PDA

View Full Version : içinde itiraf geçen bir anı

alid90
12-26-2004, 12:07 AM
biz arklarla yazın hep yaramazlık yapardık bigun 6arkadaş dedikki korku maskeleriyle insanları korkutalım tamam taktık maskeleri apartman girişlerinde işıkları kapadık biri geliyo boo diye ustune atlıyoruz bazıları guluyo bazıları korkuyo ben ve bi arkadaşım olan kerem in içine kotu bir his duştu biz sadece izleyelim dedik kalan 4kişi korkutuyo bana dedilerki maskeler terletiyo sen kapıda bekle biri gelirse bizi çaldır hazırlanalım ok baKtım beyaz bir BMW 3.20 geldi içinden şişman bir kadın indi yuruyo ben arkları çaldırdım kadın içeri girdi (kocası daha araba parkediyo) içerden bir çığlık geldi biz keremle wınn kaçtık arkadan dolaşıp bi arabanın arkasından izliyoruz içerde 4kişi vardı 3ü maskeleri çıkartmayıp kaçmış kadın tanımadı oteki maskeyi çıkartmış (KADIN YARMA BİŞİ) kadın yakaladı bunu kocasına bağırıyo gel buraya diye bi dinledik meğer kadın şişman deil hamileymiş kadın bizim arkı tehdit ediyo kocası hem kufur edip hem arkın ustune yuruyo
biz korktuk gece saat 12:30 ben yattım saat 12:45 te dahili telefon bi çaldı babam açtı tamam dedi geldi POLİS GELMİŞ AŞAĞI İNİYORUZ dedim olduk
biz 6arkadaş oturduk polis minibusune gidiyoruz once hastaneye SAĞLAm raporu almaya sonra karakola gittik adam ve karısı bizi polise şikayet etmiş bizde onceden minibuste konuştuk POLİS SORARSA BİZ YAKALAMAÇ OYNUYORDUK MASKELİLER MASKESİZLERİ KORKUTURKEN BU TEYZEYİ YANLIŞLIKLA KORKUTTUK neyse 2saat geçti adam şikayetini geri almış ewe donduk bide babalardan fırça yedik ADAM GENE İYİYMİş EĞER ŞİKAYETİNİ ALMASAYDI OGUN SABAHA KADAR DURUP SAABAH SAWCININ KARŞISINA ÇIKCAKTIK
şunu soyliyimki polise yalan soyledik biz kadını bilerek korkuttuk hatta ben kadını korkutmaları için arkları cep telefonuyla uyardım APTAL BEEN

Badboy
12-26-2004, 09:48 AM
Neymiiiişşşş her gördüğün şişman şişman değilmişşşşşşşş :D :p

ЅENA
12-26-2004, 12:01 PM
aferin benim çocuğuma :p

Power
12-26-2004, 04:08 PM
iyi adam dövmemiş sizi...

fafatara53
12-26-2004, 07:26 PM
ben olsam şimdi sakattın.... :D

2004palio
01-14-2005, 10:38 AM
adam iyi adammış bişey yapmamış size

Erhan
01-17-2005, 09:52 PM
ben olsam şimdi sakattın.... :D
ehehehhe :D aynen :p

saydam
01-27-2005, 11:57 AM
Bi gun insanları is gorusmesine cagırıyorum ama o kadar insanı arayıp yer tarif ettim ki..artık direk nerde oturduklarını sormadan topkapıdan minubuse bin..hosderede in demeye basladım....Cocugun tekinede saat 2 de randevu verdim..saat 3 oldu-4 oldu 5 oldu yok ..5 bucukta neyse baktım haber geldi danısmadan indim karsılamaya...

Neden gec geldiklerini sordum ( babasıyla gelmisti ) ...Bi kadın telefonda bize topkapiya git minubuse bin hosderede in dedi - dedi..eee dedim..akıllılar zaten hosdere civarında oturuyorlarmıs...ama ben dedim diye once 1 saat suren mesafeyle topkapıya sonra 1 ssat te geri donrek hosdereye sonrada bize geldiler..tabiiiiiiiiiiiiiiiii o kadını hala merak ediyorlardı...tabi benim diyemedim........ :) ama arkadaslar dogru soyleyin suc bendemi......? :)

fafatara53
01-27-2005, 12:00 PM
anlattığına göre değil ama yapmışsındır sen yine bişeyler....

saydam
01-27-2005, 12:07 PM
anlattığına göre değil ama yapmışsındır sen yine bişeyler....

konu tamamıyle bundan ibaret ....cocuk biraz saftı sanırım ....ya nebiliyim iste uzulsemmi ,gulsemmi bilemedim..bana boyle yap dedi telefondaki bayan diyince....koptum...

jamall
02-21-2005, 02:14 PM
ben olsam şimdi sakattın.... :DSen yine iyisin ben olsam ölüydü :p