PDA

View Full Version : En guzel/komik/yaratici Araba/Dolmus cikartmasi/ozlusozu

hazel
12-23-2004, 02:19 PM
Akadaslar bugune kadar gordugunuz yada duydugunuz en guzel en komik en yaratici araba camina takilan cikartmalar yada dolmuslardaki guzel sozleri gonderirseniz bence biraz olsun gulumsememize yardimci olursunuz. ilki benden kimin aklina boyle bi cikartma yapmak gelebilirki :) "Cevre yolunda ambulansla yaris, azraili sinir et"

bulo
12-23-2004, 02:25 PM
ati alan uskudari gecti.Biz takibe devam ediyoruz. Merkez!Tamam!

Erhan
12-25-2004, 12:17 AM
ben bir biste gormustum...buyuyunce tır olcam die... :D
birde bu ozlu soz deil ama adam dolmusun arkasına cingene audio yazdırmıstı...

Ertan Ömür
12-25-2004, 11:56 AM
Benim resim olarak gördüğüm bir MAZDA resimi vardı.MAZDA kelimesinin önüne NA yazmışlar ve NAMAZDA olmuş..
Bir diğerine de Sultanahmet de rastladım.'' Nazar etme ne olur çalış senin de olur '' yazısının IŞ bölümüne çarpı koymuşlar.Cümle bu operasyondan sonra günümüz şartlarına uyarlanmış.'' Nazar etme ne olur ÇAL(ış) senin de olur '' :)

Power
12-25-2004, 03:51 PM
huzur naMAZDA görmüştüm.

bu aralar çorludaki deutz minibüslerde Haberci adlı programın kuru kafa sticker ı çok moda. hepsi yapıştırmış

SeRSeRi_aFaCaN
12-26-2004, 11:18 PM
eskıden catalca otobuslerının hepsı ya 302 yada v8 dı sımdı ufak oldular mınubus tarzı bızım bı arkadas var arkasına yıkadım cektı yazmıs :D

Erhan
12-27-2004, 12:19 AM
Benim resim olarak gördüğüm bir MAZDA resimi vardı.MAZDA kelimesinin önüne NA yazmışlar ve NAMAZDA olmuş..
Bir diğerine de Sultanahmet de rastladım.'' Nazar etme ne olur çalış senin de olur '' yazısının IŞ bölümüne çarpı koymuşlar.Cümle bu operasyondan sonra günümüz şartlarına uyarlanmış.'' Nazar etme ne olur ÇAL(ış) senin de olur '' :)
walla gunumuze uyarlamıslar gercektende...ama adam insanlara kotu ornek oluo bence...saka maksadıyla yazsa bile... :confused:

ArTHaS
12-27-2004, 01:24 AM
Ben o Huzur NaMAZDA'yı yıllar önce Auto Show'un komik resimli kapaklarında görmüştüm.
Seneler sonra arabayla okula giderken önümde görünce çok şaşırmıştım :D Müthiş bir buluş yalnız, bu arkadaşı tebrik etmek gerekli :)

Şunu bi kamyonda görmüştüm;
"Dağ vardır dağdan yüce, dağ dayanmaz bu güce, Ford Cargo" :D

fafatara53
12-27-2004, 10:27 AM
bizim evin orada bitane lada var arabanın hertarafı dökülüyo arkasına nispet yazmış kime nispet yapıyosa..bide bis var isyankar yazmış....bende olsam bende isyankar yazardım....bide yayla civarında bi bis görmüştüm hadi yakala yazmıştı....