PDA

View Full Version : Şİmdİde Lastİk Yardim

ibiza41
01-23-2008, 10:51 PM
mrb arkadaşlar başımdan geçemn hırsızlık olayından sonra müzik sistemini yeniledik,ama şimdi de lastiğimin biri ya birisi tarafından kesilmiş yada bi metal değimiş olmalıki telleri görünür durumda.7 AY önce almıştım marka FATE 215/45/17
lakin çok gürültülü ve sanırım ıslakta vasatın az üstü gibiydi dediğim gibi biri tam yanaktan kesildi ve şimdi sizce aynı marka ile tek lastik değişsem olurmu benim niyetim sizlerin tavsiyesi ile birinci olarak yol tutuşu,sessiz olması ve kütür kütür olmaması, bugün yokohama baktım çok övdüler ama 260ytl tanesi bana bi el atın be üstadlar kumho yokohoma,michein,continental ölece kalakaldım herkes bişi dior.

chaylak biliorum burdasın:icon_excl :love6:

Ertan Ömür
01-24-2008, 10:18 AM
En akıllıcası aynı marka ve model lastikten bir tane çıkma almak :003: .

cbr125
04-19-2008, 09:46 PM
İlk olarak geçmiş olsun. aynı marka ve model tek lastiği diş derinliklerinde fazla bir aşınma yoksa takabilirsin acak diş derinliği 3-4 mm gitmiş bir lastiğin yanına sıfır lastik takmakta iyi olmaz. bu gibi durumlarda en az iki adet almakta fayda var. takım olarakta değişiceksen ve aracını sert kullanmıyorsan çukurlara süratli düşmüyorsan en iyi yol tutuş konfor ve ses düzeyi michelinde yalnız bu lastiklerde çok çabuk silinir süratli çukura düştüğünde çabuk balon yapar ve aracında abs yoksa frenleme halinde tekerler kilitlenirse lastiğin bir yüzeyi diğer lastiklere göre daha çabuk silinir ve titreme yapar. bridgestone bu sorunlarda biraz daha iyidir. bu ikisi arasında seçim yap derim.

bcde122
05-31-2008, 06:37 PM
.................................................. ........

Bridgestone
10-03-2009, 01:10 PM
arkadaşlar şöyle bir gerçek varki lastik işini iyi yapan 2 firma var. BRİDGESTONE VE MİCHELİN. yerli üretim olması ve türkiyenin kötü yol koşullarını göz önüne alaak üretim yapmasından dolayı bridgestone daha ön plana çıkıyor. ekonomi sınıfına geçersek eğer; hem fiyatı hemde kalitesi ile kesinlikle kumho