View Full Version : Bilim Adamlari Arastiriyor
DALGACI
08-02-2005, 03:41 PM
Ülkemizde Olan Bir Olayi DÜnyadaki Bilimadamlari Arastiriyor Ne Mi? Bir Koyunun Pesinden 400 Koyunun Kendisini Ucurumdan Atmasini... Halen CÖzemediler...
Power
08-02-2005, 03:42 PM
çook doğru...
^^CaRiSMa^^
08-02-2005, 03:43 PM
sürü psikolojisi :)
saka bi yana bende anlamıyorum....
Power
08-02-2005, 03:44 PM
sürü psikolojisi :D
:laugh: :laugh: :icon_idea
fafatara53
08-02-2005, 03:45 PM
bu olayı daha önce burada yazmışlardı bir daha yazman için tek sebep giden arkadaşlardır bu zamana kadar 13 bin küsür mesaj çektim ve hiç birinde kimseye bi saygısızlığım olmamıştır ki bundan sonrada olmayacak inşallah ne demek istediğimi anlamışsınızdır anlamadıysanız o sizin sorununuz.....
^^CaRiSMa^^
08-02-2005, 03:47 PM
bu olayı daha önce burada yazmışlardı bir daha yazman için tek sebep giden arkadaşlardır bu zamana kadar 13 bin küsür mesaj çektim ve hiç birinde kimseye bi saygısızlığım olmamıştır ki bundan sonrada olmayacak inşallah ne demek istediğimi anlamışsınızdır anlamadıysanız o sizin sorununuz.....
eeee o zman :icon14:
Ertan Ömür
08-02-2005, 03:50 PM
Ya bilim adamları bizi çözmeye çalışmasınlar bence.Kesinlikle biz çözümü imkansız bir ırkız.Bir MOPDERATÖR yöneticisini resmen tehdit ediyor.Ayrıca görevini kötüye kullanıyor.Yönetim kurallar gereği gerekeni yapınca kötü oluyor.Şimdi soruyorum sizlere,kim bana benim haksızlık yaptığımı sebepleriyle birlikte söyleyebilir? :sleep:
DALGACI
08-02-2005, 03:50 PM
Giden? Kim Gidiyor Ne Haberim Var Ne De Umrumda... Hep Savundum Savunurum Sss De Ilk Basta Saygi Olmali Tanimadigin Birine Ne Sevgi Duyarsin Ne De Samimi Olabilirsin Ama Tanimadigin Birine Saygi Duyabilirsin Duymalisin.. Sayginin Olmadigi Bir Yerde Hicbirsey Dogru YÜrÜmez Herkes Ben En Iyiyim Der Ben Bilirim Der Burda Da Bu Rahatlikla GÖrÜnÜyor Kimsenin Kimseye Saygisi Yok Tehtitlere Varan SÜrtÜsmeler Gitmeler Gelmeler... Amac Nedir Birseyleri Ögrenmek Paylasmak Mi Yoksa En Iyiyim Deyip Egolari Tatmin Mi
fafatara53
08-02-2005, 03:51 PM
eeesi bu şekilde konuşması çok yanlış giden gider bende gidiyorum ve koyun yerine koyulmamız çok yanlış ben daha öncedende ayrılmıştım ama tolganın ısrarı üzerine geri dönmüştüm ve şimdi onlar yok ve bende yokum bir çok şeyi ben onlar sizler açıkcası bu site sayesinde öğrendim ama artık yokum başka bi sitede olmuycam çünkü bu zamana kadar sitelerde dolaştım ve işlerimi çok aksattım artık işlerime bakıcam....
DALGACI
08-02-2005, 03:53 PM
GÜle GÜle...
Ertan Ömür
08-02-2005, 03:54 PM
eeesi bu şekilde konuşması çok yanlış giden gider bende gidiyorum ve koyun yerine koyulmamız çok yanlış ben daha öncedende ayrılmıştım ama tolganın ısrarı üzerine geri dönmüştüm ve şimdi onlar yok ve bende yokum bir çok şeyi ben onlar sizler açıkcası bu site sayesinde öğrendim ama artık yokum başka bi sitede olmuycam çünkü bu zamana kadar sitelerde dolaştım ve işlerimi çok aksattım artık işlerime bakıcam....
Bir sigara tiryakisinin sigarayı tedavisiz bırakması nekadar mümkünse seninde interneti bırakman okadar mümkün.Kendini kandırma Fatih. :no: Demekki sen bu sitede seni sevenler için değil,Tolga için varmışsın.Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. :sleep:
Bird_hunteR
08-02-2005, 03:55 PM
Boşuna koyun denmiyor bunlara
siena_16V
08-02-2005, 03:56 PM
gerçekten de bilimadamları başka şeyler araşştırsınlar....
DALGACI
08-02-2005, 03:58 PM
Arkadaslar Birseyi Yapiyorsaniz Sadece Kendiniz Icin Yapin Bu Taktir Edilecek Birsey... Ben Birseyi Yaparken 40 Kez DÜsÜnÜrÜm Yaptiktan Sonra Da Hataliysam Dahi ÜzÜlmem Pisman Olmam Pisman Olursam Kendime Olan Saygimi Yitiririm
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.