PDA

View Full Version : Hyundai'nin kozu Serkan Yazıcı

ЅENA
12-26-2004, 01:56 PM
2005 Türkiye Ralli Şampiyonası’da zirveyi hedefleyen Hyundai Assan MotorSports Takımı, Türkiye Şampiyonu Serkan Yazıcı’yı transfer etti.
Bugüne kadar Türkiye’de üç ralli şampiyonluğu bulunan ve 30’dan fazla yarış kazanan Serkan Yazıcı, 2005 sezonundan itibaren Hyundai Assan MotorSports için yarışacak.
İlk kez 2004 sezonunda Murat Akdilek-Çağlar Süren ve Ender Alkoçlar-İsmet Özbakır ikililerinin kullandığı iki adet Accent WRC ile parkurlarda boy gösteren Hyundai Assan MotorSports, Serkan Yazıcı’nın da takıma dahil olmasıyla birlikte 2005 sezonunun şampiyonluk için en büyük adayı konumuna geldi.
Basın toplantısında konuşan Hyundai Assan Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu, “Hyundai gibi bir markanın motorsporlarında olmaması düşünülemezdi, bu yüzden sekiz ay önce, 2004 yılının Nisan ayında Hyundai Assan MotorSports Takımı kuruldu. Hazırlık yılımızı geride bıraktık, asıl yarış şimdi başlıyor” sözleriyle iddialı olduklarını dile getirdi.
Yazıcı'nın hedefi zirve
Serkan Yazıcı imza töreninde yaptığı açıklamada, yepyeni bir heyecana adım attıklarını, bu heyecanı tüm ekip olarak hissetiklerini ifade ederek, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Yazıcı, “Hyundai Assan MotorSports Takımı’nın her bir üyesinin yüzündeki güven ifadesini gördükçe inanın aynı duyguları yoğun bir şekilde hissediyorum. Takım olarak yepyeni bir hedef için hep birlikte yürümeye başlıyoruz. Hyundai Assan MotorSports Takımı olarak 2005 yılında Türkiye Ralli Şampiyonası’nda ‘Markalar şampiyonu’ olmak için bu yola çıktık. Şampiyonluğa tüm ekip olarak inanıyoruz. Bunun için de tüm ekip olarak tecrübelerimizi ortaya koyup sonuca ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
Mücadele nisanda başlıyor
2005 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın tüm yarışlarına katılacak olan Hyundai Assan MotorSports Takımı, Serkan Yazıcı’nın da ekibe dahil olmasıyla çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.
Nisan ayında başlayacak yeni sezon için çalışmalarını Türkiye’de ve yurt dışındaki birkaç ülkede sürdürecek olan Hyundai Assan MotorSports, 2005 sezonuna en iyi şekilde hazırlanıp hedeflediği şampiyonluğa ulaşmayı planlıyor.

Power
12-26-2004, 04:28 PM
vay be
huyndai bu sene bişey yapamayınca serkan yazıcıyı aldı demek.
bu sene baya iyi gider hyundai.

ЅENA
12-26-2004, 04:50 PM
Serkan o arabayı parçalamazsa iyi bence :p

ersin yılmaz
12-26-2004, 05:50 PM
bence ford tan sonra hyundai de oldukça zorlanacak

nitrO_Oxide
12-27-2004, 12:07 AM
inanmıyorum yaa ford takımı nasıl bu teklifi kabul eder inanmıyorum yaa