PDA

View Full Version : Taksi maceraları 4 :)

longcafe
06-20-2005, 10:42 AM
Bu kez okuldan çıktık taksiyi çevirdik yine üç arkadaş bindik ama nasıl yorgunz çöktük kaldık koltuğa. Taksicide dünyanın en aksi adamı.Yolda giderken bizim bi arkadaş var biraz saf kendisi işte buna takılıyrz bugün bizm taksi paralarınıda sen vercen felan.Hemen taksici bir gaz atladı.Ohoo siz dolmuş hesabı yapıyosnzda yok böle şey olurmuda zaten bi slm bile vermednz fln.Bizde alttan felan alıyrz yaşlı başlı adam.Diyoruz abi daldınlığımıza geldi ksuura bakma fln ama olcak gibi diil. Dedik kardeşim sanane sen paranı almıymsn nası verirsek verirz.Baya bi gerginlikten sonra herkes sinirli bende öndeyim zor duruyrm. Taksici:Sizi paranız bittiği yerde indiririm demezmi.Bizim bi arkadaş ın şalter attı "Benim paramın bitceği yere senin benzinin gitmez dedi" Taksicinin renk bi attı.Sonra ben dedim hadi iniyrz attım parayı strese gerek yok olay olcak zor duruyrz. Caddenin ortasında hepimiz indik taksiden baktım bizm saf arkadaş yok.Eğildim baktım içeri hiçbişy olmamış gibi oturuyo.Açtım kapıyı yusuf dedim insene (bu arada taksi solda durdu ve arkadan bi ton korna fln) Arkadaşın cevap bu "Yaw niye iniyoVum,noldu?Daha gelmedikki" demezmi bizden bir kopuş daha. :laugh: DAHA ÇOK VAR BİTMEZ AKLIMA GELDİKÇE YAZARIM..

Birgün okula gidiyrz herzamanki gibi 3 arkadaş taksimetreye baktım 10 kuruş eksik kaldı abi dedim bozuk yok kimsede. Bi indim taksiden yerde 10 kuruş aldım açtım kapıyı verdim adama aynen devam

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gine birgün okula gidiyoruz.Bi kavşağa geldik ışıkta durduk.Önde bir halk oyobüsü ve bi taksi durmuş.Halk otobüsü şöförü ve muavin taksiciyİ sopalıyolar.Bizim cesur taksici indi bi gazla bi sopa aldı. Adama vurcam diye bi salladı sopa elinden fırladı.Muavinde zebellah gibi bişi bizde takside izliyrz Muavin bunu bi itti bu sendeliyerek geldi geldi küt taksinin ızgaralara yapıştı.Sonrada hiçbişy olmamış gibi gitti sopasını aldı geldi oturdu taksiye."NAsıl dövdüm ama ii yaptımmı?Daha vururdum ama sabah sabah günaha girmim sizide bekletmiim dedim"tabi bunu duyan biz koptuk"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karlı bir havada okula gidiyrz.Önde bir taksi var ve buz tutmu biryerden geçmeye çalışıyo ama bi güzel pati yapıyr. Bizm taksici dünyanın en iyi şoförü ya "hay ben sana ehliyet verenin arka iten arabayı çıkaramadın ya ordan tuh allah cezanı felan sayıyor" Neyse taksi zor zar geçiyor.Bizim taksici tam buzun üzerinde gaza dokunmasıyla arkayı kaydırıyor biz yan duruyrz yolda herkes bakıyo fln. Taksicinin dedikleri şunlar " Ya kardeşim burdaki buzları berbat etti patiden bizde kaldık onun yüzünden" sonra biz kopuyrz taksici:"Ya bizde biraz büyük konuştuk gerçi" Biz yine kopuyrz

Badboy
06-20-2005, 11:27 AM
Cok fazla aynı koudan oldugu ıcın bı yerde topladım bu maceralarını.Senden rıcam aklına gelınce bu konunun devamına yazman;)

longcafe
06-20-2005, 11:32 AM
Sevgılı longcafe taksı maceraları adlı konularını bı arada tutsan daha guzel olmazmı.Cunku bu sekılde bolum bolum bıraz dagınık olmus!!!!
Ok sana zahmet sen bi araya getirip kapatırmısn diğerleri :icon_idea

ok sorun gıderılmıstır :icon_idea

WoEx
06-20-2005, 05:07 PM
uehuehe 4 ü de süpermiş:D:D:D daha var mı?

longcafe
06-20-2005, 05:55 PM
daha çokvar da hepsi birden olmaz aklıma gelmio 3 yılın birikimi bunlar :)

Qurny
06-21-2005, 11:02 PM
euhahueheh süper yaw:D

Yalçın.EK-516
06-24-2005, 12:32 PM
ii mis yawwww...
benim taksicilerle hiç olayım olmadı,, genelde minibüs söförleriyle..

geçen gün adamın biri(minibüsçü) haznedar çalıslar cad.sinde 2seritli yol,, sol seritte durdu aman yolcusuda yavas zaten,, 10dakka bekledim arkasında....
adam inince geçti minibüs sağdan gitmeye basladı..
geçtim sol tarafına ana,avrat.soy.sop dündüz gittim ben...
ben yoluma devam ettim gidiyorm,,bi baktı arkadan bi minibüs çıldırmıs geliyr,,
aa bu benim sövdüğüm minibüs değilmi...
kırmızıda durdum buda arkamda durdu,, aa söför 35 yaslarında bi adam hızlıca indi,,
napıyım bende indim adam geldi yanıma ne sövüyon dedi yarım porsiyon bi tokat salladı..
tokattan sonra,, bi koydum adama karsı seride düstü,,
(bu arada adam minibüsçü diye kimse olaya karısmıyor)
çıktım adamın üstüne 3-5 daha vurdum,,burnu,dudağı falan kanayınca bıraktım adamı..
bindim arabama taktım 1.vitese yavasça kalktım,, söyle bi aynaya baktım,,
a.k. elinde sopa 3kisi kosarak geliyor,, napıyım güzelim çalıslar cad.sini bi karıstırdım,,
toz oldum gittim..

Qurny
06-24-2005, 01:43 PM
eauhahuauehehauauhuahuahuha :D :D :D :D yuahahahahaha :D :D

Qurny
06-24-2005, 01:48 PM
arkadaslar itiraf ediorum.
beni,gecen sene hem de sabah ın 7sinde hem de bakırköy de cengiz topel ilkögretim okulunun orda biyerlerde en fazla 1.50 cm boyunda olan bi taxici böle evire cevire pataklamıstı ahuahuau ama soke olmustum ciddi diorum yani
simdi nası oldu yazıym :
sabah okula gidiorm elimde bi klasör var hava da yagmurlu essoglesegin teki foşşştt diye su attı üstüme oha dedim i.ne adam gibi sürsene tabi adam durmadı ya ben devam ettim sövmeye bi bagrdım p.çççç diye adam tur atmıs meger geldi az ilerimde durdu indi arabadan sıvadı gömlegin sag kolunu bana doru gelio dur dedi bana hesaplaşcakmışız..
baktım miniminicik miniminicik mini mini mini mini minimicik bise adam..Ulan tutamadım kendimi basladım sırıtmaya napıcan lan dedim gülmeye basladım adam ceneme bi koduu Allah dedim noluoruz lan kim vurdu bana?!Lan taxici nerdesn lan diorum dünyam sastı göremiom adamı...Sabahın 7sinde bigüzel dayak yiyip okula gitmistim hic unutmadım bu olayı unutamamda zaten :D
valla öle cüsseli cok kisiyi indirmisimdir pataklamısımdır ama böle minimix in tekinden ilk defa dayak yemistim :)

AGS
06-24-2005, 05:26 PM
arkadaslar itiraf ediorum.
beni,gecen sene hem de sabah ın 7sinde hem de bakırköy de cengiz topel ilkögretim okulunun orda biyerlerde en fazla 1.50 cm boyunda olan bi taxici böle evire cevire pataklamıstı ahuahuau ama soke olmustum ciddi diorum yani
simdi nası oldu yazıym :
sabah okula gidiorm elimde bi klasör var hava da yagmurlu essoglesegin teki foşşştt diye su attı üstüme oha dedim i.ne adam gibi sürsene tabi adam durmadı ya ben devam ettim sövmeye bi bagrdım p.çççç diye adam tur atmıs meger geldi az ilerimde durdu indi arabadan sıvadı gömlegin sag kolunu bana doru gelio dur dedi bana hesaplaşcakmışız..
baktım miniminicik miniminicik mini mini mini mini minimicik bise adam..Ulan tutamadım kendimi basladım sırıtmaya napıcan lan dedim gülmeye basladım adam ceneme bi koduu Allah dedim noluoruz lan kim vurdu bana?!Lan taxici nerdesn lan diorum dünyam sastı göremiom adamı...Sabahın 7sinde bigüzel dayak yiyip okula gitmistim hic unutmadım bu olayı unutamamda zaten :D
valla öle cüsseli cok kisiyi indirmisimdir pataklamısımdır ama böle minimix in tekinden ilk defa dayak yemistim :)
fatih hatırladım bunu iyi etmiş ler ellerine sağlık adamların :DDD

Qurny
06-24-2005, 11:12 PM
fatih hatırladım bunu iyi etmiş ler ellerine sağlık adamların :DDD

aaa adama bak nası da sevinio
okulu dagıtıyodum ama lise 2de auhahu
lise 3 de usluydum da :icon10:

AGS
06-28-2005, 12:40 PM
aaa adama bak nası da sevinio
okulu dagıtıyodum ama lise 2de auhahu
lise 3 de usluydum da :icon10: