View Full Version : KILIC.. ßen Ve Kendim...
« ßen.. Yalnızdım.. dELiydim.. düŞünmeden Hareket Eder.. Fındık Kabuğunu Doldurmayacak Şeyler Yüzünden Şehri Yakardım.. Hic Yuzunu Gormedigim İnsanlar Adımı ßilirdi.. Korkarlardı.. Taki Ona Rastlayana Kadar.. O ßeni Oldugum Gibi Kabul Etti Korkmadı Cekinmedi.. Ustelemedide Sunu Yapma ßunu Yapma Diye.. Sadece Değerli Olduğumu Hissettirdi.. İnsan Olduğumu.. Her şeyden önce.. Sakin Olmayı Öğretti.. Durulmayı.. Değer Vermeyi Öğretti İnsanlara.. İsmime Değil Cismime Saygı Gösterilmesini Öğretti.. Ve Sevmeyi.. Her Seyi Sevmesini.. Anlattı.. ßunca Yıl ßosuna Yasadığımı.. Yasantının Kendisinin Bir Sevgi Oldugunu Öğretti.. Ve Gitti.. Getirdiği Hayatıma Getirdiği Her Şeyi Yanında Götürerek.. Artık İstemiyorumda Gelmesini.. Sakin Olma Hissini GEtirmişti.. Getİrdiği Gibi Götürdü.. İnsanlara Değer Vermeyi Öğretmişti.. Giderken Onuda Götürdü.. Sevmeyi.. Sakin Olmayı Öğretmişti.. Gitti.. Onuda Götürdü.. Onuda.. Diğer Tüm Getirdiklerinin O Giderken Peşine Takılıp Gittikleri Gibi.. Ben Artık Sadece Ben Ve Kendimim.. Sadece ßen ve Kendim.. Yine Sevmiyorum Artık.. Yine Umrumda Değil Hic ßir Şey.. Hic Kimse.. Fındık Kabuğuna da İhtiyacım Yok Artık Şehri Yakmak İçin.. Saygıyada İhtiyacım Yok.. ßen Sadece Kendim İcin Yasıyorum.. ßen ve Kendim.. Yalnızca.. Kimseyi İstemiyorum Yanımda... Eskisi Gibi.. Kimseyi Sevmiyorum.. Eskisi Gibi.. Ama ßen Asla Eskisi Gibi Olamayacağım.. Asla.. Yine Yürüyeceğim Geceleri Tek Basıma.. Arkama ßakmadan.. Umursamayacağım Dünyayı.. Arkamda Neler Oluyor.. ßanane.. Kaldırım Tasları Dinleyecek Sadece Sesimi.. Kendi Türkümü Söyleyeceğim.. Onlar Eslik Edecek ßana.. En Sadık Dostum Olan Karanlığın Koynuna Doğru Giderken.. Gideceğim Tekrar Karanlığa Doğru..Önümde ßir Ucurum.. Yürüsem Ne Olur.. Ölüme Karşı.. »
Ertan Ömür
12-29-2004, 07:18 PM
Okumaya başladım yazını,ne güzeldi yazının başları..Ama ilerleyen cümleler de hem içim acıdı,hem de döküldü gizli göz yaşları..Bence sen sevgi adamı olmalısın.Bence sen izleyen değil izlenen olmalısın.Nefret ve sevgisizlik sana yakışmaz..E.Ö
merve
12-29-2004, 07:58 PM
"Gideceğim Tekrar Karanlığa Doğru..Önümde ßir Ucurum.. Yürüsem Ne Olur.. Ölüme Karşı.. "
unutma. karanlıkta asla yalnız olmayacaksın.
unutma. ölüme karşı yürünmez! ölümün kucağına yürünür.
unutma. ölüm zaten seni istediği zaman almaya gelecek. asıl delikanlılık o gelmeden onun ayağına gitmek değil, geldiğinde bile ona karşı direnmektir.
« işte O Gün.. Geldiğim Yere Geri Döneceğim.. Geldiğim Gibi Sessiz.. Geldigim Gibi.. Kimsesiz.. Geldigim Gibi.. Gideceğim.. Sadece Geldigim Gibi.. Ne Hic Birşeyim Olacak.. Nede Hic Kimsem.. Tıpkı Şimdi Olduğu Gibi.. Geri Dönme Vakti Geldi.. Gidiyorum.. Tıpkı Geldiğim Gibi.. Sessiz..Kimsesiz.. Gidiyorum.. »
« Hep Yalnız ßaşıma At Sürdüm ßu Yollarda.. ßir Gölge Olmaktan Öteye Asla Geçemediler Arkamdakiler.. Hic ßir Zaman.. Hep Yalnız ßaşıma At Sürdüm ßu Yollarda.. Hep Yalnız ßaşıma Savaştım.. Bir Gölge Olmaktan Öteye Asla Geçemediler.. Asla.. ßu Günde Yalnızım Tıpkı Dün Olduğu Gibi... Arkamda Sadece Gölgeler Var.. Sadece Gölgeler.. »
hobbit
12-30-2004, 11:09 AM
fatih................
hobbit
12-30-2004, 11:14 AM
buyrun benim.....
biliyorum sen de fatih sin...neden se fatıh lerın yerı hep ayrı olmuştur.. :)
Ertan Ömür
12-30-2004, 11:26 AM
KILIC yine gitme gelmelerde.Allah yardımcısı olsun.. :confused:
Yanlızlık Allah'a mahsusdur.
Başkalarının kalplerini etkileyecek yolu ancak siz seçersiniz.Ve hayat bu seçimlerdir zaten.
hobbit
12-30-2004, 05:53 PM
kılıc +kendisi+ruhu+ben :p
En Sevdiğim Replikler..
« ßir Gün ßenim Öykümü Anlatırlarsa.. ßilsinler.. ßen İnsanlar ßuğday Taneleri Gibi Döküldüğü Zamanda Yaşadım..ßen Atları Ehlileştiren HEKTORla Aynı Zamanda Yaşadım.. ßen Gelmiş Geçmiş En ßüyük Savaşçı Olan AŞİL le Aynı Çağı Paylaştım.. Şimdi Kardeşlerimin Yanına Gidiyorum.. Ölümsüzlük Nehrinin Karşısında ßeni ßekliyorlar.. »
http://www.darkhorizons.com/2004/troy/troy1t.jpghttp://www.darkhorizons.com/2004/troy/troy2t.jpg
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.