PDA

View Full Version : Özür Mektubu!!!

Miko!
07-19-2005, 09:03 PM
İnsanları kırmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum!!! :crying:

biliyorum... diceksiniz böle bişi yapma o zmn diye... ama o zmn da kendimi kırıyorum... iki türlüde canı çok acıyo insanın... hele gerçekten sizin için değerliyse karşınızdaki insan... gerçekten özel bi kişiyse... gerçekten adamı acıtıyo...

üzgünüm... gerçekten çok üzgünüm... gardım düştü iice...

saçma cümleler...dağınık kelimeler... en azından kafamın ne kadar allak bullak olduğunu anlatır sanırım... bu bile bi başarı sayılabilir mi?

umarım kırdığım insanlar bigün beni affeder... diliyorum bunu tüm kalbimle... :crying:

tuningTR
07-19-2005, 09:06 PM
ben konudan bisey anlamadım..
glba miqo abla birilerine msj. gönderiyo..

‡ЗмRЗ‡
07-19-2005, 09:07 PM

biliyorum... diceksiniz böle bişi yapma o zmn diye... ama o zmn da kendimi kırıyorum... iki türlüde canı çok acıyo insanın... hele gerçekten sizin için değerliyse karşınızdaki insan... gerçekten özel bi kişiyse... gerçekten adamı acıtıyo...

saçma cümleler...dağınık kelimeler... en azından kafamın ne kadar allak bullak olduğunu anlatır sanırım... bu bile bi başarı sayılabilir mi?

umarım kırdığım insanlar bigün beni affeder... diliyorum bunu tüm kalbimle... :crying:
insanlar hata yapabilr umarım herşey dileğince olur :!:

Miko!
07-19-2005, 09:11 PM
ben konudan bisey anlamadım..
glba miqo abla birilerine msj. gönderiyo..

sadece içimi dökmek istedim... gerçi dediğim gibi çok karışık ama... halim de bu...

Ertan Ömür
07-19-2005, 09:18 PM
Üzme canını prenses bunlarda geçer. :sleep: Bilirsin sofrada tatlılar hep sonda yenir.Başlarda acılar,ekşiler,tuzlular derken ömür geçip gider. :icon_idea

STP
07-19-2005, 09:19 PM
cıvıyı cıkarmak kolay olabılır.. onemlı olan ızı.... cıvı cıkar ızı kalır :sleep:

Şovalye
07-20-2005, 11:16 AM
umarım herşey gönlünüzce olur abla...

saydam
07-20-2005, 11:23 AM

Miko;

Aslında bakarsan konuyu ben dahill bi cok kimse bilmiyor..o yuzden sana yazcaklarımız ya icimizden gecenler yada tahmin ler uzerinden gidilen belkide yanlıs cumleler olcaktır...

O yuzden kırılmalara neden olacagızdır belkide...senin duygularını tamir etmek isterken....

O yuzden sana soyleyecegim tek bi şey var...Düşün ,düşün hemde cok sonra bi karar ver...Verdigin karar ister dogru ister yanlıs olsun ama bi sonucu olsun...aslında yapmak istedigin ne buna karar ver...

Herseye ragmen senin ve cevrendekilerin huzur bulması cok yakın olur insallahh.....

hobbit
07-20-2005, 11:25 AM
bazı şeyler yapılmadan veya soylenılmeden once kırk kez dusunulmelı derım ben...bir sevdığımı kırmaktan ve sonra vıdan azabı cekmektense ..icimde patlasın dıyeceklerım daha ıyı..

STP
07-20-2005, 11:29 AM
bazı şeyler yapılmadan veya soylenılmeden once kırk kez dusunulmelı derım ben...bir sevdığımı kırmaktan ve sonra vıdan azabı cekmektense ..icimde patlasın dıyeceklerım daha ıyı.. dimi ablacim.... :!:

nitrO_Oxide
07-20-2005, 11:31 AM
özür dilemekte bir buyukluktur :!:

STP
07-20-2005, 11:32 AM
ozur dilemek yapilani yapilmamis gostermez....

nitrO_Oxide
07-20-2005, 11:34 AM
insanlar kusursuz yaratıklar değildir elbet hatalar olacaktır yapmıyorum diyen en buyuk yalancıdır bence...

hobbit
07-20-2005, 11:42 AM
dimi ablacim.... :!:

di ablacım ama...bunu senin de arasıra yapman gerekiyor bunu unutma..sadece özel ilişkilerınde degıl.. :)

hobbit
07-20-2005, 11:43 AM
insanlar kusursuz yaratıklar değildir elbet hatalar olacaktır yapmıyorum diyen en buyuk yalancıdır bence...

altına ımazımı atarım... :icon_idea

Miko!
07-20-2005, 02:33 PM
yanlış mesaj... değiştirilmiştir...

Miko!
07-20-2005, 02:45 PM
her insan gibi küçüklü büyüklü bi sürü hatam var... belki bi insana göre çok bi diğerine göre az sayıları....

ama kendime bu hataların özellikle büyük çaplı olanlarından dersler çıkardım... belli hedefler, belli kurallar belirledim kendime... bunları kendim için uygulayım derken çevremdeki insanlar kırılıyo... bu da beni üzüyo doğal olarak...

elimden geldiğince ii bi insan olmak, kimseyi üzmemek, kimseyi kırmamak, kimseye kötülük yapmamak gibi ii niyetli bi hayat felsefesini benimsemişken insanlar üzülünce ben de çok üzülüyorum.... ama iyilik yapıcam derken arada kendimi de kaybetmemem gerek sanırım... az da olsa birazcık bencil davranmak gerekiyo galiba... bu çok ince bi çizgi ve bunu tutturmaya çalışıyorum...

bu arada olan üzücü vakaalar içinse vicdanımla hesaplaşıp en iisini yapmaya çalışlıyorum... umarım başarılı oluyorumdur... :(

Beste (Nam-ı Diğer Miko!)

STP
07-20-2005, 02:48 PM
hiçbisiy olduu yok malesef.... kimi mahvettiini unutma...

Miko!
07-20-2005, 02:50 PM
hiçbisiy olduu yok malesef.... kimi mahvettiini unutma...

no comment!

STP
07-20-2005, 02:50 PM
soyleyecek soz bulamamakta güzel.....

hobbit
07-20-2005, 02:57 PM
mesaj yerine ulaşmıştır eminimki... :)

sevgili miko..amacım bir yere mesaj ulaştırmak degıl..bu benım haddıme degıl..cunku 2 kişi arasında gecenler orda kalmalıdır dıye dusunmuşumdur hep..
yazılarınızdan bir yerlere mesaj ulaştırmak ıstıyorsanız rıca edıcem bizimkılerı degıl kendı düşüncelerinizi yansıtınız...
biz sadece size fıkır vermek ıcın burdayız..

Miko!
07-20-2005, 03:00 PM
sevgili miko..amacım bir yere mesaj ulaştırmak degıl..bu benım haddıme degıl..cunku 2 kişi arasında gecenler orda kalmalıdır dıye dusunmuşumdur hep..
yazılarınızdan bir yerlere mesaj ulaştırmak ıstıyorsanız rıca edıcem bizimkılerı degıl kendı düşüncelerinizi yansıtınız...
biz sadece size fıkır vermek ıcın burdayız..

özür dilerim abla... değiştiriyorum hemen mesajımı...