View Full Version : Trafikte sizleri çığrınızdan çıkaranlar neler?..
Ertan Ömür
12-29-2004, 10:40 AM
Arkadaşlar trafik dediğimiz olgu canavarlık seviyesine ulaşmış dünya da ve özellikle ülkemiz de.Bu ülkede sizin beyninize kan fışkırmasına neden olan olaylar ve bireyler mutlaka ki vardır.Bunları bizlerle paylaşmak istemezmisiniz?.... :confused:
34 GS 1905
12-29-2004, 11:08 AM
1.Önümde yol olmadığı halde sellektör yapıp yol isteyenler
2.Işıkta hemen kornaya yürü diyenler
3.Kısa yanan ışıklarda önümdeki arabalar ağır geçiyorsa.BEn kırmızıya takılıyorsam.
4.fb plakalı bir aracın yolda önüme geçmesi,yol istemesi
5.Ben yayaysam kırmızı ışıktaduran aracın yaya şeritinde durması.Arabanın içinden geçesim geliyor
philcollins
12-29-2004, 11:11 AM
2. şeride parkedenler
sinyal vermeyenler
kornaya uzun basanlar
kendini uyanık sanan terbiyesizler
kaldırıma parkeden görgüsüzler
SuPRaSeCo
12-29-2004, 11:16 AM
kırmızı ışıkta durmayan YAYALAR.... sellektör yaptığın halde sol şeridi bırakmayan şoförler... v.b.
1-Sol şeridi babasının şeridiymiş gibi kullananlar.(Bayanlar genelde)Ne varsa şu sol şeritte.
2-Emniyet şeridini kullananlar..Sabah 2.köprü yolunda bazı abiler gaza gelip şerit ihlali yapıyorlar.
3-Herkes nedense geçiş önceliğinin kendine ait olduğunu sanıyor bu memlekette.Birine yol verdiğinizde eğer arkanızda bekleyenler varsa kornaya basmadan edemiyor.7 aylık adam çok memlekette anlayacağınız.
4-Arabada hatun olduğunu görüp dengesiz hareketlerde bulunan adamlara gıcık oluyorum.Ne oluyorsa arabadaki hatuna asılınca.Böyle durumlarda hiç gözünün yaşına bakmıyorum bende sıkıştırıyorum :p
5-ışıklar ah ışıklar.2 sn geç kalktınız diye kornaya basan abiler lafım size...Ne var tabakhaneye ... mu yetiştiriyorsunuz.
6-Bir şeritlik yolu 3 şerit haline getirenlerede kıl oluyorum.Sanki memlekette bir siz akıllısınız sizden başka akıllı yok.
vs vs vs....
Ertan Ömür
12-31-2004, 03:30 PM
1)Sinyal vermeyenler
2)Araçtan dışarı öteberi atanlar
3)Toplu taşıma şöförlerinin tamamına yakını
4)Trafikte slalom yapanlar
5)Ara sokaklardaki dönemeçlerde uygunsuz parkedenler
6)Çamurdan aracının rengi gözükmeyenler
7)Yeşil yanar yanmaz kornaya asılanlar
8)Pati çekenler
9)Yayaların üzerine sürenler
10)Aracı yamalı,çarpık,çurpuk olarak trafikte seyredenler.. :mad:
Astra_eseR
12-31-2004, 04:45 PM
*arabadan kızlara sarkanlar laf atanlar...
*arabaya doluşup müziğin sesini açıp gezenler...
*başka bi araçta seyir halindeki bayanlara sarkanlardan nefret ediyom..
bunların dışında başka bişi yok... trafikte sol şeritte yavaş gidenler beni ilgilendirmiyo... çünkü hangi şeritte olduğum belli olmuo benim :D
alid90
12-31-2004, 05:02 PM
ANNEM :p yaw kullanması çok iyi ama çok panik
Ertan Ömür
04-19-2005, 01:05 PM
:!: Güncel :!:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.