View Full Version : Öss SonuÇlari Bellİ Oldu
Öss sonuçlarını burada bekliyorum :icon14:
Bide yorumlarınız tabiki :icon14:
Benim berbat geçti artık ne yaparım bilmiyorum tek fikrim E-5 te yan verirken bi anda hakkı rahmete kavuşmak :(
^^CaRiSMa^^
07-22-2005, 04:04 AM
Benim berbat geçti artık ne yaparım bilmiyorum tek fikrim E-5 te yan verirken bi anda hakkı rahmete kavuşmak :(
sacmalama lan.........
her işte bi hayır vardır unutma...fazla takma kafanı...
sacmalama lan.........
her işte bi hayır vardır unutma...fazla takma kafanı...
abi olmuyorya gerçekten keşke oduruma düşmeseydim benim salaklığım naparsın :( bide herkesin konuşmaları beni iyice bulanıma itiyor yok sen çalışmadın sen yapamazsın abikafayı yedim :s20:
^^CaRiSMa^^
07-22-2005, 04:20 AM
abi olmuyorya gerçekten keşke oduruma düşmeseydim benim salaklığım naparsın :( bide herkesin konuşmaları beni iyice bulanıma itiyor yok sen çalışmadın sen yapamazsın abikafayı yedim :s20:
onu herkes diyor ya bakma kendisi girsin o zman...
illa her insn super olcak diye bi kuaral mı var bende 2. kez girdiğimde kazandım...belki de boylesi daha iyi olcak bilemezsin ki...
o muhabbeti birz cekicen fazla takma sen;)
Şovalye
07-22-2005, 10:12 AM
ags şimdi ayıp ettin hee....senden beklemezdim...sana bişe sölimmi ben eger herkesin dedigi sözleri kafaya takmış olsaydım şuana kesin yaşıyor olmazdım...bu sadece öss konusuna baglı deil genelolarak yani...
sana dicem herşeyi herkesin dedigini kafaya takma...boş yere kendini üzersin we sonuç olarak kendine yaparsın dostum...
sen kendine güwen yeter...bak bana bende kazanamadım...ama biliodum kazanamayacagımı...şu durumda millet nederse desin yaaa...kocaman bir banane!!!
DEVIL
07-22-2005, 10:23 AM
Arkadaşlar size şuan bilgisayarı kapatıp, ders çalışmaya odaklanın derim ama tabi sen kim oluyorsun diyebilirsiniz...2-3 sene sonra , keşke çalışsaydım dememek için bence 1 yılınızı max. ders çalışarak geçirin ; geleceğinizi şimdiden şekillendirin....
Şovalye
07-22-2005, 11:01 AM
ya bide sınaw sistemide degişti...bütün konular çıkıyor...yandık ki ne yandık...
hobbit
07-22-2005, 11:44 AM
şurada yazı yazan tek bir kişinin bile kafasının calışmadıgını zannetmıyorum..tek sorun ders ıcın yeterınce vakıt ayırmamanız..bugününüzü gelecekten daha cok önemsemenız..azmetmemeniz...
kim ne derse desin ...çalışmayıp çaba saf etmedıkce hıcbırşey tepeden zembılle ınmıyor cocuklar..üstelık bu kendınıze olan saygınız acısından da şart..birşey ıcın yeterlı caba sarfetmeyıp sonra ah of etmenın mantıgını da anlayamıyorum..
ders calışmak düşündüğünüzün aksıne cok zevklıdir cocuklar..çalıştıkca ogrendıkce ve başarılı oldugunuzu gordukce bu işten aldıgınız zevk artacaktır..
bu hayatta bir amacınız olsun..
^^İsmail^^
07-22-2005, 05:11 PM
benimkide berbat hiç yazmıyayım daha iyi....
Jr.STP
07-22-2005, 05:13 PM
wlalaha sınavı kazanamadım ama meslek lısesı olduğum ıcın 2 yıllık aydın adnan menderes unı yada ege unı ye qıdıcem hayırlısı
^^İsmail^^
07-22-2005, 05:14 PM
valla ablam doğru söylüyorsunda babamı ne yapayım yok burnu sürtsün çalışsın falan filan gece saat 10-11 den sonra eve gel ondan sonra çalış dersini......
sonra sınava kalmış 2 aydan az işten çıktık çalış ismail. hadi olacak. 1 yılda öğrenemediklerimi 2 ayda öğrenecez süper zekayız ya ondan.....
ags şimdi ayıp ettin hee....senden beklemezdim...sana bişe sölimmi ben eger herkesin dedigi sözleri kafaya takmış olsaydım şuana kesin yaşıyor olmazdım...bu sadece öss konusuna baglı deil genelolarak yani...
sana dicem herşeyi herkesin dedigini kafaya takma...boş yere kendini üzersin we sonuç olarak kendine yaparsın dostum...
sen kendine güwen yeter...bak bana bende kazanamadım...ama biliodum kazanamayacagımı...şu durumda millet nederse desin yaaa...kocaman bir banane!!!
tşk-ler abi yorumların için çok yapıcısında insanların sorup yorum yapmaları benim içimi ertiyor bide emek verdin falan mevzusuna giriyorlar iyice bulanıyorum bakalım nolucak en iyisi kimseyle görüşmemek heralde :)
onu herkes diyor ya bakma kendisi girsin o zman...
illa her insn super olcak diye bi kuaral mı var bende 2. kez girdiğimde kazandım...belki de boylesi daha iyi olcak bilemezsin ki...
o muhabbeti birz cekicen fazla takma sen;)
Abi haklısında daha ben söylemeden herkese haberleri gitmiş girmeden önce kimsenin haberi yok girdikten sonra bide bakıyosun herkes duymuş millet nekadar meraklı yaaa..
Abi bu arada senide tebrik ederim üni. için ;) :)
Arkadaşlar size şuan bilgisayarı kapatıp, ders çalışmaya odaklanın derim ama tabi sen kim oluyorsun diyebilirsiniz...2-3 sene sonra , keşke çalışsaydım dememek için bence 1 yılınızı max. ders çalışarak geçirin ; geleceğinizi şimdiden şekillendirin....
en doğrusu bu ama benim yapmam için kafayı sıyırmam lazım benim okadar kendimi dersse vermem imkansız Ama gene yorum mun için tşk-ler. Bu arada (ama tabi sen kim oluyorsun diyebilirsiniz) demiş hiç öyle düşünmüyorum tam aksine :)
ya bide sınaw sistemide degişti...bütün konular çıkıyor...yandık ki ne yandık...
Aynen bi yönden moralimin bozulma sebebi bu işte zaten olaları adam akkılı bilmiyoduk şimdi konular iki katına çıktı :(
şurada yazı yazan tek bir kişinin bile kafasının calışmadıgını zannetmıyorum..tek sorun ders ıcın yeterınce vakıt ayırmamanız..bugününüzü gelecekten daha cok önemsemenız..azmetmemeniz...
kim ne derse desin ...çalışmayıp çaba saf etmedıkce hıcbırşey tepeden zembılle ınmıyor cocuklar..üstelık bu kendınıze olan saygınız acısından da şart..birşey ıcın yeterlı caba sarfetmeyıp sonra ah of etmenın mantıgını da anlayamıyorum..
ders calışmak düşündüğünüzün aksıne cok zevklıdir cocuklar..çalıştıkca ogrendıkce ve başarılı oldugunuzu gordukce bu işten aldıgınız zevk artacaktır..
bu hayatta bir amacınız olsun..
Ablacım sana aynen katılıyorum yereden göğe kadar haklısında tek sorun bugüne kadar hiç çalışmaktan zevk alamadım :) ama herelde osunda benden kaynaklanıyor çalışmayı bilmiyorum :) ama ilginden dolayı tşk-ler ablacım
benimkide berbat hiç yazmıyayım daha iyi....
Eğer terçih konusundan bahsediyorsan bence biyere kapak atmaya bak bence bu en iyisi çünkü konular aldı başını gitti ben başımı biyere sokmayı düşünüyorum kardeşim ;)
wlalaha sınavı kazanamadım ama meslek lısesı olduğum ıcın 2 yıllık aydın adnan menderes unı yada ege unı ye qıdıcem hayırlısı
hayırlısı arkadaşım inş. hakkında hayırlısı olur ;)
valla ablam doğru söylüyorsunda babamı ne yapayım yok burnu sürtsün çalışsın falan filan gece saat 10-11 den sonra eve gel ondan sonra çalış dersini......
sonra sınava kalmış 2 aydan az işten çıktık çalış ismail. hadi olacak. 1 yılda öğrenemediklerimi 2 ayda öğrenecez süper zekayız ya ondan.....
Ewet bide işin bu yönüde var işine geldiklerin canım cicim sonra sonuz açıklansın... işte :(
nitrO_Oxide
07-23-2005, 03:40 AM
oss herseyn sonu değil ama cok iyibir baslangıc olabilir bence ona gore calısın
most_wanted
07-23-2005, 04:11 AM
NİTRO aabi şu baby_girl ün üyeliğiinin iptal edilmesiini istiom yoksa bu kızla aramızda kötü şelerr olcak iptall edinn şunun üyeliğiniiiiiiiii nolursunuzzz (ablam olduğu için sorunlar olabilio)
designerberker
07-23-2005, 07:39 AM
bende hiperaktivite ve buna baglı konsatrasyon bozuklugu var.Konu eksiğimin olmamasına rağmen 2 senedir cok basit hatalardan dolayı kazanamıyorum sınavı :(
zaten aile durumum bıraz problemlıydı..... kalan tek bağımlada baya koptu....
dershane yok hiç bişe yok..... kendı cabamla ya 2 yıllıga gıdıcem yada bi yerde çalışmaya baslıcam hayatımı adadığım olaydan çok uzaklaştım......vede bole giderse o hayal hiç gelmeyecek ...
inancıma sadık olmasam şimdiye kadar coktan obur tarafa gitmiştim. şöyle bir bakıyorumda son 4-5 sene dir anlık gulmeler eglenmeler harıcınde kalıcı bişeyim olmamış hayat hep benım uzerıme oyun oynuyor sanki ve hepte kazanıyor.....hayatımın enzor donemlerını gecırıyorum 1 yıldır.... ama aileme göre dalgama bakan bırısıyım hep guldugum için..... ama hiç ne olup ne bitiyor diye sormuyorlar ? yap yap yap ebebeyınlık bence bu degıldır ....
neyse ben saçmalıyorum kusuruma bakmayın herkese gunaydın.......
Şovalye
07-23-2005, 12:51 PM
şimdi Arda abi tabiki öss kazanamamak herşeyin bittigi anlamına gelmez...
ama bazı konularda çok ön plana çıkıyor...mesela örnek olarak makina mühendiisleri....
adam iş almaya gidior...diyolar diploma hani....e tabi olmayınca adam güwenip wermiyor...ama o adam bir diploması olan kişiden çok çok iiyi bilior işi...
nedenmi?
çünkü adam çekirdekten yetişme....işi yaparak ögrenmiş...
mesela benim birçok tanıdıgım war adam işletme mezunu ama simit satıyor...
neden işyok...
ya aslında bu konuda çok tartışılması gereken şeler war...
dewlet bizim okumamızı istemiyor...eger okursak dewlete baş geliriz...onların açıklarını söleriz...bu yüzden bence böle...
saygılar..:)
Qurny
07-29-2005, 11:56 PM
ben 294,5 yaptım..lewent abim aç parantez su kazma kazma araba kullanıp 35 günde 1 arabayla kaza yapan(hayret 60 gun falan oldu ama :p) kapat parantez 316 yaptı..
Ben 360 ya yapsaydım onemli degil..bu puanla da ozel üni. ye girerim sorun deil.Napcam bilmiorum ama AGS kardesimin 2.mesajına dair kendime ait fikrimi ortaya koymak isterim:
Ben yıllardır soylerim:
Birgün,-ne şartla olursa olsun- 300+ KM/H bir hızı kadranda okuyup da ölürsem,geri dönme sansım olsa bu dünyaya birkez daha sadece o hızı yapmak için geri dönerim..Eğer yapamayacaksam geri dönmem..
Yıllardır bunu soyledim gene de soylerim..Kimler neler dedi bana,fikrim değişmedi..Gene ölsem gene üzülmem:!:
ben 294,5 yaptım..lewent abim aç parantez su kazma kazma araba kullanıp 35 günde 1 arabayla kaza yapan(hayret 60 gun falan oldu ama :p) kapat parantez 316 yaptı..
Ben 360 ya yapsaydım onemli degil..bu puanla da ozel üni. ye girerim sorun deil.Napcam bilmiorum ama AGS kardesimin 2.mesajına dair kendime ait fikrimi ortaya koymak isterim:
Ben yıllardır soylerim:
Birgün,-ne şartla olursa olsun- 300+ KM/H bir hızı kadranda okuyup da ölürsem,geri dönme sansım olsa bu dünyaya birkez daha sadece o hızı yapmak için geri dönerim..Eğer yapamayacaksam geri dönmem..
Yıllardır bunu soyledim gene de soylerim..Kimler neler dedi bana,fikrim değişmedi..Gene ölsem gene üzülmem:!:
zaten sen bu hız yoluna gidecen adama bak ya ölürüm bidaa gelirim bidaa 300 yaparım gene ölsem gene üzülmem dio...tobe tobee:)
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.