PDA

View Full Version : Yok bişey :(

EKŞİ
08-22-2008, 08:00 PM
Dilinden sağdığım yaşam sütüyle eşsiz bir yola girerim her sabah. Çocukların çığlıklarla zaferler kazandığı tozlu sokaklarda geçmişteki günlerin yara berelerine dönerim. Sesini özlerim kaybedince. Şefkatini umar, yârim kokan ellerinin okşayışlarını düşlerim. Gecelerimde, düşlerimde ve başlıksız şiirlerimde varlığım olursun, dokunursun yeniden ruhuma, sancılarımı dindiren hayat iksirim olursun..:icon12:

EKŞİ
08-22-2008, 08:02 PM
Sensizken savurduğum tüm başıboş sözcükler çiy düşen bir şafakta erirdi. Seni okuduğum bütün kitapların sayfaları açık kalırdı ardımda. Ağrını kesecek, aydınlığının perdelerini örtecek hiçbir güç olmazdı yüreğimde. Usulca sıkardım sevgini avuçlarımda, sımsıkı bir düşünüşün suskusu olurdum. Kuruntulu bir dökülüşün kahramanlarına dönüşür, deniz yüreklerimizle martılara ekmek atardık.

ÇAĞRI
08-22-2008, 08:03 PM
üzülme demiştin ya bana ite bende sana üzülme diyorum...

EKŞİ
08-22-2008, 08:04 PM
Buram buram düşlerden arala şimdi göz kapaklarını. İnce bir ağrıyla sar sarmala sensizken sana yazdığım sevda notlarımı. Ihlamur kokulu yüreğine en deli nehirleri yönelteyim, menekşe bakışlarına hüzün şiirleri dizeyim. Pırıltılı göğsüne yaslanarak, yalnızlığın bütün köprülerinden geçerek sana geleyim. Yosun gözlerin düşsün gönlümün bardaklarına ve ruhunun duru pınarlarında yıkayayım özlemli yüreğimi.:icon12:

EKŞİ
08-22-2008, 08:07 PM
üzülme demiştin ya bana ite bende sana üzülme diyorum...

Üzülmemek içinn yapıyorum bunu hani insanlar üzülünce içerler ya bende böyle içiyorum..:)

EKŞİ
08-22-2008, 08:09 PM
Günahların saçlarını bedenime doladığında kapanmayan bir yara kalacaktı ruhunda. Her gece milyonlarca embriyonun ölüme uğurlandığı bu çelişkili atlasta gül kokulu nefesine sokularak avuçlamak isterdim oysa yaşanası düşlerini. Kırmızı bir mevsim kalacaktı belleğimde, bitimsiz bir senfoninin iki kişilik locasında alkışımız yaşanmayan bir geceye olmayacaktı. Sen ve ben mağrur coşkuların kısacık kahramanlarıydık. Korkularımızın çabaları baharları çağırmayacak, asırlardır alev alev yanan yangınlarımızı harlayacaktı.:icon12: