PDA

View Full Version : hayat...

STP
07-18-2005, 07:56 PM
nekadar berbat bısıy bu hayat. ısyan etmemek ıcın kendımı okadar zor tutuyorumkı. ALLAH ınancım olmasa bu sekılde davranmayacagım bıle. ortalık 2 yuzlu adı duzenbaz serefsız pıslık ınsanlarla dolu. ıyı ınsan yok denecek kadar az. saflık temızlık hakgetıre.kımseye ıyılık yapmaya gelmıyor dırek kotuluk buluyorsun.dokunmadıgın adamdan zarar gelmıyo ıyılık yaptıgın ananı aglatıyo. dost desen yok 3 kagıtcı arkadas desen cok.. yalnız kaldıgın zamanlarda basını omzuna yasalaycak bı dostun ozlemı... herseyını cekınmeden sır olacak kalacagından zerre suphe duyamdıgın bı ınsanın yoklugu... yasam sartları pahalılık ezılen kucumsenen hıce sayılan ınsanlar... nedır bu dunyanın halı boyle ya... sevıyosun pısman edıyolar tertemzı duygularını yok edıyolar senı baska yollara gıtmeye zorluyolar.dogru bıldıgın yoldan sasmamak ıcın verdıgın savasta cabası. ben aılemden ıyılık dogruluk vefakarlık adamlık ogrendım ama bunlar artık benım hep zarar gormeme neden olmaya basladı. yoks ayanlısmı bu guzel degerler...ınanaın ben artık bunaldım.. kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum hıc bısıy yapmak ıstemıyorum.. zaten hersey ters gıdıyo hıc bısıy yolunda degıl...yasamak bumu ya...boyleyse yasamak almıyım ben kalsın...

Miko!
07-18-2005, 08:05 PM
verdiğim rahatsızlıktan ötürü silinmiştir....

nitrO_Oxide
07-18-2005, 08:08 PM
Sen gene bunalımdasın anlasılan.Keske elimden gelen birsey olsa seni bu bunalımdan kurtarabilecek.5-6 ay oncesine bende bu durumdaydım ama sabrettim inan şimdi cok mutluyum anlatılmaz bişi bu.Bence sabret ve bekle allahına dua et inan hersey istediğin gib olur.

STP
07-18-2005, 08:08 PM
bıd ebu cıktı basımıza lanet dagıtıcı sanıyo kendını hey ALLAH ya...

hobbit
07-18-2005, 08:13 PM
ya güzelım ne oldu şimdi durup dururken..elbette kötülükler var elbette insanı canından bezdıren olaylar var..ama bunun yanısıra butun bunlara gogus germemızi saglayacak ınancımız ve gercekten bize deger veren dostlarımız var..

ben görüyorum kı bir cok tatsızlıga ragmen senı seven ve saygı duyan ınsanlar var...bu hayatta bir amacın var..daha önünde coook uzun senelerde var kısmetse... kapıp koyverme şöyle kendini ...

Miko!
07-18-2005, 08:13 PM
:crying::crying::crying:

STP
07-18-2005, 08:14 PM
ya güzelım ne oldu şimdi durup dururken..elbette kötülükler var elbette insanı canından bezdıren olaylar var..ama bunun yanısıra butun bunlara gogus germemızi saglayacak ınancımız ve gercekten bize deger veren dostlarımız var..

ben görüyorum kı bir cok tatsızlıga ragmen senı seven ve saygı duyan ınsanlar var...bu hayatta bir amacın var..daha önünde coook uzun senelerde var kısmetse... kapıp koyverme şöyle kendini ... olmuyo abla olmuyo... bı yerde tıkanıp kalıyorum...

hobbit
07-18-2005, 08:20 PM
olmuyo abla olmuyo... bı yerde tıkanıp kalıyorum...

herşeye ıyı tarafından bakmaya calış selcuk..sag mısın elın kolun bacagın tutuyor mu..alıen sana deger verıyor mu..ıstedıgın şeyı yıyıp ıcebılıyor ..hobilerını az cok yapabılıyor musun..kac insana gore şanslı oldugunun farkında degıl mısın..senden cok daha beter durumda olanlar ne yapacak..cok şükür halıme de be kardeşim..

Ertan Ömür
07-18-2005, 08:23 PM
Selçuk dün CARREFOUR da ilk yüzüne baktım gözlerin ışıldıyordu.En son gözlerine draglardan sonra baktım hafif bir yorgunluk sonrası yine keyif pırıltıları vardı gözünde.
Sana,Arda ya,Fatih e ve Fethi ye defalarca baktım.Sizlerin dünkü çabalaması ve iyi niyeti beni inanılmaz mutlu etti.Ufak tefek aksiliklerin ve eksikliklerin dışında bu işten alnınızın akıyla çıktınız.Senin ablanla tanıştım dün.İnanılmaz tatlı ve bir okadarda kaliteli birisi.Sitemize üye olmamış olmasına resmen kahroldum.Daha önce jr STP yi tanıdım.Pırıl pırıl birisi.Onada kanım inanılmaz ısındı.Aracın piyasada gerek estetik,gerekse teknik açıdan isim yapmış bir araç.Yazsan olay oluyor,kızsan olay oluyor.Demekki sivri diline ve megolamanlığına rağmen olmazsa olmazlardansın.
Ben seni çok seviyorum.Bunu defalarca dile getirdim.En sevdiğim yönün ise üretken ve aktif olman.Herzaman yenilikçi olman.İlkleri yapan yada yaptıran olmak senin hayat felsefenin bir parçası.
İnan Allah herşeyi bir arada sunmuyor insana.Maddiyat ve maneviyat bir arada çok nadir yürüyor.Biri olsa diğeri sekteye uğruyor.Hatta bazen 2 taraftan darbeler yer insan.
Ben senin yolunu açık görüyorum.Bence sen otomotiv ve modifiye sektöründe ekmek yersin.Zamanla olgunlaşacak ve daha çok sevilmeye başlayacaksın.Bence senin en büyük sıkıntın sanalda çabuk hiddetlenmen.Halbuki gerçek hayatta bana çok daha farklı geliyorsun.
Bu yazıyı sana gaz yada moral vermek için yazmadım.Sadece ve sadece hissettiklerimi yazdım.
Benim son 3 yılda kaybettiğim paraları bilsen düşüp bayılırsın.Ama hala günde 10 saat çalışıyorum.Ama 4 verip 1 alıyorum.Eğer kafama taksam bunları,sonunda kesin sıyırırım.Umarım aklımdan geçenleri sana gerektiği gibi aktarabilmişimdir.Sevgiyle kal. :icon_idea

STP
07-18-2005, 08:28 PM
kaale alıp detaylı guzel yazı yazdıgın ıcın sagol abı...

hobbit
07-18-2005, 08:36 PM
kaale alıp detaylı guzel yazı yazdıgın ıcın sagol abı...

biz ona dostlar arasında önemsemek değer vermek deriz kaale almak degıl selcuk..hadi iyi bak kendine ..

ahirimsensin
07-18-2005, 08:37 PM
nekadar berbat bısıy bu hayat. ısyan etmemek ıcın kendımı okadar zor tutuyorumkı. ALLAH ınancım olmasa bu sekılde davranmayacagım bıle. ortalık 2 yuzlu adı duzenbaz serefsız pıslık ınsanlarla dolu. ıyı ınsan yok denecek kadar az. saflık temızlık hakgetıre.kımseye ıyılık yapmaya gelmıyor dırek kotuluk buluyorsun.dokunmadıgın adamdan zarar gelmıyo ıyılık yaptıgın ananı aglatıyo. dost desen yok 3 kagıtcı arkadas desen cok.. yalnız kaldıgın zamanlarda basını omzuna yasalaycak bı dostun ozlemı... herseyını cekınmeden sır olacak kalacagından zerre suphe duyamdıgın bı ınsanın yoklugu... yasam sartları pahalılık ezılen kucumsenen hıce sayılan ınsanlar... nedır bu dunyanın halı boyle ya... sevıyosun pısman edıyolar tertemzı duygularını yok edıyolar senı baska yollara gıtmeye zorluyolar.dogru bıldıgın yoldan sasmamak ıcın verdıgın savasta cabası. ben aılemden ıyılık dogruluk vefakarlık adamlık ogrendım ama bunlar artık benım hep zarar gormeme neden olmaya basladı. yoks ayanlısmı bu guzel degerler...ınanaın ben artık bunaldım.. kımseyle muhatap olmak ıstemıyorum hıc bısıy yapmak ıstemıyorum.. zaten hersey ters gıdıyo hıc bısıy yolunda degıl...yasamak bumu ya...boyleyse yasamak almıyım ben kalsın...
HEP İYİ NİYETİMİZDEN KAYBETMİŞİZDİR,ELBET Bİ GÜN KAZANACAĞIZ,BENİM DE TEK TESELLİM BU,ÜZÜLME STP

SNOWMAN
07-18-2005, 09:12 PM
Selçuk, 15-20 gün önce sana hitaben bir yazı yazmaya başladım, sonra kararsız kaldım ve vaz geçtim.
Vaz geçmemin nedeni ne tepki vereceğini kestiremememdi. Biraz nasihat kokacaktı yazım.
Bu ülkede herkes gerekli gereksiz konuştuğu için, o gruba sokulma ihtimalim vardı. Artık yanlış da anlaşılsam bir kaç şey söyleme gereğini hissediyorum.

Sen içinde afacan bir çocuk barındıranlardasın. İyi niyetli ve fevrisin. İçindeki saf çocuk ta bir şeylerin farkında ki bu topicte bazı şeyleri dile getiriyorsun.
Hayatı yeteri kadar tanımış, eğriyi, doğruyu, kalleşi, merti görüp değerlendirmişssin.

Çevrende iyi insan da çoktur, fedekar insan da onlara bir şans vermeni onlara yaklaşmanı bekliyorlardır belki.

İnsan yaşamı boyunca bir sürü şanssızlıkla, tatsızlıkla karşılaşabilir, çaresizliklerle boğuşabilir.

Mümkün olabildiğince sakin hareket ederek aşacaksın sorunları, kızmak hırçınlaşmak daha da gerginleştireceği için yarardan çok zarar getirecektir.
Yaşamında atlattığın badireleri düşünürsen, ne kadar güçlü olduğunu göreceksin zaten.

Umarım içindeki çocuğu hiç bir zaman kaybetmez ama biraz eğitirsin.

msinanh
07-18-2005, 09:24 PM
ben böle hayatın.......

ama bunlar olmassa olmaz...
bunları yasayalımki çok nadir bulunan dostlarımıza daha sıkı sarılalım...

Ertan Ömür
07-18-2005, 09:39 PM
Selçuk, 15-20 gün önce sana hitaben bir yazı yazmaya başladım, sonra kararsız kaldım ve vaz geçtim.
Vaz geçmemin nedeni ne tepki vereceğini kestiremememdi. Biraz nasihat kokacaktı yazım.
Bu ülkede herkes gerekli gereksiz konuştuğu için, o gruba sokulma ihtimalim vardı. Artık yanlış da anlaşılsam bir kaç şey söyleme gereğini hissediyorum.

Sen içinde afacan bir çocuk barındıranlardasın. İyi niyetli ve fevrisin. İçindeki saf çocuk ta bir şeylerin farkında ki bu topicte bazı şeyleri dile getiriyorsun.
Hayatı yeteri kadar tanımış, eğriyi, doğruyu, kalleşi, merti görüp değerlendirmişssin.

Çevrende iyi insan da çoktur, fedekar insan da onlara bir şans vermeni onlara yaklaşmanı bekliyorlardır belki.

İnsan yaşamı boyunca bir sürü şanssızlıkla, tatsızlıkla karşılaşabilir, çaresizliklerle boğuşabilir.

Mümkün olabildiğince sakin hareket ederek aşacaksın sorunları, kızmak hırçınlaşmak daha da gerginleştireceği için yarardan çok zarar getirecektir.
Yaşamında atlattığın badireleri düşünürsen, ne kadar güçlü olduğunu göreceksin zaten.

Çoooookkkkkkkkk güzel bir yazı.Bilemem Selçuk ne hisseder ama ben çok etkilendim. :icon_idea :icon_idea

Şovalye
07-18-2005, 09:51 PM
wallhi hemfikiriz Ertan abi..süper bencede...bravo Hüseyin Abi...:)

STP
07-18-2005, 11:01 PM

senın ıcın ozel bı yazı yazmayı dusundugun bırı olmak guzel abı...

hobbit
07-19-2005, 12:11 AM
babacım..saygılar... :)

^^CaRiSMa^^
07-19-2005, 03:16 AM
Allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş..sende bilirsin ;) Halimize sukredelim kardeşim..cok fazla takma kafana ve dewam et...acaba yanlıs yapıyormuyum bi yerde yapıyosam bu yanlıs nerde diye biraz dusun...
Allah yardımcın olsun kardeşim...

ahirimsensin
07-19-2005, 02:17 PM
ALLAH(cc) kimseye kaldıramayacağı yük vermez,şükredelim elbet bi gün geçer