PDA

View Full Version : Lütfen Dikkat...

SNOWMAN
07-07-2005, 07:52 PM
Konu kilitli olkduğu için buraya yazıyorum Okunduktan sonra sayın admin tarafından silinmesi ricasıyla.

Tanışma topicinin kilitlenmesi yeni üyeyi rencide edebilir, yanlış yorumlanabilir, iyi niyetle hoş geldin deme alışkanlığı olan üyeler tarafından da hoş karşılanmayabilir.

Biraz daha zahmetli olur ama geyik içeren mesajların silinmesi daha doğru bence.

Ertan Ömür
07-07-2005, 07:58 PM
Konu kilitli olkduğu için buraya yazıyorum Okunduktan sonra sayın admin tarafından silinmesi ricasıyla.

Tanışma topicinin kilitlenmesi yeni üyeyi rencide edebilir, yanlış yorumlanabilir, iyi niyetle hoş geldin deme alışkanlığı olan üyeler tarafından da hoş karşılanmayabilir.

Biraz daha zahmetli olur ama geyik içeren mesajların silinmesi daha doğru bence.
Ben kilitlemeden önce gerekli uyarıyı yaptım Hüseyin bey.Allahınızı severseniz ben onca mesajın hangi birini sileyim?Her mesajın silinmesi sandığınızdan daha fazla süre alıyor.Hele net yavaşsa neredeyse 1 saati buluyor.Dün MODİFİYE bölümünde dünya mesaj sildim 1 saat sürdü.Bizler vaktimizi daha faydalı şeyler için harcamalıyız diye düşünüyorum..Ben doğruyu yaptığıma inanıyorum.Diğer hiçbir forumda bu tür olaylara bukadar musamaha gösterilmez.Ben yine iyi dayanıyorum.Saygılar. :sleep:

SNOWMAN
07-07-2005, 08:00 PM
Doğruya doğru. :) :)

Power
07-07-2005, 08:02 PM
Ben kilitlemeden önce gerekli uyarıyı yaptım Hüseyin bey.Allahınızı severseniz ben onca mesajın hangi birini sileyim?Her mesajın silinmesi sandığınızdan daha fazla süre alıyor.Hele net yavaşsa neredeyse 1 saati buluyor.Dün MODİFİYE bölümünde dünya mesaj sildim 1 saat sürdü.Bizler vaktimizi daha faydalı şeyler için harcamalıyız diye düşünüyorum..Ben doğruyu yaptığıma inanıyorum.Diğer hiçbir forumda bu tür olaylara bukadar musamaha gösterilmez.Ben yine iyi dayanıyorum.Saygılar. :sleep:

ertan abi o kadar moderatör war. benim '........' mesajımı siliceklerine böyle şeylerle uğraşsınlar...

nitrO_Oxide
07-07-2005, 08:03 PM
pes doğrusu her seferinde aynı seyler oluyor helal olsun valla :icon10:

Ertan Ömür
07-07-2005, 08:04 PM
Doğruya doğru. :) :)
Ama size olan saygı ve sevgimden dolayı bahsi geçen topiği kişi haklarına vermiş olduğunuz önemi de göz önüne alarak tekrar açtım.Herşeyden önce büyüğümsünüz.Size ve fikirlerinize herzaman saygı duyarım.Saygılar. :icon_idea

SNOWMAN
07-07-2005, 08:08 PM
Çok teşekkür edrim. İnanın sizi etkilemek veya sıra dışı şeyler yaptırmak değil amacım.
Farkındasınız ben de TT daha iyi yerlerde ve sorunsuz olsun istiyorum.

Hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkürler.

Bu topic te amacından sapmadan silsek mi? Aslında şu anda aklıma geldi yanlış yöntem izlemişim. Özelden ifade etmem gerekirdi düşüncemi.

Ertan Ömür
07-07-2005, 08:17 PM
ertan abi o kadar moderatör war. benim '........' mesajımı siliceklerine böyle şeylerle uğraşsınlar...
Haklısın olabilirsin belki ama MODERATÖRLÜK zordur işte böyle.İki arada bir beride onlarda ne yapsın :sleep:

Çok teşekkür edrim. İnanın sizi etkilemek veya sıra dışı şeyler yaptırmak değil amacım.
Farkındasınız ben de TT daha iyi yerlerde ve sorunsuz olsun istiyorum.

Hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkürler.

Bu topic te amacından sapmadan silsek mi? Aslında şu anda aklıma geldi yanlış yöntem izlemişim. Özelden ifade etmem gerekirdi düşüncemi.
Rica ederim.Ben birazdan çıkıyorum.Buraya isteyen istediğini yazsın.Hatta sorunlarını dile getirsin.Benim için sorun yok. :)

SNOWMAN
07-07-2005, 08:20 PM
Ertan Bey bu gün ben de bir şeyler eksik kalıyor kendi aceleciliğim nedeniyle...
Benim kilitli olduğu için

http://www.tuningturkey.com/forum/showthread.php?t=5419

fikrimi yazamadığım topic buydu.

Özel bir tanışma topicini kilitleyip açmanız hakkında değil genel olarak fikir belirtmek istedim.

Umarım şimdi açıklayabilmişimdir.

Teşekkürler, Saygılar. :)

Şovalye
07-07-2005, 09:24 PM
GerÇekten ArkadaŞlar HerŞeyİn Bİr UslubÜ Wardir...bİzlerde Onlara GÖre Dawranmaliyiz Dİye DÜŞÜnÜyorum...saygilarimli Tarik...lÜtfen..._!!!