View Full Version : .:::: NEDEN TUNING TURKEY?Bizi seçmekte ki amacınız ne? ::::.
Ertan Ömür
12-25-2004, 03:29 PM
Neden buradasınız?Bura da ne buluyorsunuz?başka sitelerden farkımız nedir?Size hissettirdiğimiz en yoğun duygu nedir?..İşte bu topik bunlara cevap arıyor..Saygılar... :confused: ;)
Çok yorum yaptım bu konuda artık yapmasam...Çok biliyor bu hatun diyecekler en sonunda :p ....
SSS
ultrAslan_Erhan
12-25-2004, 03:46 PM
Tunnig Turkey maceram bir onceki siteye dayaniyor. Alp arkadasimin bana soledigi forumda GALATASARAY'li yokmus eziliyormus GS lileri diye girdigimde ki amacim GS yi en iyi sekilde desteklemekti. zamanla diger kisilerle tanıstım yuz yuze olmasada sanaldan. bu sitede degisik olan yanlari var kufurlu ve seviyesiz bi forum degil. modoretorler in sicak kanlılıgı herkese esit davranmasi dahada bi gusellik katiyor olaya. SSS kurali en onemli kurali forumun.
ve bundan sonra ortamı en iyi hale cevirmek userlarin elinde olan bi konu.
Saygilarimla...
Erhan SENGULER
alid90
12-25-2004, 03:52 PM
walla fatih abim tavsiye etti girdim hala burdayım çok ta guzel bi site şimfdilik kalabalık deil bakalım 2ay sonra nolcak :D
Power
12-25-2004, 04:13 PM
bi siteyle kavga ederken ertan abinin desteğini aldım ve bir kaç gün sonra buraya geldim ( eski modifiyelim) ve burda olmaktan çok memnunum
Ertan Ömür
12-25-2004, 04:22 PM
walla fatih abim tavsiye etti girdim hala burdayım çok ta guzel bi site şimfdilik kalabalık deil bakalım 2ay sonra nolcak :D
FATİH abin derken FAFATARA 53 heralde.Yanınmıyorum değilmi? :confused:
alid90
12-25-2004, 04:40 PM
yok yanılmıyorsun abicim
bu siteye girdim
bidaha çıkamadım
hadi hyırlısı olsun
KAFİYE MAN
Erhan
12-25-2004, 09:17 PM
walla aslında benimde ilk basta bulusmam ertan abinin izmirtuninge ue olmasıyla basladı...oraya ue oldugunda ben tabi hiç birseyden haberdar deildim...soradan zamnla orendimki ertan abimizin sitesi varmıs(modifiyelim)duyar duymaz hemen ue oldum ve bırakamadım...ortamı ve arkadaslıgı...ve oradanda buraya transfer olduk ve de cok memnunum...iiki izmirtuninge ue oldunda tanıdım seni...ii ki burayı buldum...sagolasın ertan abi...
nitrO_Oxide
12-25-2004, 11:09 PM
beni bu siteye bağlayan şeyi ben bile bilmiyorum :D
FRKMeRa
12-26-2004, 02:40 PM
ortam diğerlerine nazaran daha sıcak.. açılan topiclerin çoğu dikkat çekiçi ilginç topicler.. yazmasamda bakıyorum..
fafatara53
12-26-2004, 07:42 PM
benim bi suçum yok ertan abi zorla üye yaptı beni....Allah razı olsun Ertan abi....
Ne Bİleyİm Benİ Buraya Sİzler Bagladiniz Yanİ Bagimlilik Yapti Ortam Guzel Ne Dİyİm ...
Ertan Ömür
12-27-2004, 11:45 AM
Ne Bİleyİm Benİ Buraya Sİzler Bagladiniz Yanİ Bagimlilik Yapti Ortam Guzel Ne Dİyİm ...
Oral sen bize nasıl ulaşmıştın?Yani ilk nasıl buldun da üye oldun bu siteye? :confused:
TT ailesi diyoruz..Neden?
Biz burada sadece araba ile ilgili konuları mı tartışıp paylaşıyoruz..Hayır!
Dün başka bir forum sitesine üye oldum...Sınamak için.
Burda yeni bir site olduğu için demek istemiyorum ama üye olan herkesi çoşkuyla sevgiyle selamlıyoruz.Ama o sitede gördüm ki adamlar artık üyeye doymuş ve sizi kaileye bile almıyorlar:)
Bizimde burada çekişmelerimiz oluyor.İlk girenler daha çok kaynaşır sonra girenlerse ortamın tepkisine göre kendini bizden biri gibi görmeye başlar...
Kendimden örnek vermek istiyorum.Lütfen yazdıklarımı üzerinize almayın.Burda olmaktan gerçekten çok mutluyum.Ben gerçekten sanal değil reel yaşıyorum.Her birinize ayrı ayrı değer veriyorum.İnanmayacaksın ERTAN ABI ama dün başka foruma üye olurken kendimi kötü hissettim sebebini bilmiyorum.Kendimi bu siteyle öyle özdeşleştirdim ki başka bir yerde bulunmak beni rahatsız ediyor. :o
Herkesin düşündükleri ve hissettikleri farklıdır.Aynı olacak diye birşey yok.Kiminiz bana hak verecektir kiminiz ammada abartıyor diyecektir.Hepinizin fikirlerine saygı duyuyorum.
Iyi ki burdayım.3S kuralınıda sonuna kadar yürüteceğime söz veriyorum.Hepiniz benim için çok özel insanlarsınız.Sevgili ERTAN OMUR'e teşekkür ederim böyle sıcak bir ortamı bize yaşattığı için.
Sevgiyle kalın arkaşdaşlar...
fafatara53
12-27-2004, 01:32 PM
ablacım ağlattın beni.... :(
Ertan Ömür
12-27-2004, 01:45 PM
Sevgili Sena 3S(SSS)(Sevgi Saygı Samimiyet)kuralı aslında hayatın kendi içinde geçerli bir kuraldır.İkili ve toplumsal ilişkilerde bunlardan birisi olmazsa olmaz.Ben hiçbir sitede üçünü bir arada bulamadım.Başkalarının yapmasını beklemek gibi bir lüksümüz olamaz dı.Sanal alemdeki reel ilişkileri geliştirmek lazım.Ozaman bu kural kendiliğinden oturacaktır.3S kuralı lafta değil reelde olacaktır.Bunun için elimizden geleni ardımıza koymayacağımıza emin olabilirsiniz.. ;)
Göreceğiz Ertan Abi....Zaman yine burada kendini gösterecek.
fafatara53
12-27-2004, 01:47 PM
zaman zaman herşeyin başı zaman....
Ertan Ömür
12-27-2004, 04:48 PM
zaman zaman herşeyin başı zaman....
Fatih senin hayallerinin TUNING TURKEY i nasıl olmalı? :confused:
fafatara53
12-27-2004, 04:52 PM
bence üye sayısı 4.000 geçmemeli...geçtiği zaman kötü oluyo....
Ertan Ömür
12-27-2004, 05:01 PM
bence üye sayısı 4.000 geçmemeli...geçtiği zaman kötü oluyo....
Ah be FATİH üye ve online sayısı zayıf oldumu da gerekli yatırım ve atakları gerçekleştiremezsin.Reklam alamazsın.GOOGLE arama motorunda da yükselemezsin.İsim yapamazsın...vs vs vs vs ... :confused:
fafatara53
12-27-2004, 05:02 PM
sende haklısın abi....
Ertan Ömür
12-27-2004, 05:05 PM
sende haklısın abi....
Ozaman ne yapmak lazım? :confused:
fafatara53
12-27-2004, 05:11 PM
yoldan adam çevirip zorla üye yapmak lazım...olmadı dövelim.... :D
ultrAslan_Erhan
12-27-2004, 05:45 PM
Ah be FATİH üye ve online sayısı zayıf oldumu da gerekli yatırım ve atakları gerçekleştiremezsin.Reklam alamazsın.GOOGLE arama motorunda da yükselemezsin.İsim yapamazsın...vs vs vs vs ... :confused:
Google da ustlerde gelmek icin uye sayısına ihtiyac yok...
reklam almak icinde uyeye gerek yok. google da ustlerde geldigin zaman zaten belli bit kitleye sahip oluyorsun gunde aldıgın hit 10 binden 30 bin e cıkar buda saglam bi hit dememktir. bu kadar hit alan bir sitede rahatlıkla reklam alir. ama onemli olan googleda onde gelmektir bunun icinde site webmasterinin cok calismasi lasim...
Ertan Ömür
12-27-2004, 05:54 PM
Google da ustlerde gelmek icin uye sayısına ihtiyac yok...
reklam almak icinde uyeye gerek yok. google da ustlerde geldigin zaman zaten belli bit kitleye sahip oluyorsun gunde aldıgın hit 10 binden 30 bin e cıkar buda saglam bi hit dememktir. bu kadar hit alan bir sitede rahatlıkla reklam alir. ama onemli olan googleda onde gelmektir bunun icinde site webmasterinin cok calismasi lasim...
Sağol dostum.Fikirlerinden faydalanacağız... ;)
ultrAslan_Erhan
12-27-2004, 05:56 PM
Bu arada google a kayıtlımı tuningturkey.com? ve kayitliysa eger para verilerekmi uye olundu?
Ertan Ömür
12-27-2004, 05:59 PM
Bu arada google a kayıtlımı tuningturkey.com? ve kayitliysa eger para verilerekmi uye olundu?
Henüz değil.
ultrAslan_Erhan
12-27-2004, 06:06 PM
peki neden uye olmuyor? sonucta modifiyeden anlamam ama en azından arayanı soranı coktur diye dusunuyorum. ve aradıklarinda googleda gelirse site uye sayısıda artar olaya sadece uye bakımından bakmamakta gerek tabii.
Tunnig Turkey maceram bir onceki siteye dayaniyor. Alp arkadasimin bana soledigi forumda GALATASARAY'li yokmus eziliyormus GS lileri diye girdigimde ki amacim GS yi en iyi sekilde desteklemekti. zamanla diger kisilerle tanıstım yuz yuze olmasada sanaldan. bu sitede degisik olan yanlari var kufurlu ve seviyesiz bi forum degil. modoretorler in sicak kanlılıgı herkese esit davranmasi dahada bi gusellik katiyor olaya. SSS kurali en onemli kurali forumun.
ve bundan sonra ortamı en iyi hale cevirmek userlarin elinde olan bi konu.
Saygilarimla...
Erhan SENGULER
:) Ezilen ßendim O Sirada.. :) Zaten O Gun ßu Gundur.. Futbol Muhabbetinden Olabildigince Uzak Durmaya Calisiyorum..
ßen Nasılmı Geldim :)
Tr Tunignte Yazıyorum Sadece Ve Sadece Orada.. O Zamanlar.. ßir Gun Dikkatimi ßir Resim Cekti Bi Kamyonet BMW Üzerinde modifiyelim in linki var.. bende girdim uye oldum.. sitede online sayısı dusuktu.. aktif üye azdı.. kolları sıvadım sitenin altını ustune getirdim.. oyleki Ertan Abiden Fazla Mesaj Sayım Vardı Ve Tum Forumda Son Mesaj KILIC Yazıyordu.. Hatta ßundan Rahatsız Olmustum.. :) daha sonra burasi acildi.. ama eskisi gibi aktif olamadim burada.. nedendir bilmem.. ama olacam.. kafayi taktim..
Ertan Ömür
02-26-2005, 05:56 PM
ßen Nasılmı Geldim :)
Tr Tunignte Yazıyorum Sadece Ve Sadece Orada.. O Zamanlar.. ßir Gun Dikkatimi ßir Resim Cekti Bi Kamyonet BMW Üzerinde modifiyelim in linki var.. bende girdim uye oldum.. sitede online sayısı dusuktu.. aktif üye azdı.. kolları sıvadım sitenin altını ustune getirdim.. oyleki Ertan Abiden Fazla Mesaj Sayım Vardı Ve Tum Forumda Son Mesaj KILIC Yazıyordu.. Hatta ßundan Rahatsız Olmustum.. :) daha sonra burasi acildi.. ama eskisi gibi aktif olamadim burada.. nedendir bilmem.. ama olacam.. kafayi taktim..
Kafaya taktığın için çok mesudum. :icon_idea
:) insallah degismez buı fikrin.. ızdırap olurum biliyosun ertan abi.. kimse susturamaz ßeni :) zaten yavas yavass alisiyorum.. gene baslasi su 30 saniye engeli ( eski sitedee de cok ugrasitiriyordu beni hatirlarsin :) )
Ertan Ömür
02-26-2005, 06:23 PM
:) insallah degismez buı fikrin.. ızdırap olurum biliyosun ertan abi.. kimse susturamaz ßeni :) zaten yavas yavass alisiyorum.. gene baslasi su 30 saniye engeli ( eski sitedee de cok ugrasitiriyordu beni hatirlarsin :) )
Birkaç sayfa aynı anda açar o sorunu halledersin sen. :icon_idea
scorpion
02-28-2005, 04:19 AM
Merhaba TT ailesi...
--------------------------------------------------------------------------------
Selam herkese...
Adım Ogün..Otomotiv sektörünün içerisinde bulunan biriyim.
Değerli bir insan tarafından (Battista), değerli insanlar topluluğuna katıldığım için çok memnunum.İşlerimin yoğunluğundan size çok sık yazamayacağım ama yakın takipte olacağımdan emin olabilirsiniz
Sevgiler
Ogün
Ama bu önyargı "TT'nin özel insanlar topluluğu" olduğu idi.
Yanılmıyorsam, 9 gündür burdayım, emin olduğum bir konu var ki; benim içinde çok özel olan "Sena" ya, bu topluluk içinde gösterilen sevgiyi görüyor ve önyargımda da gerçekten yanılmadığımı hissediyorum...
Bu grup gerçekten "özel insanlar" grubu ve ben işte bu nedenle burdayım,
özel insanlar arasında özel bir insan olmak için...
Bu düzeyli birlikteliğin oluşumunda büyük emeği geçen
Ertan Abi'ye ve diğer tüm TT üyelerine
teşekkürler...
Sevgilerimle...(ogün)
http://img103.exs.cx/img103/2631/butterfly9gn.gif
Değerlerinin ne olduğunu iyi bilirsen.Karar vermekte güçlük çekmezsin...Roy Disney
WarsteineR
02-28-2005, 04:35 AM
trtuning sitesinde bi arkadaşın imzasında www.tuningturkey.com yazıodu..bende atladım hemen..zaten geleli 24 saat olmadı :) ama beni sıcak karşıladınız..teşekkür ederim :)
bu arada önemli olan normal üye sayısı değil aktif üye sayısıdır ( bence ) ;)
SNOWMAN
02-28-2005, 09:21 AM
Hali pür melalimi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz (umarım yanlışdeyim kullanmamışımdır).
http://www.tuningturkey.com/forum/showpost.php?p=39220&postcount=118
İşte böyle...
Badboy
02-28-2005, 09:37 AM
Karızmatık Abı Huseyın abi;)
fafatara53
02-28-2005, 10:15 AM
trtuning sitesinde bi arkadaşın imzasında www.tuningturkey.com yazıodu..bende atladım hemen..zaten geleli 24 saat olmadı :) ama beni sıcak karşıladınız..teşekkür ederim :)
harbiden kanım ısında sana gs'lisin ama önemli değil...
^^CaRiSMa^^
02-28-2005, 01:06 PM
Ertan abiyle tanısmamız trtuningte oldu bana modifiyelim sitesinin sahibiyim filan dedi girdim baktım uye oldum gun gectikce orayo daha cok sevmeye basladım arkadaslarıma tavsiye ettim (nitro_oxide,tuningtr v.s) bide Ertan abinin yanına gidip tanısıp o hos sohbetini dinledikten sonra iyice ısındım ve Ertan abinin ne kadar ciddi oldugunu anladım bu konuda ve ona sonuna kadar guveniyorum.su anda en az 10 foruma uyeyim ama digerlerini unuttum walla hic girmiyorum.buranın ortamı cok guzel arkadaslıklar yardımlasmalar gercekten cok guzel herkese cok tesekkur ediyorum.insaallah daha da buyuyecegiz....
Ertan Ömür
02-28-2005, 02:16 PM
trtuning sitesinde bi arkadaşın imzasında www.tuningturkey.com yazıodu..bende atladım hemen..zaten geleli 24 saat olmadı ama beni sıcak karşıladınız..teşekkür ederim :)
O bahsettiğin arkadaş 34 FB 1907 olmasın sakın.:all2: :)
Merhaba TT ailesi...
--------------------------------------------------------------------------------
Selam herkese...
Adım Ogün..Otomotiv sektörünün içerisinde bulunan biriyim.
Değerli bir insan tarafından (Battista), değerli insanlar topluluğuna katıldığım için çok memnunum.İşlerimin yoğunluğundan size çok sık yazamayacağım ama yakın takipte olacağımdan emin olabilirsiniz
Sevgiler
Ogün
Ama bu önyargı "TT'nin özel insanlar topluluğu" olduğu idi.
Yanılmıyorsam, 9 gündür burdayım, emin olduğum bir konu var ki; benim içinde çok özel olan "Sena" ya, bu topluluk içinde gösterilen sevgiyi görüyor ve önyargımda da gerçekten yanılmadığımı hissediyorum...
Bu grup gerçekten "özel insanlar" grubu ve ben işte bu nedenle burdayım,
özel insanlar arasında özel bir insan olmak için...
Bu düzeyli birlikteliğin oluşumunda büyük emeği geçen
Ertan Abi'ye ve diğer tüm TT üyelerine
teşekkürler...
Sevgilerimle...(ogün)
http://img103.exs.cx/img103/2631/butterfly9gn.gif
Değerlerinin ne olduğunu iyi bilirsen.Karar vermekte güçlük çekmezsin...Roy Disney
Ogün teşekkür ederim canım.....
Değerlerimin ne olduğunu bana öğreten adam:wub:
Bu siteyi bana ToLGa abim(BaDBoY) önerdi. Daha önce hiç bi sitede bu kadar mesaj göndermemiştim. Bu sitede çok samimi bir ortam var. Bu kadar mesaj yazmamın nedeni de bu. İnşallah 1000 leri aşarım. Saygılar....
Jr.ToGİ:)
ertan abı varsa varım ıste daha ne olsun :) ahauaha
ertan abı varsa varım ıste daha ne olsun :) ahauaha
Selcuk ßenim icin burada :)
WarsteineR
02-28-2005, 10:15 PM
O bahsettiğin arkadaş 34 FB 1907 olmasın sakın. :)
:) evet sanırım o..yani siz :) o imzayı koyduğunuz için ve buraya gelmeme sebeb olduğunuz için teşekkür ederim :)
Ertan Ömür
03-01-2005, 11:12 AM
:) evet sanırım o..yani siz :) o imzayı koyduğunuz için ve buraya gelmeme sebeb olduğunuz için teşekkür ederim :)
Rica ederim.Sizin gibi bir üyenin aramıza katılmasına sebebiyet veren imzam ile gurur duyuyorum. :icon_idea
ahirimsensin
08-23-2005, 04:45 PM
valla bi karambole burdayız
şaka bi yana ii ki gelmişim tt ye:)
tunERkan
08-23-2005, 04:46 PM
güsel ortam...
sıcak insanlar...
baracuda
08-23-2005, 04:52 PM
bir büyük bi çok forumda olan ve burda olmayan bişey var herkes giremio yani büyük forumlarda kimin ne yaptığı iyi mi kötü mü olduğu belli olmuyo iti kopuğu dalıyo ama burda o yokk ben bunu seviyorumm çok düzgün bu kadar üye olmasına rağmen çok temiz bi forum
ikincisi otomobil tutkunları biraraya geliyo ve aynı zamanda diğer bütün konuları da barındırıyoo hatta erotik bile var :D:D:D
başka bi sebep samimiyet çok iyi çok sıcak bi hava var bazen sorunlar çıksada güzel bence
diğer bir sebep vakit geçirmemi sağlıyo sıkılmıyorum beni baymıyooo
......vs vs vs bi ton sebep sayabilirimm :D:D:D:D:D güzel forum vesselamm :D:D:D her ne kadar bozmaya çalışanlar olsa da :D
desdenova
08-23-2005, 05:15 PM
walla ben tanışma topiğinde de söyledim.
Transfer oldum
Diğer site bu kadar aktif değil di Serdar'da o zaman gel bizim sitede yaz dedi.
Ben de geldim ;)
Ertan Ömür
08-23-2005, 05:16 PM
walla ben tanışma topiğinde de söyledim.
Transfer oldum
Diğer site bu kadar aktif değil di Serdar'da o zaman gel bizim sitede yaz dedi.
Ben de geldim ;)
Yakında mesaj sayın Serdarı geçerse hiç şaşırmam. :icon_idea
desdenova
08-23-2005, 05:22 PM
valla olacağına bak sen
huysuz
08-23-2005, 05:33 PM
Ya banane, bende herkes gibi siteye geliş sebebim olsun istiyorum. :mecry:
" Arkadaşım tavsiye etti...
O anlata anlata bitiremiyordu buradaki eğlenceyi ve ne zaman arasam burada olduğunu söylüyordu...
Bir başka siteden transfer oldum...
Ziyaretçi olarak girdim ilk zamanlar ama sonra aranıza katılma kararı verdim gibi...."
Neden T&T diye sordunuz değil mi ?????
Sıkıysa olmayın arkadaşlar,kardeşler.... :smilie_he
Sayın adminimin sevgi dolu ısrarlarına dayanamadım,elinde çiçeklerle (sopa görüntüsü verilmiş) peşimden koşmasına,daha ne kadar üye olmayacak ve benden işlem yapacağını sanıyorsun şeklindeki iltifatlarına dayanamadım.
Çoğu zaman olanlara üzülsemde,burada olamadığım zamanlarda daha çok üzüldüğümde bir gerçektir ve adminiminde üzüldüğünü görmek... :mecry: :tristi14:
Yaşanan her şey bana gösteriyorki, siz ister bana katılın ister katılmayın, burası da gerçek hayat...Yaşadığımız ne varsa etkilerini burada anlayabiliriz..
İyi ve bizi mutlu ediyorsa, neşemizi aktarıyoruz..Ya da üzülmüşsek kederimizi...
Ya da benim yaptığım gibi , buradaki mutluluğa ters etki yapmamak için kendi kabuğumuza çekiliyoruz. Tıpkı evde canımız sıkan bir olay olduğunda , odamıza kapanıp yanlız kalmak istememiz gibi. :sleep:
Neden buradayım sorunusunun cevabını alabildiğinizi umarım sevgili adminim... :wave:
Son sözüm ise şudur; ne olursa olsun iyi ki buradayım... :icon_bigg
Ertan Ömür
08-23-2005, 05:39 PM
Ya böyle duygusal yazılar yazıp yazıp beni hüzünlendirmeyin.:sleep: Zaten nezle olmuşum,burnuma mendil yetişmiyor.Birde gözlerimle uğraşmayayım. :mecry:
Merkez_SeRdAr
08-23-2005, 05:48 PM
Yakında mesaj sayın Serdarı geçerse hiç s¸as¸ırmam. :icon_idea
ask olsun ertan abi beende bi suru bii suru yazmak istiyom ama vakit durumu.
Ertan Ömür
08-23-2005, 05:51 PM
ask olsun ertan abi beende bi suru bii suru yazmak istiyom ama vakit durumu.
Ya ben sana birşey demedimki:all2:.O sanki bayağı aktif olacakmış gibi geldi bana.İlk izlenimler öyle çünkü.Ona aklımca birazda gaz verdim. :icon_bigg Yoksa ben senden gayet memnunum. :icon_idea
Merkez_SeRdAr
08-23-2005, 05:56 PM
Ya ben sana birs¸ey demedimki:all2:.O sanki bayag?ı aktif olacakmıs¸ gibi geldi bana.I?lk izlenimler öyle çünkü.Ona aklımca birazda gaz verdim. :icon_bigg Yoksa ben senden gayet memnunum. :icon_idea
isin sakasi bu kizda hakikatten is var abi cok yetenekli, inanilmaz zeki ve mantikli biri... bunu zaten yakinda onu tanidikca herkes gorur...
baracuda
08-23-2005, 06:05 PM
benim yazı arada kaynamışş :D:D:D:D:D:D:D:D
Ertan Ömür
08-23-2005, 06:10 PM
benim yazı arada kaynamışş :D:D:D:D:D:D:D:D
Ya böyle duygusal yazılar yazıp yazıp beni hüzünlendirmeyin.:sleep: Zaten nezle olmuşum,burnuma mendil yetişmiyor.Birde gözlerimle uğraşmayayım. :mecry:
Yukarıdaki yazım senide kapsıyor dostum.Öyle bir yazı hangi yöneticinin gözünden kaçabilir? :icon_idea :icon_idea :icon_idea
huysuz
08-23-2005, 06:12 PM
Yukarıdaki yazım senide kapsıyor dostum.Öyle bir yazı hangi yöneticinin gözünden kaçabilir? :icon_idea :icon_idea :icon_idea
Senin gözünden kaçmaması benim için çok önemli ki sanırım baracuda kardeşim için de geçerli bu önem.. :happy:
Ertan Ömür
08-23-2005, 06:19 PM
Senin gözünden kaçmaması benim için çok önemli ki sanırım baracuda kardeşim için de geçerli bu önem.. :happy:
Vallahi Meltem sondaki ifade ve cümle sanki çeliştimi ne?Yada ben bu cümleyi iyi süzemedim:all2:
huysuz
08-23-2005, 06:21 PM
Vallahi Meltem sondaki ifade ve cümle sanki çeliştimi ne?Yada ben bu cümleyi iyi süzemedim:all2:
Smile dan mı bahsediyorsun ??? Çünkü cümlede çelişen bir durum farkedemedim ben... :happy: smile mutlu anlamında idi...
Yazılarımız okuyup değerlendirmenden ve bunları topik içinde belirtmenden mutlu olduğumuz anlatmak istemiştim. :52:
Ertan Ömür
08-23-2005, 06:26 PM
Smile dan mı bahsediyorsun ??? Çünkü cümlede çlişen bir durum farkedemedim ben... :happy: smile mutlu anlamında idi...
Ya bu nasıl bir mutlu ifade:all2:Gerçi açılımında sağında ve solunda : lar olan happy kelimesi yazılmış ama ben onu üzüldüğüm yada sitemkar olduğum zamanlarda kullanıyorum mesela.Ya bizim bu ifadelerle başımız belada.Bu yüzden bazen ciddi sorunlar yaşanıyor.:all2:
t n c r
08-23-2005, 06:28 PM
jrhacı buraya geyık dıye yazmadımı yaw :D
DEVIL
08-23-2005, 06:30 PM
Vallahi ben niye bu sitedeyim ?
1. modifiyelim benim başlangıç noktam :)
2. Burada daha rahat olmam benim için bir avantaj, biraz üye gözüyle siteye bakmayı öğreniyorum ; bence güzel oluyor
3. amacım yok vallahi :)
huysuz
08-23-2005, 06:31 PM
Ya bu nasıl bir mutlu ifade:all2:Gerçi açılımında sağında ve solunda : lar olan happy kelimesi yazılmış ama ben onu üzüldüğüm yada sitemkar olduğum zamanlarda kullanıyorum mesela.Ya bizim bu ifadelerle başımız belada.Bu yüzden bazen ciddi sorunlar yaşanıyor.:all2:
Ben üzüldüğüm de :mecry: ,sitem etmem gerektiğinde :bash_1_: veya :mad: kullanırım ki aslında bu kızdığım anlamına geliyor.
Tek sorunumuz hatta en büyük sorunumuz ifadelerle olsun be adminim takma kafanı sen...
O zaman sen bu ifadeyi kullandım say ki kafan daha fazla karışmasın :hug:
Ertan Ömür
08-23-2005, 06:34 PM
Vallahi ben niye bu sitedeyim ?
1. modifiyelim benim başlangıç noktam :)
2. Burada daha rahat olmam benim için bir avantaj, biraz üye gözüyle siteye bakmayı öğreniyorum ; bence güzel oluyor
3. amacım yok vallahi :)
DEVIL ve BLACK ikilisinin o siteye üye oluşu daha dün gibi. :1newwink:
Ertan Ömür
08-23-2005, 06:35 PM
Ben üzüldüğüm de :mecry: ,sitem etmem gerektiğinde :bash_1_: veya :mad: kullanırım ki aslında bu kızdığım anlamına geliyor.
Tek sorunumuz hatta en büyük sorunumuz ifadelerle olsun be adminim takma kafanı sen...
O zaman sen bu ifadeyi kullandım say ki kafan daha fazla karışmasın :hug:
Tamam sağolasın sevgili Meltem.Anlaşılmıştır olay. :icon_idea
huysuz
08-23-2005, 06:38 PM
Tamam sağolasın sevgili Meltem.Anlaşılmıştır olay. :icon_idea
Ohhh beeeeeeeeee :p :wave:
baracuda
08-23-2005, 06:43 PM
yav ben bu modifiyelim olayını heç bilmiomm bu konu açılınca kalıyom en fransızından :D
Ertan Ömür
08-23-2005, 06:52 PM
yav ben bu modifiyelim olayını heç bilmiomm bu konu açılınca kalıyom en fransızından :D
Bu siteden önceki oluşumun ismi idi MODİFİYELİM.İsim ve içerik konusunda anlaşmazlık yaşanınca biz yolumuza TUNINGTURKEY olarak devam ettik. :)
Merkez_SeRdAr
08-23-2005, 07:11 PM
bence neden tuningturkey... cok kisa kader diyebiliriz...
JrHaci
08-23-2005, 09:49 PM
Abilerimin tavsiyesi üzerine geldim yeni abilerle tanıştım daha da sevdim burayı :D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.