PDA

View Full Version : .:::: Matrak okul anıları ™ ::::.

Ertan Ömür
03-04-2008, 05:41 PM
http://img402.imageshack.us/img402/5932/1aniht6.gif

Arkadaşlar okul anılarımızı burada topluca sergilemeye ne dersiniz :all2:?

DaYkO
08-28-2008, 02:31 PM
90 yılında sultanahmet endüstri meslek lisesinde okurken sanırım fizik dersinden imtihan olucaktık bizde benim gibi hesapta çok zeki 3 arkadaşım bir olarak o zaman aksarayda mevcut olan cabir adındaki mağazadan koku bombası almış ve sınav öncesi sınıfa atmıştık :icon6::icon6::icon6::icon6: sonuçta nemi? oldu :icon13: ben ve arkadaşlarım disiplin cezası almaktan kıl payı kurtulduk bir nevi şantajla... (onun yerine asma kilit aldık 10 adet) :D:D:D:D

hobbit
08-28-2008, 03:43 PM
hatırlayabılene aşkolsun derım:D

DaYkO
08-28-2008, 03:44 PM
hatırlayabılene aşkolsun derım:D

aha ahaa aha ah :D:D:D:D:D

ddex
08-28-2008, 06:56 PM
senesini hatırlamıyorum 5.sınıftayken, dönem sonunun yaklaştığı, çalışkan öğrencilerin anadolu liseleri sınavlarına hazırlanmak amacıyla okula gitmediği günlerden birinde, evde sıkılıp okula gitmiştim.. o gün sınıftaki tek çalışkan öğrenci bendim, derste hoca sorular sormaya başladı ve her defasında parmak kaldırıp soruları tahtada ben çözüyordum, yalnız ilginç bir durum vardı ki 40 kişilik sınıfta benden başka parmak kaldıran yoktu :D üç beş soru için tahta ile sıram arasında git gel yaptıktan sonra hoca yorulmamam için yerime geçmeme izin vermeden soruları sormaya devam etmişti :D hey gidi günler hey..

ıceman
08-28-2008, 08:06 PM
90 yılında sultanahmet endüstri meslek lisesinde okurken sanırım fizik dersinden imtihan olucaktık bizde benim gibi hesapta çok zeki 3 arkadaşım bir olarak o zaman aksarayda mevcut olan cabir adındaki mağazadan koku bombası almış ve sınav öncesi sınıfa atmıştık :icon6::icon6::icon6::icon6: sonuçta nemi? oldu :icon13: ben ve arkadaşlarım disiplin cezası almaktan kıl payı kurtulduk bir nevi şantajla... (onun yerine asma kilit aldık 10 adet) :D:D:D:D

ahhaaha ahaha :D:D:D cabır demek he ıyı bılırım o dukkanı

OCONNER
08-28-2008, 09:23 PM
hepsi +18:D

dragonflydesing
08-28-2008, 11:13 PM
benim çok deil 2 sene öncesi okulun düzenlediği bir gezide çift kişilik salıncakta bi arkadaşımız diğer arkadaşımızı feci bir şekilde sallıodu sallanan arkadaşta korktuu için indirmesi için küfürlü bi şekilde yalvarıodu bende bunu çekip youtube'a yollayınca disipline gitmişler tamda ben o gün okula gitmemiştim şans işte :D

Rutru1054
01-25-2009, 10:35 AM
.........................................

ASODEM
01-25-2009, 09:12 PM
Orta son sınıftayım. Ders vatandaşlık dersi , öğretmen sözlüye kaldırır beni :). O gün ki konuyu hiç unutmam :003:, konu görgü kuralları :icon_bigg. Konudan bir haberim , ders çalışmamışım:no:. Soru sormaya başlar hoca ben de cevap veremem öylece kalırım :crying:, sonra bir başkasına soru yöneltir hoca:003:. Ne olduysa o arada olur:huh:. Birden başım döner:wacko: , kulaklarım uğuldar olduğum yere düşerim:scared:. Sırada 3 kişiyizdir:003:. Ben ortada oturduğum için düştüğüm vakit arkadaşlarım şaka yaptığımı sanar:icon_bigg. Halbuki bayılmışımdır:scared:. Bir arkadaşım sağ tarafa iter beni :dmcsmile0bir arkadaşım sol tarafa:dmcsmile0. Pinpon topu gibi sırada gidip gelmişim o vakit:D. İkisi birbirlerine bakar sonra arkadaşlarımın benim şaka yapmadığımın farkına varırlar:blink:. İkisi birden koluma girerek ders ortasında beni sınıftan dışarı çıkarmaya çalışırlar:icon_bigg. Hoca kaptırmış görgü kurallarına olan bitenden habersiz konuyu anlatır durur:D. Sonra herkes bir sesten benim bayıldığımı söyler hocaya:003:. Hoca korkmuş bir halde durun nereye götürüyorsunuz sırasına getirin der:003: . Arkadaşlarım beni tekrar sıraya getirirler:sad:. Sonra kolonya falan koklatmışlar o vakit , kendime gelmişim:). Gözümü açtığımda kesmeşeker attılar ağzıma , zorla yemek zorunda kalmıştım:wacko:. Hocada kendime gelince sözlüden zayıf vermedim , merak etme deyince dünyalar benim oldu:):icon_idea. Dersi de kaynatmış oldum bundan dolayı:003:. Gerçi bayılmamın sebebi yemek yememiştim o vakte kadar:sad:. O dersin teneffüsünü bekliyordum ama bekleyemeden gitmişim öylece:icon_bigg.

pqrs682
04-09-2009, 08:25 AM
zevkle okudum teşekkürler :thumbsup:

hijk460
04-29-2009, 10:02 AM
hangisini anlatayım öyle çokki :D:D:D:D:D:D

seyma
05-24-2009, 05:37 PM
:)) komikkk