PDA

View Full Version : Enterasan anılarınız varsa bu bölümde toplayabilirsiniz

Ertan Ömür
12-06-2004, 05:11 PM
Arkadaşlar enterasan anılarınız varsa bizlerle bu topiğin altında yada bu bölümde yeni bir topik açarak paylaşabilirsiniz... ;)

siena_16V
12-06-2004, 05:36 PM
Evet var....

Dün(5 Aralık 2004) rx-8 arkadaşımla acıkmıştık dönerciye gittik. Herneyse yedik doyurduk karnımızı. Bulunduğumuz yere de 4 tane dönerci yan yana. Bir tane dönerci dükkanın içine tesisat mı n kurmuş sanırım millet içerde yemek yiyo o ise içerde diskotek diye bas vuruyo 'dıs tak dıs tak' diye o an ikimizde kopmuştuk.

Power
12-06-2004, 05:38 PM
çok süperdi ya. içersi tıklım tıklım dolu. bide sağlam tesisat kurmuş adam gümbür gümbür inletiyor ortalığı.....

H100
12-08-2004, 11:05 PM
Bİr GÜn Eskİ Bİr Motorla Gezİyordum Cebİmdede Hİc Para Yoktu Baya Dozunu Kacirmisim Bİr Rampa Cikarken Benzİn Bİttİ Motor Stop Ettİ Gece Saat 2 Cİvariydi Bİr Kul Gecmİyordu Tam 45 Dakka DÜsÜndÜm Sonra Depoya İŞemeye Karar Verdİm Sonra İŞedİm Tam 20 Km Yol GİtmİŞİm Pacayi Zor Kurtardim Yoksa Motor Ve Ben Sabahliyacaktik...

wmeltem
12-09-2004, 05:01 PM
BUGÜN ÇOK İLGİNÇ BİR ŞEY OLDU.
MSN DEN BİR ARKADAŞ BENİMLE KONUŞMAK İSTEDİ...SELAM FASLINDAN SONRA, NERDEN BULDUN BENİ DEDİM,HANİ SİTEDEN ARKADAŞLAR VAR KONUŞUYORUZ ÖYLE BİRİ SANDIM.
DEDİKİ,BİR MODİFİYE SİTESİNDEN BULDUM,(ADINI YAZMIYORUM,REKLAM OLMASIN HESABI )NASIL YANİ DEDİM,BU MÜMKÜN DEĞİL.(TEK ÜYE OLDUĞUM YER BURASI DA
ORADA ÜYESİN DEDİ,ÖYLE Mİ DEDİM ,NİCKİM NE , HUYSUZ DEDİ.ALLAH ALAAH DEDİM.
ZATI MUHTEREMLE TANIŞMADIĞIMIZ İÇİN KONUŞMADIK TABİ DAHA SONRA AMA...
BENİM KIYMETLİ LAKABIMI ( PHILCOLLINS TAKTI BANA ONU) VE MSN ADRESİMİ ORALARDA KULLANIYORLARSA VARYA , YEDİM HERKESİ.

BUNDAN DAHA ESKİ TARİHLİ HATIRLAMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY YOK,BU YÜZDEN HİÇ ANILAR TOPİĞİNE YAZMADIM.BURAYA DA KATKIM OLSUN DİYE YAKLAŞIK 1 SAAT KADAR ÖNCE YAŞADIĞIM BU OLAYI PAYLAŞMAK İSTEDİM.

HADİ SEVGİYLE KALIN.

philcollins
12-09-2004, 05:16 PM
BUGÜN ÇOK İLGİNÇ BİR ŞEY OLDU.
MSN DEN BİR ARKADAŞ BENİMLE KONUŞMAK İSTEDİ...SELAM FASLINDAN SONRA, NERDEN BULDUN BENİ DEDİM,HANİ SİTEDEN ARKADAŞLAR VAR KONUŞUYORUZ ÖYLE BİRİ SANDIM.
DEDİKİ,BİR MODİFİYE SİTESİNDEN BULDUM,(ADINI YAZMIYORUM,REKLAM OLMASIN HESABI )NASIL YANİ DEDİM,BU MÜMKÜN DEĞİL.(TEK ÜYE OLDUĞUM YER BURASI DA
ORADA ÜYESİN DEDİ,ÖYLE Mİ DEDİM ,NİCKİM NE , HUYSUZ DEDİ.ALLAH ALAAH DEDİM.
ZATI MUHTEREMLE TANIŞMADIĞIMIZ İÇİN KONUŞMADIK TABİ DAHA SONRA AMA...
BENİM KIYMETLİ LAKABIMI ( PHILCOLLINS TAKTI BANA ONU) VE MSN ADRESİMİ ORALARDA KULLANIYORLARSA VARYA , YEDİM HERKESİ.

BUNDAN DAHA ESKİ TARİHLİ HATIRLAMAK İSTEDİĞİM BİR ŞEY YOK,BU YÜZDEN HİÇ ANILAR TOPİĞİNE YAZMADIM.BURAYA DA KATKIM OLSUN DİYE YAKLAŞIK 1 SAAT KADAR ÖNCE YAŞADIĞIM BU OLAYI PAYLAŞMAK İSTEDİM.

HADİ SEVGİYLE KALIN.

:cool: itiraf ediyorum nickini çalan casus benim :cool:

wmeltem
12-09-2004, 05:25 PM
:cool: itiraf ediyorum nickini çalan casus benim :cool:

:p PİS CASUS...... :p (OHHHHHHHH )

ЅENA
12-12-2004, 11:26 AM
Kasım ayında yapılan Autoshowda başıma gelen bir olay.
Autoshow boyunca 6 gün görev aldım chevrolet standında.Bana tanıtmam için verilen araç Chevrolet WTCC olmuştu.Prototip bir araba olduğu için açıkçası tam anlamıyla bende tanımıyordum arabayı.Ama araba konusundaki merakım sayesinde nesi var nesi yok öğrendim :rolleyes:
Tabi herkesin merak ettiği bir araç olunca bilen bilmeyen kastırmak amaçlı bide bayan olduğumuz için abuk sabuk sorularla karşımıza çıkıyordu.Yok efendim içindeki tüp NOS mu,arabada turbo var mı,direksiyondaki düğmeler vites için mi gibi sorularla karşılaştım.
Arabadaki tüp yangın tüpüydü,araç WTCC aracı olduğu için turbosu yoktu ve aynı zamanda direksiyondaki düğmelerde aracın yol bilgisayarını kontrol ediyordu.Bu açıklamalardan sonra bir tane çok bilmiş bi arkadaş geldi.

Genç : Bu arabanın el freni nerde?
Ben : Bu arabada el freni olmaz beyefendi!
Genç : Yanlış biliyorsunuz hanfendi bu arabalarda el freni vardır.
Ben : Yok beyefendi!!!!
Genç : IDDIASINA VAR MISIN?
Ben : Ne münasebet neden senle iddiaya gireyim ki?Ama bu arabada el freni yok :D
Genç : Var
Ben : Yok
Ben : ABİCİM BAK.Sabahın 10undan beri ayaktayım ve senin gibi bir sürü abuk sabuk soru soran adamla muhattap oluyorum.Bu arabanın el freni olmaz adamı hasta etme.tek kişilik bir yariş otomobilidir bu aynı zamanda pistte yarışır.Sen bunu WRC felan mı sandın.Yürü git işine.
Genç:Tamam ya ne kızıyorsun. Diyip gitmişti salak.(Kusura bakmayın harbi salaktı abi)

Böle bi b.k bildiğini sanıp gelip artistlik taslayanlara ağzının payını vermek beni çok mutlu eder.Bayanız ama bizde ucundan azcık bişiler biliyoruz heralde alla alla.Ayıp oluyo değil mi.

Sevgiler
SENA

siena_16V
12-12-2004, 03:19 PM
Autoshow boyunca 6 gün görev aldım chevrolet standında.Bana tanıtmam için verilen araç Chevrolet WTCC olmuştu.Prototip bir araba olduğu için açıkçası tam anlamıyla bende tanımıyordum arabayı.Ama araba konusundaki merakım sayesinde nesi var nesi yok öğrendim :rolleyes:
Tabi herkesin merak ettiği bir araç olunca bilen bilmeyen kastırmak amaçlı bide bayan olduğumuz için abuk sabuk sorularla karşımıza çıkıyordu.Yok efendim içindeki tüp NOS mu,arabada turbo var mı,direksiyondaki düğmeler vites için mi gibi sorularla karşılaştım.
Arabadaki tüp yangın tüpüydü,araç WTCC aracı olduğu için turbosu yoktu ve aynı zamanda direksiyondaki düğmelerde aracın yol bilgisayarını kontrol ediyordu.Bu açıklamalardan sonra bir tane çok bilmiş bi arkadaş geldi.

Ben : Ne münasebet neden senle iddiaya gireyim ki?Ama bu arabada el freni yok :D
Ben : ABİCİM BAK.Sabahın 10undan beri ayaktayım ve senin gibi bir sürü abuk sabuk soru soran adamla muhattap oluyorum.Bu arabanın el freni olmaz adamı hasta etme.tek kişilik bir yariş otomobilidir bu aynı zamanda pistte yarışır.Sen bunu WRC felan mı sandın.Yürü git işine.
Genç:Tamam ya ne kızıyorsun. Diyip gitmişti salak.(Kusura bakmayın harbi salaktı abi)

Böle bi b.k bildiğini sanıp gelip artistlik taslayanlara ağzının payını vermek beni çok mutlu eder.Bayanız ama bizde ucundan azcık bişiler biliyoruz heralde alla alla.Ayıp oluyo değil mi.

Sevgiler
SENA

Ağzının payını iyi vermişsin?

STP
12-13-2004, 02:50 AM

Sevgiler
SENA

keske standa ugrasaymısım . sana bı ıkı olumcul soru sorardım :D

STP
12-13-2004, 02:51 AM
Bİr GÜn Eskİ Bİr Motorla Gezİyordum Cebİmdede Hİc Para Yoktu Baya Dozunu Kacirmisim Bİr Rampa Cikarken Benzİn Bİttİ Motor Stop Ettİ Gece Saat 2 Cİvariydi Bİr Kul Gecmİyordu Tam 45 Dakka DÜsÜndÜm Sonra Depoya İŞemeye Karar Verdİm Sonra İŞedİm Tam 20 Km Yol GİtmİŞİm Pacayi Zor Kurtardim Yoksa Motor Ve Ben Sabahliyacaktik...

yanı sen cıddı cıddı ısmeyeı dusundun .. ısedın.. motor calıstı ve gıttıın....
beylerrr bundan sonra benzın almak yok.. ısmeye devam :D

Astra_eseR
12-13-2004, 12:43 PM
yanı sen cıddı cıddı ısmeyeı dusundun .. ısedın.. motor calıstı ve gıttıın....
beylerrr bundan sonra benzın almak yok.. ısmeye devam :D
bol bol su için :D

philcollins
12-13-2004, 01:39 PM

Sevgiler
SENA
el freni vaaaaaaaaaaaaaaardıııııııııııır :D

ASODEM
03-25-2007, 01:07 PM
Bu anımı ve düştüğüm durumu hiç unutamam.....:003:
seneler önce sanırım 18 yaşında falanım o sıralar.
birgün yolda yürürken birden çocukların oynadığı top benim yoluma kaçtı.
bende o topu onlara geri atmak istedim.
ve geri geri gittim,hızlı bir şekilde topu attım vee..............:icon5:
sonu facia tabiiiiiii hiç sormayınnnnnn
ha bilindik şey falan olmadı, kimsenin camıda kırılmadı amaaaaaaaa
attığım top öyle bir savrulmuşkiiiiiii,top gide gide nereye gitmiş bir bilsenizzzz
nereye mi........
kadıncağız hamile,canı dondurma istemiş ve dondurmacıdan yeni almış dondurmasını.daha henüz yemeğe falan başlamamış dondurmayıııııı
bende o sıra nasıl attım o topu o yöne hala anlamış değilimmmmm....
keskin bir nişancı ancak o dondurmayı düşürtebilir o topla herhalde...
o manzarayı görünce şaşkınlığımı hiç sormayınnnnn
yüzüm hala kızarabiliyor o anı hatırlayınca....:sad:
korkudan özür bile dileyemedimmm yanarım yanarım bir ona yanarım
hala içimde durur üzüntüsü......:sad:
ama sonrasında da şuna sevinmiştim
kadın hamileydi sonuçta,ya top karnına isabet etmiş olsaydıı
vallahi sonum ne olabilirdi ben bile kestiremiyorummmmmmmm:all2:
Allahım sana şükürler olsun....:hail:
bir dondurmayla yırttım olayıııı...:thumbsup:

SailoR
03-25-2007, 07:24 PM
Kuzenim Cem'le (WarsteineR) onların mahalledeydik..Tabi rahat dururmuyuz bi muzurluk yapcaz..:frech11: Düşündük düşündük..:DGittik markete aldık yumurtaları...:icon10: Tren yolunun yanındaki demirlerin ordayız..Yumurtaları attık trene..:dmcsmile0 Nasıl eğlenceli nasıl süper bi gündü ya....:icon4: Kalan yumurtalarıda eski bi itfaiye kamyonu vardı oralarda ona atmıştık birazını..Geri kalanınıda camsız bi ev vardı onun içine:012: :012: :012:

Aklıma bi hikaye daha geldi..:thumbsup: Cemlerin evdeyim yine..:D Sabah kalktık çıktık balkona..Yerdede soğan var 1 tane..Atalım dedim hemen...:DCem dedi bekle ben biliyom ne zaman atçağımı..:003: Tamam dedim bekliorz..Cem ayaklandı atmaya hazırlanıo..Minibüs gelio ilerden tam köşeden dönerken cem fırlattı soğanı...:561:

BAMMMMMMMMM

Tam 12den vurdu..:):012:

ASODEM
03-26-2007, 05:06 PM
sene 1996 o sene radyoda dj'lik yapıyorum.
radyoya gidip gelirken bir pastanenin camındaki yazı dikkatimi çeker.
pastanenin bir camında günlük mantı bulunur diye bir yazı varken ,bir camında da
inşaata çavuş aranıyor yazısını okuyunca şaşırdım.:icon5:
ve uzunca, o yazı hiç kalkmadı a camdan.
çok tuhafıma gitmişti tabi bu yazı.bende radyoda program yaparken bu konuya değindim birgün.
ve programda bu yazından bahsettim.bir pastanede günlük mantı bulunabileceğini
ama inşaata çavuş aranıyor yazısının ne anlamsız olduğunu vurguladım.
ardından da bir müzik parçasıyla devam ettim programa.
sonrasında telefon çaldı ve telefonu açtım.karşımdaki kim olabilir sizce?
pastane sahibinin kızııııııııı.........
bana başladı saymaya.......
sen nasıl oluyorda bizim pastane için böyle konuşuyorsun,pastanede bizim,inşaatta bizim.sanamı düştü karışmak diye bağırıp durdu.
bende pastanenin adını vermediğimi ve sadece bunun bir program olduğundan bahsettim.sonrasında ise telefonu kapattım.......
ve bir kaç sn.düşündükten sonra yine bu hakkında konuşmak istedim.
müzik arası bittikten sonra başladım tekrar konuşmaya....
hala anlamış değilim ben. bir pastanede günlük mantı bulunur ama inşaata çavuş aranıyor yazısına anlam veremedim.sizler anlam verebiliyormusunuz?
dedim ve yine müzik arasıyla devam ettim.....
sonra radyodaki bir arkadaşla biz telefon beklerken pastaneden saymaya başladık.
3'e kadar sayınca pastaneden telefon geleceğini düşündük.
1 dedik,2 dedik, 3 dedik veeeeeeeeeeeee
sonrası telefon gelmediiiiiiiii
peki kim geldi deseniz........
pastane sahibinin iki kızııııı
ben telefon beklerken kapıdan içeri girince öyle çok şaşırdım kiiii
kendimi haklı onları haksız durumuna getirmedim tabiii
programcı diğer arkadaş el koydu duruma zaten.
allahtan diğer arkadaşımızı tanıyormuş kızlar da birazcık ortam yumuşadı.
sonrasında herkes güldü tabiiii
benim şaşkınlığım en çok telefon beklerken kapıdan içeri girmeleri idi.:icon5:
neyseki ucuz atlattımmmmmmmm..........:003: :003: