PDA

View Full Version : Gözden ırak olan gönülden ırak mı olur?

Ertan Ömür
12-23-2004, 01:57 PM
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir söz var.'' Gözden ırak olan gönülden ırak olur'' sözü.Ben uzun yıllar görmediğim dostlarımı çok özlerim.Karşılaştığımız ilk gün ayaklarım yerden kesilir.İnanılmaz sıcak bir karşılama yaparım.Ozaman bu söz havada kalıyor benim için..Yasizler için durum ne? :confused:

philcollins
12-23-2004, 02:18 PM
bu söz o kadar doğru bi söz ki malesef... ayrıca ertan abi senin söylediğin daha farklı bi şey yani bu sözün tanımı değil. hepimizin uzaktaki en yakın dostlarımızla bile 1hafta, 1ay hiç konuşmadığımız olmaz mı. bu tabiki onları unuttuğumuz anlamına gelmez ama ister istemez bi mesafe girer araya..ama şahsen ben de ertan abi gibi ilk gördüğüm an kaldığım yerden devam ederim aynı sevgiyle..

ЅENA
12-24-2004, 12:33 AM
Kişisine göre değişir bence...Bide o insanla yaşadığın duygusal anda etken buna.

Arkadaşlarım için söylemiyorum...13 senedir tanıdığım bir arkadaşım var İzmirden..hala görüşürüz..

Ama söz konusu sevgili olunca o tamamen aranızda yaşanan sevgiyle alakalı yerine göre uzak kalınca gönlünüzden kopabiliyor bazen..

luckyben
12-24-2004, 12:35 AM
Kişisine göre değişir bence...Bide o insanla yaşadığın duygusal anda etken buna.

Arkadaşlarım için söylemiyorum...13 senedir tanıdığım bir arkadaşım var İzmirden..hala görüşürüz..

Ama söz konusu sevgili olunca o tamamen aranızda yaşanan sevgiyle alakalı yerine göre uzak kalınca gönlünüzden kopabiliyor bazen..

orası dogru ama uzak olunca gonulden koparsa zaten sevgı bag yokmus demek degılmı sence

luckyben
12-24-2004, 12:36 AM
bence nekadar uzak olursa olsun hatırlanıyorsan veya hatırlıyorsan bu dosluk veya sevgıdır

wmeltem
12-24-2004, 11:06 AM
Olmaz arkadaşlarım olmaz....... :)

Mesafelerin adını koyan insanlardır yani bizleriz....Ben ne mesafelere karşı devam eden arkadaşlıklar gördüm..Ne sevgiler yaşadım,inanın ya...
Bizler yok mu ah bizler, öyle şeyler yaparız ki,en yakınımız en uzaktır , oysa değildir. :confused:

hobbit
12-24-2004, 11:15 AM
belkide hayatta en iyi yaptığım şeylerden biridir..beni sevdiğine inandığım ve sevdiğim bir insanın gerek dost gerek sevgili babından olsun ..aramıza mesafeler sokmasına asla izin vermem..yanlış hatırlamıyorsam phill in bir yazısı vardı..en uzak mesafe ne afrikadır ne çin ne de gökteki yıldızlar..en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir..birbirini anlamayan ...

Ertan Ömür
12-24-2004, 11:24 AM
belkide hayatta en iyi yaptığım şeylerden biridir..beni sevdiğine inandığım ve sevdiğim bir insanın gerek dost gerek sevgili babından olsun ..aramıza mesafeler sokmasına asla izin vermem..yanlış hatırlamıyorsam phill in bir yazısı vardı..en uzak mesafe ne afrikadır ne çin ne de gökteki yıldızlar..en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir..birbirini anlamayan ...
Vay be PHILL nasıl bir laf etmiş öyle?..Ve ben ne yazık ki daha önce kaçırmışım.. ;)

nitrO_Oxide
12-24-2004, 12:00 PM
ya bende sena ablaya katılıyorum ama ister 10 isterse 20 sene gecsin eger o ikişiyi kalbinizde yaşatıyorsanız hiç bir zaman o kişi szden uzak olmaz.ama bunun tam tersi durumuda var tabi :cool:

^^CaRiSMa^^
03-05-2005, 01:43 PM
yaw benim bu konuda msjım olması lazımdı alla alla... neyse...

bence gozden uzak olması etkiliyebiliyo tabi klişiden kişiyede değişebilir....

philcollins
03-05-2005, 01:44 PM
yaw benim bu konuda msjım olması lazımdı alla alla... neyse...

bence gozden uzak olması etkiliyebiliyo tabi klişiden kişiyede değişebilir....
az iç az :D

Bird_hunteR
03-05-2005, 01:47 PM
Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok

hobbit
03-05-2005, 02:53 PM
dostlarınız söz konusu oldugunda gözden uzaklık..sorun yaratmıyor..onlar hep sizinle..

ama iş özel hayata dökülünce..gözden uzaklık zaman zaman aşkı körüklese ona apayrı bir güzellik tat verse de..hırslarına isteklerine yenik düşen insan duygusal problemler gel gitler yaşayabiliyor..ulaşmak ısteyıp ulaşamamak..dokunmak ısteyıp dokunamamak..aynı havayı soluyup nefesini hissetmek isteyip bulamamak strese gerginliğe sürüklüyor insanları..sonuç..bir sürü ????????

^^CaRiSMa^^
03-05-2005, 03:49 PM
az iç az :D
:s20: :D

LadyJoKeR
09-05-2005, 01:16 PM
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir söz var.'' Gözden ırak olan gönülden ırak olur'' sözü.Ben uzun yıllar görmediğim dostlarımı çok özlerim.Karşılaştığımız ilk gün ayaklarım yerden kesilir.İnanılmaz sıcak bir karşılama yaparım.Ozaman bu söz havada kalıyor benim için..Yasizler için durum ne? :confused:

Kalp bir organdır.Beyinde öyle( vay canına:P ) Öyleyse aşk sevgi ve özlem fiziksel bişeydir.Beyinle ilgilidir..Gözden ırak olan gönülden ırak olur.Ama bu dostlar için geçerli değildir

EKŞİ
08-01-2008, 04:55 AM
Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi. ...
ben böyledir derim

Ertan Ömür
08-01-2008, 11:19 AM
Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi. ...
ben böyledir derim
Süperdi Yağmur teşekkürler :icon_excl :icon_idea.

EKŞİ
08-01-2008, 09:07 PM
:blush: :blush:

seker_lady_88
08-14-2008, 07:51 PM
kararsızım...

ersin55
08-14-2008, 08:54 PM
bu söz çok doğru denedim gördüm:D

SusKun
08-14-2008, 09:22 PM
ben asker oldugum için bu söz harbiden dogru