View Full Version : .:::: Sizin modifiyeye olan ilginiz nasıl başladı? ::::.
Ertan Ömür
07-05-2005, 04:15 PM
Arkadaşlar ben 35 sene hertürlü araca karşı soğuk bakan biriydim.Hatta ehliyeti bile zaruriyet karşısında almıştım.Benim bırakın modifiye yapmayı,araca binmeye bile hevesim yoktu.Sonra birden bire birçok aracın çok kişiliksiz ve sıradan olduğunu farkettim.Araçlara karşı soğuktum belki ama VW tosbağalara karşı bir sempatim vardı uzaktan uzaktan.Sebebide geçen yılların o aracın popülerliğinden birşey kaybettirmemesiydi.
Ayrıca bende küçüklükten beri verileni geliştirme arzusu vardır.İşte bendeki bu verileni geliştirme ve güzelleştirme alışkanlığı MODİFİYE olarak zirveye çıktı.Benim MODİFİYECİ olma hikayem kısaca böyle.Ya sizin hikayeniz nasıl?:all2:
fafatara53
07-05-2005, 04:17 PM
5 yaşında kızlara 5.5 'Da sigara 6 yaşında da arabalara ilgim başladı sonra günler geçtikce arabalara olan ilgim arttı ve toyota aşığı oldum sonra 98 senesinde almış olduğumuz toyota corollayı ufak tefekte olsa bişeylere yaptık filtre jant ön tampon altı tesisat gibi şeyler sonra focusla aşırıya kaçtık şuanda boşuz caddy için savaş veriyoruz...
msinanh
07-05-2005, 04:22 PM
modifiyeye ilgim tt ye üye olduğum günle aynı tarihe denk gelir...
(çok pis yalakalık yaptım yaf...:D:D:D:D )
freedom
07-05-2005, 04:25 PM
valla benim aslında kendımı bıldım bılelı otomobillere karşı ilgim vardır. ama ben aslında her otomobildende hoşlanmam yani orta sınıfta VW, AUDI, TOYOTA, ustune araç tanımam UST sınıfta ISE BMW SPORDADA ferrari yerine herzaman PHORSCHE tercih etmişimdir modifiyede ise bence bir sanattır. yapılan her MODİFİYEYE SAYGI gösterilmesi gerekir diyede düşünüyorum.
benim hiç aklımda yoktu zaten benim için arbanın orjinali nasılsa öyle kulanmak daha çok ilgimi çekiyordu sonra biraz'da arbalardan anlamaya başlayınca he dedim böyle arç kulanmak olmuyor en iyisi biraz deyişiklik yapmak oldugunu farketim ve gerçekten MODİFİYEYE insanın adrenilini yükseltiyor...
Ertan Ömür
07-05-2005, 04:40 PM
modifiyeye ilgim tt ye üye olduğum günle aynı tarihe denk gelir...
(çok pis yalakalık yaptım yaf...:D:D:D:D )
Ya Sinan sen bu siteye nasıl üye olmuştun?Yani bize kim yada kimler vasıtasıyla ulaştın?:all2:
saydam
07-05-2005, 04:40 PM
Ya Sinan sen bu siteye nasıl üye olmuştun?Yani bize kim yada kimler vasıtasıyla ulaştın?:all2:
O da bilmiyooo..cok sarhoştu :D:D
Barisch_Egetuning
07-05-2005, 05:25 PM
Dogustan gelen bi manyaklik var..kendimi bildim bileli bu ise gönül vermis bi insanim ki bu 6-7 yasima denk gelir:)...Babam fln kesinlikle bu isle ugrasmama karsiydi araba kullanmayi dahi kendi kendime ögrendim ama babam her ne kadar istemese de çocuklugum onun arkadaslarinin dükkanlarinda geçti(sanayide:))
Sonra bi baktim bi film çikmis(fast and the furious olur kendileri:)) millet gaza geldi 3 kurusluk adamlar sirf parasi var die bu isin adami oldular çiktilar bu duruma da acaip uyuzum burdan belirtmek isterim..(herkes dahil deil tabi ki buna)
longcafe
07-05-2005, 05:52 PM
doğuştan dicem inanmıycaksınız ama gerçekten bilmiyorum ya bi şekilde başladı işte 12 yaşından beri arabalarlayım
walla ben lastık kamyonlar vardı zamanında pılsan marka nasıl aklkıma geldıyse ılkın don lastıgı ıle gerı cekmelı hale getırmıstım. ole baska jantları baska arabalara takıyodum felan bı dolus ey yapıyodum bebelıkten var anlıuycagınız
msinanh
07-05-2005, 05:56 PM
walla golf için bişeler aratıodum karşıma çıktı...
bakıodum öle sorulara cevaplar çok çabuk geliodu...
bende bişe soracam die girdim...
hakkaten ha ben bişe soracaktım bak unutturdunuz bana...:D:D:D
yok walla aynen böle oldu...
iyi etmişimmi...
msinanh
07-05-2005, 05:57 PM
O da bilmiyooo..cok sarhoştu :D:D
sen olduğunu bilmiodum...:D:D:D:D
TuNeR_İLKAY
07-06-2005, 12:46 AM
Dedem SaĞolsun Eskİ Streeter'cilardandandi
Dedem SaĞolsun Eskİ Streeter'cilardandandi
hayatında bındıgın ılk modlu araba dedenınmıydı yoksa STP nınmı...
TuNeR_İLKAY
07-06-2005, 12:50 AM
stp nindi walla dedemde chewi wardı
alid90
07-06-2005, 01:15 AM
2sene once arklarla 2f2f izliyoduk vcd de ilk cd yi izledik 2.cd bozuk çıkmıştı bende ordan aklıma kalmış bide onun ustune aynı akşam 60sn yi izledik ..................
siena_16V
07-06-2005, 01:27 PM
ilk başlarda arabaya olan ilgim yoktu sağolsun cengiz başladı muhabbete oradan araba sevdası başladı tabii ki sonrada mod olayı....
nitrO_Oxide
07-06-2005, 01:34 PM
valla benimde ole cocukluktan baslamıstı 20 tane oyuncak var evde illabiyeri boyanmıs yada biyeri sokulmus :) şimdi bakıyorumda gercekten ne gunlermiş yaa :o
hondadelsol
07-08-2005, 07:53 PM
yillardir ilgim vardi ama biturlu acilis vurusunu yapamiyordum. onceleri para yoktu para olunca zaman yoktu vb. ilk adimi istedigim arabayi alarak attim sona 1 yil gene bisey yapamadim. bigun giderken kaput acildi bayagi bi zarar cikti tavan da ve yeni kaput lazim oldu. ebay den kaput aramaya basladim bu arayis suresince tabi ya sunuda alsam arada takarim bunuda oraya sunuda buraya derken koltuklardan body kit e arabada degismedik yer kalmadi. onceki yaillardada eski arabalarima ufak tefek seyler yapiyordum ama bukadar ileri ilk defa gittim yani. kaput ararken komple modifiye oldu. zaten bi kanina girdimi gerisi tamam.
^^CaRiSMa^^
07-08-2005, 07:58 PM
cocukluktan gelen bişi evde bir ton demir araba vardı dewamlı kapıstırırdım onları filan babam dewamlı alırdı bana oynardım felan :) arabalara babam gibi bende hasata oldum ama babam sade sever ben modlu orası baska :)
Power
07-08-2005, 08:04 PM
otomobillere ilgim kendimi bildim bileli war.daha ilkokula bile başlamadan önce araba resimleri koleksiyonu yapıyordum (Gazete,dergilerden kestiklerimle :) )
modifiyeye olan ilgim ise 4 yıl önce internette gezerken başladı
RX_KENAN_AKSU
07-09-2005, 01:40 AM
nfs underground oynayayarak ilgimi çekmeye başladı
WarsteineR
07-09-2005, 01:52 AM
dayım bazen hızlı araba kullanır..küçükken hep sölerdim bas bas diye...ondan sora araba kullanmaya başladım..
arabalara ilgim böle başladı..
modifiyeye ise 1-2 modifiyeli araba görünce başladı..gerisini dergiler saolsun.. :D
valla benimde ole cocukluktan baslamıstı 20 tane oyuncak var evde illabiyeri boyanmıs yada biyeri sokulmus :) şimdi bakıyorumda gercekten ne gunlermiş yaa :o
Aynı Durum :D :D :D Ama Don Lastigi Ile Geri Cekmeli Kamyon Yapmadim Hic :D :D :D
benimde 1995te babamın aldıgı bi arabada full tesisat vardı[m800 teyp,6985,vs]onları cıkartıp babamdan habersiz satıp 1987 sahin almamla başladı arka tanponu söker kople doldururduk yayları kesip dururduk tabii babam bunu fark edince bari flash alda bişeye benzesin dedi böylece modifiyteye girişi yaptık ve hala devam ediyo.
nitrO_Oxide
07-21-2005, 03:10 AM
benimde 1995te babamın aldıgı bi arabada full tesisat vardı[m800 teyp,6985,vs]onları cıkartıp babamdan habersiz satıp 1987 sahin almamla başladı arka tanponu söker kople doldururduk yayları kesip dururduk tabii babam bunu fark edince bari flash alda bişeye benzesin dedi böylece modifiyteye girişi yaptık ve hala devam ediyo.
bitmezzde :D
banada öyle geliyo ardacım
‡ЗмRЗ‡
07-21-2005, 10:01 PM
way be ferdi abi senin modifiyeye girişin baya ilginç helal olsun :icon_idea :icon_idea
Sanchez
07-27-2005, 12:27 AM
benim modifyeye girişim internet sitelerinde sürtünerek oldu ...
TURBO
07-30-2005, 03:07 PM
Benim çevremden kaynaklandı bakıosun hiç kimsede standart bi tane bile araba yok akşama kadar sanayide yada shoplardasın öyle bi ortamın içindesin öyle oluncada sanada yapıyım ediyim diye bi şevk geliyo bi kere yapmaya başlayınca zaten hep en hızlı olmak istiyosun (tabi bu hiç bi zaman olmuyo:) zaten olsa sıkıcı olur) yapıyosun arabanı milleti geçiosun 1hafta sonra geliyo birisi seni geçio yeni arayışlar içine giriyosun yani benim böyle oldu egzost,headers derken bide baktım arabayı turbolamışız
bn tuning türkiye nin ilk sayısını gördüm arabalar çok değişik geldi bana bnde arık her sayısını almaya başladım öle öle ilgim artmaya başladı.......
Bird_hunteR
07-30-2005, 05:01 PM
5-6 yaşında Şahinlere takılan CMS 40 jantlarla ve patlak egzozlarla
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.