PDA

View Full Version : Bu forumda birlik-beraberlik yalan mı?

Power
08-02-2005, 03:24 PM
SSS ilkesiyle kurulan ve bu ilkeyle yoluna dewam eden bu sitede bazı huzursuzluklar beni acayip rahatsız etti. Hemde bu huzursuzluklar az buz değil.
Ve beni asıl rahatsız eden o giderse bende giderim mantığı. Daha geçen haftaya kadar herkes halinden memnundu.Ufak ufak kopmalar başladı.(siteden ayrılıyorum,üyeliğimin iptalini istiyorum,...)
Demek ki 'bu forumdan iyisi yok', 'burası mükemmel' lafları yalanmış.
Kimsenin fikrini değiştirmek istemem. Herkes kendine göre doğru olanı yapsın.
Ama şimdi gidenler tekrar geri gelirse mükemmellikten falan bahsetmesin...

Ertan Ömür
08-02-2005, 03:34 PM
Vallahi bu sırf bu foruma yönelik birşey değil.Her forum aynı dertlerden mustarip.Yöneticiler ağzıyla kuş tutsalar bazı üyelere yaranamazlar.Biz yolumuza devam ediyoruz.Herzaman söylediğim bir söz vardır.Kimileri bu siteye pamuk ipliğiyle kimileri ise gönülden bağlıdır.Gönülden bağlı olanlar zaten kendilerini belli ediyorlar :icon_idea .Ama bir site gider öbür site gelir,bir yönetici gider diğeri gelir mantığında olanlar ne yazıkki bu siteye gönülden değil pamuk ipliğiyle bağlı olanlar.Gidenlerin yolu açık olsun,kalanlarla yola devam.Kan kaybeden hasta ölür diye birşey yok.Saygılar. :sleep:

Power
08-02-2005, 03:36 PM
ertan abi yanlız birşey benim dikkatimi çekti,
gidenlerin bir bölümü başkalarının teşvikleriyle siteden ayrılıyor...

Ertan Ömür
08-02-2005, 03:38 PM
ertan abi yanlız birşey benim dikkatimi çekti,
gidenlerin bir bölümü başkalarının teşvikleriyle siteden ayrılıyor...
Biz bu filmi daha önce de görmüştük.Ben alıştım.SİZLERDE ALIŞIN ARTIK. :!:

^^CaRiSMa^^
08-02-2005, 03:43 PM
yorum yapmak istemiyorum....nedense sonra ben suclu oluyorum....

Power
08-02-2005, 03:44 PM

yorum yapmak zorunlu diil. ben fikrimi belirtmek istedim sadece

siena_16V
08-02-2005, 03:45 PM
bende yorum yapmayacağım...
sadece uzaktan izlemekle yetiniyorum....

Bird_hunteR
08-02-2005, 03:52 PM
SSS ilkesiyle kurulan ve bu ilkeyle yoluna dewam eden bu sitede bazı huzursuzluklar beni acayip rahatsız etti. Hemde bu huzursuzluklar az buz değil.
Ve beni asıl rahatsız eden o giderse bende giderim mantığı. Daha geçen haftaya kadar herkes halinden memnundu.Ufak ufak kopmalar başladı.(siteden ayrılıyorum,üyeliğimin iptalini istiyorum,...)
Demek ki 'bu forumdan iyisi yok', 'burası mükemmel' lafları yalanmış.
Kimsenin fikrini değiştirmek istemem. Herkes kendine göre doğru olanı yapsın.
Ama şimdi gidenler tekrar geri gelirse mükemmellikten falan bahsetmesin...
:icon_idea :icon_idea :icon_idea :icon_idea

Ertan Ömür
08-04-2005, 07:34 PM
Kaçamak yada politik cevapları hiç sevmem. :sleep: Sen duygu ve düşüncelerini yazarsın.İsteyen istediğini düşünür.Bak ben doğru bildiğimden şaşmıyor ve aklımdan geçenleri hiç tereddüt etmeden yazıyorum. :icon_idea

siena_16V
08-04-2005, 07:38 PM
abi söyliyim.....
bence bazı kişilerin arkasına takılıp gitmesi saçma geliyor bana.....
eğer ayrılma nedeni warsa kendisinin tamam ama birinin arkasına takılıp gitme çook ama çoook saçma....

Power
08-04-2005, 07:41 PM
abi söyliyim.....
eğer ayrılma nedeni warsa kendisinin tamam ama birinin arkasına takılıp gitme çook ama çoook saçma....

:icon_idea :icon_idea

Ertan Ömür
08-04-2005, 07:55 PM
abi söyliyim.....
O yönetime bir nevi göz dağı verme şeklidir.Yani sen bizi cezalandırmadan önce iyi düşün.Bak arkamızda bunca adam var hesabı.Sitende adam kalmaz misali seni sindirmek isterler.Halbuki şunu bilmiyorlarki bizler onlar yokken de mutlu ve umutluyduk.100. üyeye(O üye Özgür Özdemir di) ulaştığımızda.Nasıl sevinmiştim.Şimdi 1.000 rakamını bekliyoruz.160.000 i geçkin mesaj,6.000 i geçkin topik var.Dile kolay. :icon_idea Biz haklının yanındayız.Bu sitede kimse artislik yapamaz.Eskiden çok fazla sabır gösterirdim.Ama artık o sabrım kalmadı.Çünkü sabreden derviş muradına eremiyor ne yazıkki.Bilakis anasından emdiği süt burnundan geliyor.Aynı bende olduğu üzere :sleep:

siena_16V
08-04-2005, 08:03 PM
abi bence üzülme.....
kim ne yağıyorsa kendine yapıyordur....(BU SÖZÜM SEBEPSİZ YERE GİDENLERE)