan icon siyahla kapatılmış ben onu merak ettim şimdi :D:D:D
Ertan Ömür
08-04-2005, 06:46 PM
Site Hakinde Sen NE Dusunuyosun Abi :) :)
Site hakkında derken yaptığın işlemmi bahsettiğin?Açıkcası nedemek istediğini anlamadım:all2:
ellerıne sağlık çok ıyı olmus ama benım sormak ıstedıgım resımde gozuken ekranın alt tarıfında denetım çubuğunun ilk sırasında yer alan icon siyahla kapatılmış ben onu merak ettim şimdi :D:D:D
Onu Fethiye Sorucan o Cekmis Resimleri.. Sanirsam.. ßaska Bir Site Acikti Ve Reklam Olmasin Diye Sildi..
Site hakkında derken yaptığın işlemmi bahsettiğin?Açıkcası nedemek istediğini anlamadım:all2:
Evet.. TuningTurkey.com ana Sayfasini Aynisini 5 Dakika Icerisinde Fethiye Teslim Etmem KOnusu Hakkinda :D
Ertan Ömür
08-04-2005, 07:22 PM
Evet.. TuningTurkey.com ana Sayfasini Aynisini 5 Dakika Icerisinde Fethiye Teslim Etmem KOnusu Hakkinda :D
Daha önce Fethi ile aranızda bu konu hakkında geçen muhabbaeti okumuştum.Kılıc kesin yapar demiştim.Beni yanıltmadın. :icon_idea O yüzden şaşırmadım ve olağanüstü gelmedi açıkcası.Buna sevinirmisin,yoksa üzülürmüsün onu bilemem. :icon_idea
Valla ßende Bu Iddayi Kazandigima Pek Sevinmiyorum Acikcasi Cunku Terzi Kendi Sokugunu Dikemez Misali.. Kac Aydir Bi Siteyi Bitiremedim..
^^CaRiSMa^^
08-04-2005, 10:24 PM
bence hic bosuna merak etme :D:D
ARDA-M
08-05-2005, 12:35 AM
6 dak,ka meselesi bumuş meğerse hımm güsel tebrikler
walla flashlada şahsen ben yapıyorum:) photoshoplada site yapılır ama en kolayı frontpage:D
:D En Kolayi Hazir Template :D :D Hic Urasmicannn :D
baracuda
08-08-2005, 12:53 AM
abi ver parayı biri yapsın işte ne kasıcan demi euheuheuheuhe :D:D:D:D:D
ehehe ama benim meslegimde buda yer aliyor.. veribn parayi yapayim yani :D :D
ARDA-M
08-08-2005, 03:42 AM
:D:D:D:D:D:D:D
Gecen Aksam Bi İdda Olduda.. Bi Animsatayim Dedim :D
Ertan Ömür
08-31-2005, 04:14 PM
Gecen Aksam Bi İdda Olduda.. Bi Animsatayim Dedim :D
Evvelsi gün SAMUEL site kopyalamanın mümkün olacağını söyledi.Ben icraatını merakla bekliyorum . :1newwink:
ahirimsensin
08-31-2005, 04:31 PM
Evvelsi gün SAMUEL site kopyalamanın mümkün olacağını söyledi.Ben icraatını merakla bekliyorum . :1newwink:
abi kazanırsa işin zor valla
bu sefer iddia büyük:)
Demekkin SamueL de ßeni tanimior :D Bu diger Uc Siteyi Hala BEkliyorum ABi.. Hani Esantion Olarak Verecegim :)
Ertan Ömür
08-31-2005, 05:23 PM
Demekkin SamueL de ßeni tanimior :D Bu diger Uc Siteyi Hala BEkliyorum ABi.. Hani Esantion Olarak Verecegim :)
Sen bunu yap yeter.Diğerleri olmasa da olur.Bu arada tepeyede güzel janjanlı bir logo falan oturtta görelim. :icon_bigg
hepsini yapicam abi gidince..
SCREAM
03-06-2006, 02:53 AM
.............
SCREAM
03-06-2006, 02:54 AM
http://www.templatemonster.com/website-templates/2526.html
pff ya konuyu gereksiz güncellicem ama olsun gecenin bu vaktinde can sıkıntısı :D
site patladığı için resimleri göremedim... gelmiş geçmiş en iyi webmaster hea bayağ güldüm :) yüzün warsa gelip benim siteninde aynısını 5 dk de yapsana fatih :D madem webmaster sın şu bize olan borcunuda öde bea :D bak o kadarda para kazanıormuşun :) (bu mesajları abim görmesin oyar beni, ya gece gece nerden çıktı bu bende anlamadım neyse... :D, sanırım sarhoşum)
tunERkan
03-06-2006, 05:20 PM
eski konuları açmanın bir anlamı yok...
senin problemin eğer bir kişiyle ise o kişi bilsin yeterli. herkesin bilmesine gerek yok....
Boomerang
03-10-2006, 09:56 PM
Kilic yaw musait olunca bana bir ulassana hocam sana birsey danisicam ???
burakdilbay@hotmail.com
ahirimsensin
03-18-2006, 02:43 AM
http://www.templatemonster.com/website-templates/2526.html
pff ya konuyu gereksiz güncellicem ama olsun gecenin bu vaktinde can sıkıntısı :D
site patladığı için resimleri göremedim... gelmiş geçmiş en iyi webmaster hea bayağ güldüm :) yüzün warsa gelip benim siteninde aynısını 5 dk de yapsana fatih :D madem webmaster sın şu bize olan borcunuda öde bea :D bak o kadarda para kazanıormuşun :) (bu mesajları abim görmesin oyar beni, ya gece gece nerden çıktı bu bende anlamadım neyse... :D, sanırım sarhoşum)
:scared: aylardır sitede olmayan biriyle ilgili ne güzel yazıyorsun böyle :s20: aynen böyle dvm et,aferin :mad:
SCREAM
03-18-2006, 02:52 AM
:scared: aylardır sitede olmayan biriyle ilgili ne güzel yazıyorsun böyle :s20: aynen böyle dvm et,aferin :mad:
saol seda ;)
sinan_307
03-20-2006, 07:00 PM
ya sonuna kdr okymdm ama sende bana bi pkt sgra al bnde sana yapim 5dkda sitenin ana sayfası zatn hazır template oldgu icn arkn hmn ypms kolay yani zar olanı forumu frmk atması zaman alıyo :D
ModifiyeX
04-19-2006, 05:25 PM
resimler çıkmıyorrrrr :!:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.