View Full Version : Sikayet Hatti
DALGACI
12-23-2004, 06:15 AM
Herbirimiz Birseylerden Sikayetciyiz Bu Sikayetlerimizi Bir Baslik Altinda Toplasak Belki Ilgili Biri Okur Ne Dersiniz Arkadaslar??
DALGACI
12-23-2004, 06:23 AM
Benim Otomobilim Yok Bazi Durumlarda Keske Olsa Diyorum Bu Durumlarin Basinda Iett Otobuslerinin Keyfi Aksakliklari Geliyor Örnek Vermek Gerekirse YesilkÖy-eminÖnÜ Arasi Sefer Yapan 81 Numarali Hat OtobÜsleri... Isyerimin Konumu Geregi Bu OtobÜse Binmek Zorundayim Ama Özellikle Haftasonlari Bu Hatti Kullanmak ÖlÜm Geliyor Hareket Saatleri Telefonumda Kayitli Oldugu Icin Ilk Bindigim Otobusu 81 Hattinin Saatine Ayarliyorum Amma Ve Lakin Otobus Gelmediginde 1 Saat Icerisinde Aktarma Yapma Sansim Kayboluyor Dolayisiyla Isime De Gec Kalmis Oluyorum... Bu Konuyu Defalarca EminÖnÜ Hareket Amirligine Sikayet Babinda Yazmama Ragmen Herhangi Bir Cevap Gelmedi Mail Attim Olmadi Duraklardaki Insanlarin Duyarsizligi Da Cabasi... Insanlar Hem Sikayetci Hem Sessiz Kalmaktalar Bir Soz Vardir Hak Verilmez Alinir...saygilar Ve Sivgiler...
SELÇUK SAĞLAM
01-17-2005, 11:01 AM
yerim senin o kedini abilerin abisi şikayet yerine 2 tanesine ağır söz yapıştırsan diyorum olmazsa döveriz ne dersin bi dakka ya ulan onlarda kalabalık olurlar genelde yaaa neyse
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.