PDA

View Full Version : .:::: Modifiyeyi daha geniş kitlelere yayabilmek için neler yapılabilir? ::::.

Ertan Ömür
07-18-2005, 09:28 PM
Arkadaşlar modifiye sektörüne yeni kanlar lazım.Forumlara yeni yeni üyeler,piyasaya yeni yeni araçlar lazım.Bu piyasa aynı araçlar ve modifiyeciler etrafında dönemez.Burada modifiye firmalarının,dergilerin,forumların ve hepsinden önemlisi devletin yapması gereken şeyler vardır.Biz TUNING TURKEY olarak sürekli bunu ilke edindik.Bizim en büyük amacımız genç yaşlı demeden,bayan erkek demeden yeni yeni modifiyeciler yetişmesini sağlamak.Modifiye ve modifiyecileri soğuk bulanların bu peşin hükümlerini kırmak.
O yüzdendir ki bu forumda sohbet ve geyiğe inanılmaz oranda yer verilmektedir.Sırf bu yüzdendir ki ağır bilgilerle ve topiklerle modifiye empoze edilmemektedir.
Biz çoğu zaman bu yönde eleştirilsekte yolumuzdan şaşmayacağız.Ama biz kendimize bir hedef koyup yapılamayanı yapmaya çalışırken piyasada inanılmaz bir miskinlik söz konusu.Herkes günü kurtarma telaşı içerisinde.Ben bukadar dinamik bir sektörde bu miskinliği ve kabuğuna çekilmişliği pek anlayamıyorum?
Bana katılanlar da olacaktır,katılmayablkar da.Ben sonuçta sizlerin çözüm önerilerini merak ediyorum.Konu belli,soru belli.Eeeee ozaman yazın aklınızdan geçenleri.Daha ne duruyorsunuz? :icon_idea

ETM
07-28-2005, 09:35 PM
bence bu iş federasyon başkanlarının elindede biraz ,onlar sadece ralli ve şimdilerde formulayla ilgileniyorlar ama draglara üvey evlat muamelesi yapılıyo nedenini pek bilemiyorum ama az para getirdiginden herhalde ilgilenmiyolar eger isteseler her drag yarışını muhteşem yapabilirler.mesela bide dijitürkteki start tvyi izliyorum daha hic drag görmedim yani trdekileri,zaten eski rallici biri sunuyo ondan birazda sıf ralli ama inşallah draglarıda modifiyeyide yakında tanırlar

Bird_hunteR
07-28-2005, 10:04 PM
Çeşitli modifiye fuarları olabilir diyorum...

siena_16V
07-28-2005, 11:58 PM
bence türkiye'de medyayı yöneten insanları bu yöne kaydırmak lazım...
mesela bir doğan şirketi yapsa bunu mesela hafta sonu bir magazin programı wereceğine ya da bir kanal açsa yeter....(gerçi bir ara start tv diye bir kanal açılmıştı ama....)

fafatara53
07-29-2005, 12:02 AM
öncelikle halkımız bilinçlendirilmeli....sonra bu işi genişletme işine geçilmeli...şuanda halk bu işe karşı çünkü bu işi yapan herkesi gazcı zannediyolar biz gazcı değiliz demiyoruz kanımız kaynıyor ve yapıyoruz işte önce kendimizide düzeltmeliyiz....

geçen gün kuzenimle konuşurken bana şunu dedi araba sürmeyi çok seviyorsun eğer sürmek istiyosan yaşamalısın dedi...

DRIVER34
07-30-2005, 05:15 PM
kanuni prasürdürlerin birazdaha hafiflemesiyle

ETM
07-30-2005, 07:33 PM
bencede hafiflemeli

Şovalye
07-30-2005, 08:23 PM
bence herşeyde önemli olan reklam derim...
reklam olmadan hiçbirşey olmaz...
bireysel olarak deil toplumsal olarak yönlendirilmeli...

pre_lude
08-04-2005, 09:12 AM
knunlar modifiye icin ne diyolar, bileniniz varsa ayrıntılarıyla ögrenmek isterim beni aydınlatırsanız sevinirim...

LIVY
08-04-2005, 09:53 AM
Herşey önce kanunda bitiyor, çünkü parçaları alman yasal ama arabada kullanınca araban bağlanıyor vs.... Modifiyeli araçlar resmen korkarak geziniyorlar, birçok polis zaten takmış modifiyeli araçlara.... Geçen gün bir başka sitenin toplantısında park halindeki araçlara ceza kesip, 2 aracı bağladılar , yuhhh olduk .......