Ertan Ömür
06-10-2008, 04:21 PM
Askerlik günlerinden hiç unutamadığım bir anımı aktaracağım sizlere. Askerde acemi birliğinde birgün canım inanılmaz sucuk çekmişti. Biz acemilere kantinden alışveriş yapmak kesinlikle yasaktı. Ama ben bir yolunu bulup kantine mal getiren genci kafalayarak 2 katı fiyata 1 kangal sucuk satın aldım. Sonra arazi olarak o sucukla birlikte atış poligonuna gizlendim. Toprağa çukur açıp sucuğu traşladığım ağaç dalına geçirerek pişirip yarısını mideye indirdim. Diğer yarısını ise kamuflaj pantolonunun yan cebine koydum. Hemen yerime dönüp iştimaya girdim. Ama bir süre sonra eğitim için bizi salona aldılar. Çavuşlardan birisi bana tarihle ilgili bir soru sordu. Bilemeyincede komando dansı yapmamı istedi. Ben komando dansı yaptıkca pantolonun yan cebine koyduğum sucuk savrula savrula oynamaya başladı. Bunu gören çavuş " Bu ne? " diye sordu.
" Sucuk " komutanım dedim. Komutan kulaklarına inanamayarak tekrardan aynı soruyu sordu. Ben utana sıkıla " Sucuk komutanım " dedim. Komutan bana " Ulan şerefsiz, uluorta hem kaldırıyor hem de alenen sucuk diyorsun öyle mi? " diyerek bana tekme tokat girişt. Açıkcası bana göre sırf pantolonumda kaçak sucuk taşıdığım için o dayak fazlaydı :sad:. Ama çavuşla 5 dakika konuşunca olayın iç yüzü anlaşıldı. Meğerse komutan benim sucuğu argoda ereksiyon olmuş erkeklik organı için de kullanılan sucuk zannetmiş :blink:. Yani ulu orta ereksiyon olup birde üstüne üstlük dalga geçer gibi sucuk dediğimi düşünmüş :D.
Sonuçta yemiş olduğum o yarım kangal sucuk bana yediğim tekme tokat olarak geri döndü :D.
" Sucuk " komutanım dedim. Komutan kulaklarına inanamayarak tekrardan aynı soruyu sordu. Ben utana sıkıla " Sucuk komutanım " dedim. Komutan bana " Ulan şerefsiz, uluorta hem kaldırıyor hem de alenen sucuk diyorsun öyle mi? " diyerek bana tekme tokat girişt. Açıkcası bana göre sırf pantolonumda kaçak sucuk taşıdığım için o dayak fazlaydı :sad:. Ama çavuşla 5 dakika konuşunca olayın iç yüzü anlaşıldı. Meğerse komutan benim sucuğu argoda ereksiyon olmuş erkeklik organı için de kullanılan sucuk zannetmiş :blink:. Yani ulu orta ereksiyon olup birde üstüne üstlük dalga geçer gibi sucuk dediğimi düşünmüş :D.
Sonuçta yemiş olduğum o yarım kangal sucuk bana yediğim tekme tokat olarak geri döndü :D.