View Full Version : I won't walk alone,while you are here !!!!
Selam,,,,,,,
Aslinda biraz geç kalmis bir özur oldugundan,mahcup durmdayim.biraz ara verdik,galiba uzattik arayi.neyse bir ara siteye girmekte zorlandim,bundan dolayi,zaman aldi,ama ne mutlu bana hala hayattayim :) ERTAN abinin dikkatine :):)insallah yazmaya devam edicem,bu arada aranizda,su kadinlarin,meyvami cicekmi,seytanmi,neyin nesi oldugunu bilen wanrsa hemen yazsin,yoksa bulana kada basinizi agriticcem :):):):) ama bayanlar cewap vermesede olur :D
neyse isde ben yine burdayim,aranizdayim,umarim uzulmemissinizdir geri dondugume.......
Birsen aplama,Meltem aplama,Saim abime ayri bir kareden selam vermek istiyorum,,,,,,,,,selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iste geldim baki yaniniza gelemiyom ama,buraya gedim isde,ben sizin pesinizi birakmam :D
Simdilik byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
EmRi
lan bız adam degıulmıyız saymıyosun adı herıf... :D
msinanh
06-30-2005, 01:42 AM
hoşgeldin...:)
kadınlar diosun ya...
hepsi bence...zaten bu yuzden anlaşılmaz yaratıklardır ya...:D:D
WarsteineR
06-30-2005, 01:51 AM
hşgldn :).....
nitrO_Oxide
06-30-2005, 02:00 AM
hosgeldin :D
fafatara53
06-30-2005, 09:04 AM
tekrar hoşgeldin...
^^CaRiSMa^^
06-30-2005, 10:03 AM
Hosgeldin EmRi :)
Ertan Ömür
06-30-2005, 10:28 AM
Oğlum Rıza sen nereden çıktın ya. :icon8::confused: Vallahi ben senden umudu kesmiştim.:no:Hatta haddim olmayarak kadınlar ile ilgili birkaç topik açtım sen yokken.Nereden bilebilirdim birgün gelip döneceğini:D.Neyse gerçekten çok duygulandım.Umarım bu anavatana kesin dönüş olur Allahın gurbetçi kılıklısı:D:D:D:D
hobbit
06-30-2005, 10:29 AM
sanırım gulhane yokuşundaki bakışım sana birşeyler anlatmış :D ...hoşgeldin sefalar getirdin..herkesin oldugu gibi senin de yerin ayrı... :icon_idea
t n c r
06-30-2005, 10:33 AM
hosgeldın....
Ertan Ömür
06-30-2005, 10:34 AM
sanırım gulhane yokuşundaki bakışım sana birşeyler anlatmış :D ...hoşgeldin sefalar getirdin..herkesin oldugu gibi senin de yerin ayrı... :icon_idea
Nasıl baktın merak ettim doğrusu.:all2:.Ya Birsen siteye üye olupta yazmayan bir ton üye var.Onlara da toptan olarak bu tür bakış atsana :icon_idea
emre1
06-30-2005, 10:42 AM
aramıza hosgeldın
hobbit
06-30-2005, 11:02 AM
Nasıl baktın merak ettim doğrusu.:all2:.Ya Birsen siteye üye olupta yazmayan bir ton üye var.Onlara da toptan olarak bu tür bakış atsana :icon_idea
herşeyi devletten beklemeyin kardeşim bu ne ya... :bash_1_: :D
Ertan Ömür
06-30-2005, 11:07 AM
herşeyi devletten beklemeyin kardeşim bu ne ya... :bash_1_: :D
Yahu ne vuruyon kafama kafama :scared: :scared: .Bakmasını bilsek bakarız değil mi?Ben kendime bakmaktan acizim bide milletemi bakacağım:all2::s20:
huysuz
06-30-2005, 12:29 PM
Selam,,,,,,,
Aslinda biraz geç kalmis bir özur oldugundan,mahcup durmdayim.biraz ara verdik,galiba uzattik arayi.neyse bir ara siteye girmekte zorlandim,bundan dolayi,zaman aldi,ama ne mutlu bana hala hayattayim :) ERTAN abinin dikkatine :):)insallah yazmaya devam edicem,bu arada aranizda,su kadinlarin,meyvami cicekmi,seytanmi,neyin nesi oldugunu bilen wanrsa hemen yazsin,yoksa bulana kada basinizi agriticcem :):):):) ama bayanlar cewap vermesede olur :D
neyse isde ben yine burdayim,aranizdayim,umarim uzulmemissinizdir geri dondugume.......
Birsen aplama,Meltem aplama,Saim abime ayri bir kareden selam vermek istiyorum,,,,,,,,,selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iste geldim baki yaniniza gelemiyom ama,buraya gedim isde,ben sizin pesinizi birakmam :D
Simdilik byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
EmRi
Arkadaş yurt dışından yeni dönüş yaptığından dolayı bozuk türkçesi için bağışlayın kendisini :bash_1_:
Nereden gördük o gün Gülhane'de ya... :mecry:
Adamın vatan hasreti coştu,geldi yine. :icon5:
Bak sen buralarda yokken çok şey değişti,hayatın anlamı bulundu değil mi ki kadınların ne olduğu bulunmasın. Bu yüzden paralama kendini kardeşim olur mu ?
Yok dersenki abla ben kaşınıyorum.. :icon_bigg
Sitedeki bayanlar olarak seni bayıra karşı yatırıp tırmalamak ve kaşımak görevimizdir :bash_1_: ve bu görevi büyük bir zevkle yerine getiririz kardeşim please don't worry if possible be happy :scared:
designerberker
06-30-2005, 02:21 PM
.....hoşgeldin.....
siena_16V
06-30-2005, 05:21 PM
hoşgeldin....
DaYkO
07-02-2005, 09:52 AM
tekrardan hoşgeldin sevgili rıza :icon_idea
Şovalye
07-02-2005, 10:46 AM
hoşgeldin kardeşş...
ersin yılmaz
07-03-2005, 12:58 PM
hoşgeldinn :icon_idea
yaw,ne dicemi bilmiyom valla,yani bir an için kendimi gercekden bir unlu gibi felam zannetdim,yani kalbinizde it kuyrugu kadar yere sahipsem ne mutlu bana,CANLARIM BENiM :Da apla o bak1sdan sonra ben zaten birdaha o yolu kullanmad1m seninle karsilasmayim diye....bu arada nekadar active olurum bilmiyorum ama,elimden geldigi kadar burdayim,malum yaz sezomnu,ortal1 c1v1l c1v1l.
evet tekrar tekrar saol'ulun sizleri seviyem ben.......
Yiğit
07-04-2005, 12:20 AM
Aramıza tekrardan hoşgeldin..ii forumlar
Badboy
07-05-2005, 11:03 AM
Tuningturkey Ailesine Yeniden Hoşgeldiniz.İyi ve Eğlenceli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle.
Tolga :icon_idea :icon_idea :icon_idea
hepinize 10x arkadaslar :D
hobbit
07-19-2005, 01:34 AM
:D :D :D Allooooo :D
ne var lo :D
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.