PDA

View Full Version : .:::: Sizce bu forumda GEYİK abartılı mı? ::::.

Ertan Ömür
07-06-2005, 12:27 PM
Arkadaşlar sürekli tartışılan bir konuda bu GEYİK konusu.GEYİK sabun köpüğü yada boş diye tabir edilen muhabbetler için kullanılan bir terimdir.Bu birçok forumda yöneticiler ile üyeleri karşı karşıya getirir.Benim de aktif olduğum bazı forumlarda sırf bu GEYİK konusu yüzünden ciddi tartışmalar çıktı.
Benim sizlere sorum şu.Sizce bu sitedeki GEYİK abartılı seviyede mi?:all2:

t n c r
07-06-2005, 12:31 PM
burasıda geyıge donecek bence degıl

saydam
07-06-2005, 12:33 PM
Malesef abartılı......

Ertan Ömür
07-06-2005, 12:38 PM
Malesef abartılı......
Peki ne yapılabilir?:all2::all2:

Şovalye
07-06-2005, 12:44 PM
gerçekten çok abartılı yaaa...ya bide bunu yapan çok kişi yok...

Şovalye
07-06-2005, 12:45 PM
Bence o kişilerin uyarılması lazım yani geyik yapacaksan geyik böümüne git kardeşim dimi ama ...herşeyin bir kuralı var...ayıp ama...

mes
07-06-2005, 12:45 PM
Adı üstünde geyik ne yapıla bilirki başka dozajını korumak gerek bence.Gerçi ben Ertan abinin söyledigi şeylere vakıf olamadım daha konulara yeniyim.:D:D:D

fafatara53
07-06-2005, 12:46 PM
bencede abartılı çıbanın başıda benim...itiraf ediyorum....:D:D

mes
07-06-2005, 12:51 PM
bencede abartılı çıbanın başıda benim...itiraf ediyorum....:D:D
Baksen olaya::::::: naber arkadaş:D:D:D

fafatara53
07-06-2005, 12:53 PM
bir geyik böyle başlar iştee iyidir senden naber....:D:D

uzar gider...:D:D

nitrO_Oxide
07-06-2005, 12:56 PM
bu forum geyikmi değilmi o konuda bişi diyemem ama yapılmaması gereken konularda bazen alakasız geyikleri yapılıo bence buna dikkat edelim yoksa diğer topiclerde problem olacağını zannetmiyorum :)

mes
07-06-2005, 12:56 PM
dimiya böyle başlar .... nasıl olsun tırmalıyoruz işte:D:D:D

t n c r
07-06-2005, 01:03 PM
bırakın ınsanlar rahat olsun kardesım kım ne yapıyorsa yapsın kurallar dahılınde tabıı

saydam
07-06-2005, 01:07 PM

Ornegin ben sohbet bolumunu actıgımda ; sadece konuyla ilgili yorular okumak istiyorum..ama bi yerden lafa çembe takılıyoo..sonra hepberaber yuvarlanılıyoo...

Aslında bu konuda şu şunu yapmalıdan ziyade herkes kendi kendisini dizginlemeli...

ama bu konuda başarılı bi sonuc elde edilemez....geyik yapılır bazen modlar uyarır...dikkate alan alır almayan kavga eder....çıkar gider....boyle işte....!

mes
07-06-2005, 01:07 PM
ewet ya rahat relax relax olun bakın işte geyik bu ya

SNOWMAN
07-06-2005, 01:16 PM
Kişilerin kendileri inanmalı karar vermeli. Off topic dediğimiz açılan konunun dışına çıkan mesajlar olduğunda uyarılmalı veya cevap yazılmamalı o insana.

Her konuya mesaj atmak zorunda olmadığına da inanması gerekiyor üyenin.

saydam
07-06-2005, 01:21 PM
Kişilerin kendileri inanmalı karar vermeli. Off topic dediğimiz açılan konunun dışına çıkan mesajlar olduğunda uyarılmalı veya cevap yazılmamalı o insana.

Her konuya mesaj atmak zorunda olmadığına da inanması gerekiyor üyenin.

:icon_idea :icon_idea :icon_idea kesinlikle buna katılıyorum..

siena_16V
07-06-2005, 01:30 PM
bazen abartılı oluyor...
geyik bel altına kaççmaması lazım bence...

Ertan Ömür
07-06-2005, 01:36 PM
bazen abartılı oluyor...
geyik bel altına kaççmaması lazım bence...
Mesela dikkat ediyorum sen hiç geyik yapmıyorsun.Yoksa yanılıyormuyum?:all2:Buna rağmen olaya ılıman yaklaşmışsın.Vallahi helal olsun. :icon_idea

saydam
07-06-2005, 01:40 PM
Mesela dikkat ediyorum sen hiç geyik yapmıyorsun.Yoksa yanılıyormuyum?:all2:Buna rağmen olaya ılıman yaklaşmışsın.Vallahi helal olsun. :icon_idea

bence olay şurda kopuyoo...Belli gruplar bir araya geldimiii geyik baslıyoo....o yuzden aynı topicte ,geyik yapabilcegimiz arkadaslarla gorusmemek lazım :) nasıl iyi çözüm dimi :)

Ertan Ömür
07-06-2005, 01:43 PM
bence olay şurda kopuyoo...Belli gruplar bir araya geldimiii geyik baslıyoo....o yuzden aynı topicte ,geyik yapabilcegimiz arkadaslarla gorusmemek lazım :) nasıl iyi çözüm dimi :)
Olabilir ama buseferde başka sorunlar baş gösterir.Ama bu olaya bir şekilde çözüm bulmaya çalışacağım.:all2:

siena_16V
07-06-2005, 01:44 PM

ara sıra takılıyorum öyle....
zaten hiçbir olaya önyargılı yaklaşmam.... :icon_idea

saydam
07-06-2005, 01:47 PM
Olabilir ama buseferde başka sorunlar baş gösterir.Ama bu olaya bir şekilde çözüm bulmaya çalışacağım.:all2:

Allah kolaylık versin abi..ama işin biraz zor...sende biliyosun.....

siena_16V
07-06-2005, 01:51 PM

kolay gelsin ertan abi :scared:

huysuz
07-06-2005, 02:06 PM

TAMAM GÖRÜŞMEYELİM O ZAMAN, TAMAM BEN SANA KÜSTÜM BİLE HATTA... :sleep:

Bazen kantarın topuzunun kaçtığı gibi forumlarda da geyiğin ayarı kaçıyor ama....
Modifiye sitesiyiz ve forumlarda yazanların çoğu - ben dahil - modifiyeci değiliz.
Bizim ilgimizi çekebilmek için sanırım bunlar gerekiyor...Yani gırgır şamata derken geyik boyutunu zorladığımı yazışmalarda oluyor ama yeri geldiğin de ciddi şeyler de yazıyoruz ya... :icon10:

Ben buradaki ortamı seviyorum, siz buna geyik deyin yada daha farklı bir şey...
Paylaşıyoruz işte... :)

saydam
07-06-2005, 02:18 PM
TAMAM GÖRÜŞMEYELİM O ZAMAN, TAMAM BEN SANA KÜSTÜM BİLE HATTA... :sleep:

Bazen kantarın topuzunun kaçtığı gibi forumlarda da geyiğin ayarı kaçıyor ama....
Modifiye sitesiyiz ve forumlarda yazanların çoğu - ben dahil - modifiyeci değiliz.
Bizim ilgimizi çekebilmek için sanırım bunlar gerekiyor...Yani gırgır şamata derken geyik boyutunu zorladığımı yazışmalarda oluyor ama yeri geldiğin de ciddi şeyler de yazıyoruz ya... :icon10:

Ben buradaki ortamı seviyorum, siz buna geyik deyin yada daha farklı bir şey...
Paylaşıyoruz işte... :)

Kıyam ben sana huysuzum...nasılda üzülürmüş.......

diye cumlemi bitirdigimde geyik başlarrrrrrr :)

Ertan Ömür
07-06-2005, 02:19 PM
kolay gelsin ertan abi :scared:
O sondaki ifade ne iş ya?:all2::D:D:D

saydam
07-06-2005, 02:20 PM

korkarım , sonu olmayan yola giriyorsun işaretiiii :D

siena_16V
07-06-2005, 02:27 PM

senin bu olayı çözmeye çalışırken yüzüne gelecek ifade :D:D:D

Ertan Ömür
07-06-2005, 02:30 PM
senin bu olayı çözmeye çalışırken yüzüne gelecek ifade :D:D:D
Yok be biz bu hayatta ne mücadeler verdik.Bir Allah'ın geyiğininmi alt edemeyeceğiz.:D(İşte al sana geyik:D)

KeReM
07-06-2005, 02:32 PM
Forum herkese her konuya açık geyik olmasıda haliyle normal ...

mihrak
07-06-2005, 02:59 PM
bence çok fazla takılıyoruz bu konuya...evet bu forumun geyiğe en yatkın üyelerinden biriyim...ama tek yaptığım bu değil bu forumda...herkes gibi..
tamam çok önemli topiclerde,çok önemli konularda cıvınmasına ben de karşıyım ama bu kadar kasmanın da bir manası olduğunu sanmıyorum.iki insan karşı karşı karşıya geldiğinde de bir konuyla alakalı fikir alışverişinde bulunduktan sonra sohbet yavaş yavaş yön değiştirmez mi...ne yapmalıyız yani bu durumda karşımızdaki şahsa yanıt vermemeli ve susmalımıyız.kaldı ki;burası çok daha farklı bir platform.birbirimiz görmüyoruz,dokunmuyoruz.
kimilerine göre geyik olan sohbetler bana pek çok şey kazandırdı.
kısacası geyik yapıyorum...ve yapacağım....
şu bahsedilen bir kaç kişiden biri benim yani...

Zombie
07-06-2005, 03:36 PM
bazen aşırıya çok kaçıo konu daılıo

Power
07-06-2005, 04:34 PM
bence biraz abartılı

mes
07-06-2005, 04:40 PM
Bence adı üzerinde geyik başka ne olması gerekirki varsa bilen söylesin

SNOWMAN
07-06-2005, 04:51 PM
Tuncer takmaz biliyorum, Huysuz ve Sevcan siz de fazla takmayın zaman zaman hepimiz yapıyoruz geyiği. O andaki ruh durumuna göre kaptırıp gidiyor insan.
Bu topicten sonra herkesin daha dikkatli olacağına inanıyorum.
Sadece özel konuları olan topclerde biraz dikkatli olmak yetecektir sanırım.

mihrak
07-06-2005, 04:55 PM
Tuncer takmaz biliyorum, Huysuz ve Sevcan siz de fazla takmayın zaman zaman hepimiz yapıyoruz geyiği. O andaki ruh durumuna göre kaptırıp gidiyor insan.
Sadece özel konuları olan topclerde biraz dikkatli olmak yetecektir sanırım.
:D:D:D:D:D
Sadece özel konuları olan topclerde biraz dikkatli olmak yetecektir sanırım
kesinlikle bu konuda her zaman duyarlı olmuşumdur,ve olunması gerektiğine de inanıyorum...ve kesinlikle ben de bunun yeterli olacağı düşüncesindeyim... :icon_idea :icon_idea

Yiğit
07-06-2005, 07:09 PM
Bence bazen abartıya kaçsada yine de iyi oluyor

bence kalsın :D

thekillingroad
07-06-2005, 10:36 PM
vallahi çok laf yerim belki ama..
lafı bırakıp kaçıyorum..

geyikten ibaret.

Ertan Ömür
07-06-2005, 11:07 PM
lafı bırakıp kaçıyorum..

geyikten ibaret.
O sana öyle geliyor :sleep:.Hani vardır ya çamur at lekesi kalsın seninkide aynı o hesap:no:

hobbit
07-06-2005, 11:32 PM
lafı bırakıp kaçıyorum..

geyikten ibaret.

sen rahat ol..en fazla geyiğe sararız soyledıklerını..

huysuz
07-07-2005, 11:13 AM
sen rahat ol..en fazla geyiğe sararız soyledıklerını..

Evet dimi gülom,en fazla geyiğe sararız. Hatta sarmaya başladık bile.... :laugh:
Burası T&T , burada her şey olur yeter ki........... Annadınız siz annadınızzz :icon10:

Ertan Ömür
07-07-2005, 11:21 AM
Evet dimi gülom,en fazla geyiğe sararız. Hatta sarmaya başladık bile.... :laugh:
Burası T&T , burada her şey olur yeter ki........... Annadınız siz annadınızzz :icon10:
Vallahi ben açıkcası yeterki bölümünü anlamadım:all2:

saydam
07-08-2005, 12:22 PM
Ertan abi geyigi onlemenin yollarından birini buldu..Kadınlar matinesii:D:D

hobbit
07-08-2005, 12:24 PM

geyık onlar olm..biz maralız maral... :wub: :D

Ertan Ömür
07-08-2005, 12:36 PM
He neredende bildin beni zeki kardeşim?:all2:Şimdi de erkekelere bir çözüm yolu düşünüyorum.:D:D:D:D:D

saydam
07-08-2005, 12:39 PM
He neredende bildin beni zeki kardeşim?:all2:Şimdi de erkekelere bir çözüm yolu düşünüyorum.:D:D:D:D:D

Ertan abi , sen benim gozlerime dikkatli bakmadın mı....??? :)

DRIVER34
07-08-2005, 12:42 PM
kulak memesi k1vam1nda iyi bence güzel iste herkezede memnun halinden bence

Ertan Ömür
07-08-2005, 02:28 PM
Ertan abi , sen benim gozlerime dikkatli bakmadın mı....??? :)
Öyle güzel gözlere bakmamak eldemi? :icon_idea

saydam
07-08-2005, 02:33 PM
Öyle güzel gözlere bakmamak eldemi? :icon_idea

ehum ehum....bu sıcak havadada utanmak olmuyoo daha da sıcaklıyo insan ..:D:D:D

Ankarap
09-01-2007, 11:02 AM
Son günLerde ßaya ßir aßartıLı. . .

Mrs.SusKun
09-01-2007, 10:31 PM
Son günLerde ßaya ßir aßartıLı. . .

+1903........

psişik pisicik
09-01-2007, 10:33 PM
banada site normal geliyor
bence abartı bir geyik yok :)

karamercan
09-02-2007, 04:42 AM
Forumda geyik var :003: , olurda zaten. bazen aşırı bazen dozunda ama işin aslı bence şu yapılan geyikten sonra yapılan tatışmalar. Asıl geyik orada bence biri bir konuda geyik yapıo sonra ona kızan birisi bir konu açıyo millet hurraaaa o konuya kim ne yapmış ? kim nerde geyik yapmış? asıl geyik orada bence. Tamam konunun dağılması pekte hoş bir olay değil :no: ama sonrasında açılan konular sorun bence :thumbsup: bu geyik olayını site sakinleri değil site yöneticileri halletsin biz birer üye olarak bir yanlış gördüğümüzde yanlışı yapanın yüzüne vurmayalım yapanın hakkında atıp tutmayalım. Bir derdinizmi var gidin kardeşim yöneticinize şikayet edin o halletsin. Bizim gördüğümüzü emin olun adminlerimiz daha detaylı görüyor:003: bir yerin kuralları varsa bu kuralları koyan kişi kurallara uyulması için gerekeni yapar uyması gereken değil :icon13:
:icon13: birde unutmadan kusura bakmayın ama arkadaşlar başkalarının yanlışlarını kurcalayıp ortaya dökmekten kendi yanlışlarımızı görmez olmuşuz :icon13: saygılarımla :)

SusKun
09-02-2007, 05:57 AM
ya her sitede olur illaki bi nebze olur ama burası modifiye sitesi herşeyinde bi limiti var..çok makara yapmak istiyosak açalım bitane beleş forum orda makaramızı yapalım
saygılar...

suskun

Ertan Ömür
09-03-2007, 11:03 AM
Forumda geyik var :003: , olurda zaten. bazen aşırı bazen dozunda ama işin aslı bence şu yapılan geyikten sonra yapılan tatışmalar. Asıl geyik orada bence biri bir konuda geyik yapıo sonra ona kızan birisi bir konu açıyo millet hurraaaa o konuya kim ne yapmış ? kim nerde geyik yapmış? asıl geyik orada bence. Tamam konunun dağılması pekte hoş bir olay değil :no: ama sonrasında açılan konular sorun bence :thumbsup: bu geyik olayını site sakinleri değil site yöneticileri halletsin biz birer üye olarak bir yanlış gördüğümüzde yanlışı yapanın yüzüne vurmayalım yapanın hakkında atıp tutmayalım. Bir derdinizmi var gidin kardeşim yöneticinize şikayet edin o halletsin. Bizim gördüğümüzü emin olun adminlerimiz daha detaylı görüyor:003: bir yerin kuralları varsa bu kuralları koyan kişi kurallara uyulması için gerekeni yapar uyması gereken değil :icon13:
:icon13: birde unutmadan kusura bakmayın ama arkadaşlar başkalarının yanlışlarını kurcalayıp ortaya dökmekten kendi yanlışlarımızı görmez olmuşuz :icon13: saygılarımla :)

:icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl .+ REP :icon_idea

karamercan
09-04-2007, 02:02 AM
:icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl .+ REP :icon_idea

teşekkürler ertan abi rep için ama bu konu burada yeni olmama ve fazla yazmama rağmen benide sıkmaya başladı şu anda yazdığım şu mesaj bile geyik konusunun geyiği bence

SusKun
09-04-2007, 02:32 AM
işte geyiğin sonu aabartısız diyenler zb clan paket servisi 1,paket yola ççıktı .. :D

M_PoWeR (M3)
09-04-2007, 02:50 AM
GEYİK YOK BİŞİ YOK: OLMAZSA NE OLUR
1: 1gün 2gün olur ertesi gün siyaset falan ciddi mevzular ki konuşulması yasak die biliyorum 2: boyuna paylaşım yorum olmaz sıkılırız yani3: geyik olmazsa forum forum olmaz aktifler bile yalan olur
4: geyik yapılmaz (günah die bişi var ya aaaa :D )

SusKun
09-04-2007, 03:22 AM
sitenin adını bi okusana

Alp
09-05-2007, 05:24 PM
valla geyik çok fazla olmaya başladı artık sitede...isim vermicem ama gruplaşma hat safhada...Bundan rahatsız olmaya başladım...Modifiye bölümünde konu açılmasına sınırlama getirilmeli diye düşünüyorum, 2 tane araba resmi bulan konu açıyor...Birde imza boyutlarına sınırlandırma getirilmeli bence...tam sayfayı kaplayan imzalar hala mevcut forumda...

Setepe
09-05-2007, 11:50 PM
fazlasıyla :003:

cimbil
09-06-2007, 01:08 AM
Ben kendi adıma geyiklere pek takılmadıgım icin bana pek geyik gelmiyor herkez forumu nasıl kullanıyorsa oraya cekiyor bence heeaa geyik yapan yokmu var tabiki ama bana göre onlar kendi dunyalarda mutlular bırakın mutlu kalsınlar ben bu forumu seviyorum şimdilik ilerde ne olur bilemem ama seviyorum işte size kücük bir geyik evet evet seviyorum yada seviyorum :)

mdfymanyagı
09-07-2007, 02:15 AM
bencede abartılı :003:

sivasrap
09-07-2007, 03:12 PM
Şu günlerde yine fazlasıyla artık site modifiye sitesinden çıktı full geyik oldu

Zaten geyik olsun diye gereksiz konular açılmaya başladı

hobbit
09-07-2007, 11:25 PM
geyık her zaman vardı olacak da ..geyık bızım tadımız tuzumuz olmazsa olmazımız..stresımızı attıgımız deşarj olduumuz kafamızdakılerden bı surelıgıne de olsa buldugumuz bır kacıs yolu..
ama yerlı yersız her konuda geyık yapıldıgını ve uzatıldıgını gormekten hoşlanmıyorum..her konunun kendıne has bır yapısı var bozuldugunda hıc bır anlamı kalmıyor..dolayısıyla arkadaşlardan rıcam kendılerıne bıraz daha hakım olmaları..geyık harıcınde paylaşabılecegımız cok anlamlı, bılgı veren,duygu dolu,egıtıcı bır cok konu var..konulara ve bu konuları acan kışılere gereken hassasıyetı gosterelım ..

seker_lady_88
09-09-2007, 12:03 PM
geyık her zaman vardı olacak da ..geyık bızım tadımız tuzumuz olmazsa olmazımız..stresımızı attıgımız deşarj olduumuz kafamızdakılerden bı surelıgıne de olsa buldugumuz bır kacıs yolu..
ama yerlı yersız her konuda geyık yapıldıgını ve uzatıldıgını gormekten hoşlanmıyorum..her konunun kendıne has bır yapısı var bozuldugunda hıc bır anlamı kalmıyor..dolayısıyla arkadaşlardan rıcam kendılerıne bıraz daha hakım olmaları..geyık harıcınde paylaşabılecegımız cok anlamlı, bılgı veren,duygu dolu,egıtıcı bır cok konu var..konulara ve bu konuları acan kışılere gereken hassasıyetı gosterelım ..

:love6: :love6: :love6: :icon_excl :icon_excl :icon_excl katılıyorum;)

Ertan Ömür
09-10-2007, 11:27 AM
Şu günlerde yine fazlasıyla artık site modifiye sitesinden çıktı full geyik oldu

Zaten geyik olsun diye gereksiz konular açılmaya başladı
Sana katılamayacağım üzgünüm :no: .

onurkaraman
09-10-2007, 12:33 PM
bence en seviyeli geyik burada o yüzden burayı çok seviyorum