View Full Version : Aracınızla yaşadığınız unutulmaz anılar..(acısıyla&tatlısıyla)
Ertan Ömür
12-27-2004, 03:16 PM
Arkadaşlar araçlarımızla yaşadığımız acı yada tatlı anılarımız mutlaka vardır.Bu tür anılarınızı burada dile getirebilirsiniz..Hırsızlık,kaza,ilkleriniz,hüzünl eriniz,sevinçleriniz,hayal kırıklarınız vs vs vs vs....Hadi bakalım klavyenize kuvvet...
fafatara53
12-27-2004, 03:20 PM
vallahi ehliyeti daha 5.ayda aldım daha öyle bi unutulmaz iş yapmadım....
Daha Gecen Gece Hirsizlar Arabami SoymuŞlar Benİm Arka Cami Levye İle AcmiŞlar İcİne Gİrİp Komple Tesİsat, Buz Dolabi, 2 Tane Televİzyon, Teyp, GİtmİŞ. HİcbİrŞey BirakmamiŞlar Benİm Arabanin Onundekİ Cordobayida GoturmuŞler. Unutlumaz Bİr Aniysa Ben Bunu Hİc Unutmam...
Ertan Ömür
12-27-2004, 03:28 PM
Daha Gecen Gece Hirsizlar Arabami SoymuŞlar Benİm Arka Cami Levye İle AcmiŞlar İcİne Gİrİp Komple Tesİsat, Buz Dolabi, 2 Tane Televİzyon, Teyp, GİtmİŞ. HİcbİrŞey BirakmamiŞlar Benİm Arabanin Onundekİ Cordobayida GoturmuŞler. Unutlumaz Bİr Aniysa Ben Bunu Hİc Unutmam...
Çok büyük geçmiş olsun ORAL..Benim ROVER a son 1 senede 3 kere girdiler.Birinde aracı çalmaya bile kalktılar..Ama hiçbirşey alamadılar..Ama kırılan cam ve film paraları bile ciddi masraf oldu.Ayrıca sinir bozukluğu da cabası.Bu işleri şehrin göbeğinde kolayca yapıyorlar.Can ve mal güvenliğimiz Allaha emanet. :mad:
luckyben
12-27-2004, 03:34 PM
AH BE BI ARABAM OLSA ALDIGIM GUNU ANI OLARAK YAZACAM :D
ersin yılmaz
12-27-2004, 03:40 PM
bu yaz silivriden tekirdağa doğru giderken bi tırı sollarken beni farketmedi üzerime çıkıyordu nasıl olduda kurtuldum hiç hatırlamıyorum ellerim ayaklarım titremişti allah korudu
hazel
12-27-2004, 03:55 PM
Gecen sene aralik ayinda ingilteredeki 3.gunumde Manchester dan Edinbourgh a giderken 85 le gidiyordum, 85 neki cerez, sonradan bi hiz kamerasina yakalandim ve flash patladi, kendime geldim, ingilteredeydim ve 85 le gidiyordum ama KM degil MIL yani limitin 70 mil oldugu bi yerde ben hala turkiyede araba kullaniyorum ve 90 in altinda 85 le gidiyorum saniyordum. 165 sterling yani 500 milyon a yakin ceza odedim, nasil unuturum ki bunu.....ama ingilterede daha 3. gunumdu yaa beynim hala km saniyorduki :(
SeRSeRi_aFaCaN
12-27-2004, 10:35 PM
bıgun kız arkadasımlaydık otobanda gıderken bı anda otobandakı park alanlarına gırım bıraz dınlenelım dedık, arkadasımla arabada muh edıyoduk sdasnırım muhabbetın dozunu bıraz asıp kendımı kaptırmısım bı baktım bıara yan tarafa tırcılar ellerınde sopalarla arabaya dogru kosuyolar burdamı yapılır falan dıye o korkuyla nasıl calıstırdım arabayı nasıl gaza bastım hıc hatırlamıyorum :D
Badboy
12-27-2004, 11:06 PM
2000 yılında lada samara marka aracımla pug 406 yla trafıkte kapısmaya kalktım.onun pug olması benı ırgalamıyordu.delıyız doluyuz yaaa.ama bı yerden sonra anladım kı ırgalaması gerekıyomus cunku 160 la gıderken araba savurdu once reno 12 ye sağ çamurluk oradan kamyonun kasasına sol camurluk daha sonra boranın arka tarafa sağ kapı ve sonra sağ barıyerden sekerken sol barıyere gecısımı hatırlıyorum ama nedense gerısını hatırlamıyorum.Hastanenın korıdorlarındada bayaaa bı bagırmısım.Omzum kırılmıs elımde uc parmagım kırılmıs ama yasıyomusum :D o suratle o vurduklarımın hepsını hatırlıyorum.hala bı garıp olurum.özellıklede kaza anındakı o cıyaklama sesı ve gumburtuler. :eek:
thekillingroad
12-28-2004, 12:31 AM
Bu sene, sonbaharda iki kişi öldürdüm..
ben öldürmedim, onlar kendilerini öldürdüler aslında... ölmek için bana çarptılar...
SeRSeRi_aFaCaN
12-28-2004, 12:56 AM
ben öldürmedim, onlar kendilerini öldürdüler aslında... ölmek için bana çarptılar...
ciddimisin ?
bende orta 2 ye gıderken bı adama carpmıstım cok etkılendım uzun sure araba kullanamamıstım (1 saat kadar :d )
Tırmanma Yarısı İcin Adapazari / hendek`e Gelen Bi Evo lu bi arkadasla kalkmistim..
Ertan Ömür
12-29-2004, 12:49 PM
Yapma ya..İçim burkuldu resmen... :(
thekillingroad
12-29-2004, 08:36 PM
deermişim...
hangı bırını anlatayımkı....
34 GS 1905
12-30-2004, 12:26 AM
Çok ilginç insan bir üzüntü smileyı koyar
thekillingroad
12-31-2004, 02:09 AM
Çok ilginç insan bir üzüntü smileyı koyar
deermişim...
Öldürtmeye calıstılar resmen kendilerini de.. Allahtan önümdeki MK3 GTI bulasmasın diye yavascana hareket ediyordum...
Aldığım anı unutama heralde...
Komik olan şey bir müşteri gibi alamayışım arabayı.
Showroomun hemen yanınta teslimat binası var.2 kapı yanyana.Arabam günlerce gözümün önünde yattı.Gittim geldim kurcaladım orasını burasını...Ama öyle bir an vardı ki.Aracım İzmirden gelmişti Opel Türkiye stoğundan.Tırla şirkete gelişi;benim yanına gidip ona dokunmam,acayip bir duygudu be arkadaşlar :o
Ahhh ahhh. :D 28 Ağustos Ctesi saat 19:15 te arabama bindim ve şirketten çıktım.Çok tatlı bir heyecanla.Sıfır km ama 560 km yapmış bir araba daha ilk alışımda :p
Ertan Ömür
02-24-2005, 05:51 PM
Güncel :!:
fafatara53
02-24-2005, 06:11 PM
Aldığım anı unutama heralde...
Komik olan şey bir müşteri gibi alamayışım arabayı.
Showroomun hemen yanınta teslimat binası var.2 kapı yanyana.Arabam günlerce gözümün önünde yattı.Gittim geldim kurcaladım orasını burasını...Ama öyle bir an vardı ki.Aracım İzmirden gelmişti Opel Türkiye stoğundan.Tırla şirkete gelişi;benim yanına gidip ona dokunmam,acayip bir duygudu be arkadaşlar :o
Ahhh ahhh. :D 28 Ağustos Ctesi saat 19:15 te arabama bindim ve şirketten çıktım.Çok tatlı bir heyecanla.Sıfır km ama 560 km yapmış bir araba daha ilk alışımda :p
işte bayanların zaafı çok çabuk kanıyorlar sıfır km'de 20 ay taksit yap gözü hiç bişey görmez sen o arada 20.000 km'deki aracı ver ona...:D
DRIVER34
02-24-2005, 06:32 PM
hiç unutmam 73 opel rekord aldım.. 1900 cc olanlarından o araba boyacıdan iskelet halde gediğinde.... arabayı indirdik çekiciden babam ben karışmam diyo ...ben onu aklınıza gelebilecek en ufak parçasına kadar topladım. tabi yardım aldım elektrik tesisatı olsun v.s.... hatta ilk motoru koyduk marşa basacaz bastık marşa yürüdük sokağı turladım araba gitmiyo bi yanık kokusu conta yaktık su koymamışız arabaya :) içinde de az bi su var zaten olduğu yerde de çalıştı .......neyse binelecek kıvama geldi yeniden conta yapıldı falan ben tecrübeye çıktım kaput yok motor ortada teme çıktım üstümde tulum eller yağ içinde.. bi şahin sanayi çıkışında karşılaştık tikkky bir araba işte ordan biz bunla bi başlarsın ben hadımköye doğru allah ne verdiyse sonuç mu doğan arka plakamı okudu.... tabi bende temde bi yerde elimde telefon dükkanı arıyorum benzin biitiiiiii!!!!!!!!
14 Yasindayim Yeni Yeni Araba Kullaniyorum.. Renault Var O Zaman.. Babamın.. Boyadan Cikali İki Gun Olmus.. Cillop Gibi Araba.. Gunduzleri HAlka Acik Otoparkta Duruyor Geceleri Evin Onunde Araba.. Neyse O Gun Dedim Ben Getiricem Arabayi Baba.. Eve Mesafesi 50 Metre Bile Yok.. Tamam Dedi.. Cok hevesli Gorunce Beni.. Aldim Anahtarlari Kosa Kosa.. Calistirdim Daha 5 - 6 Metre Geriye Cikmamla ßirlikte Gaaaaaaaaaaarch Diye Bir Sesle İrkildim.. Gorunurde Hic Bişi yok.. Neyse İndim Baktim.. Araba Boydan Boya Cizilmiş baya Sağlam ßir Şekilde.. Yaklasik 3 Metre Yanimdaki Cop Kutusunun İcerisinde Uzun Bir Demir Cubuk Gibi Bişi Koymuslar.. Tabi Cubuk ßenim dikkatimi cekmedi.. Cop Kutusuna ßakıyorum.. Neyse Eve Gittim ßaba Dedim arabayi Cizmisler Otoparkta.. Kesin Birisi Dokundurdu.. ( Kamyonlarda Parkediyordu.. ) Babamda Baya Bi Andiktan Sonra :) Gitti Tekrar Boya Yaptirdi.. Uzerine.. Bir Hafta Kadar Sonra Soyledim.. Bişi Demedi.. ata Binmeyi Öğrenirken Düşmek Normaldir Dedi.. Ama En Cok Dokunanı.. Cok Hevesli Bir Sekilde Boyatmisti Arabayi.. Ve Komple Boya İle 3. Gunu Goremedi Arac.. O Gun Bugundur.. Etrafımda Cop Kutusu varsa Gider Bakarim Bişi Varmi Sağinda Solunda..
^^CaRiSMa^^
02-24-2005, 10:40 PM
abi bizim maceralarımız cok var walla anlat anlat bitmez hic girmiyim zaten aklımda da fazla yok ARDA ii bilir bunlarııı :D :D :D dimi ARDA .....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.