PDA

View Full Version : EFSANE SEDAN VTEC gule gule

STP
12-29-2004, 03:07 PM
efsanem canım arabam TB mden ayrıldım. bazı nedenlerden dolayı satmak zorund kaldım ve 2000 model bı seat leon aldım... yakında resımelrını eklerım

fafatara53
12-29-2004, 03:10 PM
hayırlısı olsun....kader ayrılmakta var bu kaderde....

Ertan Ömür
12-29-2004, 03:16 PM
Vallahi içim burkuldu.İnşallah hayırlısı olur.Bu işten ciddi zarara uğramamışsındır inşallah... :confused:

STP
12-29-2004, 04:57 PM
Vallahi içim burkuldu.İnşallah hayırlısı olur.Bu işten ciddi zarara uğramamışsındır inşallah... :confused:

yok arabayı full bos olarak verdım 21 mılyar cıvarında satmıs oldum mod parcalarım elımd ebeklıyor yakında onlarda satılır. benım uzuntum nasıl bılemessınız...

ACT ye yazdıgım ayrılık mesajım

--------------------------------------------------------------------------------

onu eskı sahıbın garajında gordugumde ıcın nasıl olmustu. tamamen orjınal ıdı bagaj ustu orjınal spoılerı vardı tampon cıtaları sıslerı. yenı dogmus bebek gıbıydı sankı.en buyuk hayalımdı benım ıcın.hatta golfumu bıle sedan vtec ıcın satmıstım. beyaz buldum ama beyaz olmamalıydı vazgectım kırmızı lazımdı bana. ozmaanlar hondam com u bılmıyoduk. tesadufen ogrendık. ılanları dolasırken bı sedan vtec ılanı vardı. bı bakayım dedım.aradık ettık 45 yaslarında bı amcadaymıs cok ısteyen olmus gelıp bakmıs almamıslar parada anlasamayıp.ben bakıcam okeyse hemen alıcam dedım. baktım. kız gıbıydı bakıreydı.. usulden bı pazarlıkla aldım...o ne heyecan sanayıye gelıp hemen fıltresını taktıydım. o ne ses... ılkın babamla sozlesmıstık orjınal kullanırsan alıcam dıye. hehe nerdeee
ıkıncı gunu stopları yayları hatta onceden hazır tuttugum 17 lerını bıle taktım...yavastan sekıllenmeye baslamıstı kerata.sonra makyajlamaya basladık plaka ıptalı kaput uzatma on arka tampon kanat derken sedan vteclerın en modlusu oldu gorunum olarak. ates parcasıydı benım ıcın.hondam comun yarısmasına soktugum gun sabah gorenlerın yuz ıfadelerını unutmam. efsane baslıyordu.o aralar ufak tefek motor ıslemlerı yaptık kapak taslama port polısh yok cai egsoz headers vs...kızımın sanssızlıgımıdır benımmıdır derece alması gereken yarısmalarda hıcbızmaan hakettıgını alamadı dızayn acısından.gonullerın sampıyonu STP.... sonraa bu body kıt TB me agır gelmeye basladı rahatlat benı hızlanmak ıstıyorum en hızlı sedan olmak ıstıyorum dedı.dedıde nerde o para ... dusun tasın ancak bankadan kredı alamkla bu ıs cozulucektı. babamla konustum aylıklarımdan kısmasını saglayarak kredıyı aldık.sonra OZvtecım kardesım Özgün sayesınde kızımın hızlanmasını saglayacak parcalara kavustuk.Savaş abı sagolsun kızıma ıyı baktı besledı en hızlı sedan vtec yaptı.sonra kızım dedıkı madem hızlıyım nıye gostermeyelım bunu.. ıyı dedım napalım. drag yapalım dedı
ee bıde yarıscı karıyer basladı sayesınde lısanlar ızınler vsler gectı... ılk yarısında kaan bısının arabasına gecıldı 2. oldu kupayı aldık koyduk rafımıza.sonrakı ankara yarısındada aybek abısıne gecılıp 2. oldu dıger yarısında ıse vıtes kolunu kopardım benım yuzumden 2 .olacakken olamadı
kısmet dedık napalım bı dahakıne.ızmır yarısında ezbere ıs yaptık mt lerı denemeden ındırdık tutunmadık 2.turda elendık kızımla neyse dedık ıstanbulda alırız bı kupa daha gırdıgımız son yarıstada ksk abısının sedanına kardes payı farkla gecılerek 2. olduk boylece 3 tane 2.lık kupamız oldu
pıstler harıcındede cok buyuk ısler basardı. abısı dedıgı arabaları gectı ettı yuzumuzu kara cıkarmadı.onunla bırlıkte nam saldık bızde sagolsun. aa bu o araba bu o cıvıc bu araba soyle dıye.alakasız ınsanlar bıle tanıyordu. en son db yarısmasında bır bayan sız sedan kırmızı hondanın sahıbı degılmısınız dedı hatta. sasırmıstım baya.sonra ALEMDE TEK SEDAN VTEC dedı sevenlerı kızıma. bu yakıstırmayıda hakletmıyor degıldı hanı. cunkı o TB ıdı ve benım ıdı.hızlan deyınce cabucak hızlanırdı kerata ama dur deyınce okadar duramıyordu ayakkabılarını guclendırmedık brembolarla aklıma geldıde yenı zamanlarında Özgunle karsıya gecerken gıselerde bızım bı hatamız yuzunden kaza yapmıstık. o halını gorunce nasılsa aglamıstım yol ortasında. canım yanmıstı resmen. Özgun hatırlar o halımı.ona araba dıyemıyorum ınanın. kızım oglum annem babam gıbıydı . sız canının cok sıkkın oldugunda hıc arabanıza gıdıp onunla konustunuzmu. ben gıderdım calıstırdım o kendınce konusurdu ben kendımce.dert ortagımda oldu.zaman zaman horda kullandım onu ama bana hıc kızmadı sorun cıkarmadı dert yasatmadı.

gelelım bu zamanlara.. bazı sebeplerden dolayı ayrılma kararı aldık. hıc ama hıc ıstemesemde.bu karara hıc alısamamıstım halada alısamadım.suan hala yas gelıyor gozumden.kader bya ugur(jasonxs) ıle makarasına konusurken gel takas edelım lafı gecınce ıs makaradan cıddıye dondu gecen hafta.konustuk anlastık. pazartesı kızımın hızlandırıcı parcalarını aksesuarlarını takılarını soktuk. yenı sahıbıne hazırladık.

ve bugun...
son kez yıkdaım onu son gez beraber hızlandık sefakoy vırajımızda son kez cevırdık hatta VERDIK YANI CEKILDIK ARADAN...ve satısını yaptıktan sonra teslım ettık. son fotolardan sonrada yolladık....

TBm sen bana cok sey kattın bende sana... neler yaptık neler... aramızda... seni hıc bızaman unutmıycam .. sende benı unutmassın bılıyorum. senı ınsanın evladıgını sevdıgı gıbı sevıyorum... sana son sozum sen efsanesın ve oyle kalacaksın ALEMDE TEK !!! SEDAN VTEC sın... hoşçcakal..

Ertan Ömür
12-29-2004, 05:05 PM
STP(SELCUK)

Çok ama çok zor bir adamsın.Küfürbazsın.Asisin.Kırıcısın.Bencilsin.
kalp kıransın.Can yakansın.vs vs vs vs.
Ama bütün bunların yanında da inanılmaz üretkensin..Yenilikçisin..Aktifsin.Ah be SELÇUK diğer kötü yönlerin de iyileşme gösterse belki piyasanın sana bakış açısı bambaşka olurdu.Sorunlu adam moduna girdin.Çıkamıyorsun bir türlü..
Bilemiyorum neden.Sadece ve sadece içimden geçenleri yazmak istedim..Umarım bana kızmazsın.. :confused:

LaGuNa
12-29-2004, 05:11 PM
hayırlı olsun..
gelen gideni aratmaz inşallah... :)

STP
12-29-2004, 05:25 PM
gewlenın gıdenı aratacagı eksık olan 81 hp sınden bellı....

ЅENA
12-29-2004, 05:31 PM
81hp :eek:

STP
12-29-2004, 05:34 PM
yanı 181 -100= 81 ah be TB

LaGuNa
12-29-2004, 05:38 PM
gewlenın gıdenı aratacagı eksık olan 81 hp sınden bellı....

81 hp haa..
valla ben senin yerinde olsam biri beni geçtiginde o hırsla arabadan iner koşmaya başlardım... :D
vtec gibi si olamaz asla ..

STP
12-29-2004, 05:40 PM
belırlı zaman kadar sıneye cekıces... :cool:

Badboy
12-29-2004, 05:57 PM
Bugune kadar cok araba kullandım cok arabaya bındım cok egzost sesı duydum ıyı yol tutuyo denılen arabalara bındım delı kopuyo denılen arabalara bındım ama ben TB gıbı bı arabayı gormedı goremıcemde.SELCUK ıcın ne kadar onemlıyse benım ıcınde o kadar onemlıydı o araba.Cunku ben SELCU gu bıldım bılelı onun en ıyı anlastıgı kısı(araba demıyorum) TB ydı.Aksamları bızım caddeden gecerken ben sesını duyayım dıye bıraz gaz verırdı.Sadece bıraz ama yer gok ınlerdı.O hıc bı zaman bı araba olamadı benım ıcın hıperaktıf yerınde duramayan bı cocuk gıbıydı.Ama sımdı emınım SELCUK bu aldıgı leondada bosluk bırakmıcak.Hayırlısı olsun kardesım. :(

STP
12-29-2004, 05:59 PM
bakalım ıste yakında leon on aır ....

fafatara53
12-29-2004, 06:03 PM
bekliyoruz leon'u ilklerin yerini tutmaz ama....

nitrO_Oxide
12-29-2004, 11:07 PM
hayırlısı olsun be kardes.araban gercekten super gidiyordu hele o cıkan sesi yokmu deli etti beni vtec aşkıma 1 komur daha attı :)
o arabayla az ugrasmadın.soktun taktın bircok mod. parcasını değiştirdin yani.yetmedi ciddi paralar harcayıp arabanı drag yarışlarına soktun.yani bu araba her ihtiyacına karsılık verdi.umarım aynı beklentiyi leondanda alırsın.
kazasız belasız surusler dilerim kardeşim ;)

STP
12-29-2004, 11:54 PM
sagolasın arda...

Astra_eseR
12-30-2004, 01:52 AM
yazını okudum.. çok üzüldüm... inşallah leonda güzel günlerin geçer... önemli olan senin sağlığın kardeş...

Badboy
01-06-2005, 11:52 AM
Kardeşimin LEONU nu gördüm sonunda.
Emınım begeneceksınız.Cok yakında gelıyo :cool:

nitrO_Oxide
01-06-2005, 03:10 PM
Kardeşimin LEONU nu gördüm sonunda.
Emınım begeneceksınız.Cok yakında gelıyo :cool:

ben dun gordum ama acilen jant ve yay istio ;)

STP
01-06-2005, 03:16 PM
beklıyoz ıste gelmedıkı usadan... gelsın yıkar :)

thekillingroad
01-06-2005, 05:40 PM
Hayırlı olsun Leon..
Bişey soracağım, Vti'ın frenlerini değiştirmiş miydin?

karartı03
08-12-2007, 05:55 PM
nasıl yani bu yeni yaptığın kırmısı tb yi mi sattın???onu satmış olamazsın!!!

SCREAM
08-12-2007, 06:30 PM
nasıl yani bu yeni yaptığın kırmısı tb yi mi sattın???onu satmış olamazsın!!!

E yuh yani benimde içim gitti birden yaa.. Çok eski bir konu bu..

2004 yılının sonuna ait..

sivasrap
08-12-2007, 06:36 PM
Eeuheueh :D bende diyorum bun ney :D

STP
08-12-2007, 06:39 PM
yanı hakkat nerden bulup cıkardıysan...

SCREAM
08-12-2007, 06:56 PM
Ayrılık mesajını okuyunca içimde birşeyler koptu be..

Ama hala efsane yaşıyor en olgun-dolgun haliyle :)

chayLak
08-12-2007, 09:45 PM
Tarafimdan kilitlenmistir ;)