View Full Version : Adsiz Duygular
HATIRLIYORMUSUN? YAGMURLU BIR ILKBAHAR GÜNÜYDÜ, HAVA KARARDI KARARACAK. GÖZLERININ ICINE BAKTIGIMDA BIRAZ UTANMISTIM. SANKI YÜZÜM KIZARMISTI,KULAKLARIMDA UTANGACLIGIMIN SICAKLIGINI HISSETMISTIM. HALEN KULAKLARIMDA CINLIYOR MERHABA DEYISIN VE HALEN AKLIMDA ELINI SIKTIGIMDA AVUCLARIMIN TERLEYISI. ADINI BILMEDIGIM BIR DUYGU, ZAMANI DURDURMUS VE GÖZLERINE MAHKUM ETMISTI UTANGAC BENI. ARKAMA SAKLADIGIM SOL ELIMI SANA UZATTIGIMDA KALBIM DURACAK GIBI OLDU,BASIM ÖNE EGILDI.ELIMIN ÜZERINDE ELININ SICAKLIGINI HISSETTIGIMDE AVUCUMU ACTIM . TÜM CESARETIMI TOPLAYIP SANA BAKTIGIMDA TATLI BIR TEBESSUM GÖRDÜM VE IKI GÜL.BIRININ RENGI KIRMIZI DIGERININ RENGI GÖKKUSAGI
Geçelerde buna benzer duyguları bende yaşadım...Inanılmaz güzeldi :o
fafatara53
12-28-2004, 09:15 AM
dostum iyi bi giriş yaptın sabah sabah duygulandırdın bizi...bu arada hoşgeldin....
12 haziranda giriş yapmış siteye ama ilk defa görüyorum :D
HiÇ Ummadigim Bir Anda Cekip Gidisin 17 Sene Oldu...bilmiyorum... Haketmismiydim Sensizligi,her Biri Digerinden Zifiri,her Biri Digerinden Ayaz Ayriligi Haketmismiydim...neydi Bizi Ayiran, Kimdi??? Ne Istedi Bizden Ne Suc Isledik Hayata Gelmekten Gayri.cooooook Zifiri Gecelerde Yakasina Yapisip Hesap Sordum.ayrildigimizda Aglayamadiklarimi Agladim... Adamligimdan Utanmadan Hickira Hickira. Oysa O Kara GÜnde Aglamaya Yabanciydim,nerden KÜcÜcÜk Aklima Gelirdi Ki Beklenmedik Bir Anda Gerekecegi...kolay Olmadi Be Atesin Harini Yanarak Ögrenmek, Bogularak Karaya Cikmak, Hele Ki Sensizlige Alismak... Hiccc Ama Hicc Kolay Olmadi...bir Yarim Senle GÖmÜldÜ, Bir Yanin Benle Yasiyor.
philcollins
12-31-2004, 02:15 PM
inanılmaz güzeldi lord, kötü ettin birden beni
hobbit
12-31-2004, 02:43 PM
bu duyguların bir adı var..hep vardı, herkes icin vardı..
DALGACI
01-02-2005, 05:09 AM
Adini Sen Koy...
Bizi burada hüzne boğuyorsun güzel yazınlarınla sonrada gidiyorsun..Lord'um hayalet gibisiniz :o
DALGACI
01-06-2005, 05:39 AM
0+0=0 bu 0 nedir ? cok eskiden komsuluk kavrami vardi.insanlar komsularini ziyaret eder sohbet eder dertlesir paylasirdi evin reisi calisir hane halki kit kanaat dahi olsa gecinirdi kadinlar altin günü yapardi zeytinyagli sarmalar yapardi caylar kekler tatli dedikodulara meze olurdu (simdide altin günleri yapiliyor lakin altinlari alan kadin soluk soluga kuyumcuya gidiyor sahte olup olmadigini soruyor) sonraki yillarda renkli tvlerde renkli hayatlar gördük ve bu hayatlarin büyüsüne kapildik hayatimizi renklendirmek ugruna kadinlarimiz calismaya basladi daha sonra kadin erkek esitligi tartismasi alevlendi kadin erkek birbirine düsman kesildi cocuklar süt anneleri edindi yürekler ikiye ayrildi bir yarisi süt anneye bir yarisi biyolojik anneye... derken komsu ziyaretleri azaldi misafir agirlayan ev halki koro halinde esnemeye basladi (uykudan degil ) komsu ziyaretleri seyreklesti. kadin erkek isten gelmisti yorgundu kimse kimseyi cekemezdi yataga girildi ayni yatakta ayri dünyalara uyundu... hedeflerimiz o kadar büyüktü ki ailede kadin ve erkegin calismasi yetmemeye basladi derken biraz sütanne sütü biraz da pastörize süt ile büyüyen evlat imdada yetisti basladi calismaya. artik artik hedefler daha da büyüdü kücükler kabul görmez oldu. büyük bir ev kocaman bir araba pardon kocaman 3 araba gerekti, hedefler uzakti calismak didinmek gerekiyordu... bizler renkli hayatlara layiktik. artik komsularimizi tanimaz umursamaz olmustuk. hos onlar da bizi tanimiyordu cünkü onlar da renkli hayatlara layikti . zaman gectikce hedeflere ulasildi ev alindi arabalar alindi ama hepsinin daha iyisi vardi ve o iyiler yeni hedefimiz olmustu. ne var ki 3 kisinin calismasi ile imkansiz görünüyordu ve ek isler,fazla mesailer basladi. merak ettigimiz aile üyelerine gsm ile sms cekmek sureti ile irtibat devri basladi bazen kontör biterdi irtibat kesilirdi deli danalar gibi merak ederdik aslinda merak etmezdik. renkli hayatlarin bize bahsettigi,hayatimizda büyük yer edinen ve bizden sadece kontör parasi götürdügünü sandigimiz renkli oyuncagimizi kullanamayisimiz kahreder olmustu bizi...artik sadece papparazzi ya da kaynanalar izlenir tv kapatilir olmustu doyasiya tv izlemek bayramlara ya da yilbaslarina kalmisti...kadin ve erkek evinde yilbasi programlarini izlerken birden ogullarini gördü!!! ogullari iki hirvat kizini taciz etmekteydi yillarin zorluguna gögüs gerebilmek icin aldigi alkol ve uyusturucunun etkisi ile ne yaptigini bilmez bir halde salyalari akmaktaydi gözlerinin icinde vahsetin doyumsuz zevkini tadiyordu... eee ona da renkli hayatlar yetmez olmustu daha fazla daha fazlaa olmaliydi onlarca insanin icinden 3 tanidik sima gözüme carpti... biri ben biri sen biri de 0......
neden bu yaziyi yazdim neden bu topic altina yazdim bilmiyorum. bizi kirleten, daha fazlasini istememize neden olan, en büyük olmayi hedefleyen ve bu ugurda dost arkadas komsu aile kavramlarini hice saymamiza neden olan ilkellikten kurtulamamis beynimiz mi yoksa tek disi kalmis olan canavar medeniyet mi ... 0+0=0 denklem burda istediginiz 0 i secin birini ben sectim tam bana göre... size göre olan da muhakkak vardir deneyin...
--------------------------------------------------------------------------------
Ertan Ömür
01-06-2005, 11:20 AM
Sevgili YAVUZ nede güzel yazmışsın..Umarım bu yazıdan bazı arkadaşlarımız gerekli dersi çıkartır...Ben inanılmaz bir duygu yoğunluğuyla okudum..Heleki şu ortamda..
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.